Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Fiatalok - CSALÁDOSOK FIGYELEM!!!!Csupán 1,5 M ft. önerővel + CSOK -kal (két meglévő gyermek esetén) megvehető!!!!Újdombóváron pici aranyos, 2 szobás családi ház eladó!A családi ház 55nm-es, több mint 800nm-es rendezett telken. Az udvar egy része füvesített, másik része konyhakertként művelve van. A házba belépve egy előszobába érünk, ahonnan nyílik a fürdőszoba jobbra, valamit továbbhaladva a konyhába érünk. A konyhából két irányba nyílik a két szoba. A ház folyamatos állagmegóvásáról gondoskodik a tulajdonos.. Az első szobában teljes villanyvezeték csere volt, valamint laminált parketta került. A Jelenleg konyhaként használt helység csempézett, cementlapos. Az új tulajdonosnak kell gondoskodni a víz ide való bevezetésén. A másik szobában hajópadló burkolat van, amit padlószőnyeggel terített le a jelenlegi tulajdonos, melegebb hatást kölcsönözve. A házban jelen pillanatban nincs fűtés, korábban kandallóval fűtöttek. Kémény van! Cserépkályha vagy kandalló fűtés beszerelése gyors megoldás lehet.A családi ház falazatát tekintve vályogház, így nyáron kellemes hűvös, télen pedig meleg otthon. Jelenleg kandalló fűtés van a konyhában, de lehetőség szerint cserépkályhafűtés is megoldható. Az udvarban a gyümölcsfákon kívül található füstölő, pince, nyári konyha, és tároló helyiség is. Olyan családoknak, vagy egyedülálló személyeknek ajánlanám a házat, akiknek fontos az alacsony fenntartási költség, és a nagy udvar megléte. Állattartás megengedett a környéken!

Tolna megye Dombóváron eladó egy felújításra szoruló, polgári stílusban megépült, nagy alapterületű épület. Az ingatlanba 4 közepes és egy nagy szoba található, azaz összesen 5 db. A ház földszintes elrendezésű. Emellett rendelkezik 3 fürdőszobával és 2 wc-vel. A jelenlegi funkcionális elrendezés alkalmassá teszi nagycsaládosok, illetve több generációs együtt élők lakhatásának megoldására. A ház téglából készült, és 10 évvel ezelőtt történt egy komplett felújítás, mely szigeteléseket, külső hőszigetelést, villanyszerelést, csővezetékek cseréjét, valamint burkolatok cseréjét, illetve felújítását jelentette. A homlokzati 3 nagy ablak is ekkor lett cserélve, műanyag hőszigetelt szerkezetűre. A lakást a tulajdonosok 7 éve nem lakják. A házban nincsenek meg a radiátorok, hiányoznak a vizes szerelvények, nagyrészt a szaniterek is. Sajnos a karbantartás elmaradása a tetőt megrongálta, így ott befolyt a víz és a födémet 2 helyen átáztatta, így az kb 4+2 m2-en leszakadt. A víz befolyt és a nappali szoba falazatát átáztatta, ezért az felvizesedett a vakolat levált. A házban nincs áram és gázszolgáltatás, de ezek visszaköthetőek. A ház nincs a közmű csatorna hálózatra kötve, mely az épület előtt halad. A gázkazán is sérült. Az ingatlan telke teljesen sík, és körülkerített. A telken van egy tégla szerkezetű garázs is. A terasz mellől indulóan, egy téglaboltozatos pince található az épület alatt a hátsó középső szoba alatt. Bár a jelenlegi állapotok eléggé elszomorítóak, de több mint 150 m2 az épület így az sok sok lehetőséget rejt magában. Akár vállalkozás telephelyeként is szolgálhat, egyúttal a beköltőzők lakhatását is megoldva. Ajánlom összeköltözőknek, vagy vállalkozóknak, akik fantáziát látnak az épület felújításában, majd annak eladásában. Az alaprajz lehetővé teszi akár 2 koplett lakrész kialakítását és értékesítését, akár társasházi formában is. Egy esetleges födémcserével a lakásszám a tetőtér beépítésével tovább növelhető.

Dombóváron Tescóhoz közel 90nm-es, 4 szoba + nappalis, felújított családi ház eladó!A ház több mint 1200nm-es telken helyezkedik el. Fűtését tekintve kedvező, vegyes tüzelésű és gázkazánnal is megoldható a téli hónapok melege. A ház első részében található 3 kisebb méretű szoba, két szoba könnyedén egybenyitható, gipszkarton fallal van elválasztva. Tágas, jól berendezhető nappali laminált burkolattal van ellátva. A nappaliból boltívvel van leválasztva egy kis rész, ami dolgozóként funkcionál. A konyhában nagy, beépített bútor található, ami a vételár részét képezi. A ház hátsó részében még egy hálószoba található. A fürdőszobában fürdőkád, modern csempe kapott helyet. A házat egységessé teszi a minden helyiségben megjelenő kő burkolat, ettől egyedi és különleges. A konyha alatt egy pince húzódik, ami jelenleg használaton kívül van, gipszkarton fallal van lezárva. Az új tulajdonos igénye szerint használni tudja egyszerű átalakítás után. A ház folytatásában nagy fedett terasz van, ami helyszíne lehet nyári napokon baráti összejöveteleknek, vagy családi ebédeknek. A felújítás során teljes egészében cserére kerültek a villany és vízvezetékek, valamint a bejövő vízvezeték is új. A ház lemezes technikával alá van szigetelve, tavalyi évben lettek kicserélve a régi ablakok, új műanyag nyílászárókra. 2008-ban a tető is cserélve lett, amire még garancia van. Az udvarban található egy mobil fémtároló is, a kerti szerszámoknak, ami szintén a vételár részét képezi. Ajánlom nagy családoknak, akik szeretnének tágas nagy házban lakni, nem messze a várostól. CSOK igényelhető rá!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!