Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Domaszék új osztásában, a Kunhalmi utcában találjuk ezt a 2007-ben épült nappali plusz három szobás, egyszintes családi házat, melyhez garázs, fedett terasz, egy 70 négyzetméteres melléképület és 1150 négyzetméternyi parkosított udvar tartozik. A házba belépve a napfényes előtérbe jutunk, ahonnan egy mosókonyha és egy mellékhelyiség nyílik. A mosókonyhában található, a fűtésrendszert működtető, Immergas kombi kazán. Az előtéren áthaladva a ház központi helyiségébe, a lakóit teljeskörűen kiszolgáló nappaliba érünk. A közel hatvan négyzetméteres helyiség alkalmas a családtagok, vagy akár nagyobb létszámú vendégsereg fogadására. Jobb kéz felől a klasszikus stílusú, beépített konyhagépekkel felszerelt főzőhelyiséget találjuk, közepén egy konyhaszigettel. A konyhát egy bontott tégla fal választja el a nappali többi részétől. A fal egy kéményt rejt magában, lehetőséget teremtve egy alternatív fűtésrendszer kialakítására. A nagy méret miatt a nappaliba több tartó oszlop került beépítésre, melyek szintén, a vidékies stílust adó, bontott téglából épültek. Két ilyen oszlop határolja az étkező részt, ahová akár egy méretesebb asztal is kerülhet. A szülői hálószoba innen nyílik. A laminált padlóval burkolt helyiségben, részben szeparálva a hálótól, egy plafonig polcozott gardrób részt találunk. A fürdőt két irányból, innen és a nappaliból is megközelíthetjük. Sarokkádat, és egy második WC-t találunk benne. A mosdót kékre pácolt fa pult öleli. A másik két háló a nappali hátsó részéből nyílik, a nagyobbik 18 m2, a kisebbik 12 m2. Mindkettő laminált padlóval burkolt, falai festettek. A nappaliból egy 15 m2-es fedett teraszra léphetünk ki. A ház dél-nyugati fekvésből adódóan igazán napfényes. Az 1150 m2-es parkosított kertben egy szerkezetkész melléképület és garázs található. A két épület között egy második, méretes terasz alkalmas helyszíne lehet nagyobb összejöveteleknek. Ajánlom családosoknak, valamint azoknak akik egy igazán hangulatos, folyamatosan fejlődő községben szeretnének élni, Szeged közvetlen szomszédságában.

Szegedtől 12 km-re Domaszék új osztásában találjuk ezt a nappali+5 szobás, kétszintes, magas színvonalon felszerelt családi házat. Az ingatlan 2006-ban épült, 38-as Porotherm téglából, mely szigetelt és nemesvakolattal ellátott. A házba belépve láthatjuk, hogy egy jó elosztású ingatlanról van szó. A ház központi része, az igazán tágas nappali-étkező-konyha. A konyhabútor beépített minőségi gépekkel felszerelt, mely a házi asszonyok kényelmét szolgálja. Az étkezőben elfér egy nagyméretű étkező asztal. A nappaliból egy szoba nyílik, mely ugyan csak a belső udvarra néz. Szintenként fürdőszoba és szeparált WC került kialakításra. Az alsó szinten található fürdőszobába tusoló, az emeleti fürdőszobába kád került beépítésre. Az alsó szinten éli a család a mindennapjait, az emeleten 4 külön bejáratú szoba található. Pakolásra lehetőség van egy kisebb különálló szobában, illetve a beépített szekrényekben. Korszerű, hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre. A belső nyílászárók és a lépcső fából készültek. Az udvar és a fedett terasz alkalmas tavasztól őszig baráti és családi összejövetelek lebonyolítására. A fűthető medence a lakók kényelmét biztosítja a forró nyári napokon. A háztól indul egy nagyobb méretű fedett rész, mely igazán alkalmas pakolásra. A kert parkosított. Parkolásra lehetőség van fűtött garázsban, melyhez elektromos kapun és garázsajtón keresztül lehet bejutni. Ajánlom nagycsaládosoknak, akik egy igazán jó minőségű ingatlanban szeretnének élni.

Domaszék, Szegedhez legközelebb eső felén, kb. 5 km-re Szegedtől, nappali + 4 külön szobás, dupla fürdőszobás, földszintes, igényesen kialakított, ideális tájolású családi ház eladó.A házba lépve egy tágas előtér fogad bennünket, ahol egy WC-t is találunk kézmosóval.Innen léphetünk a nappali-konyha-étkező szintén tágas terébe.Konyhája "U" alakban helyezkedik el, benne villanysütő, villanytűzhely, mosogatógép és beépített mikró található. Mellette helyezkedik el a tágas kamra, amelyből nyílik a kazánház ( Baxi kazán, meleg víztároló puffertartály, vízlágyító és vegyes tüzelésre alkalmas kályha is itt található). Ez a helyiség az udvarról is megközelíthető.A nappali tágas, gyönyörű oszlopokkal díszített. Innen léphetünk ki a 40 nm-es csodás teraszra, amelynek fele, közel 20 nm-er téliekerté lett átalakítva.A szülői háló a nappali bal oldali részén található, míg a további 3 külön szoba a ház jobboldali részében helyezkedik el, biztosítva a külön életteret.2 külön fürdőszoba, WC-vel biztosítja további kényelmünket.Fűtése gázcirkó ( radiátor és padlófűtés), a szobákban falfűtés, vegyes tüzelésű fűtés, de van lehetőség kandalló kiépítésére is, melynek kiállása kiépített.A ház 38-as poroterm téglából, 5 cm-es szigeteléssel épült 2008-ban. Fűtési költsége ez előbb felsorolt technológiák kombinációjának köszönhetően igen kedvező. A hatalmas méretű telken gyermekjátszótér, kutya kennel, kerti sütögető terület is ki lett alakítva. De természetesen a kert gyönyörűen gondozott, füvesített, bokrok és gyönyörű fák találhatóak benne ( termő gyümölcsfák és szőlőtőkék is).Dupla garázs (60 nm) biztosítja 2 autó beállását, amely szintén szigetelt és faburkolattal ellátott.Ajánlom ezt az ingatlant főként gyermekes családoknak, akár 3 gyermekkel is, akik egy csendes, tágas, szépen parkosított udvarú, igényesen kivitelezett és karbantartott házra vágynak Szeged közelében!A ház azonnal beköltözhető és birtokba vehető. Jöjjön el, és szeressen bele!

Szegedtől 14 km-re Röszke, Mórahalom és Domaszék határán (7-7 km-re), a Mórahalmi fürdőtől 7 percre 152 m2-es, 3+1 szobás, tágas terekkel rendelkező, 2006-ban teljes körűen felújított, modern, mediterrán stílusú ház, 72 m2-es melléképülettel, 21.550 m2-es művelt földdel (mely alkalmas lehet bármilyen gazdálkodásra, de bérbe is adható), idilli környezetben, Röszke tanyavilágában eladó. Könnyen megközelíthető - autópálya 4 km-en belül, buszmegálló 1,3 km-re, három, jó minőségű homokos út találkozásánál fekszik, közel a tanyagondnokhoz. 3 fázis, vezetékes gáz, 2 fúrt kút, házi hidrofor, esővíz gyűjtő tartályokkal felszerelt, környezetbarát víztisztító (mini) teleppel, 1.000 m2-es bekerített területtel, és az ingatlanhoz tartozó bő 2 HA szántóval. Az egyszintes vegyes falazatú főépület némely, meghagyott főfala vályog, a többi tégla, vakolt, hőszigetelt, új tetőszerkezettel, új nyílászárók fából, hőszigetelt üvegezéssel, kombikazán radiátorkkal, kandalló beépítése lehetséges, szobákban laminált padló, a többi helyiség igényes kerámialappal burkolt. 20 m2-es, fedett teraszról két bejárat van – egyik a nappaliba, másik az előszobába. Elrendezése: előszoba, nappali, étkező, konyha, kamra, 3 külön bejáratú szoba, háztartási helység, fürdőszoba, WC (külön helységekben). Az ablakos fürdőszobában 2 mosdókagyló, egy kád és egy zuhanykabin is helyet kapott. A ház mellett egy 72 m2-es, újabb építésű, téglafalazatú melléképület került kialakításra, ahol Hörmann kapus dupla garázs, és 2 további helység van, melyek alkalmasak lehetnek vendégháznak, vagy nyári konyhának, tárolónak. Ajánlom ezt a különösen jó minőségű és adottságú ingatlant, azoknak, akik szeretnének a város zajától távol, tökéletes természeti környezetben élni, esetleg gazdálkodni.

Domaszéki tanya!Egyedülálló ritkaság, egyedi ajánlat az alföldi tanyavilág déli régiójában!Megértem, hogy nem hisz a szemének! Pedig ez létezik és most eladó!A Domaszékhez tartozó, múlt század elején épült, gyönyörű, eredeti /modernizált/ állapotban lévő tanyarendszer a teljes berendezésével, 3823 m2-es fás, ligetes telken eladó!Az 1910-es években, a kornak megfelelően vályogból épült tanya a mai napig hűen tükrözi az építőanyag időtállóságát, megbízhatóságát, jól lakhatóságát. Az annak idején nádtetővel fedett, ma már cserepes épületet, korabeli építőmesterek kiváló mestermunkájuk után könnyű volt, egy a mai kornak megfelelő revitalizációs tervvel újjáéleszteni. Az eredeti formájában meghagyott kis ablakos, zsalugáteres homlokzat első pillantásra megihleti az odalátogatót. Egy búbos kemencés nappali, egy nagyobb és egy kisebb hálószoba, kádas fürdőszoba, konyha és tárolók találhatóak a főépületben. A ház belső része bútorzata, ízléses berendezése hűen tükrözi a tulajdonos népművészethez fűződő viszonyát. Az épületegyüttes fás, ligetes környezetben, 1403 m2-es kivett tanya udvaron és egy hozzá tartozó 2420 m2-es gyümölcsös közepén, idilli nyugalomban helyezkedik el. Az eredeti épület mellett a telken egy másik, újabb építésű vendégház is van, 2 nagyobb, 2 kisebb hálóval, tusolós fürdővel. A tanya közművei: víz és elektromos áram, telepített PÍMAGÁZ tartály. A fűtésrendszert gáz-cirkó kazán látja el. A gyönyörű fa tüzelésű, népművészeti motívumokkal díszített búbos kemence nem csak a szívet melengeti látványával, hanem melegével meghitté teszi az ott tartózkodást. A ház és környéke békés, nyugodt életre alkalmas, vagy akár üzleti vállalkozásra is, hiszen hét szobájával elsőrangú ajánlat lehet akár tanyasi vendéglátást kedvelőknek.A tanya teljes berendezésével együtt eladó. A látottakon kívül marad 3 db hűtőszekrény, mosogatógép, mosógép, az összes konyhai apróság, ágyneműk és minden ami használati tárgyként van az épületekben és a telken. A tanya Szeged belvárosától 15 km távolságra van, jól megközelíthető aszfalt úton, ahonnan még kb. 200 méterre, jól járható homokos út vezet a bejáratig. Ajánlom azoknak, akik szeretik a természetet, csendre, nyugalomra vágynak, tisztelik a gazdag múltú magyar népművészetet és büszkék lennének arra, hogy sajátjuknak tudhatnák ezt a csodálatos, lélegzetelállító, múltat idéző tanyát!Tulajdonos váltáskor az eddigi tanyagazda tevékenysége továbbra is igénybe vehető, megegyezés szerint. Az ő feladata a tanya területének folyamatos rendben tartása, gondozása. (fontos információ: Ő főzi a világ legfinomabb bográcsos pörköltjét!)Igény szerint szegedi lakás cseréje, beszámítása szóba jöhet!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!