Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Deszken felújított, bővíthető, otthonos családi ház eladó!Az ingatlan egy kb. 850 nm-es telken helyezkedik el, 1990-es évek elején épült 38-as téglából, 120 nm alapterületű.A házba egy szélfogón keresztül juthatunk be, tovább haladva a közlekedőre jobbra a hálószobák és a fürdőszoba, balra pedig a közösségi tér, a konyha-étkező és a nappali található.A három hálószoba élhető méretű, napfényes, jól bútorozható. A fürdőszoba és a WC külön helységben kaptak helyet, mindkettő teljesen felújított. A nappali és a konyha egy légtérben helyezkedik el, mérete több mint 30 nm, a konyha mögött egy nagy méretű kamra könnyíti meg a háziasszonyok dolgát, itt kerültek elhelyezésre a mosógép, szárítógép és a hűtő.A konyha részből egy fedett teraszra lehet kijutni, amit akár nyáron, akár télen kellemesen és praktikusan ki lehet használni. Mellette egy kazánházban találjuk a kazánt és egy WC-t is.A teraszról nyílóan egy iroda is kialakításra került, mellette pedig a 15 nm-es garázs található.A ház több lehetőséget rejt a bővítésre/átalakításra, jelenlegi tulajdonosok a földszinti részt használják, de amennyiben szükség volna rá, a tetőtér beépíthető, erre már a tervek el is készültek (4 szoba, gardrób, fürdőszoba, WC). Az iroda, a kazánház és a garázs akár egy garzon lakássá is átalakítható. A teljes villanyhálózat felújításra került, a fűtést cirkó kazán biztosítja, klíma és riasztó rendszer is be lett szerelve.Az udvar rendezett, igazi gyöngyszem a pihenni vágyó családnak, vagy kitűnő játszótér a gyerekeknek.Ajánlom családoknak 2-3 vagy akár 4 gyerekkel, vagy generációk egyesítésére.További információért keressen bizalommal!

Deszk egyik csendes utcájában kínálok eladásra egy 140 m2-es - több generáció együttélésére is alkalmas - kétszintes, 4,5 szobás családi házat. Az épület 1989-ben épült, azóta több felújításon is átesett, majd 2009-ben a tetőszerkezetet is korszerűsítették. Az ingatlan jelenleg gázkazánról üzemelő központi fűtéssel rendelkezik, ez azonban - igény szerint -  vegyes tüzeléssel is megoldható. A lakásban 3 beépített szekrény került kialakításra, amely tágas, kényelmes pakolási lehetőséget kínál a tulajdonosoknak. Az ingatlan részét képezi a 12 m2-es fűtött garázs.A családi ház felújítást nem igényel, azonnal beköltözhető!Az épület 1100 m2-es telken fekszik. A gondozott, tudatosan megtervezett kertet tájképi jellegű kialakítás, lombos fák, madárcsicsergés jellemzi. A sűrű növényzet klímajavító, érzetre nyáron hűvösebb, télen melegebb a környezeténél.Az ingatlant bátran ajánlom azon Ügyfeleim számára, akik arra vágynak, hogy egy funkcionálisan jól kialakított, kényelmes ház tulajdonosai legyenek és igénylik a megnyugtató, vadregényes, ízlésesen megkomponált kert által nyújtott pihentető környezetet.Irányár: 21 200 000 Ft  Hívjon bizalommal! Német Máté 30/9758764H&P azonosító: 3498 Home and People akciós forint HITELEK:1Millió Forint 10 évre ≈ 10.647 Ft/hó*Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztőrészlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk!

Home and People ingatlanazonosító: 8015Tisztelt Érdeklődő!Deszk főutcáján eladó ez a 110 nm-es, 3 szoba+nappali, amerikai konyhás tégla építésű családi ház, üzlet helyiség, 1960 nm-es telken.Főbb jellemzők a teljesség igénye nélkül:- 2012-ben műszakilag, esztétikailag teljesen felújították, szigetelték, valamint a tetőszerkezetet kicserélték- Leier betoncserép- Műanyag nyílászárók- nappali, valamint az egyik szoba faparkettás, kettő szoba laminált padlós- a melegről radiátorok gondoskodnak- utcafronton üzlethelyiség- parkolás garázsban, udvaron- melléképület, garázs egyben 56 négyzetméter- gázkazán, valamint vegyes-tüzelésű kazán biztosítja a meleget- udvarban gyerek játszóház van felépítve- berendezve eladó, mosógép, mosogatógép, hűtő, villanytűzhely, bútorok stb.- udvaron fúrt kútNézze meg az alaprajzot az elrendezés miatt.Szolgáltatásaink vevőink részére díjmentesek.Iár.: 23,99 M FtHívjon bizalommal. Simon Barbara +3670 396 93 24Ha további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, érdeklődjön a -es telefonszámon vagy a Home and People  Ingatlanügynökség szegedi irodájában a Bécsi krt. 18. szám alatt. Home and People akciós forint HITELEK:1Millió Forint 10 évre ≈ 10.647 Ft/hó*Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztő részlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk!

Deszk központjához közel eladásra kínálok egy 182 m2 lakóterületű, kétszintes családi házat. A 4 szobás ingatlanhoz két, korábban vendéglátást kiszolgáló,  összesen 50  m2-es helyiség is tartozik, amelyben egy nagyméretű konyha is helyet kapott. Ezen rendkívüli adottságok az ingatlant vállalkozói tevékenység folytatására is alkalmassá teszik, azonban igény szerint - tekintettel arra, hogy ez a helyiség az épület szerves része - lakótérré is alakítható, így akár 2-3 generációnak is megfelelő életteret biztosíthat.A családi ház központi fűtéssel rendelkezik, amely gáz- vagy vegyestüzelésű kazánról is üzemel, így garantálja az alacsony rezsit. A tárolást, rendszerezést több tárolóhelyiség is biztosítja, azonban az épülethez még egy nagy padlás, garázs, takarmánytároló és állattartó is tartozik.A garázs alapterülete 25,2 m2.Az igatlant azon Ügyfeleimnek ajánlom, akik arra vágynak, hogy némi átalakítással, felújítással egy saját izlésüknek és igényeiknek megfelelően kialakított tágas ingatlan tulajdonosai legyenek!Nézze meg az alaprajzot az elrendezés miatt.Szolgáltatásaink vevőink részére díjmentesek.Iár.: 18.99M FtHome and People ingatlanazonosító: 3489Ha további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban,  érdeklődjön a 30/5038483-es telefonszámon vagy a Home and People  Ingatlanügynökség szegedi irodájában a Bécsi krt. 18. szám alatt.Home and People akciós forint HITELEK:1Millió Forint 10 évre ≈ 10.647 Ft/hó*Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztő részlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk!

Deszk egyik csendes utcájában eladásra kínálok egy 140 m2-es hőszigetelt - 1998-ban épült - kétszintes családi házat. Az ingatlan 2002-ben, az emeleti szint kialakításával nyerte el jelenlegi állapotát. Az épület központi fűtéssel rendelkezik, azonban a nappaliban üzemelő fatüzelésű kandalló önmagában is kellemes hőmérsékletet biztosít. A kandalló vízteresre történő cseréje esetén a központi fűtésre is ráköthető. Mindezen adottságok egyszerre biztosítják a bennlakók számára a szeretett otthon melegét és az alacsony rezsit.A családi ház felújítást nem igényel, akár azonnal beköltözhető!Az épülethez rendezett kert tartozik, a telek teljes mérete 1444 m2, amely számos lehetőséget biztosít akár gazdálkodásra is!  A családi ház része a 26 m2-es garázs, valamint egy 20 m2-es melléképület.Az ingatlant azon Ügyfeleimnek javaslom, akik nyugodt, kertvárosi környezetben képzelik el életüket és fontos számukra a tágas, akár több generáció együttélésére is alkalmas, minden igényt kielégítő otthon!  Irányár: 21 300 000 Ft  Hívjon bizalommal! Német Máté 30/9758764H&P azonosító: 3516 Home and People akciós forint HITELEK:1Millió Forint 10 évre ≈ 10.647 Ft/hó*Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztőrészlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!