Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Veres Péter utca környezetében, csendes, rendezett mellékutcában, 617 m2 telken, 159 m2 laktérrel rendelkező, 1990-ben épült, eltolt szintes családi ház eladó. A telek szépen parkosított, tujákkal, cserjékkel, sok dísznövénnyel, kis sziklakerttel tették rendkívül hangulatossá, melyet a beépített öntöző rendszer lát el, ha kell a fúrót kútból vagy akár a hálózatból betáplált vízzel. A hátsó udvaron kialakításra kerület egy beton aljzattal rendelkező, fa gerendákból készült, fedett kerti sütő és pihenő terület. Itt egy épített kemence, továbbá, nyitott tűztér, konyha sarok mosogatóval, vezetékes vízzel, természetesen szennyvíz elvezetéssel, padokkal és asztalokkal, hangulatos világítással került kiépítésre. Baráti, családi összejövetelek ideális helyszíne. E mellett, ugyan csak a hátsó udvarban egy pince is kialakításra került. A fő épület, maga a lakóház, 1990-ben, téglából épült, több ízben eltolt szinttel rendelkező, 5 hálószobát, egy nappalit, két fürdőszobát, egy légterű konyha étkezőt, és az alaksorban egy 43 m2 garázst, illetve a hátsó udvarról megközelíthető 4 m2 tárolót foglal magába. Az épület kiváló szerkezettel rendelkezik, BRAMAC beton cserép héjazattal, kívülről 6 cm-es NIKECELL szigeteléssel rendelkezik. A nyílászárók, fából készültek, hőszigeteltek. Az össz lakótér tágas, kényelmes, családok igazi hangulatos otthonául szolgál. A konyhai részből nyílik a belső udvar irányába egy 14 m2-es fedett terasz. A fűtés kettős rendszerű, egyrészt egy kombi gázkazánnal másrészt szilárdtüzelésű kazánnal is fűthető. A lakótérben a hőleadás radiátorokkal történik. Mind két kazán az alaksorban került elhelyezésre. Az utcafronti kerítést nem rég építették, nagyon ízléses kivitelben, és elektromos nyitó szerkezettel felszerelve.

30/228-8Mutat

Luxus környezetben: csendes, erdővel övezett, gyönyörű helyen, 140m2-es, nappali + 3 szobás (minden hálószobához külön fürdőszoba tartozik, és 4 szobássá is alakítható), nagy teraszokkal ellátott, különlegesen magas műszaki tartalommal rendelkező, akár luxus felszereltségű passzívház közeli (fokozottan energiatakarékos: "A+"), modern stílusban épülő, rendkívül igényes kialakítású családi ház 532m2-es telken, 17,56m2-es garázzsal eladó. A földszinten: előtér, tágas amerikai konyha jellegű nappali, nagy: 26m2-es terasszal, szülői háló tusolóval, külön wc a gépészettel (ami mosókonyhának is kialakítható), kamra, és a 17,56m2-es garázs kapott helyet.Az emeleten: 2 db hálószoba, egy-egy hozzájuk tartozó fürdőszobával, galériával, ahonnan egy több mint 10m2-es tetőteraszra léphetünk ki.A fűtése: gáz-cirkó, mindenhol padlófűtés kialakítással, illetve: klíma, riasztó, központi porszívó, és napelemek előkészítésével.A lakópark kialakításánál fő szempont volt a szellős, egymástól megfelelő távolságban kialakított, minél több zöld terület hagyása, különböző látványelemekkel tarkítva: sziklakertek (kis vízesésekkel), tavak (pihenőkkel), játszóterek, szökőkutak stb… Az egész lakópark botanikuskert jelleggel került kialakításra, több száz fajta gyönyörű növénnyel beültetve. A lakók kényelmét boltok, és rendezvénytermek is hivatottak biztosítani. Az utak nívós térkő burkolatot kaptak, a világítást antik stílusú kandeláberek biztosítják.FIGYELEM! A vételár nem tartalmazza a konyhabútort, a szanitereket, a belsőajtókat, és a külső medencét, a betervezett darabok magas árkategóriája miatt. Ezek árának kialakítása tárgyalás kérdése: maximálisan igazodunk a vevő igényeihez. A vételár természetesen magában foglal minden mást: gépészet, burkolatok, nyílászárók stb...Várható átadás: 2017.06.01.Érdeklődni: Kiss Antónia Anita 70/774-0304Ha szükséges, a hitelügyintézésben díjtalanul segítünk!További ajánlatainkat megtekintheti a www.ingatlantop.hu oldalunkon.

70/774-0Mutat

Debrecenben, a Veres Péter kertben eladó, 1990-ben Mátra betonból épített, 140nm-es földszint és tetőtér beépítéses, nappali + 3 + 1 szobás, duplakomfortos, jó állapotú, folyamatos felújításokon átesett, alápincézett és nagy hátsó terasszal rendelkező ikerház 518nm telken. Összességében véve a tágas térérzet és a körbenapozottság jellemzi. A földszinten található egy légtérben a konyha, étkező és a nappali szoba, mindössze egy átadó pult választja el a konyhát és az étkezőt, továbbá egy hálószoba, kamra, tágas és világos fürdőszoba toalettel egyben és a pincelejáró. Az emeleti részen került kialakításra egy tágas dolgozó + 2 szoba közös loggiával (mindkét szobából ki lehet menni), illetve egy fürdőszoba toalettel egyben. Az ablakok hőszigetelt fa típusúak, redőnnyel szereltek, a beltéri ajtók is fa típusúak, a bejárati ajtó több ponton záródó típusú. A nappaliban kandalló építésére van lehetőség, a ház fűtése gázkazánnal megoldott (padlófűtés van minden helyiségben), a meleg vizet villanybojler biztosítja. Téli fűtésköltsége a leghidegebb hónapban 34.000Ft volt. A ház teljes villanyvezeték rendszerét rekonstruálták, a tető Bramac cseréppel borított. A kert locsolása fúrt kútból történik. Az udvar termő gyümölcsfákkal és tujafával beültetett. A ház a Veres Péter kert Acsádi út felőli végéhez van közelebb, csendes utcában található, buszmegálló közelében. OP0299A

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!