Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Áresés! Debrecen, Tégláskert csendes szép utcájában eladó ez a saját építésű, folyamatosan karban tartott, modernizált, izgalmas terű, 180 plusz 70 nm-es családi ház, mely két generációnak is megfelelhet, vagy vállalkozásának az irodáját is kialakíthatja. Tartalmaz: a földszinten egy légtérben Déli fekvésű panoráma ablakos nappali, étkező, igényes konyha, beépített gépekkel, külön WC., zuhanyzós fürdőszoba, másik nappali, innen a nagy teraszra kijárattal. Tovább folytatódik a ház, 5 éve bővítve lett a földszint, így még ki lett alakítva egy nagy szoba, egy nappali, egy "spa" részleg, zuhannyal, WC-vel, itt egy 6 személyes jakuzzival és egy kombinált (infra/finn) szaunával.Az emeleten találunk 2 nagyméretű hálószobát és egy kisebb dolgozószobát, egy tágas, sarokkádas fürdőszobát WC-vel. A galériáról szép látványt nyújt a panorámaablakos nappali kandallóval, mellyel rásegíthetünk a gáz cirkó fűtésre. Külön lépcsőn tudunk megközelíteni egy elszeparált tetőtéri szobát, mely jelenleg gardróbként funkcionál. A ház alatt egy 31 nm-es pince is található, jelenleg igazi férfi barlangként üzemel billiárd asztallal együtt. Az 550 nm-es telek rendezett, parkosított, automata öntöző rendszerrel ápolt, grillezős főzőhely is lett kialakítva.A gazdaságosság jegyében napkollektorok termelik napközben az áramot, melynek a felhasználása eredményesen mutatkozik a számlákon. Tervben van egy indukciós kazán beépítése is, mellyel a jelenlegi fűtésrendszert lehet majd kiváltani, így a közüzemi számlákat szinte a nullára lehet csökkenteni.A ház része egy 17m2-es garázs és egy fedett kocsibeálló is! Csak komoly érdeklődést várunk, egyeztetett időpontban mutatható. Kisebb értékben csere lakás beszámítás Debrecenben lehetséges.

Debrecen, Téglás-kert jól megközelíthető részén, eladó egy 1994-ben épült HB 30-as téglából, minőségi kivitelezésű, kényelmes megoldásokkal kialakított 220 m2-es családi ház, mely több generáció együtt élését teszi lehetővé.Az ingatlan alsó szintjén található egy nyitott, de leválasztható konyha, tágas és napfényes étkező, egy nappali, egy ablakkal ellátott zuhanyzós fürdőszoba és egy külön WC. Az emeleten található 2 nagyméretű hálószobát és egy kisebb dolgozószoba, egy tágas, sarokkádas fürdőszobát WC-vel. Külön lépcsőn tudunk megközelíteni egy tetőtéri szobát, mely jelenleg gardróbként funkcionál.A ház alatt 40 nm-es pince található. Itt van a kazán elhelyezve valamint egy Klub szoba kialakítva a baráti összejövetelekre. 2009-ben a család kényelmét szolgálva bővítették egy hálószoba + nappalis lakrésszel, melyben ki lett alakítva egy Wellness részleg is! Találunk itt egy 6 személyes jakuzzit, és egy kombinált (infra/finn)szaunát is zuhanyzó kialakítással. A gazdaságosság jegyében napelemek termelik napközben az áramot, melynek a felhasználása eredményesen mutatkozik a számlákon. Tervben van egy indukciós kazán beépítése is, mellyel a jelenlegi fűtésrendszert lehet majd kiváltani, így a közüzemi számlákat minimálisra lehet csökkenteni.Rendezett, parkosított udvar, grillezős főzőhellyel is a pihenést szolgálja. A ház része egy 17 m2-es garázs és egy fedett gépkocsibeálló is!Az ingatlan ALKUKÉPES!Időpont egyeztetéssel megtekinthető: Stefánné Andrea

Debrecen, Tégláskert csendes szép utcájában eladó ez a saját építésű, folyamatosan karban tartott, modernizált, izgalmas terű, 180 plusz 70 nm-es családi ház, mely két generációnak is megfelelhet, vagy vállalkozásának az irodáját is kialakíthatja.Tartalmaz: a földszinten egy légtérben Déli fekvésű panoráma ablakos nappali, étkező, igényes konyha, beépített gépekkel, külön WC., zuhanyzós fürdőszoba, másik nappali, innen a nagy teraszra kijárattal. Tovább folytatódik a ház, 5 éve bővítve lett a földszint, így még ki lett alakítva egy nagy szoba, egy nappali, egy "spa" részleg, zuhannyal, WC-vel, itt egy 6 személyes jakuzzival és egy kombinált (infra/finn) szaunával.Az emeleten találunk 2 nagyméretű hálószobát és egy kisebb dolgozószobát, egy tágas, sarokkádas fürdőszobát WC-vel. A galériáról szép látványt nyújt a panorámaablakos nappali kandallóval, mellyel rásegíthetünk a gáz cirkó fűtésre. Külön lépcsőn tudunk megközelíteni egy elszeparált tetőtéri szobát, mely jelenleg gardróbként funkcionál. A ház alatt egy 31 nm-es pince is található, jelenleg igazi férfi barlangként üzemel billiárd asztallal együtt.Az 550 nm-es telek rendezett, parkosított, automata öntöző rendszerrel ápolt, grillezős főzőhely is lett kialakítva.A gazdaságosság jegyében napkollektorok termelik napközben az áramot, melynek a felhasználása eredményesen mutatkozik a számlákon. Tervben van egy indukciós kazán beépítése is, mellyel a jelenlegi fűtésrendszert lehet majd kiváltani, így a közüzemi számlákat szinte a nullára lehet csökkenteni.A ház része egy 17m2-es garázs és egy fedett kocsibeálló is! Csak komoly érdeklődést várunk, egyeztetett időpontban mutatható. Kisebb értékben csere lakás beszámítás Debrecenben lehetséges.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: