Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Debrecenben, a Nagyerdőalján felújított és körbefűtött, 1.emeleti lakás eladó, amely 52nm-es 2 szobás, konyhás, fürdőszobás, különálló toalettes, gázcirkó fűtéses, nagy loggiás, saját udvari autóbeállóval.A felújítás egy pár évvel ezelőtt történt, amely keretén belül a nyílászárókat műanyag típusúra a bejárati ajtót pedig acél biztonsági bejárati ajtóra cserélték.A konyhában új konyhabútor, kerámia lapos főzőfelület +sütő, 9 terítékes mosogatógép, gránit mosogató, elszívó és hűtőgép került beépítésre. Ezek a különböző háztartási gépek megkönnyítik a konyhai munkánkat.A vizes blokkoknál vízvezeték csere történt és utána újra burkolták a fürdőszobát és a külön álló toalettet is.A külön álló szobákat mai ízlésnek megfelelően minőségi laminált parkettával burkolták. A nagy szobába felszereltek egy hűtő-fűtő klímát amivel szabályozhatjuk a lakás hőmérsékletét. A fűtést átalakították gáz cirkó fűtésre, amely által a rezsi költség rendkívül kedvező.A saját zárt udvarra való beállást elektromos kapu segíti elő. A lakáshoz tartozik egy közös tároló is. Közös költség:8260 Ft havonta. A lakás tehermentes, 2018. januárjától költözhető.A környék gazdagon ellátott mindennapi életvitelünkhöz fontos kisebb üzletekkel, postával, patikával, orvosi rendelővel. Kiváló választás lehet család vagy hallgatók részére is a Kossuth Egyetem közelsége miatt.

Debrecenben, a Nagyerdőalján, egyirányú csendes utcában eladó, zárt udvaros hőszigetelt, csúsztatott zsalus társasházban, felújított és körbefűtött, 1.emeleti 52nm-es 2 szobás, konyhás, fürdőszoba, különálló toalettes, gázcirkó fűtéses, nagy loggiás lakás saját udvari autóbeállóval.Az ingatlant négy éve újították fel:-ízléses, modern konyhabútor került beépítésre Electrolux kerámialapos tűzhellyel és sütővel, kivezetett páraelszívóval, gránit mosogatóval, Bosch 9 terítékes mosogatógéppel, hűtőgéppel, melyek a lakásban maradnak-vízvezetékcsere történt-újraburkolták a fürdőszobát és a külön Wc-t-nyílászáró csere történt műanyag típusúra, szúnyoghálóval és a nagy szobában redőnnyel együtt-a szobák laminált parkettát kaptak-a többi helyiséget járólappal burkolták-acél biztonsági bejárati ajtó váltotta fel a korábbi helyét-a közlekedő részen lévő gardrób is cserélt-inverteres klímát szereltettek a nagy szobábaA zárt udvar kapuja elektromosan működtethető, így kényelmesen megoldható az udvari be és kiállás. A lakáshoz 3 család által használt közös tároló tartozik, közös költség 8.260Ft/hó. A lakás tehermentes és 2018. januárjától költözhető.A környéken orvosi rendelő, patika, Coop, zöldséges 2-3 perces sétával elérhető, a Nagyerdő és az Egyetemváros közelsége miatt befektetési szempontból is előnyös választás! OP0173A

Debrecenben eladó, a Nagyerdőalján a Garda Pizzéria közelében esztétikusan felújított 53nm-es, 2 szobás, spájzos, gardróbos, fürdőszobás, különálló toalettes, kondenzációs kazánnal ellátott magasföldszinti, loggiás tégla lakás.A felújítás az egész lakást érintette elsősorban a régi ablakok helyére műanyag típusú ablakokat építettek be, amelyeket szúnyoghálóval és redőnnyel láttak el. A lakásban található összes beltéri ajtót fatípusú ajtóra a bejárati ajtót pedig hő-és hangszigetelt ajtóra cserélték ki. A komplett konyha és a fürdő is egészen új köntöst kapott. A konyhában fiatalos és modern stílusú egyedileg terveztetett konyhabútort alakítottak ki. A fürdőszobában mai divatos üvegtéglával alakították ki a zuhanykabint. Minden helyiségben korszerűsítették a víz-és villanyvezetékeket. A szobákat jó minőségű laminált parkettával, a hideg burkolatokat pasztell színű járólappal burkolták.Télen a meleget kívánság szerint könnyedén a kondenzációs kazánnal szabályozhatjuk. A lakásban két inverteres klímát is felszereltek. A szobák falára belülről szigetelés is került, ezért a lakás fenntartási költsége rendkívül kedvező.A lakáshoz önálló, 6nm-es pincetároló tartozik. Közös költség 8.300Ft havonta felújítási alappal együtt. A környék csendes, könnyed sétával akár eljuthatunk a Kossuth Egyetemig is. Az ingatlan tehermentes, megegyezés szerint költözhető. Amennyiben a lakás megvásárlása után valóban csak költözni szeretne, akkor bátran ajánlom Önnek.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!