Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Debrecen-Homokkertben, a Szabó Kálmánból nyíló, aszfaltozott utcában, 2018. év végi átadással, 128 m2-es, nappali+ 3 szobás, duplakomfortos ikerház, magas műszaki tartalommal, garázzsal, 530 m2-es telken eladó! Jellemzői: - A ház új építésű, a belső még igény szerint alakítható - Egyszintes kivitelezésű - LeierTHERM 30 N+F DE tégla falazat - 8 cm Austrotherm AT lépésálló hőszigetelés a padlóban - 10 cm hőszigetelés a felmenő falakon - A tetőben 15 cm vastagságú Therwoolin kőzetgyapot hőszigetelés+ 10 cm Nikecell a födémen, melyek együttesen biztosítják az alacsony fűtési költséget - A fűtést és a melegvíz ellátását egyedileg beépített, egyedi mérőhellyel ellátott kondenzációs, turbós kombi kazán biztosítja - A ház padlófűtéses, mely radiátorokkal kiegészítve egyenletes hőeloszlást biztosít, egyben növeli a kondenzációs kazán hatékonyságát - Műanyag, hő- és hangszigetelt, 3 rétegű ablakok (Ug=0,7 W/m2K) - Az egyik fürdőszobában sarokkád, a másikban zuhanyzó kerül kialakításra - 39 m2-es, amerikai konyhás nappali - 18,45 m2-es garázs - 20,56 m2-es terasz - Térkövezés - Belső kialakítás flexibilis, az Ön elképzelése szerint alakítunk ki mindent - Választható burkolatok: Kerámia burkolat 3500 Ft/m2-ig, laminált parketta 3000 Ft/m2-ig a vételárban - Iskolához, óvodához, üzletekhez, orvosi rendelőhöz, patikához közel helyezkedik el! - Várható befejezés: 2018. December 31. - Ajándék konyhabútorzat (500.000 Ft értékben) - 15 MFt-ig illetékmentes, így további 600.000 Ft-ot takaríthat meg! - CSOK 10+10-es támogatás igénybe vehető a házra, ennek köszönhetően Önnek csak minimális önerőre van szüksége a vásárláshoz! Irányár: 41,99 MFt

Homokkertben csendes utcában, fiatalos, napfényes, praktikus kialakítású, kétszintes családi ház eladó. Az alsó szinten található egy légterű nappali kandallóval, konyha-étkező teraszkapcsolattal, egy hálószoba beépített gardróbszekrénnyel, fürdőszoba káddal és zuhanykabinnal, valamint különálló wc. kézmosóval. A felső szinten egy nagy (kb. 18 négyzetméteres), egy kisebb szoba (kb.12nm), és gardrób lett kialakítva. A ház fele alápincézett. Az étkezőn át lehet kimenni a 20 nm-es faburkolatos fedett teraszra. A 750nm-es telken van egy 60nm melléképület, egy kerti tároló, gyermekjátszó, és gépkocsi beálló. A gondosan kialakított kertben termő gyümölcsfák, dísznövények és fúrt kút található. Vételár: 31Mill. Ft. Homokkertben csendes utcában, fiatalos, napfényes, praktikus kialakítású, kétszintes családi ház eladó. Az alsó szinten található egy légterű nappali kandallóval, konyha-étkező teraszkapcsolattal, egy hálószoba beépített gardróbszekrénnyel, fürdőszoba káddal és zuhanykabinnal, valamint különálló wc. kézmosóval. A felső szinten egy nagy (kb. 18 négyzetméteres), egy kisebb szoba (kb.12nm), és gardrób lett kialakítva. A ház fele alápincézett. Az étkezőn át lehet kimenni a 20 nm-es faburkolatos fedett teraszra. A 750nm-es telken van egy 60nm melléképület, egy kerti tároló, gyermekjátszó, és gépkocsi beálló. A gondosan kialakított kertben termő gyümölcsfák, dísznövények, és fúrt kút található. Vételár: 31 Mill. Ft.

Eladó a Szabó Kálmánból nyíló, 2018 Decemberi Átadással, 128m2-es,nappali+3 szobás, garázzsal, luxus kivitelezésű, magas műszaki tartalommal, aszfaltozott utcában, családi ház, 530m2-es telken. A legmodernebb építési tecnológiával épül. - A ház új építésű, a belső még igény szerint alakítható - Egyszintes kivitelezésű - Leier THERM 30 N+F DE tégla falazat - 8 cm Austrotherm AT lépésálló hőszigetelés a padlóban - 10 cm hőszigetelés a felmenő falakon - A tetőben 15 cm vastagságú Therwoolin kőzetgyapot hőszigetelés+ 10 cm Nikecel a födémen, melyek együttesen biztosítják az alacsony fűtési költséget - A fűtést és a meleg víz ellátását egyedileg beépített, egyedi mérőhellyel ellátott kondenzációs, turbós kombi kazán biztosítja - A ház padlófűtéses, mely radiátorokkal kiegészítve egyenletes hőeloszlást biztosít, egyben növeli a kondenzációs kazán hatékonyságát - Műanyag, hő- és hangszigetelt, 3 rétegű ablakok (Ug=0,7 W/m2K) - Az egyik fürdőszobában sarokkád, a másikban zuhanyzó kerül kialakításra - 39 m2-es, amerikai konyhás nappali - 18,45 m2-es garázs - 20,56 m2-es terasz - Térkövezés - Belső kialakítás flexibilis, az Ön elképzelése szerint alakítunk ki mindent - Választható burkolatok: Kerámia burkolat 3500 Ft/m2-ig, laminált parketta 3000 Ft/m2-ig a vételárban - Iskolához, óvodához, üzletekhez, orvosi rendelőhöz, patikához közel helyezkedik el! - Várható befejezés: 2018. December 31. • Konyhaszekrény igény szerinti kivitelezése tűzhely, mosogatógép, páraelszívó és egyéb konyhai berendezések nélkül 500.000. Ft (a költségvetést nem érinti,ez ajándék!) Hívjon bizalommal mindenben segítek!!!!!!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!