Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Szabadságtelepen, a Bálint Zoltán utca környékén, 637 m2-es telken lévő, 105 m2 lakterű, 4 szobás, nagy étkezős, tágas konyhával rendelkező, tetőteres, 1985-ben, B30-as téglából épült, teljesen alápincézett családi ház eladó. A környék rendezett, az utca tágas, igazi kertvárosi hangulatú, a korra jellemző tetőteres házakkal. Az eladásra kínált ház kitűnő szerkezeti állapotban van. A tetőt az eredeteihez képest cserélték, jelenleg BRAMAC típusú betoncserép héjazattal rendelkezik. A fűtésrendszer kettős, egyrészt egy DUVAL típusú gázkazánnal, másrészt egy szilárd tüzelésű kazánnal lehet a hideg téli hónapokban fűteni a házat. A meleg vizet éjszakai áramról működő villanybojler biztosítja. Az elektromos hálózat a háztartási felhasználás mellett, ipari árammal is el van látva. Az egész ház alá van pincézve, ami magába foglalja a kazánházat, több tároló helyiséget, kamrát és nyári konyhát, valamit itt van lent a garázs is, ahol akár két kisebb autóval is lehet parkolni. A földszinti lakószinten van két szoba, egy nagy előtér, fürdő és WC, egy hatalmas étkező és a belőle nyíló tágas konyha. E két helyiség összenyitásával akár egy hatalmas egy légterű nappali-konyha-étkező is kialakítható. A tetőtérben két szoba és egy zuhanyzós fürdő és WC található. Az udvar rendezett, karbantartott, nagyságát tekintve abszolút kezelhető. A ház több gyermekes családok számára ideális, igazi családbarát otthon lehet. Buszmegálló szinte az utcasarkon, néhány perces kényelmes sétával elérhető. Az ingatlan tulajdoni viszonyai rendezettek, a tulajdoni lap tehermentes. A költözés gyorsan megoldható.

30/228-8Mutat

Debrecen Kerekestelepen eladó luxus állapotú földszintes családi ház. 2003 ban épült, 130 nm mediterrán jellegű, családi ház, nappali + 2 tágas szobával 1100 nm parkosított udvaron található. Egyéb jellemzői: * Téglából épült szigetelt családi ház, műanyag nyílászárókkal * A házat elegancia és minőség jellemzi körbenapozott tágas helyiségekkel * Fűtéséről gázcirkó és vegyes tüzelésű Buderus kazán gondoskodik, melynek számítógépes vezérlése biztosítja az optimális hőfokot, padlófűtés hőleadással * A nappalit egy exkluzív vörös márvány kandalló teszi hangulatossá * Modern fából készült gépesített konyha * Nappaliból, étkezőből egyaránt kijuthatunk a tágas kertkapcsolatos teraszra * Dupla komfortos ház, több mellékhelyiséggel, mosókonyhával * Légkondicionált helyiségek * Elektromos alumínium redőny, szúnyoghálóval * 25 nm garázs, és két autó számára kialakított fedett gépkocsibeálló * Automata kapuk, kovácsoltvas kerítés * Gyönyörűen parkosított udvarán, több zónás öntözőrendszer került kialakításra * Udvarán található egy 40 nm vendégház, többféle hasznosítási lehetőséggel * Kamerarendszerrel felszerelt ház, többcsatornás kamerás megfigyelőrendszer működik * Alkuképes áron Igényes anyagokból épült modern családi ház, tágas terekkel, kertvárosi lakókörnyezet csendes aszfaltozott, új építésű zsákutcában. Irányár: 50 M Ft

70/944-9Mutat

Felsőjózsán, 1765 m2 telken, 65 m2 lakterű, 2 szoba-étkezős, 1973-ban épült, jó szerkezeti állapotú, belsőleg rendben lévő kocka típusú családi ház eladó. Az utca és a környék rendezett, buszmegálló néhány perc séta távolságra van. A ház 65 m2-es lakóterülete tartalmaz kettő, méretes szobát, egy az előszobából nyíló étkezőt, egy innen nyíló konyhát, valamint ugyan csak az étkezőből nyíló fürdőt, ami magába fogalja a WC-t is. A házbelső, az évek során folyamatosan frissült. Az ablakok közül az utca felé nézők műanyag- az udvarra nézők fa hőszigeteltek. A külső homlokzat kapott körbe egy 3 cm-es szigetelést. A fűtés gázcirkóval biztosított, a meleg vizet külön gázüzemű vízmelegítő adja. Az egész belső tér igazán hangulatos. A telken van még egy külön álló gépkocsi tároló, valamint egy kerti szerszámos. A ház alatt egy klasszikus téglával kirakott boltíves pince is van, ami a konyha és a fürdő alatt terül el, lejárat az épületen kívül. Az udvar rendezett, rengeteg virággal és zölddel, valamint van egy nagy hátsó kert, ami akár gazdálkodásra is alkalmas lehet. A tulajdoni viszonyok rendezettek, a tulajdoni lap tehermentes. Az eladás során, szívesen beszámítanánk egy jó környéken lévő 1. emeleti lakást is, úgy 50 m2 lakóterülettől. Aki szereti a csendet és nyugalmat és egy kertvárosi környezetben szeretne lakni, annak remek választás ez a ház.

30/228-8Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!