Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Debrecen, Dobozi utca környékén 27 m2, 1 szobás, amerikai konyha nappalis összközműves, gáz cirkófűtéses, téglaépítésű társasházi lakás eladó. - Alacsony rezsiköltség. - Tölgyfa parketta. - Fali IMMERGAS kazán. - Beépített konyhabútor. - ELEKTROLUX tűzhely. - Zuhanyzós fürdőszoba. - Déli tájolás. - Közös költség5400,- Ft. Külön mérőórák. Beépített szekrények. BEFEKTETÉSNEK, BÉRBEADÁSHOZ IS KIVÁLÓ LEHETŐSÉG! Ajánlom idősebb, fiatalabb pároknak, egyedülállóknak, diákoknak, vállalkozás céljából. Közelben Ybl Miklós Egyetem, bevásárló központok, Real, Coop, piac, posta, stb. 5 perc séta. Kiváló tömegközlekedés: 4, 5-ös troli, 19-es busz, stb. a ház előtt áll meg. Bővebb információért, vagy megtekintés céljából hívjon bizalommal! Irányár: 7,9 M/Ft. Debrecen, Dobozi utca környékén 27 m2, 1 szobás, amerikai konyha nappalis összközműves, gáz cirkófűtéses, téglaépítésű társasházi lakás eladó. - Alacsony rezsiköltség. - Tölgyfa parketta. - Fali IMMERGAS kazán. - Beépített konyhabútor. - ELEKTROLUX tűzhely. - Zuhanyzós fürdőszoba. - Déli tájolás. - Közös költség5400,- Ft. Külön mérőórák. Beépített szekrények. BEFEKTETÉSNEK, BÉRBEADÁSHOZ IS KIVÁLÓ LEHETŐSÉG! Ajánlom idősebb, fiatalabb pároknak, egyedülállóknak, diákoknak, vállalkozás céljából. Közelben Ybl Miklós Egyetem, bevásárló központok, Real, Coop, piac, posta, stb. 5 perc séta. Kiváló tömegközlekedés: 4, 5-ös troli, 19-es busz, stb. a ház előtt áll meg. Bővebb információért, vagy megtekintés céljából hívjon bizalommal! Irányár: 7,9 M/Ft.

Belváros közelében, a Víztorony utcán, eladó egy 65 m2-es, 2+1 szobás, mért fűtéses, tágas, napfényes, loggiás, tízedik emeleti lakás. A lakás a déli és nyugati tájolásnak köszönhetően szép napfényes, az épület elhelyezkedésének köszönhetően pedig csodás kilátással rendelkezik. Néhány évvel, pontosabban 2014-ben, a fürdőszoba és a konyha fel lettek újítva, illetve a nagyszobában a laminált padló is ekkor lett letéve. Továbbá a közlekedőben és az előszobában lévő parketta mintás PVC lerakása is ekkora datálható. A konyhabútor szintén néhány éves, ami természetesen a lakás tartozékát képezi a beépített gépekkel, mint mosogató és mosógépekkel együtt. A konyha melletti szobához tartozik egy loggia is, ami déli irányba tekint. A köztes szobából gipszkarton fallal leválasztottak egy kis dolgozó sarkot, ami bármikor vissza is alakítható az eredetiek szerint. Ami külön hasznos a lakásban, az az előszobából nyíló gardrób, illetve a mellett lévő spájz. Ez a két helyiség nagyon ritka a panel építésű lakások esetén. A rezsi abszolút kezelhető, a közös költség 7.800 Ft., a téli hőszolgáltató 16.000 Ft. összeg körül szokott alakulni. A lépcsőház tiszta, rendezett, a liftet felújították. A közvetlen közelben található élelmiszerbolt, piac, posta, gyógyszertár, óvoda, iskola, játszótér, stb….szóval minden, ami a mindennapokban fontos lehet. Tömegközlekedési eszközök is szinte a ház előtt állnak meg. A lakás tulajdoni viszonyai rendezettek, a tulajdoni lap tehermentes.

Műszaki kar közelében, az Ótemető utcán, csendes belső területre néző fekvéssel, eladó egy 37 m2-es, egy szobából, egy kényelmes konyhából, közlekedőből, és egy fürdőszobából álló, első emeleti lakás. Az épület klasszikus módon, téglából épült egy emeletes társasház. A lakás minden ablaka csendes oldalra néz, ahol egyáltalán nincs gépkocsi forgalom, még szerviz út sem. Állapotát tekintve ízléses lakásról van szó, 2016 májusában lett felújítva. A külső nyílászárók, bele értve a bejárati ajtót is műanyag hőszigeteltek, a beltéri ajtók is ki lettek cserélve, fóliázott egyedi nyílászárókra. Az összes gázkonvektor már új és korszerű, a meleg vizet biztosító villanybojler is a mai szabványoknak megfelel. A konyha kellemes nagyságú, és főként világos, egy kisebb étkező asztal két székkel kényelmesen elfér benne úgy, hogy még egy nagyobb hűtőnek is marad elegendő hely. A szoba szintén napfényes, és tágas. A lakás összes ablaka nyugati tájolással rendelkezik. A nyári melegebb napokon a szobába elhelyezett klíma biztosít kellemes közérzetet. A lakáshoz tartozik egy saját pince rekesz is, amin egyedileg készített biztonsági vasajtó van. A környék kitűnő ellátottsággal rendelkezik, élelmiszerbolt, posta, piac, gyógyszertár, óvoda, iskola, stb. közvetlen közelben. Tömegközlekedési eszközök is egy pillanat alatt elérhetőek. Aki befektetési szándékkal keres lakást annak a Műszaki kar, illetve a Kassai úti Campus miatt, kiváló választás. A tulajdoni viszonyok rendezettek, a tulajdoni lap tehermentes.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!