Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Csóron, Székesfehérvártól 20 percre, csendes környezetben, 1600 m2-es gyönyörű, összközműves telekre 1998-ban épült, kitűnő állapotú, egyszintes, mediterrán, nappali háromszobás, 122,74 m2 hasznos lakóterű (bruttó 185 m2), DNY-i tájolású, amerikai konyhás családi ház, nagy fedett terasszal, fűthető dézsával, a kertben 7,8x3,8 méteres medencével és kemencével, garázzsal eladó. A konyha és az étkező teljes felújításon esett át, a vételár tartalmazza a beépített konyhabútort, és a gépeket is (Bosch mosogatógép, Bosch főzőlap, Bosch mikrohullámú sütő, hűtőgép, elektromos sütő, és szagelszívó). Az utcáról az előkerten át megközelíthető házba az előtérbe érkezünk, melyből a garázs, a nappali és a közlekedő érhető el. A közlekedőből egy-egy 12,6 m2-es szoba nyílik. A légkondícionált nappalival egy légtérben, ám jól elkülöníthetően található az amerikai konyhás étkező, ez utóbbiból pedig a egy kamra nyílik. A nappaliból a másik közlekedőn át a fürdőszobába léphetünk, amelyben fürdőkád WC és egy zuhanykabin is található. A közlekedőből nyílik még egy önálló WC, valamint a 12,6 m2-es hálószoba.A kertbe a nappaliból a nagy, fedett teraszon keresztül juthatunk. A teraszon egy fűthető dézsa található. A kertben találjuk a medencét, a kemecét, valamint a egy 16 m-es faházat is.A ház beton sávalapra, B38-as falazóblokkból, hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárókkal, betoncserép fedéssel épült. A ház fűtése nagyobb részben a nappaliban lévő kandallóval megoldható, ugyanakkor minden helyiség fűthető a melegvizet is szolgáltató cirkó gázkazánnal. A szobákban laminált parketta, a többi helyiségben a járólap burkolat található. Csendes, családi házas övezet, főúthoz közel.Tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető.A valóságban még szebb mint a fotókon, jöjjön, nézzük meg!

Modern, fiatalos családi ház medencével.Csóron, csendes környéken amerikai konyhás nappali + 3 szobás földszintes családi ház eladó. A ház 1998-ban épült, külső falazata HB 38-as, 8-12 cm hőszigeteléssel. A beton födémen 20 cm szigetelés van, Jamina cserépfedéssel. A nyílászárók újak, redőnyösek és szúnyoghálósak. A konyha és az étkező teljes felújításon esett át, a vételár tartalmazza a beépített konyhabútort és a gépeket is (Bosch mosogatógép, Bosch főzőlap, Bosch mikrohullámú sütő, hűtőgép, elektromos sütő, és szagelszívó). A szobákba, laminált parketta, a többi helyiségben jó minőségű kerámia járólap burkolat van. A fürdőszobában hidromasszázs zuhanykabin és kád is beépítésre került. Külön háztartási helyiség segíti a háziasszony munkáját. A fűtést és a meleg vizet gázcirkó kazán biztosítja, radiátoros hő leadással de a nappali középpontjában lévő hangulatos kandallóval is megoldható. Az udvar parkosított gondozott, bekerített. A család kedvenc helye a 8 x 4 x 1,5 m-es kerti medence modern gépezettel. (tisztító, szűrő és vízforgató berendezés) Az egyedi tervezésű és kivitelezésű kemencében finom ételek készülhetnek. Mellette található a nagy családi és baráti társaságok kedvelt helye a fedett szaletli.A nappaliból léphetünk ki a fedett teraszra, ahol helyet kapott egy 6 személyes, fűthető fürdő dézsa.A garázsból közvetlen bejárás a lakásba. A garázsajtó szekcionált és nyitómotorral felszerelt billenős.Csendes, családi házas övezet, főúthoz, autóbuszmegállóhoz közel. Az infrastruktúra kiváló, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, kisebb szolgáltató egységek a háztól gyalogosan 10 perc alatt elérhető. Fehérvár autóval 15 perc.I.ár: 29,5MTel: 06(20)323-0220Irodánk szolgáltatást nyújt Önnek:- ingyenes hitel és CSOK ügyintézésben, - energetikai tanúsítvány elkészítésében,- ügyvédi közreműködésben.Nézze meg további kínálatunkat a www.feherhazingatlan.hu web oldalunkon.

Modern, fiatalos családi ház medencével.Csóron, csendes környéken amerikai konyhás nappali + 3 szobás földszintes családi ház eladó. A ház 1998-ban épült, külső falazata HB 38-as, 8-12 cm hőszigeteléssel. A beton födémen 20 cm szigetelés van, Jamina cserépfedéssel. A nyílászárók újak, redőnyösek és szúnyoghálósak. A konyha és az étkező teljes felújításon esett át, a vételár tartalmazza a beépített konyhabútort és a gépeket is (Bosch mosogatógép, Bosch főzőlap, Bosch mikrohullámú sütő, hűtőgép, elektromos sütő, és szagelszívó). A szobákba, laminált parketta, a többi helyiségben jó minőségű kerámia járólap burkolat van. A fürdőszobában hidromasszázs zuhanykabin és kád is beépítésre került. Külön háztartási helyiség segíti a háziasszony munkáját. A fűtést és a meleg vizet gázcirkó kazán biztosítja, radiátoros hő leadással de a nappali középpontjában lévő hangulatos kandallóval is megoldható. Az udvar parkosított gondozott, bekerített. A család kedvenc helye a 8 x 4 x 1,5 m-es kerti medence modern gépezettel. (tisztító, szűrő és vízforgató berendezés) Az egyedi tervezésű és kivitelezésű kemencében finom ételek készülhetnek. Mellette található a nagy családi és baráti társaságok kedvelt helye a fedett szaletli.A nappaliból léphetünk ki a fedett teraszra, ahol helyet kapott egy 6 személyes, fűthető fürdő dézsa.A garázsból közvetlen bejárás a lakásba. A garázsajtó szekcionált és nyitómotorral felszerelt billenős.Csendes, családi házas övezet, főúthoz, autóbuszmegállóhoz közel. Az infrastruktúra kiváló, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, kisebb szolgáltató egységek a háztól gyalogosan 10 perc alatt elérhető. Fehérvár autóval 15 perc.I.ár: 29.5 m Ft Érd: 20/323-0220Irodánk szolgáltatást nyújt Önnek : ingyenes CSOK és hitel ügyintézésben, energetikai tanúsítvány elkészítésében, ügyvédi közreműködésben.Nézze meg további kínálatunkat : www.feherhazingatlan.hu web oldalunkon.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: