Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Az ingatlan közforgalmú gyógyszertár üzemeltetésére épült. A tervezés során az építtető figyelembe vette az üzemeltetésre vonatkozó hatályos jogszabályokat ( 2006. évi XCVIII., 41/2007. (IX. 19. és a 20/2005. (VI.20.). A gyógyszertár terveit, az építtető előzetesen egyeztette a területileg illetékes Tiszti Főgyógyszerésszel és az ÁNTSZ képviselőjével. A beruházó -Makó gyalogosan és tömegközlekedési eszközökkel is jól megközelíthető- nagy forgalmú területén kívánta kialakítani az új gyógyszertárat. A gyógyszertár 186 m2 alapterületű, két szintből plusz beépíthető tetőtérből áll. A földszint összesen 94,07 m2, átvevő 6,9 m2, közlekedő 2,96 m2, raktár 10,32 m2, mosogató helyiség 3,4 m2, labor és vényező 19,18 m2, közlekedő 1,2 m2, iroda és ügyeleti szoba 7,02 m2, WC 1,4 m2, személyes tanácsadó helyiség 3,12 m2, expediáló 15,51 m2, szélfogó 2,37 m2, officina 15,07m2. Az emelet összesen 92,14 m2, közlekedő, teakonyha 14,39 m2, raktár 10,56 m2, közlekedő 6,89 m2, raktár 19,11 m2, WC 1,27 m2, öltöző 6,08 m2, zuhanyzó 1,17 m2, raktár 32,67 m2. Az építkezés mára teljesen befejeződött. A patika megnyitásához a számítógépes rendszert kell kialakítani, be kell bútorozni a helyiségeket és árukészletről kell gondoskodni. A tervezett gyógyszertár egészségügyi feladata: a lakosság gyógykezeléséhez kapcsolódó gyógyszerek szolgáltatása, valamint az e gyógyszerekkel kapcsolatos, a betegségek megelőzését szolgáló, a betegekkel történő együttműködést megvalósító, felvilágosító, tanácsadó szolgáltatás.

70/377-4Mutat

Szegeden a belváros szívében, az Osztrovszky utcában eladó ez az ingatlan, amely jelenleg irodaházként funkcionál. Kiváló az elhelyezkedése, hiszen a Tisza Lajos körúttól pár percre található, így gyalogosan is vagy tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető. Az ingatlan kb. 20 éves, mind a homlokzata, min a belső terei kifogástalan állapotban vannak. Jelenleg a tulajdonos használja, de hamarosan birtokba vehető állapotban lesz. Az egész épület be van riasztózva.Földszint, 2 emelet és tetőtéri részekből áll, melyek mindegyike vizesblokkal rendelkezik. Jelenleg irodaként funkcionál, így a beépített szekrények és bútorok is ilyen jellegűek, melyek vásárlás esetén maradnának is az ingatlanban.A földszinten - mely 83 m2-es - egy kellemes váró-előtér fogad, s innen nyílik egy nagyméretű, bevilágító ablakokkal ellátott tárgyaló. Helyet kapott itt egy külön irodarész, külön női, férfi mosdó, és itt található a szerver szoba is. Az emeletek között egy kényelmes, belső lépcsőházban közlekedhetünk.Az 1. emeleten egy tágas, erkélyes, illetve 2 kisebb iroda található.A 2. emeleten szintén egy nagyméretű iroda, erkéllyel, valamint egy kisebb iroda, a teakonyha és vizesblokkok kaptak helyet. Az irodaház tetőtere is be lett építve akként, hogy 3 külön bejáratú iroda került kialakításra, s itt kapott helyet egy fürdőszoba is, tusolóval.Az épület kifogástalan esztétikai és műszaki állapotban van, nyílászárói jó minőségű, hőszigetelt fa ablakok, belső nyílászárói is igényesek, jó állapotúak.A fűtésrendszer cirkó, radiátoros, a kazán a 2. emeleten található, mely egy kifogástalan állapotú Waillant kazán.A burkolatok igényesek, jó állapotúak, falai festettek, s minden szinten klíma berendezés lett felszerelve.Befektetésre kiváló lehetőség, hiszen egyedi kialakítása miatt cégeknek, irodának, magánklinikának, rendelőnek, ügyvédi irodának kiválóan alkalmas, illetve ha abban gondolkodik valaki, hogy lakások céljára használná, 5 db apartmant ki lehet alakítani benne, melyek mindegyike itt, ezen a környéken pillanatok alatt kiadható.

70/967-6Mutat

Az ingatlan az Ipari városrészben egy raktárkomplexumban helyezkedik el, amelybe portaépületen keresztül lehet bejutni. A raktár kamionnal kiválóan megközelíthető, ipari kapun keresztül targoncázható. Az épület mindkét homlokzata előtt kb. 20-20 parkolóhely áll rendelkezésre. Az épület az 1970-es években épült előregyártott vasbeton pillér vázas technológiával, a tető bitumenes lemez szigetelésű. A raktár 2 db 1600 m2-es részre ketté van választva, de több ponton összenyitható acél kapukkal.Az épület homlokzatán végig 5 m szélességben külön bejáratú emeleti irodablokk húzódik, amelyet a vételár tartalmaz. Alatta a raktárral egy légtérben 4 m belmagasságú vegyes használatú tér, amely a raktárat szolgálja ki. A raktár padozata aszfaltburkolat, fűtése mennyezeti légbefúvásos. Az emeleti irodablokk jelenleg használaton kívüli, bútorozatlan, vizesblokkokkal, öltözőkkel ellátott. linóleum és hidegburkolat, fém külső nyílászárókkal, belső fa nyílászárókkal. Az épület fűtése központi kazánról, távvezetéken keresztül gőzkaloriferes fűtőtestekkel biztosított.Az épület homlokzatán végig egy 4,8 m széles előtető húzódik, amely a rakodást segíti.Riasztó van az épületben.A telekrész, amelyen a raktérépület ezen része fekszik 5490 m2, Gksz - Kereskedelmi, szolgáltató gazdasági zónába tartozik, 5 – 5-ös építési karakter, 1 – nem kialakult építési övezet, 1 – telepszerű beépítési mód, 8 – 2000m2 legkisebb teleknagyság, 6 – max 40% beépíthetőség, min 45% zöldterületi fedettség, 6 – 9-12,5 m építménymagasság.Kiváló lehetőség nagyobb cégeknek, akik raktározni szeretnének.

70/377-4Mutat

Ez az ingatlan 3 fő részre osztható: \"központi\" terület, sportpálya, valamint élőállat-felvásárló telep.1. Központi területe, melyen a hűtőház is található, 18.250 m². Bejárata az utcáról nyílik, és a tevékenység jelentős része itt zajlik. 3 db, 300-390 m mélységű, a városi hálózattól független, vízjogi engedéllyel rendelkező, saját fúrt kút található rajta víztoronnyal (350 m). 2. A központi telephelytől kb. 100 méterre található egy régi, jelenleg használaton kívüli sportpálya, mely területe kb.2.500 m². 3. A társaság tulajdonát képezi még, egy kb. 700 m2-es telep, mely élőállat felvásárlás tevékenységre lett kialakítva, de jelenleg nem működik. A telephely összes területe 21 447 négyzetméter bekerítve egy-egységben két helyrajzi számon ebből fedett tároló 5544 négyzetméter a többi szabad területtel. A telep területén található egy 400 KW-os transzformátor, mely az áramellátást biztosítja. Ugyancsak rendelkezésre áll a nyári időszakban 250 köbméter/ óra, téli időszakban 590 köbméter/óra gázkapacitás. 2004-ben, egy Európai Uniós forrásra épülő pályázat segítségével, 160 Millió Ft-os beruházás vette kezdetét, mely során megépült a jelenlegi -20°C -os fagyasztott termékek tárolására alkalmas nagyterem, melyet az alapoktól, az akkori kor technológiai követelményeinek teljesen megfelelve építtetett meg a cég. Mellette átalakításra kerültek a 0-10°C-os termek, illetve egy terem szintén újonnan épült meg. Kialakításra került két, modern, hidraulikus kamionfogadó kapu hővédelemmel, hogy a ki-, és betárolás során minimumra csökkentsék a hőveszteséget. A pályázati előírásoknak mindig maximálisan megfeleltek a végső zárás során az ellenőrök példaértékűnek titulálták mindennemű ügymenetét. A Csongrád megyei Állategészségügyi és Élelmiszer Ellenőrző Állomás, mint szakhatóság a hűtőházat engedélyezett üzemként, úgynevezett HU engedélyezési számmal nyilvántartásba is vette. A hűtőházról: Mélyhűtő -20°C 900 m² 1200 db 120 000 tonna 0°C-os hűtő 0°C - 10°C 580 m² 660 db 800 tonna

70/967-6Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!