Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

A Vértes lábánál, a Csókakői vár alatt, a falu csendes mellékutcájában megvételre kínálok egy három éve teljes körűen felújított 100 nm-es parasztházat, mely 1069 nm-es szépen parkosított kertben áll. A felújítás során új tetőszerkezetet kapott Bramac cserépfedéssel, teljes külső szigetelést, valamit a víz- és villanyvezeték is kicserélésre került. Új műanyag hőszigetelt ablakok, bejárati ajtó, tömör fa belső ajtók kerültek beépítésre. Igényes, modern a konyha, ízlésesek a burkolatok. A szobák laminált parkettával a többi helyiség járólappal burkolt. A kovácsoltvas korlátok, kovácsoltvas kerítés nagyon mutatós. Az épület masszív kőalapon nyugszik. A vastag falak nem engedik be a hideget, meleget, nem szükséges légkondicionálás. A fűtése gázkonvektorral történik, valamint két helyiség közé épített cserépkályhával. Egy présház és egy pince is tartozik hozzá, valamint az udvaron egy szaletli, s bő vízhozamú gyűrűs kútból locsolhatja a pázsitot, növényeit. A faluban óvoda, iskola és 3 játszótér található. Az orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, buszmegálló kb. 1 percre a központban van.A felújított parasztház részben megőrizte régi formáját, viszont a modern kor igényeinek megfelelő új köntöst kapott kívül-belül úgy, hogy nem lett tájidegen, s továbbörökítette a régmúlt értékeit. Jöjjön, nézze meg, s biztosan beleszeret!Érdeklődni: Szűcsné Leányvári Edit 30/280 0450 telefonszámonReferencia szám: HZ399465

Csókakőn eladó egy teljesen felújított, 100 m2 lakóterülettel rendelkező családi ház. Az ingatlanban egy nappali-konyha-étkező, 2 hálószoba, fürdőszoba, 2 db WC és egy plusz helyiség, mely igény esetén szobává alakítható. A házon tett felújítások:: új Bramac tetőcserép, teljes külső szigetelés, új nyílászárók, valamit teljes víz és villanyvezeték cserére került, illetve fedett terasz kovácsoltvas korláttal és kovácsoltvas kerítés. A szobák laminált parkettával, a többi helyiség pedig járólappal burkolt. A fűtését gázkonvektor biztosítja, illetve egy cserépkályha is található a házban. Az 1049 m2-es telken egy szaletli, egy pince és egy présház is helyet kapott.A bútorokat, valamint kerti szerszámokat, fünyirót, buvárszivagyút igény szerint tartalmazza a vételár!Csókakő Székesfehérvártól 20 km-re, a Vértes lábánál helyezkedik el. Lakó és üdülőfalu, számos látnivalóval és kirándulóhellyel. A településen boltok, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár,vendéglátó helyek, óvoda és általános iskola is van. A település egész évben magas idegenforgalommal rendelkezik, és sokszínű kulturális programmal várja az itt lakókat és az ide érkezőket. A falu ideális családok részére, és a rendkívüli tiszta levegő a légúti problémákkal küzdőknek is ideális életteret biztosít. Igazi hegyvidéki hangulat és egyedi mikroklíma a jellemző. Kiváló pihenő és lakóhely, távol a városok zajától.

Csókakő nyugodt, szép és biztonságos falu a Vértes lábánál .Alig több mint ezer lelkes kis falu a Vértesi Tájvédelmi körzet peremén, a történelmi hagyományokkal rendelkező móri borvidéken fekszik, Fejér megye egyetlen középkori várának tövében. A község rendkívül fontosnak tartja a település környezeti és kulturális örökségének hasznosítását.Mindössze 9 km-re Mór, illetve 25 km-re Székesfehérvár. Lehetőség van nagyokat kirándulni, túrákat tenni a szépen épülő várba.A családi ház 1965-ben épült, 2009-2016 között több felújítás lett végrehajtva.•új elektromos hálózat kialakítása ( A régi alumínium vezetékek lecserélése 2,5 rézvezetékekre, érintésvédelmi relé, új kismegszakítók.)• vízvezetékhálózat kiépítése (teljesen új bekötőcső a házba a vízmérőórától, új műanyagcsövek a falba, több pontos meleg-hidegvíz lehetőség)• csatornarendszer kiépítése, ( teljesen új műanyagcső-rendszer kiépítés)•fűtési rendszer kiépítése Junkers kombi gázkazánnal, kéttagos radiátorokkal, új fűtéscsövekkel.• födém szigetelése 18 mm-es OSB lappal, 100mm-es üveggyapot szigeteléssel•új kémény kialakítása a nagy teljesítményű kandallóhoz.• fürdőszoba kialakítása, benne új ülőkáddal, mosdóval, wc-vel•új műanyag nyílászárók a ház egész területén• új CPL belső ajtók•olasz taposó (előszoba, konyha-étkező)•Kosárboltíves előszoba, konyha-étkezőEgyéb felújítások, átalakítások az új tulajdonos ízlése szerint valósíthatók meg!A belterületen lévő családi ház két szobából,egy félszobából, egy előszobából, egy kamrából áll. Tégla az egész felépítmény,( teljesen vályogmentes) alápincézett, mely présházat is tartalmaz.A kertben veteményesnek kialakított hely, benne gyümölcsfákkal.A telken minden oldalon természetbarát határolóként a reklámokból is ismert csodasövény van ültetve, mely magassága nagyon gyorsan növekszik, ezáltal is biztosítva télre a gyújtós alapanyagot és a tökéletes telektakarást.A családi ház nyugodt környezetben van, békés szomszédokkal. A buszmegállótól, iskolától, templomtól, bolttól, községházától ( 8 osztályos) kb. 5 percre! Kábeltévé, internet bevezetve, villany komfort kártyásra kialakítva. (albérletnek való kiadás esetén nagy előny).Ingatlanközvetítők kérem kíméljenek!Albérleti lehetőség kizárva.Csere csak ráfizetés nélkül érdekel.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: