Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

KIZÁRÓLAG A JUDIT INGATLAN ÉS HITELIRODA KÍNÁLATÁBAN!!!Valósítsa meg álmai házát!!! Az alapfeltételek adatottak, a többit saját igényeihez tudja alakítani!Csévharaszton, mindenhez közel, busz, óvoda, iskola, ABC, Önkormányzat...5 percen belül gyalogosan elérhető, igény szerint alakítható családi ház eladó!Az ingatlan akár 2 család részére, vagy vállalkozással kombinálva is kialakítható, 2 részből áll! A hátsó rész lakóterülete 65 m2, melyben előszoba, 2 szoba, konyha, fürdőszoba található. A villanyvezetékek ki lettek cserélve, a mennyezet gipszkartonozva van, 2 ablak ki lett cserélve hőszigeteltre, a többi saját igény igény szerint alakítható, festhető, burkolható...Az első részt anno üzlethelyiségnek szerették volna kialakítani, szinte egy légterű, 100 m2-es. Itt az összes nyílászáró műanyag, a fűtésrendszer ki van alakítva radiátoros, kombi cirkós fűtéshez, a fűtéscsövek a padlóban lettek elvezetve. A villanyvezetékek újak, a mennyezet gipszkartonozva van itt is, a vizes blokk kiállásai megvannak. Igény szerint alakítható a belső tér!!!Az épület a 70-es évek végén épült, betonalapra téglából!A felújításokat 2005-2010 között végezték el rajta!A tetőszerkezet is teljesen fel lett újítva, az ereszcsatornák ki lettek cserélve újra...Összközműves az ingatlan, gáz, víz, villany, ipari áram és csatorna is van. A kertben található még saját fúrt is!DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉS IRODÁNKBAN!!!NAPONTA ÉRKEZNEK ÚJABB AJÁNLATOK IRODÁNKBA, DE JELENLEG IS TÖBB MINT 300 INGATLAN KÖZÜL TUD VÁLASZTANI!TELJES INGATLAN KÍNÁLATUNKAT TEKINTSE MEG HONLAPUNKON: www.juditingatlan.hu2003 ÓTA AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!!!JUDIT INGATLAN ÉS HITELIRODA2200 MONOR, KOSSUTH LAJOS U. 72.06-30-625-5266

Eladó egy saját részre, kétkezi munkával megépített, 3 szobás önálló családi ház, melynek legnagyobb különlegessége az alsó szinten található hálószoba, ami táncterem méretű, szép napos, fényes, tágas.Az emeleten további 2 gyermekszoba lett kialakítva, egy központi nappali résszel, a földszinten van a vizesblokk, fürdő, konyha, étkező-nappali.A ház ytong építésű, műanyag ablakokkal, alatta pincével, egy belső tisztasági festésen kívül, igénytől függően jelenleg túl nagy átalakítást nem igényel, könnyen be lehet lakni gyerekekkel.Az épület központi fűtéses, gázzal, plusz vegyes tüzelésű kazánnal, a konyha hátra teraszkapcsolatos, innen az egész telekre rálátni, a gondozott, füvesített rész mellett veteményesnek, saját termesztésű zöldségeknek, házi nevelésű gyümölcsöknek is jut hely.Kérjen egy időpontot kollégáinktól a személyes megtekintésre, egy mindenkinek megfelelő adásvételi lehetőségre, kár lenne kihagyni, nagyon jó az ingatlan ár-érték aránya.TELJES KÍNÁLATUNKAT MEGTALÁLJA: www.haziko.huIrodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok, amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.14 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!HÁZIKÓ INGATLANIRODA Kft.2200, Monor, Ady Endre u. 130. (Ady Endre - Szélmalom u. sarok)

Nulla forintos fűtési számlával megáldott, napelemekkel és infrapanelekkel felszerelt, 3 szobás önálló TÉGLA családi ház várja új tulajdonosait, 1.800 m2 telekkel.Ingatlanunk nettó alapterülete 110 m2, pluszban 110 m2 szuterénnel, a lakótér beosztása kiváló, ugyanis a konyha-étkezőnk teraszkapcsolatos, innen nyílik balra a nappali, melyből kettő külön nyíló hálószoba közelíthető meg.A fűtés központi, gázzal+vegyes tüzeléssel megoldva, illetve a kertben található 20 db napelem biztosítja az infrapaneles melegítést, ingyen, minden megtermelt energiát visszaforgatva.A ház fűtésére és melegvíz szolgáltatására nem kell pénzt fordítanunk, olyan rendszert kapunk a házzal, mely megfizethetetlen érték manapság.Az udvar locsolása is megoldható fúrt kútról, ingyen, telken belül megterem minden, a kert nagyon szépen gondozott, örökzöldekkel, halastóval, növényekkel, virágokkal, termő, saját ültetésű gyümölcsfákkal, homoktövis termesztéssel.A kapu elektromos, van autóbeállónk, a terasz 35 m2, körben, épületen belül klíma is adott, jöjjön, tekintsük meg együtt családja leendő otthonát.Egészséges, öko és bio ingatlan várja új családját, alacsony fenntartási költségekkel.TELJES KÍNÁLATUNKAT MEGTALÁLJA: www.haziko.huIrodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok, amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.14 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!HÁZIKÓ INGATLANIRODA Kft.2200, Monor, Ady Endre u. 130. (Ady Endre - Szélmalom u. sarok)

Eladó Budapesttől 30km-re ,igen közkedvelt településén ez a csodálatos, erdővel körülvett környezetben lévő, igazi paradicsomi hangulatot keltő ingatlan. Csend jó levegő , lehető legközelebb a természethez. A ház hatalmas kertje, mely 2831nm nem érintkezik szomszéddal. A főépületet 2012-ben építették át a jelenlegi tulajdonosok saját ízlésük szerint. Az épület belső hangulatát nagy terek Gyönyörű panoráma ablakok engednek kitekintést a nappaliból a kertre, mely szépen parkosított. Egy nagy medence és egy szépen kialakított kerti tó teszi hangulatossá a kertet. A házhoz több melléképület tartozik,valamint egy zárt garázs és egy tetővel ellátott kocsi beálló. A ház földszintje közel 200nm. Belépve a házba egy nagy étkező konyha fogadja a látogatót. A következő helység egy nagy nappali, melyben egy nagyon szép kandalló adhatja a meleget , teheti hangulatossá a hideg téli estéket. A nappaliból lehet megközelíteni a felső szintet,ahol még három szobát alakítottak ki a tulajdonosok. Visszatérve az alsó szintre,még itt található egy tágas fürdőszoba ,dolgozó szoba , háló szoba, mosókonyha ill. a kazánház. A házat körbe öleli a terasz , mely a kert felé fedett. A telken több melléképület található melyek állattartásra is kiválóan alkalmasak . A kert szépen parkosított. Több lekerített kert rész található,ahol lovak kecskék , baromfik, és egyéb háziállatok vannak jelenleg is. A házat fenyőerdő és akácos öleli kö környéken csodás kirándulásokat lehet tenni.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: