Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Vendéglátóipari tevékenységet szeretne folytatni, vagy fizetővendég szobákat  üzemeltetne? - Itt a lehetőség! Nyisson egy hangulatos Panziót Celldömölkön!Hétvégi háznak, vagy életvitelszerű használatra is kiváló lehetőséget biztosító eladó családi ház Celldömölkön.CELLDÖMÖLKI INGATLANIRODA eladásra kínálja a 119496. sz., jó tulajdonságokkal rendelkező, CELLDÖMÖLKI CSALÁDI HÁZat.A környék turisztikai szempontból kiváló elhelyezkedésű, a közelben található a Ság-hegy, a celldömölki Jufa-Vulkán Gyógy- és élményfürdő, Mesteri Termál- és barlangfürdő, borgátai gyógyfürdő, sárvári Gyógy- és Welness, valamint a pápai Várkertfürdő.A CELLDÖMÖLKI CSALÁDI HÁZ jellemzői: * masszív falazat * jó tetőszerkezet * kettős fűtési rendszer, gázközponti fűtés és kandalló üzemeltetésére alkalmas kémény * tágas szobák * egyedi, hangulatos ablakok * gerendás mennyezet * két fürdő, egyikben fürdőkád, másikban zuhanytálca került beépítésre * tágas konyha * napfényes nappali * 30 m2 alapterületű  pince a tároláshoz  * zárt udvar a teljes pihenés biztosításához * csendes, nyugodt környezet Amennyiben a 119496. sz. CELLDÖMÖLKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a 06 70 362 8899 telefonszámon.Vásárolna, de nem elég a keret? Díjmentes, bank független CSOK és hitel ügyintézéssel is állok rendelkezésére.A celldömölki családi ház megvásárlásához: * 1 gyermek esetén 600.000.-Ft * 2 gyermek esetén 1.430.000.-Ft * 3 gyermek esetén 2.200.000.-Ft vissza nem térítendő állami támogatás (CSOK) igényelhető!BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT! 

Minden kényelmet kielégítő házat szeretne? Megtalálta! - eladó CSALÁDI HÁZ CELLDÖMÖLKÖNCelldömölki ingatlaniroda eladásra kínálja a 109012. sz. újszerű, kiváló adottságokkal rendelkező CELLDÖMÖLKI CSALÁDI HÁZat.A környék turisztikai szempontból kiváló elhelyezkedésű, a közelben található a Ság-hegy, a celldömölki Jufa-Vulkán Gyógy- és élményfürdő,  Mesteri Termál- és barlangfürdő, borgátai gyógyfürdő, sárvári Gyógy- és Welness, valamint a pápai Várkertfürdő. A CELLDÖMÖLKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:- tágas, napfényes nappali - felújított amerikai konyha, beépített sütővel, főzőlappal és mosogató géppel-2014- ben teljes nyílászáró csere hőszigetelt, aranytölgy műanyag nyílászárókra- teljes fűtéskorszerűsítés:új vegyes tüzelésű kazán, rézcsövek, lapradiátorok- kettős fűtési rendszer, vegyes és gázkazán- új padlóburkolat az egész lakásban- mindkét szinten igényesen felújított fürdő- tágas, fedett terasz- gondozott udvar kerti tóval- az udvarban külön épületben kialakított irodahelyiség, amely akár külön lakrészként is használható- riasztórendszer érintőképernyős kezelővel- tűzjelző, mozgásérzékelők, nyitásérzékelők, CO és hőérzékelő- beltéri mozgásérzékelők video rögzítéssel, riasztásjelző SMS és hanghívás- riasztó által vezérelt kapunyitás, gázkazán indítás- elektromos kapu, internetes kaputelefonAmennyiben a 109012. sz. CELLDÖMÖLKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a 06 70 362 8899 telefonszámon.Vásárolna, de nem elég a keret? Díjmentes, bank független CSOK és hitel ügyintézéssel is állok rendelkezésére.BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT! 

Bővebb információkért látogasson el az OPENHOUSE weboldalára a http://sarvar.oh.hu weboldalra.VAS MEGYÉBEN kínálom eladásra, vagy cserére ezt az impozáns, XX. század elején épült főúri KASTÉLY épületet. A KASTÉLY a település legszebb részén helyezkedik el, parkkal körbezárt területen, közel 4000 nm-en. Az épület külső felújítása már megtörtént, belső felújítása folyamatos. Kettős fűtési rendszere lehetővé teszi a KASTÉLY gazdaságos működtetését. A felújítás a KASTÉLY épület eredeti stílusát követve, egy szálloda kialakításának megfelelő terv alapján zajlik három szinten, ami a pinceszint az alapszint és a tetőtéri helyiségek kialakítását foglalja magában, de készültségi foka miatt igény szerint módosítható. Az épület fő szárnya D-Ny-i tájolású, ami biztosítja a napfény épületbe jutását szinte egész napon át. Ez a ránézésre is ámulatba ejtő, remek környezeti adottságokkal rendelkező épületegyüttes kiváló befektetési lehetőség akár idős -otthon létesítéséhez. A településről 10-20 perces autóúttal megközelíthetőek a környező városok, a környék gyógyfürdői és idegenforgalmi nevezetességei is. A KASTÉLY tulajdonosa egyéb ipari, vagy befektetési célú ingatlant is beszámítana a vételárba. Amennyiben felkeltette érdeklődését ajánlatom, kérem hívjon bizalommal és tekintsük meg együtt az ingatlant. OPENHOUSE! Bízza profikra ingatlanügyeit!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!