Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

100% kényelem és minőség - eladó ZÁRTKERT BUZSÁKON!A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00544-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró BUZSÁKI ZÁRTKERTET.A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált BUZSÁKI ZÁRTKERT jellemzői:Eladó buzsáki zártkert (tatárvári településrészen).JellemzőkA Buzsák - tatárvári zártkert főbb jellemzői:           - Az ingatlan a tatárvári településrészen található.          - Az 1435 nm-es területen egy téglából épült, lakható három szintes, 95 m2-es ház található, mely pince, földszinti - illetve tetőtéri lakrészből áll          - A területen számos gyümölcsfa, több sor szőlő és növény van, gazdálkodásra kimondottan alkalmas terület.          - A csodálatos környezetben található ingatlant ajánlom pihenésre vágyóknak, gazdálkodóknak vagy a családnak is.           - A közelben található a gyógyvízéről híres csisztapusztai termálfürdő, számos kirándulóhely, turisztikai látványosság.          - A Balatont 15 perces autóúttal elérhetjük. A faluban és a közeli településeken találunk boltokat, közintézményeket.            - Kiváló elhelyezkedés, kedvező irányár.Amennyiben a 00544-es számú a LIDO HOME által kínált BUZSÁKI ZÁRTKERT, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

A City Cartel balatonlellei irodája eladásra kínál Csisztapusztán egy 7232 m2 telken elhelyezkedő vadász, pihenő házat.A vadászház 1987-es vadcseresznye fából készült, tatai cseréppel. A faszerkezet égésgátlóval van kezelve, közte 10 cm-es szigeteléssel van ellátva, beton alap a föld felett 80 cm magasságban. A nyílászárok fából készültek spalettával vannak felszerelve. A 187 m2-es ingatlanon négy szoba, kettő konyha, kettő fürdőszoba, három WC került kialakításra. Az első terasz 30 m2, míg a hátsó zárt terasz 40 m2-es.Kettő különálló apartmanként is lehet használni. Az ingatlan folyamatos karbantartás alatt van. Víztisztító berendezéssel van ellátva. A kertben ásót kút is található. A vadászház fűtéséről hangulatos kandalló gondoskodik.Pályázati lehetőség is van az ingatlanra Jancsi és Juliska mese múzeum kialakításra és, gyógyintézmények támogatására.A telek rendelkezik kemping tervvel, valamint apartmanok is építhetőek rá.Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, értékbecslés!Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség kedvező árakkal!NE FELEDJE, NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ!30%-OS VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL, HOZZÁSEGÍTJÜK ÁLMAI OTTHONÁHOZ!További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!Irodáink:8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza)8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00716-es számú BUZSÁKI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált BUZSÁKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:ÁRCSÖKKENÉS! Eladó a Balaton déli partjától, Fonyód városától 10 kilométerre lévő népművészetéről híres községben, Buzsákon, annak frekventált utcájában, a csiszta-pusztai gyógyfürdőtől 2000 méterre lévő, kitűnő állapotúcsaládi házat . Az esztétikusan felújított ingatlanhoz szép, közel 1500 négyzetméteres telek tartozik. A tágas fedett teraszról egy világos, ízléses nappali fogad bennünket. Kettő parkettás szoba, fürdőszoba, mellékhelyiség és a hátsó traktusban még kettő szoba alkotják a helyiségeket. A fűtést gáz cirkó, valamint cserépkályha biztosítja. A konyha is a hátsó épület részben található. Garázs, gazdasági épületek és egy hatalmas boros pince tartozik az ingatlanhoz. Elhelyezkedésénél fogva akár nyaralónak vagy állandó lakásnak is kitűnő lehetőség. Üzletek, közintézmények, faluház, tájház pár lépésnyire találhatók. A híres buzsáki búcsú ma már országos esemény minden nyáron megrendezésre kerül.Amennyiben egy kiváló állapotú, kedvező árú, csendes, nyugodt falusi ám mégis Balaton közeli ingatlant szeretne, most rátalált.Amennyiben a 00716-os számú a LIDO HOME által kínált BUZSÁKI CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: