Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Hozza helyzeti előnybe vállalkozását! Ehhez kínáljuk megvételre ezt a kiváló adottságokkal rendelkező ingatlant (5200 nm telken 218 nm irodák, raktárak, üzlet....), melynek birtokában vállalkozása nagyobb eséllyel indulhat, vagy folytathatja tevékenységét, de mindenképpen komoly megtakarításokat érhet el számos tevékenységi körben. Az ingatlan nagy előnye többek között, hogy M0-ás kijárónál, Budapest táblánál található, és MAGÁNTULAJDON.Nem szükséges a fővárosba behajtani nagy teherautókkal, viszont kisebb autókkal innen lehet tovább szállítani a városba az itt lepakolt terméket, árút. A belváros mindössze 15-20 perc alatt elérhető. A telep remek adottságai lehetővé teszik, a raktározás mellett az értékesítést is. Jelenleg egy kapuval rendelkezik ki- és behajtásra, de megoldható a kijárat az ingatlan végében, ez az új tulajdonosra vár. A szépen gondozott, méretes földterületen lévő kívül-belül esztétikus, nagy méretű épületben üzlethelyiséget, irodákat, raktárakat (négy méter magas), több mosdót, fürdőt, öltözőt, és még számos helyiséget, külső mosdót, kézmosót is találunk, mindezt 218 nm-en. GÁZ- és vegyes KAZÁN áll rendelkezésre a fűtéshez. A gáz telepített gáztartályból nyerhető, a víz házi HIDROFORral. Áram vételi lehetőség 32 KW-ig. 50m3-es víztároló a földben, Tűzrendészeti előírásnak megfelelően. Teljesen körbekerített terület, elektronikusan VÉDETT épület.Használatba vételi engedélyhez mindössze pár szerelvény felszerelése, és a lépcső korlátjának elkészítése szükséges, és ÖN, vagy az ÖN CÉGE LESZ az ELSŐ TULAJDONOSa az ingatlannak.Ne maradjon le erről a kivételes ajánlatról, ne szalassza el a remek ajánlatot.Hívjon most!További információkkal állok rendelkezésére hétvégén is! Visszahívom, ha hívását épp nem tudom fogadni. Irányár: 124.5 MFarantai Márta - Új Élet IngatlanirodaHasonló ingatlanokat a honlapunkon talál! ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY (zöldkártya ingatlanhoz)2012. január 1.-től a használt lakások adásvételénél is kötelező! Hívjon! Elkészítjük Önnek!ÜGYVÉD - 0,7%Megbízható ügyvédre van szüksége? Irodánk ügyvédje a vételár 0,7%-áért elkészíti az adásvételi szerződését. Ha kínálatunkból vásárol, akkor még ennél kedvezőbb is lehet ez a díj.LAKÁSBIZTOSÍTÁSIngatlant vásárolt? Vagy a régi biztosítását lecserélné? A Magyarországon tevékenykedő összes biztosító ajánlatai közül kiválasztjuk Önnek az árban és a szolgáltatás minőségében a leginkább megfelelőt. Mindezt teljesen ingyen.HITELHa lehetséges, mi biztosan megoldjuk! Cégünk hiteltanácsadója - a velünk leszerződött - 23 bank ajánlata közül megtalálja Önnek személyre szabottan - a legjobbat.LAKBERENDEZÉSNincs ötlete, hogy mit lehetne kihozni a lakásából, hogyan lehetne újjá varázsolni? Mi segítünk Önnek!LAKÁSFELÚJÍTÁSMegbízható szakemberre lenne szüksége a lakásfelújításhoz? Nálunk megtalálja!

Családi vállalkozásnak!Dél-pesten eladó bevezetett, családi vállalkozásban működtetett söröző és élelmiszer bolt.Ezt az ingatlant olyan vállalkozó, vagy vállalkozásban gondolkodó magánszemélyeknek ajánlom, akik az ingatlanvásárlással hosszútávon a család megélhetését, gyermekeik jövőjét is biztosítani kívánják.Magán tulajdonban lévő, TEHERMENTES, igényesen kialakított ingatlant kínálunk eladásra!130nm körbe járható téglaépület, 495 nm telken, bővíthető, összközműves, - radiátorral és padlófűtéssel -, KAMERÁval védett.. Nagyon KEDVEZŐ, 6-8 éves MEGTÉRÜLÉSsel lehet kalkulálni! Mivel az üzletek sok éve remekül működnek, köszönhetően a nagyszámú, és széles körű törzsvásárlói, és az átmenő forgalomnak egyaránt, ezért KIZÁRÓLAG családi vállalkozás számára eladó! A jelenlegi tulajdonos vállalja, hogy az első hónapokban bevezeti az üzletbe az új tulajdonost, így megtartva a meglévő vásárlói kört, és átadva az évek során kialakított, és a helyben bevált üzleti tapasztalatokat.Az üzletek remek helyen, és nagyon jó állapotban várják az új tulajdonost, irodával, mosdókkal, teraszokkal, raktárral, saját kerttel, parkoló helyekkelNem utolsósorban átadó az üzleti tapasztalat, így Ön nagy üzleti előnnyel indulhat új vállalkozásában, mivel a bevezetéshez szükséges éveket nem kell megélnie.A közelben lakópark épül, amely várhatóan jelentősen bővíti az eddig sem kis törzsvásárlói kört. Még egy fontos forgalomnövelő tényező, hogy a fő úton, amelynek a sarkán elhelyezkedik az üzlet, most készül egy összekötő út, mely egy másik, szintén forgalmas fő úttal köti majd össze a területet. Hívjon most! További információkkal állok rendelkezésére hétvégén is! Visszahívom, ha hívását épp nem tudom fogadni. Irányár: 47.9 M Farantai Márta - Új Élet Ingatlaniroda Hasonló ingatlanokat a honlapunkon talál! ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY (zöldkártya ingatlanhoz) 2012. január 1.-től a használt lakások adásvételénél is kötelező! Hívjon! Elkészítjük Önnek! ÜGYVÉD - 0,7% Megbízható ügyvédre van szüksége? Irodánk ügyvédje a vételár 0,7%-áért elkészíti az adásvételi szerződését. Ha kínálatunkból vásárol, akkor még ennél kedvezőbb is lehet ez a díj. LAKÁSBIZTOSÍTÁS Ingatlant vásárolt? Vagy a régi biztosítását lecserélné? A Magyarországon tevékenykedő összes biztosító ajánlatai közül kiválasztjuk Önnek az árban és a szolgáltatás minőségében a leginkább megfelelőt. Mindezt teljesen ingyen. HITEL Ha lehetséges, mi biztosan megoldjuk! Cégünk hiteltanácsadója - a velünk leszerződött - 23 bank ajánlata közül megtalálja Önnek személyre szabottan - a legjobbat. LAKBERENDEZÉS Nincs ötlete, hogy mit lehetne kihozni a lakásából, hogyan lehetne újjá varázsolni? Mi segítünk Önnek! LAKÁSFELÚJÍTÁS Megbízható szakemberre lenne szüksége a lakásfelújításhoz? Nálunk megtalálja!

Telephely és otthon egyben, amely Önre vár. Mindkét szempontból minden igényt kielégítő, belváros közeli, frekventált helyen található. A méretes, részben felújítandó telephely forgalmas főút kapcsolattal, számos helyiséggel – iroda, szerviz, raktár, műhely, kommunális helyiségek (245 nm), központi fűtéssel rendelkezik. Sok éve bevezetett üzleti terület, körben utcafronti, forgalmas főúton lévő, teljes biztonsággal védett telephely, ingyenes parkolással. Belváros autóval mindössze 10 perc.A hozzá tarozó otthon (155 nm) szép zöld területtel szerves részét képezi az ingatlannak. Tágas, napsütötte helyiségei a maximális kényelmet, nyugalmat biztosítják a leendő tulajdonos és családja számára. A nyári melegben, vagy a téli napokon nagy teljesítményű berendezés gondoskodik a kellemes benti hőmérsékletről. Télen egyéb, alacsony költséggel működtethető alternatívák adottak fűtésre. Az otthon alatt teljes méretben ablakos helyiségek találhatók, melyek bármilyen tevékenység részére alakíthatóak, ezen felül 2 autóval is kényelmesen beparkolhat.Tetőtér, vagy még egy szint ráépíthető, vagyis tovább bővíthető az otthon. Kiváló a közlekedés autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Iskolák, óvoda, vásárlási lehetőségek közelben.A sok utazás a múlté, töltse idejét családjával.Ha nem szeretne lemaradni erről a ”minden az egyben” ingatlanról, mely biztosítja az Ön számára azt a különleges lehetőséget, hogy bérleti díj fizetése, és napi utazás nélkül (ezt fordítsa családjára) tudja kézben tartani vállalkozása működését, akkor lépjen, mielőtt késő lesz.

Hozza helyzeti előnybe vállalkozását! Ehhez kínáljuk megvételre ezt a kiváló adottságokkal rendelkező ingatlant, melynek birtokában vállalkozása nagyobb eséllyel indulhat, vagy folytathatja tevékenységét, de mindenképpen komoly megtakarításokat érhet el számos tevékenységi körben. Az ingatlan egyik nagy előnye, hogy M0-ás kijárónál, Budapest táblánál található.Nem szükséges a fővárosba behajtani nagy teherautókkal, viszont kisebb autókkal innen lehet tovább szállítani a városba az itt lepakolt terméket. A belváros mindössze 15-20 perc alatt elérhető. A telep remek adottságai lehetővé teszik, hogy a raktározás mellett az értékesítést is. Jelenleg egy kapuval rendelkezik ki- és behajtásra, de megoldható a kijárat az ingatlan végében, ez az új tulajdonosra vár. A szépen gondozott, méretes földterületen lévő kívül-belül esztétikus, nagy méretű épületben üzlethelyiséget, irodákat, raktárakat (négy méter magas), több mosdót, fürdőt, öltözőt, és még számos helyiséget, külső mosdót, kézmosót is találunk. Gáz- és vegyes kazán áll rendelkezésre a fűtéshez. A gáz telepített gáztartályból nyerhető, a víz házi hidroforral. Áram vételi lehetőség 32 KW-ig. 50m3-es víztároló a földben, Tűzoltósági előírásnak megfelelően. Teljesen körbekerített terület, elektronikusan védett épület.Használatba vételi engedélyhez mindössze pár szerelvény felszerelése, és a lépcső korlátjának elkészítése szükséges, és Ön, vagy az Ön cége lesz az első tulajdonosa az ingatlannak.Ne maradjon le erről a kivételes ajánlatról, ne szalassza el a remek ajánlatot

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: