Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Soroksár-Újtelep egyik legszebb, leginkább közkedvelt és keresett, részén 2x2 lakásos ikerház épül.Az 1.485 négyzetméteres saroktelken 2018. év végéig átadásra kerülő négylakásos társasház két ikerházában127 nm-es,kétszintes,garázsos,26m2 teraszos és erkélyes,átlagosan 270 nm-es saját kertes,KORSZERŰ épületenergetikai minősítésű,a CSOK 10+10 MFt összegű támogatási feltételeknek megfelelő2-2 lakás kerül megépítésre. A házak a Porotherm építési rendszerrel, faszerkezetű tetőrendszerrel és TONDACH cserépfedéssel, 3-rétegű thermoplan üvegezésű fa nyílászárókkal, lakásonkénti saját mérőórákkal kerülnek átadásra.Az egyes lakások belső kialakítását és műszaki tartalmát a vevőjükkel együttműködve véglegesítjük.A társasházról részletes műszaki, jogi és pénzügyi információkat személyes konzultációk útján biztosítunk. Az egyes lakások kulcsrakész ára az elhelyezkedésüktől és a belső kialakításuk műszaki tartalmától függően (választható burkolatok, víz- és villanyszerelvények, fajanszok, belső ajtók; műanyag vagy fa homlokzati nyílászárók; padlófűtés vagy radiátoros, vagy kombinált padlófűtéses/radiátoros fűtésrendszer; választható belső felületkezelési anyagok) négyzetméterenként 385-450 ezer forint között alakul.A 385 ? 450 ezer forint közötti árrés függ az ingatlan elhelyezkedésétől és műszaki tartalmától.Az A. jelű lakás AKCIÓS vételára 49.990.000,- Ft (négyzetméterenként 393.622,- Ft)

0630,3838Mutat

Soroksár Rózsadombján, Orbánhegyen eladó új építésű kétlakásos ikerház 121 négyzetméteres kétszintes lakása.Az építkezés 2017 nyarán kezdődik és a várható befejezés 2018 május vége.Kiváló minőségben megépített, modern, minimalista stílusú ikerházfél leköthető. A téglaépítésű, 2 szintes, 121 nm-es, nappali étkezős + 4 szobás ház, dupla komforttal és autóbeállós kertkapcsolattal is rendelkezik. A D-NY-i tájolásának és a hatalmas ablakokkal ellátott tágas tereknek köszönhetően rendkívül napfényesnek ígérkezik, elosztása is kiváló: az emeleten, a fürdőszoba mellett helyet kapott 3, különnyíló hálószoba, a földszinten pedig nappali, étkező, konyha, előszoba, fürdőszoba, tároló és egy közel 30 m2-es nappali is. Thermo üveges műanyagkeretes nyílászárók lesznek beépítve, a riasztónak, a klímának, és az elektromos kapunak a rendszerei elő lesznek készítve. A burkolatok 5000 Ft /m2-ig választhatóak lesznek, de van lehetőség egyedi igények kiszolgálására is, a kiváló referenciákkal rendelkező beruházó által. Az alsó szinten padlófűtés lesz kialakítva. Aki szeretne, változtathat a saját ízlése szerint, a falak, szobák még variálhatók (tartófalak kivételével), hiszen jelenleg folyik az építkezés. A homlokzati falak kívülről 10 cm dryvit szigetelést kapnak. A fűtése minőségi kondenzációs kazánnal kiépítve. Jöjjön el és tekintse meg Ön is, hogy halad az építése ennek az igényes, letisztult, napfényes új otthonnak.Alapjaiban, a 12cm-es vasalt aljzatbeton alatt, 15cm-es kavicsfeltöltés van, a bithumenesen vastag lemez vízszigetelés és a lépésálló hőszigetelés mellett. A falak 30-as Porotherm 30K típusú téglákból készülnek, a tartófalakat mindenütt vasbeton koszorúval fogják össze. Az első szint monolit beton födémet, a felső szint pedig faszerkezetű zárófödémet és 25cm vastag kőzetgyapot hőszigetelést, a tető pedig kiváló minőségű, egyedi tetőcserép borítást is kap. Az előkészítés miatt későbbiekben akár napelem is felszerelhető.A környék csendes, családbarát. Több oktatási intézmény pár utcával arrébb.Érd.: Drevnó Béla : +36-(30) 4518704Referencia szám: LK411643

FOGLALÓZVAA 23. kerületben, Soroksár-Újtelepen eladó egy 430 nm-es saját telekkel rendelkező, 200 nm-es (+50 nm melléképület), 3 szintes, 5+1 szobás, jó állapotú, dupla komfortos, télikertes, 2 TERASZOS, MEDENCÉS, garázsos, CIRKO fűtéses, KLÍMÁS, csendes, világos ikerház egyik lakása.Idilli otthon egy kertvárosi családi házban nagycsaládosok, vagy nagycsaládot tervezők számára a Dél Pesti kórház közelében.Ha olyan otthonra vágynak, amelyben három, négy lurkóval is kényelmesen, vidáman tölthetik együtt napjaikat, mégis mindenki megtalálja saját nyugalmas kuckóját, akkor ne keressék tovább.A kényelem maximális, a tervezés és a kivitelezés igényes, minőségi anyagok kerültek beépítésre, egyedi tervezésű, fa ablakokon áramlik be a fény.A gépesített konyhában öröm lesz a sütés-főzés. Pihenésre, tanulásra tágas szobák szolgálnak nagy ablakokkal.A kertben kikapcsolódhat az egész család, fürdés a nagy saját medencében, játék, kertészkedés, sziklakert (alatta a gépészet).A kerti sütő is majdnem kész, hogy az étel is a szabadban készüljön, ami azután a két nagy terasz valamelyikén elfogyasztható.A melléképületben garázs és műhely, de a telekre több autó beállása is lehetséges.A környék nagyon jó infrastruktúrával rendelkezik, ellátottsága kiváló .A ház közelében iskola, óvoda, orvos, kórház, Posta, Aldi és számos kisbolt található, így nem kell utazással tölteni az időt. A közelben található még Tesco, Auchan, Lidl, Sportcsarnok, Golf pálya.Közlekedés:-autóval(forgalomtól függően) a belváros 15 perc. Közel az M0-ás, melynek köszönhetően a belváros érintése nélkül elérhető az összes autópálya.-BKV-val: a Boráros térre, az M3-hoz, a szomszédos kerületekbe, és a repülőtérre is gyorsan eljuthatunk.Hívjon most!További információkkal állok rendelkezésére hétvégén is! Visszahívom, ha hívását épp nem tudom fogadni. (hangpostát nem hallgatok le)Irányár: 33.49 MFarantai Márta - Új Élet IngatlanirodaHasonló ingatlanokat a honlapunkon talál! ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY (zöldkártya ingatlanhoz)2012. január 1.-től a használt lakások adásvételénél is kötelező! Hívjon! Elkészítjük Önnek!ÜGYVÉD - 0,7%Megbízható ügyvédre van szüksége? Irodánk ügyvédje a vételár 0,7%-áért elkészíti az adásvételi szerződését. Ha kínálatunkból vásárol, akkor még ennél kedvezőbb is lehet ez a díj.LAKÁSBIZTOSÍTÁSIngatlant vásárolt? Vagy a régi biztosítását lecserélné? A Magyarországon tevékenykedő összes biztosító ajánlatai közül kiválasztjuk Önnek az árban és a szolgáltatás minőségében a leginkább megfelelőt. Mindezt teljesen ingyen.HITELHa lehetséges, mi biztosan megoldjuk! Cégünk hiteltanácsadója - a velünk leszerződött - 23 bank ajánlata közül megtalálja Önnek személyre szabottan - a legjobbat.LAKBERENDEZÉSNincs ötlete, hogy mit lehetne kihozni a lakásából, hogyan lehetne újjá varázsolni? Mi segítünk Önnek!LAKÁSFELÚJÍTÁSMegbízható szakemberre lenne szüksége a lakásfelújításhoz? Nálunk megtalálja!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!