Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

XXIII. kerületben, Soroksár nagyon hangulatos kis utcájában, megvételre kínálunk, egy 3 szintes, téglaépítésű, 156nm-es, 4 szobás, 675nm-es telekkel rendelkező családi házat.Az ingatlan 2004-ben teljes felújításokon esett át, beleértve a vezetékek cseréjét, minőségi anyagokat használva a burkolatok ki lettek cserélve, a radiátorok szintén. Új fa nyílászárók lettek beépítve, az ablakok redőnnyel felszereltek. A ház szigetelése megtörtént, a tetőszerkezettel egyetemben, így kifogástalan állapotban van. Fűtése gázkazán rendszerrel megoldott, külön vízórával felszerelt. Déli fekvésének köszönhetően elegendő napfény árasztja el, elosztása kiváló. Akik a bútorokra igényt tartanak, alku tárgyát képezi. A téli kert üvegtetővel ellátott, és ugyanúgy fűthető, így télen is élvezhető. Biztonságáról riasztó gondoskodik, a kapuk elektromosan működnek. Tartozik hozzá egy 78nm-es pincehelyiség is. A kertben egy melléképület is a hasznunkra válik. A minden igényt kielégítő gyönyörű családi ház, nagyon jó levegővel, gyümölcsfákkal, hatalmas tujákkal várja jövendőbeli tulajdonosát. Parkolni az utcán ingyen lehetséges, de aknával felszerelt garázsban is bőven van hely 2 autó számára. Kocsi beállás szintén adott. A közelben iskola, óvoda, közért, uszoda, sportcsarnok, focipálya, posta – és számtalan bevásárlásra alkalmas üzletág megtalálható. A buszok járataival a Határ úti metróállomás, a távolsági busszal a Népliget könnyen elérhető, a HÉV-el pedig a Vágóhídra juthatunk. Kocsival közlekedőknek az M0-ás karnyújtásra van, ahonnan akár Érd vagy Gödöllő fél óra alatt elérhető.

+36706099Mutat

Két generáció részére is élhető, tágas terekkel, de mégis intim életet biztosít 440nm-en, újszerű, eladó ház a Soroksári Golf Klub közelében. A minősítésű energiai tanúsítványa van. A rezsije egy 80 nm-es lakás fogyasztásának megfelelő.A 2000-ben épült ingatlan újszerű állapotát megőrizve, egy gyönyörűen parkosított 1307nm-es telek közepében helyezkedik el. 2015-ben a földszinti rész modernizálva lett, neves belsőépítész tervei alapján. Sykora indiai alma konyha bútor, high tech konyhagépekkel. Roberto Cavalli tapéták, egyedi design vinyl burkolatok, új ajtók, Swarovski kilinccsel, a nappaliban és a szobákban. Az ablakokon elektromos, távirányítású, biztonsági alumínium redőnyök. A fürdőben egyedi tervezésű olasz gres burkolatok. Még sok más extra, mely a kényelmet és a biztonságot adja az itt lakoknak. A saját célra épült ház kivitelezője minden szinten az igényességre törekedett. Ipariáram segíti a ház működését.A legjobb anyagokat, a legkorszerűbb megoldásokat felhasználva tette otthonossá az ingatlant.A három szinten 2 generáció, teljesen szeparáltan megfér egymás mellett, míg a szuterén vállalkozás működésére is kiválóan alkalmas, vagy a saját wellness, fitness helységek kialakítására. Már csak a gépek kellenek, a helyiségek, már megfelelőek.Szuterénszint:160 nm, 3 bejárattal rendelkezik. A lakásból, a ház oldalából és a garázsból is van bejárata.Helyiségei: iroda, 3 állásos garázs műhellyel, konyharész, mosókonyha, fürdőszoba, kamra, kazánház.Több közfala igény szerint variálható.A földszint:160 nm, központi része a 60 nm egylégterű amerikai konyhás nappali, közvetlen teraszkapcsolattal, melynek éke az egyedi tervezésű kandalló. A konyha teljesen berendezett, tartozékaival együtt marad. További helyiségei 3 szoba, 2 fürdőszoba, gardróbszoba, kamra.Az emelet: 120nm, nappali erkélykapcsolattal, a földszinti légtérre egy üvegfalon tekinthetünk le, 3 szoba, fiatalosan berendezett konyha,étkező. fürdőszoba fogad bennünket, eddig még senki nem lakta.Fűtése: padlófűtés, radiátorokkal kiegészítve.Meleg víz: napkollektorral megoldottA csodálatos kert öntözésére a házi vízerőmű: a kútvíz és az esővíz maximális felhasználásával, 2 db 3000 literes föld alatti tárolóval lett kialakítva.Riasztó, kamerarendszer, elektromos kapu, kerti tároló, kis ház, több fedett kocsibeálló, elektromos öntözőrendszer, klíma van. Közelben, a Golf Klub, a Soroksári fitness központ és nagy bevásárló központok. Megközelítése is kiváló, busz, HÉV, megálló rövid sétával elérhető. Gépkocsival az M0 5 perc. 95000000 FtHa biztos helyre fektetné pénzét, jó állapotú házban, jó helyen keres lakást, JÓ ÁRON, MEGTALÁLTA, NE KERESSEN TOVÁBB, A LEGJOBB VÉTEL!Időpont egyeztetés miatt hívjon bizalommal!!Érdeklődni: Kiss Dominika 0670 / 328 -5770-es telefonon, akár hétvégén is.

+36703285Mutat

Két generáció részére is élhető, tágas terekkel, de mégis intim életet biztosít 440nm-en, újszerű ház a Soroksári Golf Klub közelében. A minősítésű energiai tanúsítványa van. A rezsije egy 80 nm-es lakás fogyasztásának megfelelő.A 2000-ben épült ingatlan újszerű állapotát megőrizve, egy gyönyörűen parkosított 1307nm-es telek közepében helyezkedik el. 2015-ben a földszinti rész modernizálva lett, neves belsőépítész tervei alapján. Sykora indiai alma konyha bútor, high tech konyhagépekkel. Roberto Cavalli tapéták, egyedi design vinyl burkolatok, új ajtók, Swarovski kilinccsel, a nappaliban és a szobákban. Az ablakokon elektromos, távirányítású, biztonsági alumínium redőnyök. A fürdőben egyedi tervezésű olasz gres burkolatok. Még sok más extra, mely a kényelmet és a biztonságot adja az itt lakóknak.Szuterénszint:160 nm, 3 bejárattal rendelkezik. A lakásból, a ház oldalából és a garázsból is van bejárata.Helyiségei: iroda, 3 állásos garázs műhellyel, konyharész, mosókonyha, fürdőszoba, kamra, kazánház.Több közfala igény szerint variálható.A földszint: 160 nm, központi része a 60 nm egylégterű amerikai konyhás nappali, közvetlen teraszkapcsolattal, melynek éke az egyedi tervezésű kandalló. A konyha teljesen berendezett, tartozékaival együtt marad. További helyiségei 3 szoba, 2 fürdőszoba, gardróbszoba, kamra.Az emelet: 120nm, nappali erkélykapcsolattal, a földszinti légtérre egy üvegfalon tekinthetünk le, 3 szoba, fiatalosan berendezett konyha,étkező. fürdőszoba fogad bennünket, eddig még senki nem lakta.Fűtése: padlófűtés, radiátorokkal kiegészítve.Meleg víz: napkollektorral megoldottA csodálatos kert öntözésére a házi vízerőmű: a kútvíz és az esővíz maximális felhasználásával, 2 db 3000 literes föld alatti tárolóval lett kialakítva.Riasztó, kamerarendszer, elektromos kapu, kerti tároló, kis ház, több fedett kocsibeálló, elektromos öntözőrendszer, klíma van. Közelben, a Golf Klub, a Soroksári fitness központ, óvodák, iskolák és nagy bevásárló központok. Megközelítése is kiváló, busz, HÉV, megálló rövid sétával elérhető. Gépkocsival az M0 5 perc.Pазговариваем по русски - We speak englishÉrd.: Hangácsi Szuzanna tel.: 36 20 9459870„Valósítsa meg álmait, különleges pénzügyi konstrukcióinkkal. 2.000.000,- Ft, 4 évre, akár már havi 43.516,- Ft-tól! Kérje teljes körű, személyre szabott ajánlatunkat.”Referencia szám: HZ365877

20/945-9Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!