Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

VÁLLALKOZÁS, AKÁR HOTEL CÉLJÁRA IS ALKALMAS 17 SZOBÁS HÁZ, TERMÉSZETVÉDELMI TERÜLET SZOMSZÉDSÁGÁBAN ELADÓ !FESTŐI KÖRNYEZETBEN, Csepel elegáns részén, a TAMARISKA domb aljában eladó egy 708 négyzetméteres összközműves telken álló, tetőtér-beépítéses, téglából készült, 456 négyzetméteres, három generációs, családi ház.A földszinten KÉT különálló, 4 szobás lakás lett kialakítva. A felső 2 szinten impozáns 42 nm-s nappali, egy 28 nm-s étkező+ konyha, és 5 szoba, két fürdő, 2 Wc került kialakításra.A pince szinten helyet kapott egy 65 nm-es gépkocsi tároló, egy 18 nm-s hobbiszoba, egy 38 nm-s tároló és a kazánház.A telken található még egy melléképület melyben két 18nm-s szoba, egy 12nm-s konyha, fürdő található.Műszaki jellemzők:- A ház 1997-ben épült, Porotherm 30-as téglából,5 cm-s Nikecel hőszigeteléssel. A tetőszerkezet ácsolt faszerkezetes nyeregtetős, Bramac cseréppel fedve. A belső lépcső monolit beton, márványlapokkal. A nyílászárók: egyedi gyártású faszerkezetes ablakok, hőszigetelt üvegezéssel, a külső ajtók: fémszerkezetes, műanyaglaminált felületekkel, hőszigetelt üvegezéssel.- A fűtés: Vaillant gázkazánnal történik, a földszinten padlófűtéssel, az emeleten és a tetőtérben Romantik radiátorokkal. A meleg vízellátás egy 200 l-s Quadriga hőtárolós gázbojlerről történik.- A házban van 3 db. külső-belső egységes klímakészülék, és egy 4 egységes, mozgásérzékelős riasztórendszer, diszpécser- központi riasztással.A ház kiválóan alkalmas nagycsaládosoknak, mivel három, de akár négy család is teljesen elkülönülő lakrészben élhet együtt, de mégis külön.Azon kívül alkalmas vállalkozásnak, szobák elrendezése miatt irodának, de akár motelként is működtethető.

ALKALMI VÉTEL!KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ, IGÉNYES KIVITELŰ, TEHERMENTES, KÉTSZINTES, ÖNÁLLÓ, TÉGLAÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ (160 NM + GARÁZS 40 NM), CSEPELEN KIRÁLYERDŐBEN ELADÓ.AZ INGATLAN EGY 541 NM NAGYSÁGÚ PARKOSÍTOTT TELKEN HELYEZKEDIK EL SZINTENKÉNT 80 NM NAGYSÁGBAN!A KERTBEN EGY KÉT AUTÓ BEÁLLÁSÁRA IS KIVÁLÓAN ALKALMAS GARÁZS KERÜLT KIALAKÍTÁSRA.ELHELYEZKEDÉS:Ez az ingatlan Csepel csöndes, gyönyörű házakkal övezett részén helyezkedik el a központtól pár perc távolságra a Királyerdőben.AZ INGATLANRÓL:A 160 nm-es családi házat a tulajdonosa 2000-ben teljes körűen felújíttatta. A külső hőszigetelés dryvit szigetelő anyaggal megtörtént.A külső nyílászárók új műanyag thermo profilosak. A ház fűtését és meleg víz ellátását a kiváló minőségű gázkazán látja el.Ez a két szintes ház tágas tereivel több generáció számára is kiválóan alkalmas lehet. A ház előtt egy gyönyörű fedett terasz nyújt kikapcsolódási lehetőséget. A kertben található elektromos kapu megkönnyíti a parkolást. Az udvaron a garázs mellett, további egy autó is kényelmesen elfér.A kert csodaszép, mérnöki pontossággal megtervezett, rengeteg örökzöld, és csodás kerti növények kerültek beültetésre.A járda és a garázs előtti beálló viacolor burkolatú. A kertben öntözőrendszer, csodaszép épített medence (jacuzzi egységgel, vízforgató egységgel) is kialakításra került. A ház és a garázs riasztóval felszerelt. AZ INGATLAN BEOSZTÁSA:Földszinten: terasz, előszoba, tágas nappali, étkező, konyha, spejz, toalett, fürdőszoba (zuhanyzós).Emelet: előszoba, folyosó, fürdőszoba (kádas), toalett, 4 hatalmas szobaA ház mellett található telek 25 M ft os irányáron megvásárolható, ezáltal a telek mérete 1106 nm-re növekedne.FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK:Az ingatlan rezsiköltsége kedvező a külső szigetelés miatt és az egyedi gáz kazánnak köszönhetően.PARKOLÁS:A garázsban két autó, és a kertben további egy autó parkolhat kényelmesenKÖZLEKEDÉS:Autóval kevesebb, mint 8 perc alatt elérhető Budapest belvárosa. A buszok két percen belül elérhetőek.INFRASTRUKTÚRA:Az ingatlantól pár percre érhetők el a buszok, ovi, bölcsi, iskolák, közértekA ház tehermentes megegyezés esetén költözhető.Érdemes megnézni!

GYÖNYÖRŰ, IGÉNYES CSALÁDI HÁZ ELADÓ KIRÁLYERDŐBEN A SZENTMIKLÓSI ÚTRÓL NYÍLÓ KIS CSÖNDES MELLÉKUTCÁBAN!ELHELYEZKEDÉS:Ez az ingatlan Csepel központjától 5 percre helyezkedik el csodálatos házak szomszédságában, kellemes kertvárosi környezetben.AZ INGATLANRÓL:A 147 nm nagyságú 6 szobás, két fürdőszobás ingatlan 2004-ben épült 38-as Porotherm téglából 10 cm nagyságú dryvit hőszigetelő rendszerrel.A külső nyílászárók újszerű műanyag thermo profilosak, a beltéri ajtók fa szerkezetűek.Az ingatlanba lépve egy előszobába érkezünk, melyről elérjük a tágas nappalit.Az alsó szinten tágas nappali-konyha, étkező, hálószoba, fürdő helyezkedik el.Az emeleti részen kialakításra került további 4 szoba, fürdőszoba. Az ingatlan alsó szintjén padlófűtés és lapradiátoros fűtési lehetőség is megoldott.A nappaliból juthatunk ki a teraszra, mely kellemes kikapcsolódási lehetőséget nyújt és a közvetlen elérhető kert kertészkedési lehetőséget kínál. A kert parkosított, növényekkel, örökzöldekkel körbeültetett, viacolorral borított.Az emeleten található két gardrób tárolási lehetőséget biztosít.Az ingatlanban gázkazán biztosítja az egyenletes hőmérsékletet.A 40 nm nagyságú dupla garázs több gépjármű tárolására is kiválóan alkalmas.A vételár részét képezi a csodaszép konyhabútor, az elektronikai berendezésekkel (tűzhellyel, sütővel).A pince félszuterénként is használható, tágas terei révén. (83,1 nm)AZ INGATLAN BEOSZTÁSA:Alsó szint: előszoba, amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba toalettel, vendég toalett, kazánház és két teraszEmelet: három szoba, fürdőszoba, két gardrób és egy plusz fürdőszoba, mely befejezésre várFENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK:Az ingatlan rezsiköltsége kedvező, mert minden egyénileg mérhető. A lakásban vízóra, gázóra és villanyóra is van, mely által minden fogyasztás szabályozható.PARKOLÁS:A garázsban két autónak van lehetőség parkolni, plusz a kertben további autóknak van hely.KÖZLEKEDÉS:Autóval kevesebb, mint 10 perc alatt elérhető Budapest belvárosa. A buszok pár percen belül elérhetőek.INFRASTRUKTÚRA:Az ingatlan közelében: ovi, bölcsi, iskola, park, Spar, közértek, buszok találhatóak.Érdemes megnézni!

ALKALMI VÉTEL!KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ KÉTSZINTES ÖNÁLLÓ TÉGLA ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ (180 NM + 60 NM), NYUGODT, ZÖLD KÖRNYEZETBEN, CSEPEL ERDŐALJÁN ELADÓ.A TELKEN TALÁLHATÓ MÉG TOVÁBBÁ EGY NAGYON SZÉP MÁSFÉL SZOBÁS KIS CSALÁDI HÁZ (40 NM) IS, MELY ÖSSZEKÖLTÖZŐKNEK ÉS VÁLLALKOZÁSI TEVÉKENYSÉGRE IS KIVÁLÓAN ALKALMAS.AZ INGATLAN EGY KÖZEL 500 NM NAGYSÁGÚ TELKEN HELYEZKEDIK EL SZINTENKÉNT 80 NM NAGYSÁGBAN!A KERTBEN EGY NAGY GARÁZS ÉS 4 KÜLTÉRI AUTÓBEÁLLÓ IS TERET AD A GÉPJÁRMŰVEK PARKOLÁSÁRA.ELHELYEZKEDÉS:Ez az ingatlan Csepel egyik nyugodt, csöndes, gyönyörű házakkal övezett, forgalommentes kertvárosi környezetében helyezkedik el.AZ INGATLANRÓL:A 160 nm-es, nappalival és 4 szobával rendelkező ház tégla építésű, újszerű állapotú.Ez a két szintes ház tágas tereivel több generáció számára is kiválóan alkalmas.A külső nyílászárók műanyag thermo profilosak, a beltéri ajtók gyönyörű fa szerkezetűek. Az ingatlanban a gázcirkó biztosítja az egyenletes hőmérsékletet mindkét szinten.Az ingatlan alsó szintjén tágas előtér, fürdőszoba, étkező, konyha, garázs Az emeleti részbe a lépcsőházon keresztül felérve egy tágas nappali, három hatalmas hálószoba található. A hálókhoz tágas erkély tartozik. Az emeleti fürdőszoba dupla mosdóval felszerelt, a burkolatok újak.Az emeleti nappaliból egy lépcsőn keresztül érünk fel a közel 50 nm nagyságú hobbiszobába, mely bármilyen tevékenységre kiválóan alkalmas.A kis házban három szoba, fürdő, konyha, előszoba található. A tulajdonos 2016-ban újította fel a kis házat és a nagy ház burkolatait.A ház riasztóval, kamerarendszerrel felszerelt. A kapu elektromos, ezáltal a gépjárművekkel történő parkolás kényelmes.A ház gyönyörű, rendkívül karbantartott. A konyhabútor új, mely a kiváló minőségű elektronikai berendezésekkel együtt a vételár részét képezi.A kertben egy kis tárolóházat is elérhetünk. A kert parkosított, gondozott, öntözőrendszerrel felszerelt.A telekre több autóval is be lehet állni, mindemellett a garázs is kényelmes helyet biztosít nagyobb autók számára is. AZ INGATLAN BEOSZTÁSA:Földszinten: előszoba, konyhaétkező, fürdőszoba toalettelEmelet: tágas nappali, három szoba, fürdő, toalettTetőtér: tágas nappali 50 nmKis ház: három szoba, konyhaétkező, hall, fürdő toalettelFENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK:Az ingatlan rezsiköltsége kedvező, mert minden egyénileg mérhető. A lakásban vízóra, gázóra és villanyóra is van, mely által minden fogyasztás szabályozható.PARKOLÁS:A garázsban két autónak, és a kertben további 4 autónak van lehetőség parkolni.KÖZLEKEDÉS:Autóval kevesebb, mint 8 perc alatt elérhető Budapest belvárosa. A buszok fél percen belül elérhetőek.INFRASTRUKTÚRA:Az ingatlantól pár percre érhető el a buszok, ovi, bölcsi, iskolák, hév, közértek, tesco Érdemes megnézni!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!