Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

A Duna part pesti oldalának egyik leghangulatosabb részén, Pesterzsébeten, a Mediterrán Lakópark részeként, a Duna parttól néhány száz méterre, csendes, zöld, barátságos környezetben kínálunk új építésű lakásokat.A projekt a Mediterrán Lakópark egyik utolsó beépíthető területén áll.Egészségtudatos, környezetükre igényes családok, fiatalok és a csendet, nyugalmat kedvelő idősebb korosztály tagjai is modern lakások közül válogathatnak.A lakásokhoz kültéri és mélygarázs gépkocsi beálló helyek és a mélygarázs szinten elhelyezkedő tárolók is vásárolhatóak!A kínált ingatlan 3 db, egyenként 44 lakásosra tervezett társasházban található.Amennyiben a megvételre kínált ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérjük keresse meg.A Duna part pesti oldalának egyik leghangulatosabb részén, Pesterzsébeten, a Mediterrán Lakópark részeként, a Duna parttól néhány száz méterre, csendes, zöld, barátságos környezetben kínálunk új építésű lakásokat.A projekt a Mediterrán Lakópark egyik utolsó beépíthető területén áll.Egészségtudatos, környezetükre igényes családok, fiatalok és a csendet, nyugalmat kedvelő idősebb korosztály tagjai is modern lakások közül válogathatnak.A lakásokhoz kültéri és mélygarázs gépkocsi beálló helyek és a mélygarázs szinten elhelyezkedő tárolók is vásárolhatóak!A kínált ingatlan 3 db, egyenként 44 lakásosra tervezett társasház közül az elsőben található, JOGERŐS HASZNÁLATBAVÉTELI engedéllyel rendelkezik és a vételár megfizetése után pár héten belül KÖLTÖZHETŐ!

A Duna part pesti oldalának egyik leghangulatosabb részén, Pesterzsébeten, a Mediterrán Lakópark részeként, a Duna parttól néhány száz méterre, csendes, zöld, barátságos környezetben kínálunk új építésű lakásokat.A projekt a Mediterrán Lakópark egyik utolsó beépíthető területén áll.Egészségtudatos, környezetükre igényes családok, fiatalok és a csendet, nyugalmat kedvelő idősebb korosztály tagjai is modern lakások közül válogathatnak.A lakásokhoz kültéri és mélygarázs gépkocsi beálló helyek és a mélygarázs szinten elhelyezkedő tárolók is vásárolhatóak!A kínált ingatlan 3 db, egyenként 44 lakásosra tervezett társasházban található.Amennyiben a megvételre kínált ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérjük keresse meg. A Duna part pesti oldalának egyik leghangulatosabb részén, Pesterzsébeten, a Mediterrán Lakópark részeként, a Duna parttól néhány száz méterre, csendes, zöld, barátságos környezetben kínálunk új építésű lakásokat.A projekt a Mediterrán Lakópark egyik utolsó beépíthető területén áll.Egészségtudatos, környezetükre igényes családok, fiatalok és a csendet, nyugalmat kedvelő idősebb korosztály tagjai is modern lakások közül válogathatnak.A lakásokhoz kültéri és mélygarázs gépkocsi beálló helyek és a mélygarázs szinten elhelyezkedő tárolók is vásárolhatóak!A kínált ingatlan 3 db, egyenként 44 lakásosra tervezett társasház közül az elsőben található, JOGERŐS HASZNÁLATBAVÉTELI engedéllyel rendelkezik és a vételár megfizetése után pár héten belül KÖLTÖZHETŐ!

A Duna part pesti oldalának egyik leghangulatosabb részén, Pesterzsébeten, a Mediterrán Lakópark részeként, a Duna parttól néhány száz méterre, csendes, zöld, barátságos környezetben kínálunk új építésű lakásokat.A projekt a Mediterrán Lakópark egyik utolsó beépíthető területén áll.Egészségtudatos, környezetükre igényes családok, fiatalok és a csendet, nyugalmat kedvelő idősebb korosztály tagjai is modern lakások közül válogathatnak.A lakásokhoz kültéri és mélygarázs gépkocsi beálló helyek és a mélygarázs szinten elhelyezkedő tárolók is vásárolhatóak!A kínált ingatlan 3 db, egyenként 44 lakásosra tervezett társasház egyikében található.CSOK és HITEL KÉPES, ÚJ ÉPÍTÉSŰ INGATLAN, a Duna part pesti oldalának egyik leghangulatosabb részén, Pesterzsébeten, a Mediterrán Lakópark részeként, a Duna parttól néhány száz méterre, csendes, zöld, barátságos környezetben kínálunk új építésű lakásokat.A projekt a Mediterrán Lakópark egyik utolsó beépíthető területén áll.Egészségtudatos, környezetükre igényes családok, fiatalok és a csendet, nyugalmat kedvelő idősebb korosztály tagjai is modern lakások közül válogathatnak.A lakásokhoz kültéri és mélygarázs gépkocsi beálló helyek és a mélygarázs szinten elhelyezkedő tárolók is vásárolhatóak!A kínált ingatlan 3 db, egyenként 44 lakásosra tervezett társasház közül az elsőben található, JOGERŐS HASZNÁLATBAVÉTELI engedéllyel rendelkezik és a vételár megfizetése után pár héten belül KÖLTÖZHETŐ!

A Duna part pesti oldalának egyik leghangulatosabb részén, Pesterzsébeten, a Mediterrán Lakópark részeként, a Duna parttól néhány száz méterre, csendes, zöld, barátságos környezetben kínálunk új építésű lakásokat.A projekt a Mediterrán Lakópark egyik utolsó beépíthető területén áll.Egészségtudatos, környezetükre igényes családok, fiatalok és a csendet, nyugalmat kedvelő idősebb korosztály tagjai is modern lakások közül válogathatnak.A lakásokhoz kültéri és mélygarázs gépkocsi beálló helyek és a mélygarázs szinten elhelyezkedő tárolók is vásárolhatóak!A kínált ingatlan 3 db, egyenként 44 lakásosra tervezett társasház közül a másodikban található.Amennyiben a megvételre kínált ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérjük keresse meg.A Duna part pesti oldalának egyik leghangulatosabb részén, Pesterzsébeten, a Mediterrán Lakópark részeként, a Duna parttól néhány száz méterre, csendes, zöld, barátságos környezetben kínálunk új építésű lakásokat.A projekt a Mediterrán Lakópark egyik utolsó beépíthető területén áll.Egészségtudatos, környezetükre igényes családok, fiatalok és a csendet, nyugalmat kedvelő idősebb korosztály tagjai is modern lakások közül válogathatnak.A lakásokhoz kültéri és mélygarázs gépkocsi beálló helyek és a mélygarázs szinten elhelyezkedő tárolók is vásárolhatóak!A kínált ingatlan 3 db, egyenként 44 lakásosra tervezett társasház közül az elsőben található, JOGERŐS HASZNÁLATBAVÉTELI engedéllyel rendelkezik és a vételár megfizetése után pár héten belül KÖLTÖZHETŐ!

Eladó a XX. kerület kertvárosi részén, a Jahn Ferenc Kórház közelében a Vécsey Lakótelepen egy 56 négyzetméteres lakótelepi lakás. A lakás teljesen tehermentes, magasföldszinten helyezkedik el.A lakásban két szoba található, amelyek parkettásak. A többi helyiség járólappal burkolt. A fürdőszoba és a mellékhelyiség külön helyezkednek el. Az előszobában egyedileg tervezett beépített szekrény van. Az ablakok cseréje megtörtént, új, kényszerszellőztetés funkcióval ellátott műanyag ablakok vannak a lakásban. A radiátorok tripla vastagságú lapradiátorok, minden radiátor hőfokszabályozó csappal van ellátva. A bejárati ajtó 12 ponton záródó, acél biztonsági ajtó. A fürdőszoba teljes felújításon esett át, akril fürdőkád és törölköző szárító radiátor került beszerelésre, a beépített kádparaván segíti, hogy fürdés vagy zuhanyzás során ne legyen víz a fürdőszoba padlóján. Az étkező részben kialakításra került egy rész, ahol a mosogatógépet és a mosógépet be tudtuk építeni. Ez a kialakítás azért valósulhatott meg, mivel a magasföldszinten lefelé nem mennek vízvezetékek, és ennek a helyére lehetett a gépeket beszerelni egy ide tervezett acélszerkezetre helyezve. Előnye a lakásnak, hogy csupán egy falszomszéd van, az első emeleten.A lakáshoz tartozik egy közös tároló, melyet a lépcsőház lakói közösen használnak, valamint egy ruhaszárító helyiség.A lakás alacsony fenntartású, házközponti fűtésű, a 30000 Ft-os közös költség díja magába foglalja a fűtés átalány díját, a vízmelegítés díját, a szemétszállítás díját, valamint a felújítási alapot. A társasház folyamatosan karban van tartva, tavaly megtörtént a kazán cseréje, folyamatban van a lépcsőház bejárati ajtajának és a nyílászáróknak a cseréje. A lakásnak külön vízórája van, és hozzá tartozik egy közös használatú tároló helyiség is. Gépkocsival a ház előtti ingyenes parkolóban lehet parkolni. A lakótelepen a ház közvetlen környezetében játszótér, posta, orvosi rendelő, lottózó, pékség, gyógyszertár, hentes, zöldséges, valamint több üzlet is (Reál, Coop) található. Nagyobb hipermarketek mint pl. Tesco, Auchan, Lidl, Aldi gépkocsival 5 percen belül elérhetőek.Tömegközlekedés: a 99-es busszal 45 perc alatt a Blaha Lujza térre lehet jutni, 123-as busszal a Határ út 15 perc alatt elérhető. Az ár irányár!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!