Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Eladó a XX. kerületben bérbe adott irodaépület. Az ingatlan egy 1135nm-s telken helyezkedik el, két szinten nettó 720nm, amelyet kiegészít még egy 100nm-s száraz pince is.A földszinti rész kereskedelmi célra, még a külön bejáratról megközelíthető emeleti rész szálláshely szolgáltatás célja került bérbeadásra, ezáltal is azonnali bevételi forrást jelentve leendő tulajdonosának.Az épülethez két utcai és két udvari bejárat tartozik, 75%-ban aszfaltozott belső udvarán mintegy 15 személygépkocsi, valamint a több mint 30 méteres utcafronti részen további 12 autó parkolására adott a lehetőség.Rendkívül jó közlekedés és fejlett infrastruktúra jellemzi elhelyezkedését, Budapest és az ország bármely részéről jól megközelíthető, 8-10 percre a Boráros tértől, 3,5 km-re a Lágymányosi hídtól, néhány percre az Üllői úttól, a Soroksári úttól, az M5-ös bevezető szakaszától és az M0-ás körgyűrűtől, valamint a Ferihegyi gyorsforgalmi úttól. Tömegközlekedés szempontjából nem elhanyagolható, hogy az ingatlantól mintegy 150-200 m-re három villamos és három buszjárat megállója is megtalálható, aminek köszönhetően öt kerületből is átszállás nélkül megközelíthető.Az épület udvarára teherautó és kamion beállása is zökkenőmentesen megvalósítható.Az épület fűtéséről két gázkazán gondoskodik. Ipari tevékenységhez 380V áramforrás is biztosított.Amennyiben Ön is egy biztos bevételi forrást jelentő ingatlanba ruházná be pénzét, akkor ajánlatomat érdemes megtekintenie!

Munkás/Diákszálló? Airbnb? Idős otthon? VÁGJON BELE!Eladó a 20. kerületben 2022 m2 felépítmény, 3006 m2 alapterületű telken, közel Erzsébet városközponthoz, közel a Belvároshoz, kitűnő infrastruktúrával rendelkező területen. 1436 nm fő épület 3 szinten, több utcai, és kerti bejárattal. 1980-ban épült, pár éve felújították. 310 nm egyszintes épület, jelenleg belsőépítészeti üzem. 276 nm könnyűszerkezetes csarnok, szintén üzem.Az ingatlan méretét, és kiváló adottságait tekintve sokrétű, több funkciós felhasználást is lehetővé tesz.Az épület együttesben létrehozható akár ISKOLA, magán rendelők, irodák éppúgy, mint diák HOTEL, munkásszálló, a központ, a DUNA-part, az EGYETEMEK közelségének, az autópályák belváros érintése nélküli elérhetőségének köszönhetően.Parkolni az objektum udvarán kiépített PARKOLÓban, és a környező utcákban is lehet, a kerületben ingyenes. Az ingatlan ELEKTROMOS KAPUval ellátott, széles teherforgalmi bejárattal is rendelkezik.A szomszédos területek jellemzően kertes családi házas lakó illetve ipari kereskedelmi jellegűek. Az utcák aszfaltozottak, összközművesek. Mindössze pár száz méterre található Pesterzsébet bankokkal, üzletekkel, éttermekkel teli KÖZPONTja, és a gyönyörűen megépített sétáló utca.Az ingatlan a 20. kerületben, Pesterzsébeten található, a főváros hetedik legnagyobb kerületében, mely kerület a DUNA partját érintve Dél-Pesten helyezkedik el.Az egész kerület jellemzően nagyon ZÖLD, tele parkokkal, fasorokkal ellátott utcákkal, a Duna-part adta kivételes lehetőségekkel. Közlekedés:-autó:(forgalomtól függően) a belváros 10 perc, M0 10 perc, repülőtér 20 perc. -BKV: a Boráros tér 15 perc, de a Metró-hoz, a szomszédos kerületekbe, és a repülőtérre is gyorsan eljuthatunk.Közel az M0-ás, melynek köszönhetően a belváros érintése nélkül elérhető az összes autópálya.Építési övezet: Lk-1/KSZ2 (2665 nm)Kisvárosias, jellemzően zártsorú beépítésű lakóterületmax. beépíthetőség: 45 %épület magasság: min. 7,5 max. 12,5 zöldfelület min: 30%terepszint alatt max.: 60%Szintterületi mutató max: általános 1,8 %, parkolásra 0,5 % Az Lk-1/KSZ2 jelű építési övezetben lakás nem helyezhető el, DE az ingatlanból 338 nm telekrész lakóövezeti besorolású, melyre kétlakásos társasház építhető, max. 266 nm-es szintterülettel és 50%-os terepszint alatti beépíthetőséggel.

Bérleti jog eladó! Ingatlant, telket, gépkocsit, motorkerékpárt, hajót megállapodás szerint beszámítok !!!Soroksári Tesco üzletsorán átadó ez a csodálatosan berendezett üzlet igény szerint akár teljes árukészlettel, gépparkkal (jogtiszta programokkal), bútorokkal, és felszereléssel!!!Az üzlethelyiség ZÖLD ZÓNÁS besorolású, vagyis itt a legjelentősebb mértékű a vásárlók áthaladása!Jelenlegi tevékenységek: Ajándékbolt, exkluzív esküvői kellékek, kiegészítők, bélyegzőkészítés,gravírozás (3D is!!!), minőségi borok, tollak, nyomdai szolgáltatás, fénymásolás.Az üzlet 2000 óta folyamatosan üzemel, bevezetett, jelen pillanatban is jelentős céges és magán ügyfélkörrel rendelkezik, amely ráadásul folyamatosan bővül ! Mérete 28,5 nm. A üzlethelyiséghez tartozik egy kisebb mellékhelyiség is. Itt helyezkedik el a wc, továbbá egy kézmosó és egy pult.Az üzlet nyitvatartási ideje jelenleg: Hétfőtől Szombatig 9-20 ig, Vasárnap pedig 9-18.A tulajdonos jelenleg 2 fő alkalmazottal üzemelteti a boltot, akik teljesen be vannak tanítva, és akik megállapodás esetén az új tulajdonossal is szívesen együtt dolgoznának.Az üzletben online kamerarendszer működik, nyitvatartási időn kívül fém redőnnyel lehet lezárni.Igény esetén az üzletben lehetőség van kulcsmásolói tevékenység beindítására is, melyre nagy igény van, hiszen jelenleg ilyen szolgáltatás nincs az áruházban!A jelenlegi beszállítók az új üzemeltető felé is biztosítják a jelentős árengedményeket.Bérleti díja jelenleg 200.000 Ft + Áfa, a rezsije pedig jelenleg 18.000 – 22.000 Forint között változik, vagyis minimális mértékű.A jelenlegi tulajdonos vállalja, hogy az üzletet átvevőt a működésre 100% ban betanítja.Aki az üzletet átveszi egy dinamikusan fejlődő vállalkozást fog magáénak tudni, mely biztos megélhetést garantál a számára !!!Kérjük a hirdetésben megadott telefonszámot hívják, mert időpontot kizárólag itt tudnak egyeztetni!A helyszínen tartózkodó alkalmazottak semmiféle felvilágosítással nem tudnak szolgálni és mivel folyamatosan dolgoznak erre nincs is idejük!Köszönjük megértésüket, és várjuk mielőbbi szíves hívásukat !

Munkásszálló? Airbnb? Idős otthon? VÁGJON BELE!Eladó a 20. kerületben 2022 m2 felépítmény, 3006 m2 alapterületű telken, közel Erzsébet városközponthoz, közel a Belvároshoz, kitűnő infrastruktúrával rendelkező területen. Fő épület 3 szintes, utcai és kerti bejárattal, 1980-ban épült, pár éve felújították. 310 nm egyszintes épület, jelenleg műhely. 276 nm könnyűszerkezetes csarnok.Az ingatlan méretét, és kiváló adottságait tekintve sokrétű, több funkciós felhasználást is lehetővé tesz.Az épület együttesben létrehozható akár ISKOLA, magán rendelők, irodák éppúgy, mint diák HOTEL, munkásszálló, a központ, a Duna-part, az EGYETEMEK közelségének, az autópályák belváros érintése nélküli elérhetőségének köszönhetően.Parkolni az objektum udvarán kiépített parkolóban, és a környező utcákban is lehet, a kerületben ingyenes. Az ingatlan elektromos kapuval ellátott teherforgalmi bejárattal rendelkezik.A szomszédos területek jellemzően kertes családi házas lakó illetve ipari kereskedelmi jellegűek. Az utcák aszfaltozottak, összközművesek. Mindössze pár száz méterre található Pesterzsébet bankokkal, üzletekkel, éttermekkel teli KÖZPONTja, és a gyönyörűen megépített sétáló utca.Az ingatlan a 20. kerületben, Pesterzsébeten található, a főváros hetedik legnagyobb kerületében, mely kerület a DUNA partját érintve Dél-Pesten helyezkedik el.Az egész kerület jellemzően nagyon ZÖLD, tele parkokkal, fasorokkal ellátott utcákkal, a Duna-part adta kivételes lehetőségekkel. Közlekedés:-autó:(forgalomtól függően) a belváros 10 perc, M0 10 perc, repülőtér 20 perc. -BKV: a Boráros tér 15 perc, de a Metró-hoz, a szomszédos kerületekbe, és a repülőtérre is gyorsan eljuthatunk.Közel az M0-ás, melynek köszönhetően a belváros érintése nélkül elérhető az összes autópálya.Hívjon most! További információkkal állok rendelkezésére hétvégén is! Visszahívom, ha hívását épp nem tudom fogadni. Irányár: 260 M Farantai Márta - Új Élet Ingatlaniroda Hasonló ingatlanokat a honlapunkon talál! ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY (zöldkártya ingatlanhoz) 2012. január 1.-től a használt lakások adásvételénél is kötelező! Hívjon! Elkészítjük Önnek! ÜGYVÉD - 0,7% Megbízható ügyvédre van szüksége? Irodánk ügyvédje a vételár 0,7%-áért elkészíti az adásvételi szerződését. Ha kínálatunkból vásárol, akkor még ennél kedvezőbb is lehet ez a díj. LAKÁSBIZTOSÍTÁS Ingatlant vásárolt? Vagy a régi biztosítását lecserélné? A Magyarországon tevékenykedő összes biztosító ajánlatai közül kiválasztjuk Önnek az árban és a szolgáltatás minőségében a leginkább megfelelőt. Mindezt teljesen ingyen. HITEL Ha lehetséges, mi biztosan megoldjuk! Cégünk hiteltanácsadója - a velünk leszerződött - 23 bank ajánlata közül megtalálja Önnek személyre szabottan - a legjobbat. LAKBERENDEZÉS Nincs ötlete, hogy mit lehetne kihozni a lakásából, hogyan lehetne újjá varázsolni? Mi segítünk Önnek! LAKÁSFELÚJÍTÁS Megbízható szakemberre lenne szüksége a lakásfelújításhoz? Nálunk megtalálja!

Budapest XX. kerület Kossuth Lajos utcában, forgalmas, frekventált helyen üzlethelyiség tulajdonjoga eladó. A buszmegállóban elhelyezkedő üzlet, közvetlen utcafronti bejárattal és kirakatokkal rendelkezik. Korábban vadászati boltként üzemelt, ezért fontos kiemelni, hogy a raktárhelyiség fegyverek tárolására alkalmasan lett kialakítva, és az üzlet fegyverfogalmazói kereskedelmi tevékenységi engedéllyel is rendelkezik. Az eladótér 43 nm alapterületű, 3,6 méteres belmagassággal. Gyors elérésű raktár kapcsolódik az eladótérhez, és egy impozáns méretű 44,5 nm-es pincehelyiség. A biztonságról távfelügyelethez bekötött riasztó és a külső nyílászárókat fedő fém roló gondoskodik. A túlmelegedés ellen klíma véd, a fűtést cirkó biztosítja melynek átalánydíja mindössze 21.000 Ft/hó. Az irodai részben teakonyha és személyzeti WC található, ügyfél WC nem került kialakításra. A vételár igény esetén a teljes bútorzatot magában foglalja. Amennyiben forgalmas helyen lévő üzlethelyiséggel kívánja bővíteni vállalkozását, vagy bérbeadáson gondolkozik, akkor is remek választás lehet ez az ingatlan, hiszen jelenleg is bérlő tartózkodik benne. Az otpip . hu portálon található valamennyi ingatlannal kapcsolatosan kérem, hívjon fel bizalommal akár hétvégén is, és bővebb tájékoztatást adok a megtekintés előtt. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében.Referencia szám: M97800

Üzleti ingatlan, kivételes adottságokkal Eladó a 20. kerületben, fő úton elhelyezkedő, 720 nm-es FELÚJÍTOTT üzleti ingatlan, 100 nm-es pincével, GÁZ központi fűtéssel (2 db kazánnal, rézcsövekkel), 3 utcai és 2 udvari bejárattal, 1135 nm telken, bekerített udvarral, mely 75%-ban aszfaltozott, 25%-ban PARKosított. Az utcafront hossza 38 méter, ami az úttest és az épület közötti sávban 12 autó parkolására ad lehetőséget, az udvaron további kb. 15 autó elfér, valamint az úttest túloldalán lévő zöld sávban is sok parkolóhely van.A széles távirányítású automata kapu teherautók és kamionok beállására is alkalmas.BEFEKTETÉS céljára is kiváló lehetőség, a két szint nettó 720 nm, az alsó szinten jelenleg is bérlők vannak.Az ingatlant felújították, a felső szint teljes körű, minőségi kivitelezésű felújításon esett át, szálláshellyé minősítés megtörtént, új bútorok …… (női és férfi vizesblokk, valamint külön konyha-étkező is kialakításra került, a belső terek igény szerint könnyen alakíthatók).Parkolás közterületen is ingyenes!Elhelyezkedésének köszönhetően könnyen BÉRBE adható bármilyen tevékenységre, MEGTÉRÜLÉSi idő 10 éven belül kalkulálható!Ajánlom:SZÁLLÓnak, kisebb logisztikai, egészségügyi és oktatási központnak, kereskedelmi képviseletnek, üzleteknek, BEMUTATÓTEREMnek, irodáknak, raktáraknak, alkalmas akár 1 vagy több cég számára.Köztartozás mentes céggel együtt eladó, így a 10% illetéket nem kell megfizetni! Extrák:kiépített riasztó, vagyonvédelmi szolgálathoz bekötve (igény szerint, rendőrséghez köthető)kiépített tűzjelző rendszer (előkészítve)klíma (előkészítve)az épület kívül-belül be van kamerázva (előkészítve)3 fázisú 380 V-os ipari áram, + 220V isrendőrség és tűzoltóság 3-5 percrerengeteg parkolóhelyfelső szint minőségi kivitelezése, új bútorokkal berendezveKözlekedés.Autóval:belváros 15-20 perc, M0 10 perc, így az összes autópálya és a reptér elérhető a belváros érintése nélkülTömegközlekedés kiváló:öt kerület, és a reptér is elérhető átszállás nélkül,buszok, villamosok közel, metró pár megállóval elérhető Hívjon most! További információkkal állok rendelkezésére hétvégén is! Visszahívom, ha hívását épp nem tudom fogadni. Ár: 145 M Hasonló ingatlanokat a honlapunkon talál! ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY (zöldkártya ingatlanhoz) 2012. január 1.-től a használt lakások adásvételénél is kötelező! Hívjon! Elkészítjük Önnek! ÜGYVÉD - 0,7% Megbízható ügyvédre van szüksége? Irodánk ügyvédje a vételár 0,7%-áért elkészíti az adásvételi szerződését. Ha kínálatunkból vásárol, akkor még ennél kedvezőbb is lehet ez a díj. LAKÁSBIZTOSÍTÁS Ingatlant vásárolt? Vagy a régi biztosítását lecserélné? A Magyarországon tevékenykedő összes biztosító ajánlatai közül kiválasztjuk Önnek az árban és a szolgáltatás minőségében a leginkább megfelelőt. Mindezt teljesen ingyen. HITEL Ha lehetséges, mi biztosan megoldjuk! Cégünk hiteltanácsadója - a velünk leszerződött - 23 bank ajánlata közül megtalálja Önnek személyre szabottan - a legjobbat. LAKBERENDEZÉS Nincs ötlete, hogy mit lehetne kihozni a lakásából, hogyan lehetne újjá varázsolni? Mi segítünk Önnek! LAKÁSFELÚJÍTÁS Megbízható szakemberre lenne szüksége a lakásfelújításhoz? Nálunk megtalálja!

ÜZLETNEK remek lehetőség!A 4 db nagy utcafronti ablak az ön SAJÁT HIRDETŐ felülete!Pesterzsébet központi részén, a parkokkal övezett nyugodt, csendes Tátra téri lakótelepen kínáljuk megvételre ezt a remek elrendezésű, 53 m2-es, 2 szobás, konvektor fűtéses, nagyon alacsony rezsivel fenntartható lakást, mely bármilyen ÜZLET helység céljára minden szempontból jó választás.Jó állapotú, tiszta, mindig zárt kapuval rendelkező, biztonságos házban található.Nem kell sok lépcsőt megmászni az ügyfeleknek, magas földszinti a lakás.Ingyenes parkolás a ház előtt, rálátással.Pesterzsébet központ pár perc séta, belváros rövid idő alatt elérhető.Közlekedés:-autóval(forgalomtól függően) a belváros 10 perc, M0 10 perc, repülőtér 20 perc. -BKV-val: a Boráros térre, az M3-hoz, a szomszédos kerületekbe, és a repülőtérre is gyorsan eljuthatunk.Közel az M0-ás, melynek köszönhetően a belváros érintése nélkül elérhető az összes autópálya.CSERE lehetséges, érték egyeztetéssel szóba jöhet 1 szobás első emeleti LAKÁS, min. 30 nm, esetleg házrész, amennyiben RENDEZETT feltételekkel, jó lakó közösséggel, és jó közlekedési feltételekkel rendelkezik.Ragadja meg az alkalmat, használja ki minden előnyét.Hívjon most! További információkkal állok rendelkezésére hétvégén is! Visszahívom, ha hívását épp nem tudom fogadni. Irányár: 14.99 M Farantai Márta - Új Élet Ingatlaniroda Hasonló ingatlanokat a honlapunkon talál! ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY (zöldkártya ingatlanhoz) 2012. január 1.-től a használt lakások adásvételénél is kötelező! Hívjon! Elkészítjük Önnek! ÜGYVÉD - 0,7% Megbízható ügyvédre van szüksége? Irodánk ügyvédje a vételár 0,7%-áért elkészíti az adásvételi szerződését. Ha kínálatunkból vásárol, akkor még ennél kedvezőbb is lehet ez a díj. LAKÁSBIZTOSÍTÁS Ingatlant vásárolt? Vagy a régi biztosítását lecserélné? A Magyarországon tevékenykedő összes biztosító ajánlatai közül kiválasztjuk Önnek az árban és a szolgáltatás minőségében a leginkább megfelelőt. Mindezt teljesen ingyen. HITEL Ha lehetséges, mi biztosan megoldjuk! Cégünk hiteltanácsadója - a velünk leszerződött - 23 bank ajánlata közül megtalálja Önnek személyre szabottan - a legjobbat. LAKBERENDEZÉS Nincs ötlete, hogy mit lehetne kihozni a lakásából, hogyan lehetne újjá varázsolni? Mi segítünk Önnek! LAKÁSFELÚJÍTÁS Megbízható szakemberre lenne szüksége a lakásfelújításhoz? Nálunk megtalálja!

Budapest XX. kerület Kossuth Lajos utcában, forgalmas, frekventált helyen üzlethelyiség tulajdonjoga eladó. A buszmegállóban elhelyezkedő üzlet, közvetlen utcafronti bejárattal és kirakatokkal rendelkezik. Korábban vadászati boltként üzemelt, ezért fontos kiemelni, hogy a raktárhelyiség fegyverek tárolására alkalmasan lett kialakítva, és az üzlet fegyverfogalmazói kereskedelmi tevékenységi engedéllyel is rendelkezik. Az eladótér 43 nm alapterületű, 3,6 méteres belmagassággal. Gyors elérésű raktár kapcsolódik az eladótérhez, és egy impozáns méretű 44,5 nm-es pincehelyiség. A biztonságról távfelügyelethez bekötött riasztó és a külső nyílászárókat fedő fém roló gondoskodik. A túlmelegedés ellen klíma véd, a fűtést cirkó biztosítja melynek átalánydíja mindössze 21.000 Ft/hó. Az irodai részben teakonyha és személyzeti WC található, ügyfél WC nem került kialakításra. A vételár igény esetén a teljes bútorzatot magában foglalja. Amennyiben forgalmas helyen lévő üzlethelyiséggel kívánja bővíteni vállalkozását, vagy bérbeadáson gondolkozik, akkor is remek választás lehet ez az ingatlan, hiszen jelenleg is bérlő tartózkodik benne. Az otpip . hu portálon található valamennyi ingatlannal kapcsolatosan kérem, hívjon fel bizalommal akár hétvégén is, és bővebb tájékoztatást adok a megtekintés előtt. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében.

Eladó ingatlan Pesterzsébet-városközpontban Minősítés:Iroda (+vendéglátás és kereskedelem) Összterület:253nm, ebből terasz: 38nm. Jogi forma:1/1-es tulajdonú, hitelmentes. ________________________________________ Leírás: 1. Működési engedéllyel rendelkezik vendéglátásra és kereskedelemre. 2. Az előző tulajdonos egy Biztosító volt, ezért: - 2 távirányítású rácsot magában foglaló főbejárata van, - minden ablakon rács és biztonsági fólia van, - az álmennyezet alatt is védőrács található, - riasztóval felszerelt, amelynek vezérlő része páncélszekrényben található. 3. Ingyenes és korlátlan parkolóhelyek, amelyből 18 db az ingatlanhoz rendeletileg jár. 4. Minden helyiségben ipari klíma került kialakításra. 5. Önálló (primer oldali leválásos) hőközponttal rendelkezik, önálló vízmérőóra, villanyóra. 6. Saját terasz és kertkapcsolat. Közös kert a társasház többi lakásával. 7. 3 db egymástól független bejárat. 8. A termekben villódzásmentes neon armatúra került kialakításra. ________________________________________I. Terem 45nm-es előadóterem, amely az elhúzható mobilfalakkal 73nm-re bővíthető. Festett falak, burkolata laminált lap (a harmonika falak anyaga fa utánzatú bútorlap).Tájolása:D-DNy (a kertre néz) ________________________________________ II. Terem 34nm-es terem (jelenleg teázóként kialakítva)Festett falak, burkolata laminált lap, és hidegburkolat. Tájolása:É Hozzá kapcsolódik egy12 nm-es helyiség, külön bejárattal az utcáról. Jelenleg előkészítő konyha. Festett falak, burkolata: hideg burkolat. ________________________________________ III. Terem 31 nm-es terem. Festett falak, a padló burkolata parketta és mobil padlószőnyeg. Tájolása:D (kertre néz)________________________________________ IV. Terem 26nm-es terem (jelenleg bioboltként kialakítva)Festett falak, burkolata: hideg burkolat.Tájolása:É-K ________________________________________ V. Terem 19 nm-es terem (jelenleg teázóként kialakítva)Festett falak, a padló burkolata padlószőnyeg. Tájolása:É ________________________________________ VI. Terem 15nm-es terem.Festett falak, a padló burkolata padlószőnyeg. Tájolása:D-DNy (a kertre néz) ________________________________________VII. Terem 10nm-es terem. Festett falak, a padló burkolata padlószőnyeg. Tájolása:D-DNy (a kertre néz) ________________________________________ VIII. Igényesen kialakított mellékhelyiségek: - 2 db női wc 2db kézmosóval. - 1 db férfi wc, 2 db pissoir 2 db kézmosóval. - 1 db önálló mozgássérült wc kézmosóval. - 1 db önálló személyzeti wc kézmosóval.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!