Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Eladó a XX. ker Gubacsipuszta részén egy kétszintes,két fürdőszobás, körbejárható családi ház tetőtér beépítési lehetőséggel, lakható egy szoba konyhás ,fürdőszobás melléképülettel,360m2 telken. A nagyobbik ház teljes felújításon esett át 2012-ben ,a munkálatok során az épületbe új műanyag nyílászárok kerültek beépítésre, az elektromos és vízhálózat. fűtésrendszer felújítása megtörtént. Modern kondenzációs kazán biztosítja a meleget a házban. A belső helyiségek nagyon jó állapotban vannak újszerű festés ,kövezés jellemzik a házat. Az alsó szinten fél szoba ,konyha, fürdőszoba, nappali ,kazánház, előszoba ,lépcső van, míg az emelten három szoba, fürdőszoba , előtér található. A padlástérbe az emeleten keresztül lehet feljutni ,ami beépíthető, jelenleg csak tárolásra van használva. A nagy ház alsó, felső szint a kettő együtt 138m2,a kis ház 38m2 gázkonvektoros fűtési lehetőséggel, külön merő órával. A kertben hátul még egy 12m2 tároló helység is van .A két ház közé be lett építve egy 30m2 terasz ahová autóval is be lehet állni. Parkolni a kertben és a ház előtt is lehet .A kert rendezett, három gyümölcsfa is elfér benne ,sárgabarack és cseresznye . A közlekedés jó buszmegálló 2 perc gyalog, 99.54,123,23.Közelben bevásárló központok ,orvosi rendelő ,óvoda ,iskola ,kisközért, minden amire szükség van elérhető távolságban vannak akár gyalog is.

30/992-1Mutat

139/ XX. Kossuthfalva utca környékén eladó egy 3 és fél szobás + hallos, összközműves, 110 m-es, tégla építésű önálló családi ház.A ház 640 nm-es telken helyezkedik el, oldalsó telek határon. A telken fúrt kút, kerti csap és egy GARÁZS is található. Több fenyőfa és növény díszíti azt.A ház csendes utcában fekszik, ahova csak a lakók járnak be, a környék jó.A házba lépve az előtérben (12 nm) találjuk magunkat, mely jelenleg étkezőként is szolgál. Innen jobbra a hall (12 nm), ahonnan indul az emeletre a lépcső, amiből jobbra a nappali (25 nm) nyílik, balra a kádas, WC-s fürdőszoba. Az előtérből, tovább haladva nyílik a konyha (7 nm), ahonnan 2 lépcső vezet le a mosókonyhába (12 nm) és az abból nyíló szobába. Ezt a két helyiséget az udvarról is meg lehet közelíteni. Az udvarról még két helyiséget érünk el, egy tárolót és egy nyári konyhát (6 nm).A tetőtérben 2 tetőtéri szoba (16 nm, 16 nm) van.Az épület állapota jó, 5 cm hőszigetelést kapott, egyik fala (dupla) a szomszéd ház mellé épült (nem iker).Belső állapota jó, beköltözhető, de kisebb munkálatokat igényelhet.A fűtésről gázcirkó gondoskodik, a meleget vasradiátorok adják le. Van egy vegyes tüzelésű kazán is, mely jelenleg nem üzemel. A meleg vizet bojler szolgáltatja.A ház fűtése átalányban 30.000 ft. IRODÁNK VÁLLAL ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉST ÉS SEGÍT AZ ÜGYVÉD KIVÁLASZTÁSÁBAN IS!Ha szüksége van pénzügyi segítségre, hitelre, mi ingyen és gyorsan intézzük ügyleteit. SZERETNE MEGTAKARÍTANI? AKKOR IS JÓ HELYEN JÁR.TEKINTSE MEG HONLAPUNKON TOVÁBBI TÖBB SZÁZ HIRDETÉSÜNKET IS! VÁRJUK!

0630,9190Mutat

Csak nálunk!!!!Azonnal költözne? Nem akar felújítani? Vegye meg és költözzön azonnal!!Bp. XX. eladó egy KÉT lakásos udvarban, hátsó 1 szoba hallos, 45 m2-es, kertkapcsolatos, teljesen felújított, családi házrész. Fűtése gázkonvektoros, tehát ha spórolna a fűtéssel, bármikor lezárhatja a fűtést. A hűtő-fűtő klíma ajándék az új tulajdonosnak!Ablakai műanyagra cseréltek, a belső ajtók is újak és biztonsági bejárati ajtó védi az ott lakókat. A házon van külső szigetelés is. Külseje is jó állapotú, de a tulajdonos, tervezi az átfestését, hogy szebb legyen.Tartozik hozzá egy 8 m2-es terasz és kb. 45 m2 kis udvar. Szolgalmi úton megközelíthető, mivel a telek hátsó részén van az ingatlan, előttük nem jár el senki, a saját udvarrész teljesen lekerített. Tárolásra alkalmas padlásrésze van, a mennyezet a padlás felől leszigetelt. A berendezéseket még nem szállították el mind a lakásból, a terasz és az udvar is kiürítésre vár.Ez nem akadálya viszont az azonnali birtokbaadásnak, hiszen ez gyorsan megoldható.Csendes szomszédokkal, jó környéken, ragyogó közlekedéssel, jó bevásárlási lehetőséggel, óvoda, bölcsőde közért, iskola, 3 perc gyalog.Nagybevásárlási lehetőségek autóval 5 perc a Tesco, Aldi, Auchan és még sorolhatnám… 99-es busszal a Blaha Lujza térig mehet, érintve a Határ úton a 3-as metrót, vagy a 123,123/A buszok a 3-as Metróhoz csatlakoznak, 3-as villamossal Kőbányára utazhat. Ezen-kívül számos átszállási lehetőség is van több irányban. Nézze meg Pesterzsébet belvárosát, igazán impozáns a sétálóutcájával, szökőkútjával, játszóterével, szórakoztató programjaival. Jó itt lakni.VL

+36-70-320-99Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!