Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

LAKÓPARKOK KÖRNYEZETÉBEN ELADÓ EGY KIEMELKEDŐ MINŐSÉGBEN FELÚJÍTOTT, 67NM ES, NAPPALI ÉS 2 SZOBÁS, NAGY ERKÉLYES, NAPFÉNYES LAKÁS, 4 EMELETES HÁZBAN.KÖRNYEZET: Szent Imre-kertvárosban, a Halomi úton található egy 4 emeletes épület együttes, zöldre, erdő felé néző kilátással.ALAPTERÜLET/BEOSZTÁS: 67nm. Napfényes, jól berendezett konyha. Előszobából nyíló, szoba, nappali, külön fsz és wc. Az egyik háló a nappaliból közelíthető meg. Az erkély az egész lakás előtt végighúzódik, és majdnem 9nm. Az ingatlan a folyosó végén található, ezért már nem jár el előtte senki, ennek köszönhetően a lakás előtt lévő erkélyt a tulajdonosok lezárták és kizárólagosan használják. Az ingatlanhoz saját, külön tároló is tartozik.EMELET/ SZINT: IV. emelet.ÁLLAPOT/ MŰSZAKI-ESZTÉTIKAI: Teljes műszaki és esztétikai felújítás. Új nyílászárók. Az erkélynél lévő egész falat ytongra cserélték és abba építették bele az új nyílászárókat, valamint 10 cm szigeteléssel látták el. A falakon textil tapéta. Új beltéri ajtók. Minőségi szaniterek és kisbútorok a vizesblokkokban. Fiatalos konyhabútor beépített gépekkel. Klíma berendezés.FŰTÉS: Házközponti. Általány fizetés : 11.363.-Ft.KÖLTSÉGEK: Alacsony fenntartási díjEGYÉB JELLEMZŐ: Tiszta, barátságos lépcsőház kedves és figyelmes lakóközösséggel. A lépcsőház elrendezése és kialakítása, a pihenők elhelyezése miatt a 4. emelet megközelítése nem jár fáradtsággal. A földszinten tárolókat helyeztek el. A háztömb, kerítéssel körbevett. Parkolás mindig megoldható a telken belül. A házak mögött játszótereket alakítottak ki, ami lehetővé teszi a biztonságos, zárt játszóparkok használatát. A közelben található a Péterhalmi erdő, ami számtalan kikapcsolódási és kirándulási lehetőséget hordoz magában.KÖZLEKEDÉS: 266-os és 166-os busz megállója 5 perc sétára található csakúgy mint a 182 és 282-es busz megállója.

0630,5410Mutat

Otthon-tár Ingatlan Kft.

Juhász Mária

SZENT IMRE KERTVÁROSBAN ELADÓ EGY 5 LAKÁSOS TÁRSASHÁZBAN LÉVŐ, 1.EMELETI, 71NM, NAGY TERASZOS, NAPPALI ÉS 2 SZOBÁS TÉGLALAKÁS, GARÁZZSAL ÉS NAGYMÉRETŰ PARKOSÍTOTT KERTTEL.KÖRNYEZET: Lőrinc legszebb és legkeresettebb területén fekszik ez a 6 társasházat magában foglaló, zárt nagy kerten belül fekvő ingatlan. ALAPTERÜLET/BEOSZTÁS: 71nm. Zárt és biztonságos lépcsőház. Tágas előszoba. Szellős nappali és konyha valamint étkező és abból nyíló fedett, minden évszakban kiválóan használható loggia. 2 db különnyíló szoba. kamra, fürdőszoba és toalett. Az ingatlanhoz tartozik még egy 12nm-es, garázs is, illetve egy tároló rész a pincében. Az ingatlan egyik nagy előnye, hogy majd minden helyiségen van ablak, és nagyon ésszerű a lakás elrendezése. A közös használatú, fákkal és növényzettel gazdagon ültetett belső kert szintén nagy vonzerőt hordoz magában.EMELET/SZINT: I. emelet.ÁLLAPOT/MŰSZAKI/ESZTÉTIKAI: Az épület a 90 évek közepén épült. Rendezett lépcsőházi rész. Tiszta és ízléses belső jellemzi az ingatlant. Kellemes hangulatú, világos, napfényes otthon. Műanyag ablakok, csiszolható és lakkozható fa parketta. Újszerű, fiatalos konyhabútor.FŰTÉS: CirkófűtésEGYÉB JELLEMZŐ: Elektromos kapu. Kaputelefon. Rendezett utcakép, hangulatos kert és közös használatú terület. Kisgyermekesek számára maga a paradicsoma, hiszen a gyerekek biztonságos, ellenőrzött körülmények között játszhatnak, napozhatnak, futkározhatnak a zárt kis létszámú lakóközösség által használható kertben.KÖZLEKEDÉS: Közelben a 182-es és 282-es busz megállója. 5 perc sétával elérhető a 166-os és 266-os busz is.

SZENT-IMRE KERTVÁROSBAN ELADÓ EGY 86NM-ES, KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ, PADLÁSTERÉBEN TOVÁBBI 86NM-REL NÖVELHETŐ LAKÁS, AUTÓBEÁLLÁSI LEHETŐSÉGGEL.KÖRNYEZET: Lőrinc legszebb és legértékesebb területén található, csendes kis mellékutcában lévő társasházi ingatlan.ALAPTERÜLET/BEOSZTÁS: 86nm. Előszobából nyíló, nagyméretű konyha és étkező. Külön toalett és fürdőszoba. A fürdőszobában, épített zuhany, kád és egy háztartási helyiséggel egyenlő rész is helyet kapott. Nappali és 2db teljes értékű szoba. A nappali erkély kapcsolatos és a kert felé tekint. Az ingatlan padlástere további 86nm, ami 45nm hasznos területet jelent. A padlástér szigetelt, a víz és villany és gáz kiállások is kiépítésre kerültek, tehát burkolatok és nyílászárók elhelyezése után költözhető és birtokba vehető a helyiség. Autóbeállás lehetősége 2 autó számára. A kert közös használatú, rendezett.EMELET/SZINT: 1. emelet. Padlástér.ÁLLAPOT/MŰSZAKI/ESZTÉTIKAI: 2004-ben épült, 4 lakásos társasház. Szigetelt és színezett homlokzat. Zárt lépcsőház, ahonnan a 4 lakás nyílik. Tágas előszoba. Igényes, fa konyhabútor gépesítve. Fa előszobabútor. A fürdőben nagyméretű beépített szekrény, dupla mosdó, sarokkád és épített zuhany. A szobák szép parketta borításúak. Napfényes, klimatizált helyiségek. A teraszon elektromos napellenző.FŰTÉS: CirkófűtésKÖLTSÉGEK: Alacsony fenntartási díj.EGYÉB JELLEMZŐ: A közös kertnek és az ingatlan elosztásának is köszönhetően, ideális megoldás lehet családos, kisgyermekes vevők számára. Az utca képe rendezett. Lőrinc egyik legkeresettebb és legszeretettebb részén fekszik ez az ingatlan. KÖZLEKEDÉS: Közelben 166-os, 266-os busz, valamint az 50-es villamos Béketéri megállója 5 perc sétára található.

18. kerületben, a KIRÁLYHÁGÓ lakóparkban eladó, egy NAPFÉNYES, 42 nm-es, 1 szobás, de 2 szobássá alakítható, 2. emeleti lakás! MINIMÁLIS REZSI.A környéken jól ismert és kedvelt lakópark I. üteme 2005-ben épült. Az épület teremgarázs + 3 emelet szintkiosztással készült, lépcsőházában hívólift üzemel. Az építmény által körülölelt kert, minden lakó számára használható, gondozásáért kertész felel.Lehetőség nyílik a 25 nm-es szobát térelválasztó gipszkartonnal, vagy akár üvegtéglával kettéválasztani, így nyerve egy akár teljes szoba méretű hálószobát.A lakás fenntartási költsége kiemelkedően kedvező. Fűtése házközponti, egyedi méréssel. A közös költség 10.460 Ft. A víz és villanyfogyasztás saját mérőóra alapján a fogyasztási mennyiség szerint fizetendő. A lakásban a méretre készült bútorok: a szobában a gardróbszekrény és a konyhabútor, a vételár részét képezik.Tárolási lehetőség van az épületben, egy közösen használt, de zárható helyiségben. Teremgarázs vásárolható vagy bérelhető, de sok lakó az utcai, ingyenes parkolást részesíti előnyben.A környék csendes, madárcsicsergős, kertvárosias. A közelben lévő Péterhalmi-erdő kirándulásra, sportolásra alkalmas.Ajánlom fiatal házasoknak, első lakás vásárlóknak olyan lakást keresőknek, akik számára az ALACSONY REZSI költség a fő szempont!Várom megkeresését! Czékli Andrea 0630/633-5819Referencia szám: LK412124

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: