Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Pestszentlőrinc kertvárosában a Ganztelepen, 546 m2-es saroktelken garázsokkal elválasztott, 114 és 136 m2-es, nappali + 4 szobás ikerházi lakások, igen magas műszaki tartalommal, kulcsrakészen 2017 év végi átadással eladóak. A jobb oldali 136 m2-es lakás ára 41,8 millió Ft. Állami kamattámogatású lakáshitel, CSOK igényelhető.Hagyományos építési technológia. 30 cm-es tégla főfalak 15 cm-es Dryvit hőszigeteléssel. Dupla, hangszigetelt főfalak a lakások között. Kondenzációs gázkazán biztosítja a fűtést és a meleg vízellátást. A hideg padlóburkolatos helyiségekben padlófűtés és radiátoros, a meleg padlóburkolatos helyiségekben radiátoros fűtés kerül kialakításra. 30 cm-es hőszigetelés az emeleti födémen. Festés, burkolás, szaniterek, belső ajtók választhatóak. Műanyag homlokzati nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel, 5 kamrás tokozással. Elektromos, szekcionált, hőszigetelt garázsajtók, elektromos kapuk. Beton cserép héjalás. Rejtett redőnytokos redőnyök. Szúnyoghálók. Minden szoba klimatizált. Riasztó. A hideg, meleg burkolatokat 3000 Ft./m2. árig tartalmazza a vételár.Rendezett, kertvárosi környezet, kiváló infrastruktúra. Közelben óvoda, üzletek, gyógyszertár, orvosi rendelő, különféle sportolási lehetőségek (teniszpályák, uszoda, fitness termek, sportcsarnok). Összközműves, aszfaltozott utca. Jó tömegközlekedés a 3-as metróhoz, Nyugati Pályaudvarhoz, illetve több főútvonalon is könnyen elérhető a belváros és az M0-as autópálya.Az ország szinte összes bankjának a termékeit is kínáljuk díjmentes ügyintézéssel egyedi kedvezményekkel attól függetlenül, hogy tőlünk vásárol ingatlant vagy sem. Hívjon bizalommal!

Pestszentlőrinc kertvárosában a Ganztelepen, 546 m2-es saroktelken garázsokkal elválasztott, 114 és 136 m2-es, nappali + 4 szobás ikerházi lakások, igen magas műszaki tartalommal, kulcsrakészen 2017 év végi átadással eladóak. A bal oldali 114 m2-es lakás ára 36,6 millió Ft. Állami kamattámogatású lakáshitel, CSOK igényelhető.Hagyományos építési technológia. 30 cm-es tégla főfalak 15 cm-es Dryvit hőszigeteléssel. Dupla, hangszigetelt főfalak a lakások között. Kondenzációs gázkazán biztosítja a fűtést és a meleg vízellátást. A hideg padlóburkolatos helyiségekben padlófűtés és radiátoros, a meleg padlóburkolatos helyiségekben radiátoros fűtés kerül kialakításra. 30 cm-es hőszigetelés az emeleti födémen. Festés, burkolás, szaniterek, belső ajtók választhatóak. Műanyag homlokzati nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel, 5 kamrás tokozással. Elektromos, szekcionált, hőszigetelt garázsajtók, elektromos kapuk. Beton cserép héjalás. Rejtett redőnytokos redőnyök. Szúnyoghálók. Minden szoba klimatizált. Riasztó. A hideg, meleg burkolatokat 3000 Ft./m2. árig tartalmazza a vételár.Rendezett, kertvárosi környezet, kiváló infrastruktúra. Közelben óvoda, üzletek, gyógyszertár, orvosi rendelő, különféle sportolási lehetőségek (teniszpályák, uszoda, fitness termek, sportcsarnok). Összközműves, aszfaltozott utca. Jó tömegközlekedés a 3-as metróhoz, Nyugati Pályaudvarhoz, illetve több főútvonalon is könnyen elérhető a belváros és az M0-as autópálya.Az ország szinte összes bankjának a termékeit is kínáljuk díjmentes ügyintézéssel egyedi kedvezményekkel attól függetlenül, hogy tőlünk vásárol ingatlant vagy sem. Hívjon bizalommal!

Budapesten a XVIII. kerületben Ganz telepen csendes utcában eladó egy hat szobás, kétszintes, két generációs családi ház egy 540 nm-es telken. A teljes két szint alapterülete 240 nm, de a felső szint döntött falai miatt a lakótér 195 nm-es. Az épület erős szerkezetű, beton alapra épült, tégla falazattal.Mind a két szinten van 3-3 szoba, fürdőszoba és konyha. A ház közepe, a belső lépcsőfeljáró mellett össze van nyitva, ezáltal nagyobb és élhetőbb teret kapott, ami egyedi megjelenést ad az ingatlannak.A jó alakíthatósága miatt a szobák száma bővíthető, egy külső lépcsővel és a középső tér lezárásával, akár két külön ingatlanra is bontható.A 800 ezer forintos konyhabútor az ingatlan részét képezi. A kémény bélelése megtörtént. Gázkazán látja el a ház fűtését, de a korábban, a régebbi típusú olaj, vagy vegyes tüzelésű kazánt is be lehetett kapcsolni. Az ingatlan nagy részében a modernebb több rétegű csövek látják el a lapradiátorok fűtését, egy kisebb területen még a vastagabb csövek és a régebbi radiátorok vannak. A ház egy része jó állapotú, lakható és lakják is, de egy másik része felújítandó. Egy pár szobában a burkolat még nem került kialakításra.Az ingatlanon zömében dekorációs felújításokat kell végezni. E mellet az alsó fürdőszoba igényel felújítást és az emeleti teakonyha nincs befejezve. A ház kapott egy 5cm-es szigetelést, de még a külső festés nem történ meg.Tartozik a házhoz egy 25nm-s garázs, szerelő aknával és egy 35 nm-s pince. Egyéb extrák: pár éves hőszigetelt fa nyílászárók, viacolor beálló, 4 kamerás kamerarendszer.Alkuképes irányár: 28,5 M FtAmennyiben bármilyen kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem, hívjon bizalommal.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!