Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Jó állapotú ház 19m-es Utcafronttal sok építési lehetőségekkel eladó!18. Kerület Szemere telep másik oldalán, a Ferihegyi oldalon eladó egy tetőtér beépítéses bruttó 80 nm-es könnyűszerkezetes komfortos ház 22 m2-es melléképülettel. A telek adottságai: 565 m2. 19m széles utcafront, Nyugati fekvésű. Egész nap körbesüti a nap.Közművek: Víz, Villany bekötve. Csatorna a telken belül. Gáz az utcában.A ház 2003.-ban épült. Azóta kisebb átalakítások és bővítéseken ment keresztül. Fűtése vegyes tüzelésű kazánról megoldott. Szobákat tekintve az alsó részen egy nappali étkezős konyhával egybekötve, fürdőszoba, külön wc-vel és kazánhelyiség található. A lépcsőn felvezetve a tetőtérben jelenleg 2 különnyíló hálószoba található (ez eredetileg 3 félszoba volt, Vissza lehet alakítani adott esetben.) A kert végében egy szintén könnyűszerkezetes műhely, tároló található. A telek adta adottságnak köszönhetően alkalmas Új ikerház, családi ház építésére egyaránt.Közlekedés szempontjából is jó helyen van. Néhány perc sétára található a 200-as reptéri járat, ami bevisz a Köki terminál fele. Szint úgy helyben van a Szemere telepi vasútállomás, ami Egyből a Nyugati pu. visz be. Ezen kívül Óvoda iskola, játszótér is a közelben. Az ingatlan tehermentes megbeszélés szerint vehető birtokba. Ajánlom mindazok számára, akik új házat szeretnének építeni, befektetésnek, vagy jelenlegi formájában szeretnének jó környéken házat vásárolni. Érdeklődjön még ma vagy akár hétvégén s vegye szemügyre ön is ezt a jó adottságokkal teli telket s házat egyaránt.

Azonosítószám: 18HCSH04117XVIII. kerületben, Pestszentlőrinc - Ferihegy kedvelt részén, megvételre kínálunk, egy téglaépítésű, 2 szintes, 200nm-es, 6 szobás, dupla komfortos, 470nm-es telken lévő családi házat.Az ingatlan 2000-ben egyedi tervezéssel teljesen át lett építve és alakítva, minőségi anyagokat használva, nagyon tágas terek létrehozása volt a cél. A ház tetőszerkezete kifogástalan állapotban van, amelyet szigeteltek is. A ház kívülről perlites vakolattal lett szigetelve, aminek az előnye, hogy könnyű anyag és nem terheli a szerkezetet, természetbarát és egészségileg biztonságos, nem tartalmaz nehéz fémeket, valamint más anyagokat, amelyek károsan hatnak az emberre és a környezetre valamint gazdaságosabbá teszi a hőenergia kihasználását, ami a téli hónapokban a házat nagyon meleggé teszi.Délkeleti fekvésének köszönhetően elegendő napfény árasztja el, elosztása kiváló. Fa nyílászárók lettek beépítve, 3 rétegű, hangszigetelt ablaküveggel, redőnnyel, és szúnyoghálóval is felszereltek. A kedélyek hűtéséről klíma, biztonságáról riasztó gondoskodik, ami felügyelethez be lett kötve, és video kaputelefon is beszerelésre került. Fűtése cirkó rendszerrel megoldott, intelligens fűtésszabályozással, de a nappali hangulatát egy fatüzeléses kandalló is fokozza. A kikapcsolódást, egy 4 m mély szolár fűtésű úszómedence, eltolható polikarbonát tetővel, egy kerti sütögető és egy halas tó / önműködő víztisztító és víz után pótoló rendszerrel kiépítve / biztosítja. A kertben automata öntözőrendszer,dús örökzöld növényzet, terasz, kerti kút, falikút, és két nyitott tároló helyiség található. A kerti tó vízének automatikus tisztítása, és a víz utánpótlása, kertész szakember által tervezett és telepített növényzet került kiválasztásra. Nagyon elegáns, a minden igényt kielégítő családi ház várja a jövendőbeli tulajdonost.Parkolni az utcán ingyen lehetséges, de kocsi beállásra is van lehetőség, illetve a kertben elektromos kapuval felszerelt garázs is biztosítja a helyet. A közelben iskola, óvoda, közért egyaránt megtalálható. A buszok járataival pedig a Kőbánya Kispest, a belváros egyaránt könnyedén elérhető. Vonattal pedig a Nyugati pályaudvar is megközelíthető.

XVIII. kerületben, Pestszentlőrinc - Ferihegy kedvelt részén, megvételre kínálunk, egy téglaépítésű, 2 szintes, 200nm-es, 6 szobás, dupla komfortos, 470nm-es telken lévő családi házat.Az ingatlan 2000-ben egyedi tervezéssel teljesen át lett építve és alakítva, minőségi anyagokat használva, nagyon tágas terek létrehozása volt a cél. A ház tetőszerkezete kifogástalan állapotban van, amelyet szigeteltek is. A ház kívülről perlites vakolattal lett szigetelve, aminek az előnye, hogy könnyű anyag és nem terheli a szerkezetet, természetbarát és egészségileg biztonságos, nem tartalmaz nehéz fémeket, valamint más anyagokat, amelyek károsan hatnak az emberre és a környezetre valamint gazdaságosabbá teszi a hőenergia kihasználását, ami a téli hónapokban a házat nagyon meleggé teszi.Délkeleti fekvésének köszönhetően elegendő napfény árasztja el, elosztása kiváló. Fa nyílászárók lettek beépítve, 3 rétegű, hangszigetelt ablaküveggel, redőnnyel, és szúnyoghálóval is felszereltek. A kedélyek hűtéséről klíma, biztonságáról riasztó gondoskodik, ami felügyelethez be lett kötve, és video kaputelefon is beszerelésre került. Fűtése cirkó rendszerrel megoldott, intelligens fűtésszabályozással, de a nappali hangulatát egy fatüzeléses kandalló is fokozza. A kikapcsolódást, egy 4 m mély szolár fűtésű úszómedence, eltolható polikarbonát tetővel, egy kerti sütögető és egy halas tó / önműködő víztisztító és víz után pótoló rendszerrel kiépítve / biztosítja. A kertben automata öntözőrendszer,dús örökzöld növényzet, terasz, kerti kút, falikút, és két nyitott tároló helyiség található. A kerti tó vízének automatikus tisztítása, és a víz utánpótlása, kertész szakember által tervezett és telepített növényzet került kiválasztásra. Nagyon elegáns, a minden igényt kielégítő családi ház várja a jövendőbeli tulajdonost.Parkolni az utcán ingyen lehetséges, de kocsi beállásra is van lehetőség, illetve a kertben elektromos kapuval felszerelt garázs is biztosítja a helyet. A közelben iskola, óvoda, közért egyaránt megtalálható. A buszok járataival pedig a Kőbánya Kispest, a belváros egyaránt könnyedén elérhető. Vonattal pedig a Nyugati pályaudvar is megközelíthető.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: