Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

AJÁNDÉK SPLIT KLÍMÁT ADUNK HA TŐLÜNK VÁSÁROL! Pestszentimre csendes, kertvárosi részén D-NY-i tájolású, összesen 146 m2-es, nappali + 3 szobás és 158 m2-es nappali + 5 szobás, 2 fürdőszobás, garázsos, kiváló elrendezésű, világos, energiatakarékos, új építésű, ikerház jellegű, szélső sorházi lakások magas műszaki tartalommal, 2017 nyári átadással kulcsrakészen 907 m2-es telken eladóak. Hagyományos építési technológia. 30 cm-es tégla főfalak 15 cm-es Dryvit hőszigeteléssel. Kondenzációs gázkazán biztosítja a fűtést és a meleg vízellátást. A hideg padlóburkolatos helyiségekben padlófűtés és radiátoros, a meleg padlóburkolatos helyiségekben radiátoros fűtés kerül kialakításra. 30 cm-es hőszigetelés az emeleti födémen. Festés, burkolás, szaniterek, belső ajtók választhatóak. Műanyag homlokzati nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel, 5 kamrás tokozással. Elektromos kapuk. Beton cserép héjalás. Rejtett redőnytok előkészítés. Klíma kiállás a nappaliban.Rendezett, kertvárosi környezet, kiváló infrastruktúra. Közelben iskola, óvoda, üzletek, gyógyszertár, orvosi rendelő, különféle sportolási lehetőségek (teniszpályák, uszoda, fitness termek, sportcsarnok). Összközműves, aszfaltozott utca. Jó tömegközlekedés a 3-as metróhoz, illetve több főútvonalon is könnyen elérhető a belváros és az M0-as autópálya.CSOK és állami kamattámogatású lakáshitel igényelhető. Az ország szinte összes bankjának a termékeit is kínáljuk díjmentes ügyintézéssel egyedi kedvezményekkel attól függetlenül, hogy tőlünk vásárol ingatlant vagy sem.A részletekért hívjon bizalommal!

0620,5718Mutat

Budapest XVIII.kerület Pestszentimre Kölcsey utcában eladó 2017. III.negyedévi átadással új építésű szabadon álló114 nm-es két szintes, garázsos családi ház 263 nm-es leválasztott telken.Földszint: nettó 54,21nm +19,20 garázs-tároló.A lakás bejárata az előkert felől nyílik és egy fedett belépőn keresztül az előtérbe vezet.Innen lehet megközelíteni a fürdőt, belső átjáróval a garázst és a D-i hátsókert felé tájolt nappalit,étkezőt,konyhát. A konyhához kamra is tartozik. A nappaliból nyílik a lépcsőház és egy szoba.A nappaliból egy nagy teraszra juthatunk ki, mely biztosítja a lakás kert kapcsolatát. A garázs előtti előkertben felszíni parkoló.Tetőtér kialakítása: nettó 40,27 nmA tetőtérre felvezető lépcső egy közlekedő térbe érkezik, innen nyílik a két hálószoba és a fürdőszoba.Műszaki tartalom: 30-as blokktégla falazat, 15 cm külső dryvit hőszigetelés,műanyag nyílászárók 5 légkamrás 3 rétegű üvegezéssel,rejtett redőnytok kiépítéssel,kondenzációs kazán, padlófűtés, szobákban radiátorok, f.sz. beton födém, födémen 20 cm szigetelés,riasztórendszer,elektromos hőszigetelt garázskapu,elektromos kapu,kaputelefon kiállással.Viacolor térburkolat.Egyebek a műszaki tartalom szerint. Egyedi igények szerinti egyeztetéssel.Referenciák megtekinthetők.Államilag támogatott hitel.CSOK felvehető.Kiváló közlekedés, Pestszentimrei vasútállomásról(400m)a Nyugati Pályaudvar 25perc alatt elérhető, de BKV megálló is 200 m.(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Budapest XVIII. kerület Pestszentimre Kölcsey utcában eladó2017. év végi átadással új építésű szabadon álló111 nm-es garázsos földszintes családi ház410 nm-es leválasztott telken. Az ingatlan saját nyeles bejáróval a hátsó telekrészen épül.Lakás: 91,36 nm, + garázs,tároló 19,20 nm.A lakás bejárata az oldalkert felől nyílik, és egy fedett belépőn keresztül az előtérbe vezet.Innen lehet megközelíteni az oldalkert felé tájolt szobát,és a D-i udvar felé tájolt nappali, étkező, konyhát.A konyhához kamra is tartozik. A nappaliból egy nagy teraszra jutunk ki, mely biztosítja a lakás kert kapcsolatát. A nappaliból nyílik a közlekedő ebből további két szoba, a fürdő és a külön WC.A lakáshoz egy egyállásos garázs kapcsolódik. A garázs előtt felszíni parkoló.Az udvaron fúrt kút.Műszaki tartalom: 30-as blokktégla falazat,15 cm külső dryvit hőszigetelés,műanyag nyílászárók 5 légkamrás 3 rétegű üvegezéssel,rejtett redőnytok kiépítéssel.Kondenzációs kazán, padlófűtés ,szobákban radiátorok.Betonfödém, a födémen 20 cm szigetelés, riasztórendszer,elektromos hőszigetelt garázskapu,kaputelefon kiállással.Viacolor térburkolat.Egyebek a műszaki tartalom szerint. Egyedi igények kialakítása egyeztetéssel.Referenciák megtekinthetők.Államilag támogatott hitel, CSOK felvehető. Kiváló közlekedés, Pestszentimrei Vasútállomás(400m)innen a Nyugati Pályaudvar 25 perc alatt elérhető,de BKV megálló is 200m.Üzletek a közelben.(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Ha már ikerházat vesz, akkor legyen különleges!Új építésű, körbejárható ikerház öt szobával eladó, mellékutcában.A dél-nyugati fekvésű házakat direkt úgy tervezték, hogy egész nap természetes megvilágítást kapjon. A családi ház jellegű ikerházak egy légterű nappali ? étkező ? konyha kialakítással és három, illetve négy hálószobával épülnek. Mindegyikhez egy-egy garázs tartozik, amelyek a lakásokból is megközelíthetők. A lakrészekhez tartozó saját kertjeik a nappaliból közelíthetők meg.Az utcafront felőli épületbe egy fedett belépőn át megközelíthető szélfogó helyiségen, valamint a gépkocsi-tárolón keresztül juthatunk be. A szélfogóból közelíthető meg az oldal-, és hátsókert felé elhelyezkedő nappali ? étkező ? konyha helyiség-együttes. A nappali nem csak világos, de onnan közvetlenül a szabadba is kijuthatunk. Ezen a szinten a szélfogóból nyílik még egy zuhanyzó helyiség is, illetve a konyhából egy kamra az emeletre vezető lépcső alatt teret hasznosítva. A tetőtérbe a nappali irányából megközelíthető lépcsőtéren juthatunk fel. A tetőtérben három hálószoba és egy fürdőszoba lesz. Az utcafront felé néző szobából egy5 m2-es erkély is nyílik. Az utcafronthoz közelebbi, három hálószobás épület hasznos, nettó alapterülete összesen: 116,43 m2; míg a hátsó, négy hálószobás épületé összesen: 133,71 m2 A házak a legfrissebb szabványoknak megfelelő energetikai szempontok szerint kivitelezettek: hő- és hangszigetelő nyílászárókat, falai 10 cm-es hőszigetelést, tetőszerkezete 20 cm-es hőszigetelést kaptak. Fűtéséről és meleg víz ellátásáról kondenzációs gázüzemű kombi-cirkó gondoskodik. A fűtés hőleadását padlófűtés és radiátoros rendszer biztosítja.

Ha már ikerházat vesz, akkor legyen különleges!Új építésű, körbejárható ikerház négy szobával eladó, mellékutcában.A dél-nyugati fekvésű házakat direkt úgy tervezték, hogy egész nap természetes megvilágítást kapjon. A családi ház jellegű ikerházak egy légterű nappali ? étkező ? konyha kialakítással és három, illetve négy hálószobával épülnek. Mindegyikhez egy-egy garázs tartozik, amelyek a lakásokból is megközelíthetők. A lakrészekhez tartozó saját kertjeik a nappaliból közelíthetők meg.Az utcafront felőli épületbe egy fedett belépőn át megközelíthető szélfogó helyiségen, valamint a gépkocsi-tárolón keresztül juthatunk be. A szélfogóból közelíthető meg az oldal-, és hátsókert felé elhelyezkedő nappali ? étkező ? konyha helyiség-együttes. A nappali nem csak világos, de onnan közvetlenül a szabadba is kijuthatunk. Ezen a szinten a szélfogóból nyílik még egy zuhanyzó helyiség is, illetve a konyhából egy kamra az emeletre vezető lépcső alatt teret hasznosítva. A tetőtérbe a nappali irányából megközelíthető lépcsőtéren juthatunk fel. A tetőtérben három hálószoba és egy fürdőszoba lesz. Az utcafront felé néző szobából egy5 m2-es erkély is nyílik. Az utcafronthoz közelebbi, három hálószobás épület hasznos, nettó alapterülete összesen: 116,43 m2; míg a hátsó, négy hálószobás épületé összesen: 133,71 m2 A házak a legfrissebb szabványoknak megfelelő energetikai szempontok szerint kivitelezettek: hő- és hangszigetelő nyílászárókat, falai 10 cm-es hőszigetelést, tetőszerkezete 20 cm-es hőszigetelést kaptak. Fűtéséről és meleg víz ellátásáról kondenzációs gázüzemű kombi-cirkó gondoskodik. A fűtés hőleadását padlófűtés és radiátoros rendszer biztosítja.

Azonosítószám:18HCSH03177Eladásra kínálunk a XVIII. kerületben, Pestszentimrén– B E N J Á M I N U T C Á B A N - 1 telken 2 önálló családi házat.Főbb jellemzők:-a 2 épület együttes mérete 360nm, a telek 540nm nagyságú- a jelenlegi tulajdonos az egyik házat lakóhelyként, a másikat pedig a családi vállalkozás helyszíneként használja- a lakóház egy 2 szintes épület, 1993-ban épült, azóta is folyamatosan újították, nagyon szépen karbantartott, praktikus megoldásokkal.- az alsó szint 100nm: előtér, konyha étkezővel, mosókonyha, sarokkádas fürdőszoba és egy kb. 40nm tágas nappali! - a konyhából nyílik egy 15nm-es terasz.-a felső szinten 3db szoba, a legnagyobb szobából nyílik egy 6nm-es gardróbszoba, fürdőszoba WC-vel és egy erkély.-a hátsó épület 3 szintes, 2001-ben épült- pince, 53nm egy légterű, 3 gépkocsi beállására alkalmas garázs+ fűtőhelyiség-földszint, egy légterű, 55nm-tetőtér, szintén egy légterű, kialakításra került egy fürdőszoba is zuhanyzóval-Fűtése: cirkó, szolár rásegítéssel - ásott kút, virágos, fedett terasz-kábel TV, házi telefonközpont, internet-klíma-tűzjelzős riasztó-központi víztisztító-3 kamrás ablakok, redőny-automata tolókapu-hőszigetelt garázs ajtó-kaputelefon-kerti csap- A közelben iskola, óvoda, bölcsőde, közért, uszoda egyaránt megtalálható. -Közlekedése is jó, pár perc sétára megtalálhatóak a buszmegállók, amivel Kőbánya Kispest, és a központ is gyorsan elérhető. -az ingatlan tehermentes- a ház D-i tájolású- az ingatlan jó választás azoknak, akik csendben, nagyon jó elrendezésű házban szeretnének, energiatakarékosan élni, akár 2 generációs családoknak, a kisebb épület térfalazásával 2 db külön, de mégis egymás melletti családi ház nyerhető. Jó lehetőség lehet olyan családoknak, befektetőknek is, akik a másik épületet, int a jelenlegi tulajdonosok vállalkozásuknak szánják, akár irodaként, raktárként stb.Eladási ára:76M ftBármilyen kérdés esetén keressen bizalommal.Hétvégén is hívhat 06706099339További budapesti ingatlanokért kattintson a referens további hirdetéseire.Ha véletlenül nem venném fel a telefont, kérem küldje el a HIRDETÉS AZONOSÍTÓSZÁMÁT ÉS/VAGY AZ UTCA NEVÉT SMS-BEN, rövid időn belül visszahívom

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: