Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

63 m2-es üzlethelyiség eladó a Havannán!Az üzlethelyiséggázfűtésű, földszinti, légkondicionált üzlethelyiség ablakai park felé néznek, így gépjármű forgalom nem zavarja. KöltségekA közös költsége 11.000 Ft havonta, a közművek fogyasztás szerint fizetendők.Kábel-TV és internet szolgáltatók közül a T-home mellett a DIGI is elérhető. Környezet és közlekedésAz üzlethelyiség a XVIII. kerület legnagyobb lakótelepén, a több mint 6.000 lakást számláló Havanna lakótelepen található. A környék infrastruktúrája egy ilyen mérethez illően fejlett; remek tömegközlekedési lehetőségekkel (B36, B136E, V50, stb.) rendelkezik, és autóval is könnyen megközelíthető a belváros vagy a Liszt Ferenc repülőtér felől is. Az itt lakóknak a parkolás ingyenes, de zárt és őrzött parkolókat is találunk a telepen, ahogy számos garázst is.A hetvenes évek végén és a nyolcvanas évek elején épült Havanna lakótelep. A lakótelep az elmúlt 20-30 évben sokat változott. A lakótelep presztízse jelentősen javult a kilencvenes években elindult fejlesztéseknek köszönhetően. Több óvoda, bölcsőde, általános és középiskola is található a városrészen belül, helyben vannak az orvosi rendelők, gyógyszertár, művelődési ház, a Szent László római katolikus templom. Az üzletekkel is jól ellátott Havannán nem csak több szupermarketet és több kisebb üzletet - a zöldségestől a dohányboltig - de szombatonként termelői piacot is találunk. Sportolásra a közeli sportpályák, uszodák, kerékpárutak, és a Péterhalmi erdő torna- és futóútvonalai formájában találhat megfelelő helyet.A tízemeletes, liftes háztömbökön is több helyen már látszanak a felújítás eredményei. Több, mint 7 éve elkezdődött a panelprogram, az egyedi fűtésszabályozási- és mérési rendszer kialakítása és 2002-ben a közbiztonság javítására térfigyelő kamerarendszert telepítettek. A környezetnek és a vásárlási szokásoknak köszönhetően az itt található lakások általában könnyen, gyorsan értékesíthetőek, folyamatosan van kereslet ezekre a típusokra.

XVIII. KERÜLETI IRODA, SZERVIZ ÉS RAKTÁRÉPÜLET JÓ HELYEN ÉS JÓ ÁRON!!!Az ingatlan Budapest, XVIII. kerületében (Pestlőrincen), annak csendes, kiemelten szép övezetében, a Lónyai telepen található.Telephelyről az MO-s és M5-s, valamint a Ferihegyi Repülőtér, másik irányból a városközpont egyaránt max. 15 pert alatt elérhető.Alapterület:1955 m2-s, zárt területen 510m2-s irodaépület és 406 + 185 m2-s szerviz és raktárépület található. Az udvar 90%-ban betonozott.Irodaépület:Az irodaépület három funkcionális szinttel rendelkezik. Az irodaépületben található szuterén szinten két raktárhelyiséget, valamint öltözőt, szolgálati lakást, illetve szociális blokkot találunk. A magas földszinten és az emeleten tágas és világos irodák, tárgyalók és a hozzájuk tartozó szociális helyiségek találhatóak.Az irodaépület kiépített számítógép hálózattal, önálló telefonközponttal és videó megfigyelővel rendelkezik. A teljes irodaház klíma hálózattal, valamint önálló fűtéssel van ellátva.Az irodaszintek önálló, egymástól elkülönített működtetésére is lehetőség van.Belső kialakítás:Irodák: parketta, fehér festésű tapéta burkolatFolyosó: kerámia padló, fehér festésű tapéta burkolat Szociális blokkok: kerámia burkolat, fehér fajansz szaniterrel felszereltek, kulturált össz. berendezés a mellékelt fotók szerint.Szerviz és raktárépület:Az ingatlan hátsó részében, közvetlenül az irodaház mögött található. A mintegy 406 m2 alapterületű épület szerviz részlege kétszintes, míg a szervizből nyíló raktár egyszintes, dupla légterű. Energia ellátottságába 380 V valamint 3 x 65 A is tartozik.A szerviz részleg funkcionálisan kialakított, klimatizált. Az emelet és a földszint is külön-külön funkciók ellátására alkalmassá tehető.A padló borítása műgyanta, a falazat részben, illetve a vizesblokkok teljesen kerámia burkolatúak.A szervizhez kétszárnyú ajtóval csatlakozik a dupla légteres raktár, mely egyedi acélváz szerkezetű, kitöltő téglafalazattal. A funkciót elősegítik az udvarra nyíló kétszárnyú, nagyméretű acélszerkezettel ellátott ajtók. A raktár burkolata aszfalt, fedése hullámlemez.Irányár: 150 M Ft + ÁFATovábbi információkért, kérem tekintse meg honlapunkat: www.alom-otthon.huTóth Annamária+3620-278-3171annamaria.toth@alom-otthon.hu(Ref.: 1/252)

ELADÓ A XVIII. KERÜLETI SZENT IMRE KERTVÁROS EGYIK LEGSZEBB, 2 GENERÁCIÓS 2008-AS ÉPÍTÉSŰ HÁZA! Eladásra kínálok egy 176 m2-es remek elosztású, minden igényt kielégítő 2 lakásból álló társasházat, amely egy 723 m2-es négyzet alakú telken helyezkedik el.A házhoz, melynek 5 bejárata van, hatalmas, kerámialappal burkolt terasz (36 m2) tartozik, amely a csodás belső kertre néz. A 2 állásos, szintén kerámialappal burkolt, fűtött garázs, elektromos, szekcionált, távirányítással működő garázskapuval felszerelt.1. lakás helyiségei: előtér, amerikai konyhás nappali étkezővel (35 m2), kamra, közlekedő, 2 hálószoba (17 és 14 m2), mindkét hálószobához gardrób helyiségek (3,5 és 3 m2) valamint fürdőszobák (4 és 7 m2) kapcsolódnak, melyek közül az egyik sarokkádas, bidével felszerelt, a másik hidromasszázs panellel ellátott zuhanykabinos, továbbá, háztartási helyiség és garázs (19 m2).2. lakás helyiségei: amerikai konyhás nappali étkezővel (28 m2), kamra, kádas fürdőszoba bidével, 1 teljes szoba (12,5 m2) és egy félszoba (9 m2), közlekedő, gardrób, garázs (16 m2) és háztartási helyiség.Szerkezetét, gépészetét tekintve: a teherhordó fal 30 cm vastag POROTHERM tégla falazattal, 10 cm AUSTROTHERM hőszigeteléssel készült, MONOLIT vasbeton födémmel. A válaszfalak 10 cm vastag POROTHERM 10 N+F válaszfallapokból épültek. A hőszigetelt műanyag nyílászárók fehér színűek, redőnnyel és szúnyoghálóval vannak felszerelve.A ház fűtéséről IMMERGAS típusú kazán gondoskodik. A kerámialappal burkolt helyiségeket, a radiátoron kívül, padlófűtés is melegíti. A meleg vizet gázbojler szolgáltatja. A belső terek tágasak, a lakás fekvéséből adódóan is világos, de a speciális egyedi megvilágítással, álmennyezet szigetekkel még hangulatosabb.A ház riasztóval felszerelt, klíma előkészítése megtörtént.A ház egyedi, dísztéglás megoldással épült, ízléses kovácsoltvas kerítés szegélyezi.Kertje szépen gondozott, tuják, gyümölcsfa díszítik. A ház körüli térkőburkolat még igényesebbé teszi az amúgy is kellemes látványt, ahol további 4 autó számára, kényelmes beállási lehetőség adott. Az ár tartalmazza mindkét konyha (az egyik TUTTO MOBILI) teljes bútorzatát, sütővel felszerelve.A kerület legvonzóbb kertvárosi övezetében elhelyezkedő ház, jó közlekedés mellett található, mégis csendes környezetben.Szomszédsága kifogástalan.Közelben számos bevásárlási lehetőség: SPAR, kisboltok, posta, cukrászda, étterem, edzőterem, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda.Az ingatlan TEHERMENTES!Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal, örömmel mutatom Önnek! ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 185817

20 m2-es üzlethelyiség eladó a Havannán!Az üzlethelyiség gázfűtésű, földszinti, légkondicionált üzlethelyiség ablakai park felé néznek, így gépjármű forgalom nem zavarja.KöltségekA közös költsége 4..000 Ft havonta, a közművek fogyasztás szerint fizetendők.Kábel-TV és internet szolgáltatók közül a T-home mellett a DIGI is elérhető.Környezet és közlekedésAz üzlethelyiség a XVIII. kerület legnagyobb lakótelepén, a több mint 6.000 lakást számláló Havanna lakótelepen található. A környék infrastruktúrája egy ilyen mérethez illően fejlett; remek tömegközlekedési lehetőségekkel (B36, B136E, V50, stb.) rendelkezik, és autóval is könnyen megközelíthető a belváros vagy a Liszt Ferenc repülőtér felől is. Az itt lakóknak a parkolás ingyenes, de zárt és őrzött parkolókat is találunk a telepen, ahogy számos garázst is.A hetvenes évek végén és a nyolcvanas évek elején épült Havanna lakótelep. A lakótelep az elmúlt 20-30 évben sokat változott. A lakótelep presztízse jelentősen javult a kilencvenes években elindult fejlesztéseknek köszönhetően. Több óvoda, bölcsőde, általános és középiskola is található a városrészen belül, helyben vannak az orvosi rendelők, gyógyszertár, művelődési ház, a Szent László római katolikus templom. Az üzletekkel is jól ellátott Havannán nem csak több szupermarketet és több kisebb üzletet - a zöldségestől a dohányboltig - de szombatonként termelői piacot is találunk. Sportolásra a közeli sportpályák, uszodák, kerékpárutak, és a Péterhalmi erdő torna- és futóútvonalai formájában találhat megfelelő helyet.A tízemeletes, liftes háztömbökön is több helyen már látszanak a felújítás eredményei. Több, mint 7 éve elkezdődött a panelprogram, az egyedi fűtésszabályozási- és mérési rendszer kialakítása és 2002-ben a közbiztonság javítására térfigyelő kamerarendszert telepítettek. A környezetnek és a vásárlási szokásoknak köszönhetően az itt található lakások általában könnyen, gyorsan értékesíthetőek, folyamatosan van kereslet ezekre a típusokra.

23 m2-es üzlethelyiség eladó a Havannán!Az üzlethelyiség gázfűtésű, földszinti, légkondicionált üzlethelyiség ablakai park felé néznek, így gépjármű forgalom nem zavarja.KöltségekA közös költsége 4..000 Ft havonta, a közművek fogyasztás szerint fizetendők.Kábel-TV és internet szolgáltatók közül a T-home mellett a DIGI is elérhető.Környezet és közlekedésAz üzlethelyiség a XVIII. kerület legnagyobb lakótelepén, a több mint 6.000 lakást számláló Havanna lakótelepen található. A környék infrastruktúrája egy ilyen mérethez illően fejlett; remek tömegközlekedési lehetőségekkel (B36, B136E, V50, stb.) rendelkezik, és autóval is könnyen megközelíthető a belváros vagy a Liszt Ferenc repülőtér felől is. Az itt lakóknak a parkolás ingyenes, de zárt és őrzött parkolókat is találunk a telepen, ahogy számos garázst is.A hetvenes évek végén és a nyolcvanas évek elején épült Havanna lakótelep. A lakótelep az elmúlt 20-30 évben sokat változott. A lakótelep presztízse jelentősen javult a kilencvenes években elindult fejlesztéseknek köszönhetően. Több óvoda, bölcsőde, általános és középiskola is található a városrészen belül, helyben vannak az orvosi rendelők, gyógyszertár, művelődési ház, a Szent László római katolikus templom. Az üzletekkel is jól ellátott Havannán nem csak több szupermarketet és több kisebb üzletet - a zöldségestől a dohányboltig - de szombatonként termelői piacot is találunk. Sportolásra a közeli sportpályák, uszodák, kerékpárutak, és a Péterhalmi erdő torna- és futóútvonalai formájában találhat megfelelő helyet.A tízemeletes, liftes háztömbökön is több helyen már látszanak a felújítás eredményei. Több, mint 7 éve elkezdődött a panelprogram, az egyedi fűtésszabályozási- és mérési rendszer kialakítása és 2002-ben a közbiztonság javítására térfigyelő kamerarendszert telepítettek. A környezetnek és a vásárlási szokásoknak köszönhetően az itt található lakások általában könnyen, gyorsan értékesíthetőek, folyamatosan van kereslet ezekre a típusokra.

XVIII KERÜLETI IRODA, SZERVIZ ÉS RAKTÁRÉPÜLET JÓ HELYEN ÉS JÓ ÁRON!!!Az ingatlan Budapest, XVIII.kerületében (Pestlőrincen), annak csendes, kiemelten szép övezetében, a Lónyai telepen található.Telephelyről az MO-s és M5-s, valamint a Ferihegyi Repülőtér, másik irányból a városközpont egyaránt max. 15 pert alatt elérhető.Alapterület:1955 m2-s, zárt területen 510m2-s irodaépület és 406 + 185 m2-s szerviz és raktárépület található. Az udvar 90%-ban betonozott.Irodaépület:Az irodaépület három funkcionális szinttel rendelkezik. Az irodaépületben található szuterén szinten két raktárhelyiséget, valamint öltözőt, szolgálati lakást, illetve szociális blokkot találunk. A magas földszinten és az emeleten tágas és világos irodák, tárgyalók és a hozzájuk tartozó szociális helyiségek találhatóak.Az irodaépület kiépített számítógép hálózattal, önálló telefonközponttal és videó megfigyelővel rendelkezik. A teljes irodaház klíma hálózattal, valamint önálló fűtéssel van ellátva.Az irodaszintek önálló, egymástól elkülönített működtetésére is lehetőség van.Belső kialakítás:Irodák: parketta, fehér festésű tapéta burkolatFolyosó: kerámia padló, fehér festésű tapéta burkolat Szociális blokkok: kerámia burkolat, fehér fajansz szaniterrel felszereltek, kulturált össz. berendezés a mellékelt fotók szerint.Szerviz és raktárépület:Az ingatlan hátsó részében, közvetlenül az irodaház mögött található. A mintegy 406 m2 alapterületű épület szerviz részlege kétszintes, míg a szervizből nyíló raktár egyszintes, dupla légterű. Energia ellátottságába 380 V valamint 3 x 65 A is tartozik.A szervízrészleg funkcionálisan kialakított, klimatizált. Az emelet és a földszint is külön-külön funkciók ellátására alkalmassá tehető.A padló borítása műgyanta, a falazat részben, illetve a vizesblokkok teljesen kerámia burkolatúak.A szervizhez kétszárnyú ajtóval csatlakozik a dupla légteres raktár, mely egyedi acélváz szerkezetű, kitöltő téglafalazattal. A funkciót elősegítik az udvarra nyíló kétszárnyú, nagyméretű acélszerkezettel ellátott ajtók. A raktár burkolata aszfalt, fedése hullámlemez.Irányár: 150 M Ft + ÁFATovábbi információkért, kérem tekintse meg honlapunkat: www.alom-otthon.huRacskó Andrea+3620-278-4448racsko.andrea@alom-otthon.hu(Ref.: 1/70)

ELADÓ IRODAHÁZ !Főfalak 38-as POROTERM tégla falazat ami önmagában is kielégítené a hőszigetelési követelményeket ( a.-tő érvényes érték 0.45 ) de a minél kisebb hő veszteség miatt 5 cm polisziról táblás hő szigetelő rendszert kapott, ( a beton felületek előtt 5 cm.-es heraklit lemez lett elhelyezve és ezek levakolása után kapta meg még az egységesen 5 cm.-ez homlokzati rendszert ) így az épület számított hő vesztesége max 15 KW . Az épület külső homlokzati struktúráját Kaparol szilikon alapú homlokzati színező rendszerrel alakítottuk ki. A keletkező csapadék vizet Lindab csatornarendszer vezeti el.Nyílászárók ALUPLAST 6000 profilból készültek (bejárati ajtók aluplast 4000 profilból) , ez hat légkamrás kerekített profil 80mm-es beépítési vastagsággal, 1.1 K üveggel. A tetőtérben 16 db ROTO 9/14 435 K WD típusú műanyag ablak került beépítésreAz épület fűtését és meleg víz ellátását egy a lépcsőház felső pihenőjén elhelyezett 35 KW-os FERROLI kondenzációs kazán látja el tárolóval Az egész épületben a fűtési rendszere padlófűtés. Az épületben csak a főfalak találhatók így igény szerint alakíthatóak a könnyű szerkezetes válaszfalakkal.Energia ellátás az Üllői úti hálózatról történik a már benyújtott és elfogadott tervek alapján, a felhasználható energia 9 X 1 X 32 Amper és 1 X 32 Amper vezérelt éjszakai, kivitelezés elkészült. Az épületben az energia ellátáshoz, szünetmentes berendezés és hálózat kiépítéséhez, valamint a gyengeáramú számítógépes hálózathoz és riasztó rendszerhez és kamerás megfigyelő rendszerhez szükséges alapvezeték kiépítések megtörténtek. ( az épületen belül eddig kb. 1500 méter cső rendszer került beépítésre )Gáz ellátás szintén az Üllői útról történik, gáz átadásra került, mérő óra fel van szerelve. ( 4m3/h max. fogyasztással ) Csatorna kivitelezés megtörtént, átadás folyamatban. Az épület szelőzését AERECÓ szellőzési rendszer biztosítja melynek hidrosztatikus légbevezető nyílásai szintenként kialakításra kerültek.Az épület hűtését a teljes egészében szplit klímák fogják biztosítani melyek előkészítése ( rögzítés, klímacső vezetés előkészítés, energia ellátás előkészítés ) megtörtént. Ezek a klímák kivétel nélkül mind az épület hátsó északi homlokzati részén lesznek elhelyezve nem rontva és nem zavarva az utcáról látható homlokzati képet és a legelőnyösebb tájolást biztosítva a klímák külső egységeinek. Az ingatlan a jelenlegi készültségi szinten ill. igény szerinti készültségi szinten is értékesíthető ebben az esetben a kialakuló árak pontos megbeszélést és egyeztetést igényelnek.Az épületben található szintek önállóan is megközelíthetők az oldal lépcsőházból, míg a földszint és a középső szint ( első emelet ) az utcai főbejárat felöl is megközelíthető igény szerint külön-külön bejárattal önálló funkcióval.Az épület mögött egy kb. 80nm.-es hátsó kert kerül kialakításra. Pontos négyzetméterek a belső válaszfalak kialakítása után alakulnak ki.Az épület előtt kb. 9 db. gépkocsi parkolására alkalmas parkoló kerül kialakításra. Az épület Üllői úti homlokzatára merőeges házfal és tűzfal elé fémkonzolos tartószerkezettel kettő darab EURÓ plakáttartó helyezhető el (előzetes megbeszélés szerint és jogerős építési engedély megkapása után) melyet az épületből mind nappali mind éjszakai energiával meglehet világítani.Iá: Jelenlegi állapotához mérten 92 M Ft

XVIII. kerületben, Bókay telepen tekintélyes múlttal és vendégkörrel rendelkező, 110 fő befogadására alkalmas ÉTTEREM, teljes berendezéssel, zöldbe nyíló terasszal, valamint 190 nm-es családi házzal ELADÓ! Tökéletes családi vállalkozási lehetőség! Négy szeparált termében a rendezvények egy időben bonyolíthatók: esküvő, bankett, születésnap, ballagás, osztály találkozó, karácsonyi party megszervezésére kifogástalan helyszín. Parkolási lehetőség az étterem körül áll rendelkezésre. A családi ház napfényes, öt szobás, tágas nappalijának, teraszának és elosztásnak köszönhetően barátságos, pozitív hangulatot sugároz nyugodt, csendes kertvárosi környezetben. Kiváló üzleti lehetőség: legyen vállalkozása és otthona egy karnyújtásnyira Öntől! Tekintsük meg együtt, várom megtisztelő hívását akár hétvégén is!В XVIII районе Будапешта выставлен на продажу действующий ресторан с большой посещаемостью 198м2 вместе с жилим домом 190 м2.Рестован полностью оборудован.Банкетный зал комфортно размещает до 110 посетителей.Идеальное место для проведения свадебных торжестр,выпускных вечеров,корпоративных вечеринок.Так как ресторан состоит из четырех залов, одновременно есть возможность принимать гостей желающих провести время в тихой и уютной обстановке.Парковка рядом с зданием.Жилой дом ,благодаря солнечной и просторной гостинной,террасе и пяти спальных комнатизлучает позитив и предлагает приятную атмосферу в тихой пригородной обстановке.Не упускайте возможности делать свой бизнес на расстоянии вытянутой руки от дома.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!