Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Luxusban szeretné tölteni napjait?Csak költözni szeretne?Ezt az ingatlant ajánlom figyelmébe!620nm gondozott,öntöző rendszeres,társaságok fogadására kiválóan alkalmas kertben áll az 6 szobás,két fürdőszobás,szaunás 230nm hasznos alapterületű családi ház mely jól átgondolt beosztásával belső tereinek igényes kialakításával otthonos hangulatot áraszt az első látásra.Tágas fedett teraszról léphetünk a 35nm fogadó térbe ahonnan pár lépcsőfok választ el az amerikai konyhás étkezőtől, mely nagyobb baráti társaságok vendégül látására is alkalmas.Ezen a szinten találhatunk még vendég szobát és fürdőt is.Csodás nyitott lépcsőházában a családi festmények méltó helyet kaphatnak. Következő szintre érve a családi hálókat találjuk melyek intim szférát igénylőknek igazi paradicsom.Ezen az emeleten találhatunk még egy 40 nm teraszt is melyről szép látványt nyújt a rendezett kert. Ajánlhatunk még ettől is többet? IGEN!!! A kert végében a nagy garázs mellett megbújik még egy 45nm alapterületű két szobás vendégház is. Ugye remek ajánlat?!Irodánk ingyenes hitel ügyintézéssel és a hozzá kapcsolódó állami támogatások (CSOK) folyósításával várja ügyfeleit.Nézze meg és szeressen bele!!!irányár 84000000 FtIRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL ÉS A HOZZÁ KAPCSOLÓDÓ ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK (CSOK) FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT!!!!Üdvözlettel az Ön ingatlanértékesítője:Horváth Sándor1188 Budapest 18. ker., Nemes utca 15.sz.Mobil: +36-(70) 2752651Telefon: +36-(1) 2960575Fax: +36-(1) 2960574E-mail: horvath.sandor@dh.huReferencia szám: HZ409364-IB

+36-(70) 2752Mutat

Duna House Ingatlan

Horváth Sándor

GANZKERTVÁROSBAN, LŐRINC EGYIK LEGSZEBB UTCÁJÁBAN ELADÓ EGY 160NM-ES, 2008-BAN TELJES MŰSZAKI FELÚJÍTÁSON ÁTESETT CSALÁDI HÁZ, GARÁZZSAL, PINCÉVEL, NAGY TERASSZAL, 445NM TELKEN.KÖRNYEZET: Csendes kis mellékutcában lévő, igényes családi házak és villák környezetében fekvő, sok lehetőséget magában rejtő családi ház eladó!ALAPTERÜLET/BEOSZTÁS: 160 m2 lakóterület. Földszinten: Előszoba, tágas fürdőszoba és háztartási helyiség fogad. A konyha, fedett terasz és kertkapcsolatos. A földszinten jelenleg 2 nagy méretű szoba van, azonban az eredeti alaprajz szerint itt 2 szoba és 1 félszoba volt kialakítva. Ez az állapot könnyedén visszaállítható és 3 különnyíló szobát is kaphatunk. A felső szinten: Egy szellős közlekedő és 2 különbejáratú szoba van, amiből az egyik 38.5nm, tehát könnyedén osztható akár 2 teljes szobát is kialakíthatunk, míg a másik szoba 10nm-es. A közlekedőből és a nagyobbik hálószobából jutunk ki a 26nm-es teraszra. A földszinten terasz és szaletli is található az épület és a műhely/garázs között. A garázs alatt egy 15nm pince van.EMELET/SZINT: Földszint-tetőtérÁLLAPOT/MŰSZAKI/ESZTÉTIKAI: Az ingatlan 2008-ban teljes műszaki felújításon esett át, valamint ekkor építették be a tetőteret, tehát új az egész tető, gerendák, víz, villanyvezetékek, fűtésrendszer, zsindely, burkolatok, nyílászárók. Az épület homlokzata frissen festett, új széldeszkákkal és fa díszítő elemmel a tető közelében. A szaletli és a fedett terasz, szép famunkával készült. Az épület hátsó részén elkezdték a szigetelést, itt a színezés és vakolás vár a következő tulajdonosra, valamint a felső és alsó terasz burkolását kell még befejezni. A kert rendezett és jó hangulatú, dísznövényekkel ültetett.FŰTÉS: Cirkófűtés. A garázsban van egy vegyestüzelésű kazán, ami igény szerint újra beköthető és hasznosítható.EGYÉB JELLEMZŐ: Nagyon keresett és kedvelt ez a terület. Széles utcák, hatalmas, öreg fák teszik hangulatossá a környezetet. A szomszédos ingatlanok, nagy értékűek, rendezett utcaképet és életvitelt mutatva.KÖZLEKEDÉS: 5 perc sétával elérhető a 166-os és 266-os busz. 10 perc sétával a Béke tér is elérhető.

0630,5410Mutat

Otthon-tár Ingatlan Kft.

Juhász Mária

Otthon-tár Ingatlan Kft.

Lőrikné Tóth Edit

EGYEDI KIALAKÍTÁSÚ, SZIGETELT, ÖNÁLLÓ, TERASZOS, GARÁZSOS, MEDENCÉS, 280 NM-ES, 5+ 1 FÉLSZOBÁS, KÖRBEJÁRHATÓ CSALÁDI HÁZ, INTIM KERTTEL, KERTVÁROSI KÖRNYEZETBEN PESTSZENTLŐRINCEN ELADÓ!KÖRNYEZET: Pestszentlőrinc, Szemeretelep. ALAPTERÜLET/BEOSZTÁS: Lakóterület, 280 nm, fsz: amerikaikonyhás nappali étkezővel, (terasz és kert kapcsolatos), szoba, kamra, fürdő wc-vel, élőtér, garázs. Tetőtér: 4 külön bejáratú szoba, gardrób , fürdő wc-vel, közlekedő, erkély.Telek: 576 nm.EMELET/ SZINT: Földszint, tetőtér.ÁLLAPOT/ MŰSZAKI/ESZTÉTIKAI: Az ingatlan felújított állapotú. 2002-ben lett beépítve a tetőtér, 2015-ben egy nagyobb felújítás történt a házban.A szobákban laminált padló, szőnyegpadló, a nappali és a többi helyiség járólappal burkolt.FŰTÉS: Cirkófűtés, melegvizet gázbojler szolgáltatja.KÖLTSÉGEK: Minden fogyasztás egyedi mérés alapján történik.EGYÉB JELLEMZŐ: A ház 1996-ban épült , beton födémes, cserépfedéses, körbejárható, előkertes. 2002-ben lett beépítve a tetőtér, 2015-ben egy nagyobb felújítás történt a házban.A szobák tágasak, napfényesek, külön bejáratúak. A ház mögött lévő parkosított, öntözőrendszerrel ellátott intim kertben található medence ( 1,5 mély, 55 m3 ) méretű. Autóval 3 állásos garázsba lehet beállni. A vételár részét képezi a konyhabútor, a tűzhely, a páraelszívó, a hűtő, a mosogatógép, a gardróbszekrény, a fürdőszoba bútor, a fürdőszoba szekrény. A ház riasztóval védett,Extrák: Medence, riasztó, öntözőrendszer, fúrt kút, klíma.KÖZLEKEDÉS: A közelben lévő 50-es villamos a Határ úti metróhoz közlekedik.

0630,5048Mutat

Otthon-tár Ingatlan Kft.

Lőrikné Tóth Edit

SZEMERETELEPEN ELADÓ EGY BÁJOS, MEDITERRÁN HANGULATÚ, 100NM-ES, 4 SZOBÁS, JÓ ÁLLAPOTÚ, BŐVÍTHETŐ, SOK LEHETŐSÉGET MAGÁBAN REJTŐ, KÖRBEJÁRHATÓ, RENDKÍVÜL MASSZÍV CSALÁDIHÁZ 559NM TELKEN.KÖRNYEZET: Eladó Szemere telepen, a Gyömrői út túloldalán, családi házas övezetben fekvő, csendes kis utcában lévő ingatlan.ALAPTERÜLET/BEOSZTÁS: 100nm. Földszintes épület. Nagyon jó elosztású, ugyanakkor rengeteg lehetőséget rejt magában a tetőtér beépítése, átalakítása. Jelenlegi állapotában nappali és 3 szobás. A tetőtér beépítésével plusz 100nm nyerhető, és a tervek alapján a felső szintre további nappali, 3 szoba, gardróbszoba és konyha-étkező kivitelezhető. Betonfödémes, megerősítés nélkül beépíthető a felső szint.EMELET/SZINT: Földszint.ÁLLAPOT/MŰSZAKI/ESZTÉTIKAI: 1977-ben épült, de folyamatosan karbantartott épület. 12pontos biztonsági ajtó. Rehau márkájú műanyag ablakok, alumínium redőny, szúnyogháló. Új elektromos vezetékek, új fűtéscsövek. Gyönyörű beltéri, polgári jellegű ajtók. A ház mellett 14nm-es, fedett, részben oldalfallal ellátott, fagyálló padlólappal burkolt, masszív szaletli van, ami az év minden szakában használható. Fedett autóbeálló minimum 2 autó számára. Az előkertben pedig további 2-3 autó is parkolhat. Elektromos kapunyitó. Automata öntözőrendszer. Díszkővel fedett, medence felállítására alkalmas terület. Kerti tó, tisztító rendszerrel.FŰTÉS: Gázkazán. Kandalló kiépítésére van lehetőség.EGYÉB JELLEMZŐ: A masszív és teljesen zárt kerítésen túl egy teljesen varázslatos hangulat fogadja a vevőket. Csodás, ősfás, parkos, bokros, virágos kert, ami körbeöleli a házat. Az ingatlan is illeszkedik környezetében, mert a francia ablakoknak, ház formájának, kert kialakításának, romantikus hangulatának köszönhetően mediterrán, vagy provencei stílusú a ház külső és belső képe is. Kis ráfordítással, sok szeretettel ez egy megkapó otthona lehet bárkinek. KÖZLEKEDÉS: A Gyömrői úton közlekedő buszoknak köszönhetően a M3 metró 10 percnyire található.

0630,5410Mutat

Otthon-tár Ingatlan Kft.

Juhász Mária

A Szent Imre kertváros mellékutcájában, közel 600 m2-es, összközműves, 22 méteres utcafronti szélességű telken áll ez a szabadon álló, körbejárható családi ház. A házEmelt lábazatú, keleti és nyugati irányú nyílászárókkal rendelkező épület, amely öt egész és egy fél szobát foglal magába. Ez a gyakorlatban a földszinten és a beépített tetőtérben is egy-egy lakást jelent, egy-egy konyhával és két fürdőszobával, azaz két generáció részére, vagy akár két, külön megközelíthető lakásnak is megfelel. A lakások egy zárt lépcsőházból nyílnak.A földszinten nappali + két hálószoba, étkezős konyha, illetve egy fürdőszoba van. A fürdőszobában található a mellékhelyiség is. A felső szinten egy nappali + két hálószobás lakás található, ott viszont a fürdőszoba és a WC külön helyiségben van.A fűtésről gáz cirkó berendezés gondoskodik, a vizet villanybojlerek melegítik. A ház alatt egy tárolásra alkalmas pince is található. A telekA telken melléképület és egy garázs áll még, ahova egy gépkocsi fér be, de a telekre még egy autóval be lehet állni. A ház mindkét oldala mellett van elég hely arra, hogy gépjárművekkel is el lehessen férni. Akár egy újabb gépkocsi beállóhoz is bőven elég helyet biztosít a telek szélessége.A ház belső állapota felújítandó, de a modernizálása elkezdődött: hőszigetelő típusú nyílászárók lettek beszerelve minden szobában és az étkezős konyhában is.KörnyezetA ház tágabb környezete (Pestszentlőrinc és Pestszentimre) nagyszerű természeti adottságainak és központi elhelyezkedésének köszönhetően már a honfoglalás idején is lakott volt. Az 50-es években a családi háznak otthont adó városrész építésekor nem spóroltak a hellyel. A széles utcák zöldfelülettel szegélyezettek, gesztenyefák, diófák, bokrok tarkítják őket, a családi házak kertjeiben is buján zöldellnek a fák. A környék csendes és biztonságos, nem véletlen, hogy ez a legnívósabb városrésze a kerületnek; mind a közlekedés, mind az infrastruktúra ehhez méltó színvonalú. A városrészen belül találunk iskolát és óvodát is, de a szomszédos városrészekben szintén több oktatási intézmény lelhető fel. A szupermarketek gyalogosan, míg a hipermarketek 10 percen belül gépkocsival érhetők el. A szomszédban lévő nagy kiterjedésű Halmierdő sűrű faunája hivatott tiszta, illatos levegőt és kikapcsolódásra alkalmas helyet biztosítani a környék lakóinak. Szívesen élvezné a nagyváros nyújtotta komfortot, de a vidéki élet előnyeiről sem szeretne lemondani? Akkor ez a lakóhely remek választás az Ön számára!

0670,8830Mutat

Ha tágas térre van szüksége, ha szűknek érzi a szokásos méreteket, ha nyomasztják az alacsony belmagasságok és az alulméretezett szobák, ha nem akarja, hogy leendő otthona csak egy legyen a sok ki szürke, átlagos házak között, akkor ezt a polgári villát ajánlom figyelmébe! Az összkomfortos, földszintes ház bruttó 195 m2-es alapterületet foglal el a közel 1.000 m2-es, két telken elterülő területből, amely két mellékutca sarkán található a Bókaytelepen. A telek 578 m2-en, két utcafronttal bír, amelyek megközelítőleg 20 és 28 méteresek. A kerítés mentén magas és egészséges tuják sorakoznak, amelyek intim teret hoznak létre a kertben, a széles utcafrontok ellenére is. A ház melletti másik telek 412 m2-es amellyel fizikailag össze van nyitva jelenleg az a telek, amelyiken a ház áll. A ház 1898-ban épült embernyi vastag, masszív falakkal, emelt lábazattal, részben alápincézve. Egyik oldalon sem fekszik fel a telekhatárra!A nettó 150 m2, lakóterület négy, valóban használható méretű szobát, hatalmas előszobát, méretes, étkezős konyhát, majdnem szoba méretű kamrát, és akkora fürdőszobát, ahol kád és zuhanykabin is elfér. Természetesen a mellékhelyiség külön helyet kapott bidével és kézmosóval; máshol a fürdőszobát méretezik ekkorára. A belmagasság mindenütt egységes, és a 350 cm-t is meghaladja.A bejárat előtt egy nagyjából 15 m2-es terasz fekszik; innen a tágas és igazán impozáns, egész nap világos, szinte üvegfalú, déli fekvésű előszobába jutunk. Az előszoba a kor szellemének megfelelő hőszigetelő típusú nyílászárókat kapott, hogy télen se térjen el markánsan a ház többi helyiségének hőmérsékletétől.A folyosószerűen elterülő előszobából közelíthetjük meg a belső előszobát, a tágas konyhát, illetve a konyhával ellentétes oldalon a borospincéhez vezető lépcsőt. A belső közlekedőből nyílik a nappali, a fürdőszoba és a a mellékhelyiség. A nappaliból kétszárnyú ajtókon át, ellentétes irányba nyílik egy-egy hálószoba, amelyek 25, illetve 15 m2-esek. A belső közlekedőből nyílik a negyedik szoba is, ahonnan a tetőtér felé vezető feljáró is megközelíthető. A szobák ablakai a szokásostól jóval nagyobb méretű, dupla rétegűek, amelyekre belülről hatalmas spaletták hajthatók. Ezzel nem csak a fényt, de télen a hideget is hatékonyabban rekeszthetjük ki. A fűtést a 25 m2-es pincében helyet kapott gázkazán biztosítja, amely radiátorokon keresztül adja le a hőt a ház légterének. A vizet villanybojlerben melegítik fel és tárolják.A tetőfödém vastag vörösfenyőből készített fagerendás, masszív szerkezet, amely 2005-ben lett teljesen és szakszerűen felújítva.A házhoz egy külön álló,18 m2-es, szerelőaknás garázs is tartozik, amely mögött egy 60 m2-es melléképület is áll. Ez az egység egy étkező-konyhával és egy 16 m2-es szobával rendelkező garzon, amelyben víz, csatorna és villany közművek vannak bekötve. Ez a különálló ház felújítandó állapotú, jelenleg a fűtése elektromos. Ehhez éjszakai áram biztosít kedvezőbb díjazású energiát. A ház mellett még egy kb. 15 m2-es tégla építésű kerti tároló is áll. A telek méretei miatt még akkor is tágas helyet enged a kertnek, hogy a ház szabadon álló, azaz körbejárható, azonban a melléképület a telek szélén fekszik, így nagyjából a telek fele egybefüggő zöldterület.Ha a ház a mellette fekvő telekkel együtt érdeki, akkor az irányár 50.000.000 Ft.KörnyezetA Bókaytelep a kerület egyik legrégebbi városrésze, ahol jellemzően kertes házak épültek, elvétve egy-egy kisebb társasházat is lehet találni. A városrészen belül található a 16 hektáros Bókay-kert, amely a kerület egyik kedvelt, jól karban tartott közparkja Ezen a területen számos sportolásra, kikapcsolódásra, illetve szórakozásra alkalmas intézmény működik a tenisz- és focipályáktól kezdve a szabadtéri színpadon át a fedett és szabadtéri medencével rendelkező uszodáig.Gyalogszerrel percekre több szupermarket, piac, egészségügyi intézmény, gyógyszertár, cukrászda, étterem és számos kisbolt érhető el. A kerületben bölcsődék, óvodák, általános- és középiskolák széles választéka lelhető fel.A Péterhalmi erdő nem csak kiránduláshoz, de tornaútvonalaival a sportoláshoz is hatalmas teret kínál.KözlekedésAz ingatlan központi helyzetéből eredően nem csak a gépjárművel csatlakozhatunk gyorsan a város vérkeringésébe az Üllői úton vagy a Nagykőrösi úton keresztül, illetve az M5-ös autópálya vagy az M0-s autóút felé, de a tömegközlekedési csomópont, azaz a Szarvascsárda tér is egy-két perces sétára van csak. Ott az 50-es villamossal vagy a, buszjárattal érhetjük el a 3-as metrót, illetve számos más buszjárattal érhetjük el a kerület fontosabb csomópontjait, pl. a vasútállomásokat, vagy juthatunk el szomszédos kerületekbe, vagy akár Gyálra, Vecsésre is.

0670,8830Mutat

A családi ház az Erzsébettelepen, egy barátságos, családi házas övezetben, csendes mellékutcában helyezkedik el, az ott élők számára elegendő élettérrel. A házak a polgári jólét hangulatát árasztják, a kertek gazdag növényzete gondoskodik a tiszta levegőről. A környék biztonságos, az utcákon célforgalom van. Ez a már ránézésre is hangulatos ház egy rendezett, csendes, nyugodt utcácskában található, ahol a nyugalom érzetét még árnyat adó fák is mélyítik. A közel 600 m2-es telek elegendő helyet biztosít, hogy minden elvárásnak megfeleljen; a virágos-, és veteményes kert mellett még bőven akad hely a gyerekeknek a játékhoz is.A ház is kellően tágas egy család részére, hiszen a 82 m2 már a használható lakótér mérete. A ház egyébként bruttó 90 m2. A tágasság érzetét a 325 cm-es belmagasság fokozza, emiatt nagyobbnak is tűnik a ház, mint amekkorát a méretei mutatnak. Ebben kényelmesen elfér három szoba, amelyek mind nagyon világosak, mivel déli fekvésűek. A tágas étkezős konyhába még úgy is befér az egész család egy vasárnapi ebédre, hogy mellette tevékenykedni lehet a konyhaszekrénynél is.A lakás két végében lett kialakítva egy-egy fürdőszoba, hogy a család ebben se szenvedjen soha hiányt. Ha úgy kívánja a helyzet, az egyik szobát, és a közvetlenül mellette kialakított fürdőszobát akár teljesen önállóan is használni lehet, ugyanis a terasz felül külön bejárattal is rendelkezik. Így akár egy külön vendéglakrésznek is tekinthető.A ház fűtését gázcirkó biztosítja, míg a víz felmelegítését villanybojlerek végzik.A telken áll még egy könnyűszerkezetes garázs, ami egy gépkocsi számára biztosít helyet, de a telekre több autóval is be lehet állni. A ház mögött egy nyári konyha illetve egy tároló is található, amelyek egyenként 8-10 m2-esek.Tágabb környezetére nézve az ingatlan közel fekszik a jó közlekedést biztosító négyes úthoz (Ferihegyi repülőtérre vezető út) , de mégis kellően távol tőle. Gyalogosan elérhető pl. a Sportliget, az Újhegyi Uszoda és Strandfürdő és a Horgásztó Park.

0670,8830Mutat

Idillien csöndes helyen, a Gloriett-telepen eladóvá vált egy ikerház fél.A házEmelt lábazatú, sáv alappal, tégla falazattal és fa födémmel épült, 53 m2-es a nappali + egy hálószobás ikerház fél. A ház állapota átlagos, szerkezetileg kifogástalan. Tetőtere nem beépíthető, de tárolásra alkalmas, nem ázik.A házba egy beépített teraszára lépünk be, ahol a kis kazánházat és a külön álló mellékhelyiséget találjuk. Innen az előszobába kerülünk, ahonnan egy tágas konyhába érünk, amihez elhagyhatatlanul egy spejz is tartozik. A folyosón továbbhaladva máris beléphetünk hálószobába, ahonnan a fürdőszoba, és a nappali is nyílik.A ház 1957-ben épült, teljesen leválasztva másik ikerfélről, külön mérőórákkal, megosztási szerződéssel, kerítéssel elválaszthatóan, külön kapu és gépkocsibejárattal..Fűtése: gáz cirkó, és vegyes tüzelésű kazán, de a nagyszobát külön gázkonvektorral is lehet fűteni, mert ezt az egy készüléket ebben a helyiségben meghagyták. A meleg víz ellátását villanybojler biztosítja.TelekEgy 219 m2-es összközműves telken helyezkedik el a ház, amelyhez tartozik egy személygépkocsi beállásra alkalmas garázs, és egy tároló, amely alatt egy kis, száraz pincét találhatunk.Közelben ( 5-10 perc gyalogosan ) szupermarketek, óvoda, iskola.Tömegközlekedése: kb. 4 percre buszmegálló, 182, 282E ahonnan 20 perc alatt Kőbánya-Kispestre érhetünk.Autóval 10 perc alatt kiérünk Kőbánya-Kispestre a 3-as metróhoz, illetve a vasútállomáshoz.Ingatlant beszámítunk.

0670,8830Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!