Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

AJÁNDÉK SPLIT KLÍMÁT ADUNK HA TŐLÜNK VÁSÁROL!XVIII.kerület Almáskerti részen összesen 138 m2-es, nappali + 4 szobás vagy nappali +3szobás ,2 fürdőszobás, garázsos, kiváló elrendezésű, világos, energiatakarékos, új építésű ikerházi lakások magas műszaki tartalommal, 2016 Év végi átadással kulcsrakészen 816 m2-es és 862M2-es telken eladóak. Vevői igény szerinti belső kialakítású SAJÁT leválasztott KERTTEL rendelkező garázsos ikerházak. Az ingatlanok csak minimális részen érintkeznek. A belső burkolatokat, elrendezést, szanitereket a vevő választja ki és egyedi igények kialakítására is van lehetőség. Minden lakáshoz saját külön mérőóra (víz, villany, gáz) és Kondenzációs cirkó tartozik, nincs közös terület a szomszédokkal, nincsenek közös költségek.Közelben óvoda, iskola, bölcsőde és bevásárlási lehetőség. Állami kamattámogatású hitel, CSOK felvehető, melyben ingyenesen segítünk.Hagyományos építési technológia. Leier 30 cm-es, nútféderes tégla főfalak 20 cm-es Dryvit hőszigeteléssel. 10 cm-es, tégla válaszfalak. Kondenzációs gázkazán biztosítja a padlófűtést a földszinten, a radiátoros fűtést az emeleten és a meleg víz ellátást. 20 cm-es hőszigetelés az emeleti fa födémen. A közbenső födém Leier körüreges födém panel. Hő- és hangszigetelt műanyag, homlokzati nyílászárók, 3 rétegű üvegezéssel. Terrán cserép héjalás. Szekcionált, hőszigetelt, elektromos garázskapu. Kaputelefon, elektromos kiállás az utcai kapuhoz. Utólag beépíthető, fóliázott, belső ajtók. Riasztó vezetékelve. Festés, burkolás, szaniterek, belső ajtók,burkolatok választhatóak.

Összeköltözők figyelem!!! XVIII. kerületben kínálok eladásra egy minden igényt kielégítő 2 generációnak alkalmas családi házat. A hatalmas telken 2 házat építettek. A házakat csak a terasz köti össze.Az első házban található egy nappali, egy háló szoba, a hálóból nyílik egy gardrób , majd a közlekedőről nyílik a fürdőszoba, konyha, étkező.A nappaliból egy hatalmas napfényes teraszra lépünk. Ez a terasz már átjáró a másik házba, ami jóval nagyobb. Az első ház 80 nm, a második 150 nm.A második házban találhatunk 1 nappalit, 1 hálót, egy étkezős konyhát, fürdőszobát, gardróbot , spejzt és mosókonyhát. Minden helyiséget a tágasság és napfény jellemez. A nappaliból itt egy hatalmas teraszra lépünk ahonnan megláthatjuk a gyönyörű parkosított kertet. A hátsó kertben 3 beállásos garázs van. De az udvarban akár 5 autó beállására van lehetőség. A telket 300 nm díszburkolat fedi. A kerítés mellet gyönyörű sövénysor található. Mind a két házban klíma van. Minden ablak teraszajtó műanyag , redőnyökkel felszerelt. A tető most cserélték ki, műanyag lambériával lett burkolva, dupla hőszigeteléssel épült. A ház védelmét a riasztó biztosítja. Az udvarba való beállást az automata kapu teszi kényelmessé.A ház és a kert összességében gyönyörű látvány nyújt! Kényelmes, akár egy akár két generáció számára. A ház alatt pince van ami tárolásra alkalmas. A locsolás fúrt kúttal megoldott.Jöjjön nézze meg!! Ebbe a házba csak be kell költözni!!!!! 69000000 FtÉrd.: Debre Gábor +3630-549-0065Referencia szám: HZ380798

Ezt ne hagyja ki! Ajándék konyhabútor. Pestszentimre, csendes, szép, kertvárosi részén 135 és 146 m2-es, nappali + 4 szobás, 2 fürdőszobás, garázsos, praktikus, jó elrendezésű, világos, energiatakarékos, új építésű ikerházi lakások, magas műszaki tartalommal, 2017 nyári átadással kulcsrakészen 816 és 862 m2-es telken eladóak. Hagyományos építési technológia. 30 cm-es, nútféderes tégla főfalak 15 cm-es Dryvit hőszigeteléssel. 10 cm-es, tégla válaszfalak. 23,3 KW-os, kondenzációs, gáz üzemű falikazán biztosítja a padlófűtést a földszinten, a radiátoros fűtést az emeleten és a meleg víz ellátást az egész lakásban. 30 cm-es hőszigetelés az emeleti fa födémen. A közbenső födém monolit vasbeton födém. Fehér, műanyag tokos homlokzati nyílászárók, 3 rétegű 0,7 k értékű üvegezéssel, 5 légkamrás, 0,7 k értékű tokkal. Bramac cserép, páraáteresztő fólia. Szekcionált, hőszigetelt, elektromos garázskapu. Kaputelefon, elektromos utcai kapu. A belső ajtókat 30000 Ft./db. árig tartalmazza az ár.. Riasztó kiépítve. Klimatizált szobák. Festés, burkolás, szaniterek, belső ajtók választhatóak. A csempe burkolatokat 3500 Ft./m2 árig, a padlóburkolatokat 3000 Ft./m2 árig tartalmazza az ár. Alföldi szaniterek, Mofém csaptelepek. A saját telekrészek kerítéssel leválasztásra kerülnek. Épített utcafronti kerítés. Tereprendezés. Rendezett, kertvárosi környezet, kiváló infrastruktúra. Közelben iskola, óvoda, üzletek, gyógyszertár, orvosi rendelő, különféle sportolási lehetőségek (teniszpályák, uszoda, fitness termek, sportcsarnok). Összközműves, aszfaltozott utca. Jó tömegközlekedés a 3-as metróhoz, illetve több főútvonalon is könnyen elérhető a belváros és az M0-as autópálya.CSOK és állami kamattámogatású lakáshitel igényelhető. Az ország szinte összes bankjának a termékeit is kínáljuk díjmentes ügyintézéssel egyedi kedvezményekkel attól függetlenül, hogy tőlünk vásárol ingatlant vagy sem. Hívjon bizalommal!

Kiváló ár-érték arány! Pestszentimre egyik legszebb, csendes, kertvárosi részén, összesen 140 m2-es, nappali + 3 szobás, 2 fürdőszobás, garázsos, kiváló elrendezésű, világos, energiatakarékos, új építésű ikerházi lakások magas műszaki tartalommal, 2017 őszi átadással kulcsrakészen 862 m2-es telken eladóak.CSOK és állami kamattámogatású lakáshitel igényelhető.Hagyományos építési technológia. Leier 30 cm-es, nútféderes tégla főfalak 20 cm-es Dryvit hőszigeteléssel. 10 cm-es, tégla válaszfalak. Kondenzációs gázkazán biztosítja a padlófűtést a földszinten, a radiátoros fűtést az emeleten és a meleg víz ellátást. 20 cm-es hőszigetelés az emeleti fa födémen. A közbenső födém Leier körüreges födém panel. Hő- és hangszigetelt műanyag, homlokzati nyílászárók, 3 rétegű üvegezéssel. Terrán cserép héjalás. Szekcionált, hőszigetelt, elektromos garázskapu. Kaputelefon, elektromos kiállás az utcai kapuhoz. Utólag beépíthető, fóliázott, belső ajtók. Riasztó vezetékelve. Festés, burkolás, szaniterek, belső ajtók választhatóak. A hideg, meleg burkolatokat 3000 Ft./m2 árig, A zuhanykabint 100.000 Ft-ig, az akril fürdőkádat 35.000 Ft-ig tartalmazza a vételár. Alföldi mosdók, vécék, Mofém Mambo 5 csaptelepek. A saját telekrészek kerítéssel leválasztásra kerülnek. Tereprendezés.Rendezett, kertvárosi környezet, kiváló infrastruktúra. Közelben iskola, óvoda, üzletek, gyógyszertár, orvosi rendelő, különféle sportolási lehetőségek (teniszpályák, uszoda, fitness termek, sportcsarnok). Összközműves, aszfaltozott utca. Jó tömegközlekedés a 3-as metróhoz, illetve több főútvonalon is könnyen elérhető a belváros és az M0-as autópálya.Az ország szinte összes bankjának a termékeit is kínáljuk díjmentes ügyintézéssel egyedi kedvezményekkel attól függetlenül, hogy tőlünk vásárol ingatlant vagy sem. Hívjon bizalommal!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: