Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Csendes, kertvárosi környezetben szeretne új Otthont találni? Akkor Önnek ajánlom a XVII. kerületben Rákoskerten, közel a M0-áshoz az 1998-ban megépített, két szintes, 180 nm-es önálló családi házat. Az ingatlan megépítésénél törekedtek a tágas terek kialakítására, melyet a földszinten az egy légterű nappali-étkező-konyha is bizonyít. A földszinten az előszobából nyílik egy fürdő WC-vel, valamint innen jutunk konyhába és a nappaliba. A konyhából nyílik a kamra, itt található a kondenzációs kazán, mely a fűtésről és a meleg víz ellátásáról gondoskodik. A konyhából is lehetőség van a kertbe kijutni, ahol a tulajdonosok egy fedett pihenő-sütögető részt is kialakítottak. A nappaliból lépcsőn keresztül közelíthető meg az emeleti szinten lévő 3 hálószoba, valamint tusolós-fürdőkádas tágas fürdőszoba. A szobák erkély kapcsolatosak, klimatizáltak. Az emeleti közlekedőből nyílik még egy lodzsa, mely a ház udvarára néz. A ház falazata ytongból épült, melyet Terranova hőszigetelő nemes vakolattal fedtek be. A ház alatt két pince helyiség is található, az egyik akár garázsként vagy tárolóként is funkcionálhat, a másikba a kamrából juthatunk le. Az udvar hátsó részén van még egy önálló garázs. A kert parkosított, a tulajdonosok gondosan rendben tartják. Az ingatlant ajánlom olyanoknak, akik nyugodt kertvárosi környezetre vágynak, távol a belváros zajától és szmogjától. Amennyiben Ön komoly érdeklődő, várom megtisztelő hívását a hét minden napján!

Rákoskert legszebb utcájában eladó egy egyedi kialakítású, loft stílusban épített egyedi kialakításokban bővelkedő, extra kézműves díszítésekkel kialakított ház. Minden szegletében a tökéletesség és a legmagasabb színvonalra törekedtek a ház tulajdonosai.A legapróbb részletekre is odafigyeltek, a belső ablakpárkányok kézműves díszítésű egyedi megmunkálással készültek. A ház építése során az építtető és a kivitelező valamint a tervező tökéletes harmonikus munkájának köszönhető az elkészült családi ház minősége és szépsége. A ház minden részében a nappali fényeket kihasználva egy igazán pompás látvány fogad minket. A DNY i tájolásnak köszönhetően az amerikai konyhás nappali és a kertkapcsolat kihasználásával egy igazán kellemesen tölthetjük a munka utáni fáradt napokat. A házban 2 külön fürdőszoba, és két külön mellékhelység található,valamint a pincében is kialakított fürdőszoba lehetősége.A 110 nm szuterén több lehetőség is kínálkozik. A házban 2 db. LEIER kémény került kiépítésre.Lenti részen kialakított teljes víz és csatorna felállásokkal, egy teljes lakás kialakítására van lehetőség. A ház a legmagasabb technológiával épület amelyet YTONG és további szigetelésnek köszönhetően a tulajdonosok élvezik minden előnyét ennek a háznak. Saját egyedi megoldásoknak köszönhetően igen jó elosztású, minden bútor egyedileg készített, egyéni kézi munkával és politúrozásokat a tulajdonos kérésére végzett a kivitelező. A házban parketta és rengeteg fa került beépítésre,amely igazán otthonossá és lakóinak igazán kellemes élményt nyújt. A nappaliban egyedi készítésű és kézzel faragott és csiszolt téglákból készült kandalló ad otthonos és családi meleget lakóinak. A szuterénben elhelyezett garázs biztosítja hogy a téli hidegekben komfortosan indulhassunk szeretett kocsinkkal napi feladatainkat elvégezni. Minden lehetőség adott ebben a házban hogy a legjobban és szinte már nyaralásnak tekintsük ebben a házban az életet a napi rohanó világban. Aki ezt a házat veszi többet ér mint a legnagyobb főnyeremény. Azt hiszem aki házat keres, ebben a házban találja meg azt amit keres, minden meg van, ami egy házban lennie kell. Elegancia,kényelem,fény, otthonosság, csend, és zöld. A közlekedést biztosítja számos busz, az elővárosi vonat, közel az M0 autópálya.Referencia szám: HZ406633

Kitűnő ajánlatunkat egymás közelében, de két teljesen önálló lakásban élni vágyó családok számára ajánljuk. A rákoskerti nagyon szép és csendes utcában álló folyamatosan karbantartott épületet ma is az építtetők lakják, így minden műszaki dokumentáció rendelkezésre áll. Az alsó szint 90 nm-es lakóterületén teraszkapcsolatos, kertre néző nagy nappali, 3 háló, tágas konyha, kamra, fürdő és külön Wc kapott helyet a 1982-es építéskor. Fűtését gázcirkó kazán, opcionálisan szilárd tüzelésű kazán biztosítja, a melegvíz ellátás villanybojlerről történik. Az akkor még lapostetős házra 2001-ben építették a 80 nm hasznos alapterületű felső szintet, amely a kert felől nyíló fedett lépcsőn közelíthető meg. A teraszról nyíló lakás belépőből, tágas konyhából, kamrából, nagy légterű nappaliból, 3 hálószobából, külön fürdő- és Wc helyiségekből áll, a fűtés és melegvíz ellátás kombi cirkó kazánról történik.Mindkét szinten klíma gondoskodik a kánikulai napok kellemes beltéri hőmérsékletéről. Az épület teljes egészében alápincézett, két autó számára megfelelő méretű garázs és tároló helyiségek találhatók itt. A pincefalak betonból, a földszinti falak 30 cm-es téglából, a felső szint falazata 30-as Porothermből készültek. Az épület egésze 4 cm-es szigetelést és Dryvit vakolatot kapott a bővítés és felújítás során, amikor az alsó szint ablakait is korszerűsítették.A két lakrész önálló fogyasztásmérőkkel rendelkezik, így akár irodaszintként is funkcionálhat az egyik szint. A valódi kertvárosi miliőben álló ház közelében iskola, óvoda, orvosi rendelő, napi bevásárlási igényeket kiszolgáló üzletek vannak, amelyek mindegyike sétatávolságban található, ahogy a 97e jelzésű autóbusz megállója is.Szívesen ajánlom az ingatlant az érdeklődők figyelmébe, akik számára hétvégén is biztosítok lehetőséget a részletes bemutatásra. A hirdetést kizárólag irodánk kínálatában találja, ahol készséggel állunk rendelkezésére a vásárláshoz kapcsolódó hitel, Csok és Ltp intézésében, és a szakterületen profi ügyvédi irodával.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!