Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Budapest, XVII. Rákoskeresztúr csendes utcájában, de a központhoz közel kínálom megvételre ezt a minden igényt kielégítő, 2000 évek elején épült, azóta felújított, igényesen kivitelezett családi házat. A ház 924 m2-es parkosított telken fekszik, az udvarban hangulatos kerti tó és medence található, grillezési lehetőséggel. A ház összesen 7 szobával és egy nagyméretű nappalival rendelkezik. Az pince szinten két gépkocsi részére szerelőaknás garázs áll a rendelkezésre, az udvarban további gépkocsi részére biztosított a beállási lehetőség. A pince szinten megtalálható még egy 40 m2-es hobbiszoba, melyben egy versenykategóriás billiárd asztal kapott helyett, valamint egy beépített konyha és egy zuhanyzós fürdőszoba. A ház földszintjén található két nagyméretű külön bejáratú szoba, fürdőszoba, konyha kamrával, ebédlő és egy 41 m2-es teraszkapcsolatos nappali. A beépített tetőtérben további 5 külön bejáratú szoba, és egy fürdőszoba kapott helyet. A ház déli tájolású szobái klímával felszereltek, valamint riasztórendszer, elektromos redőnyök, beépített víztisztító, központi vízlágyító, automata kapu és garázskapu fokozza a kényelmet. A hátsó kertben megtalálható úszómedence masszázs-sarokkal, nyakzuhannyal és ellenáramoltatóval van felszerelve. A kertben kerti zuhany és tűzrakó hely is kialakításra került. A kertet automata öntözőrendszer locsolja.A ház belső kialakítása lehetővé teszi a földszint és a tetőtér külön bejárattal való megközelítését, ezért akár összeköltözők, akár nagycsaládok számára ideális választás lehet. A közelben oktatási intézmények, bevásárlási lehetőségek megtalálhatóak. Tömegközlekedés: a 97E, 161, 201E, 990 buszok megállója pár percnyi távolságra megtalálhatóak. Az M0-ás autópálya, valamint a repülőtér személygépkocsival rövid idő alatt elérhető.A fenti ingatlant kiemelten ajánlom nagycsaládosok és többgenerációs családok figyelmébe. Az érdeklődők részére teljes körű hitel- és CSOK, valamint jogi ügyintézést vállalunk! Várom megtisztelő hívását a hét bármely napján!

0620/275-5Mutat

Sürgősen eladó áron alul a XVII. kerületben, Rákoskeresztúron a központhoz közel, mégis csendes, kertvárosias környezetben felújítandó 89 m2-es házrész, kétlakásos házban. Az ár jelzi a felújítás mértékét. A 2 + 1 félszobás lakrészben mindegyik szoba külön nyíló, a helyiségek jó elosztásúak. A felújításkor megoldandó a falak vizesedése, nyílászárók cseréje. A villanyóra jelenleg feltöltős (igény szerint ezt cserélhető normál villanyórára), a lakás gázellátása (pl. cirko, gáztűzhely) kiépítve, de jelenleg a rendszerhez nincs óra, ennek visszaigénylése és felszereltetése az új tulajdonosra vár. A vízóra a szomszéd telkén van. A meleg vizet jelenleg villanybojler szolgáltatja, de a gáz visszakötésével ez is működhet gázzal. A tető betontálcás, így koszorú ráhúzásával a tetőtérben további bővítés lehetséges. A kert közös osztatlan, a leválasztásra nem nagyon van lehetőség (maximum a lakrész előtti előkertet lehet). A telek végében van tárolásra lehetőség, de ez is felújításra szorul. A szomszédok nagyon kedvesek, rendezettek. A közelben minden megtalálható, ami a mindennapokhoz szükséges (bevásárlási lehetőségek - boltok, piac, egészségügyi és oktatási intézmények - óvoda, általános és középiskola. A közlekedés kiváló Kőbánya-Kispest és az Örs vezér tér felé is 15 perc alatt el lehet jutni. Várom hívását akár hétvégén is.

+36 70 778 1Mutat

Budapest XVII. kerület közkedvelt részén, a Vanília utcában, a HOME Center közelében, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, MODERN, KERTES, körül járható CSALÁDI HÁZ/IKERHÁZ keresi új tulajdonosát zöld övezetben, kertes házas környezetben, csendes utcában, a központtól nem messze. Az ingatlanokra CSOK és hitel igényelhető. A házak a szigorított 2018-as energetikai előírásoknak megfelelően készült kivitelezéssel, minden igényt kielégítve épülnek, a legmodernebb minőségi anyagok felhasználásával. A beruházó több mint 20 éves építőipari tapasztalattal és számtalan referenciával rendelkezik. Az épületen 14 cm vastag szigetelés biztosítja az olcsó fenntarthatóságot mind a téli, mind a nyári időszakban. Az ikerházak kivitelezésénél nagy hangsúlyt kapott az épületek teljes elkülönítése. A dupla falnak és a köztük lévő speciális hangszigetelésnek köszönhetően a szomszédból a zajok nem szűrődnek át. A belső kétszintes ház 3+1 szobával, és saját garázs-al rendelkezik. Az otthon melegét modern gázcirkó biztosítja padlófűtésen keresztül , még olcsóbbá téve a rezsi költséget. A kivitelezés folyamán a beruházóval történt előzetes egyeztetéseknek megfelelően, az építkezés bizonyos fázisaiban módosítások még eszközölhetők, a belső terek kialakítását illetően. A burkolatok, szaniterek és a belső ajtók választhatóak igény szerint a megadott egységárakon belül. A riasztó és redőny előkészítés mind része az árnak. A földszinten kialakításra kerülhet egy hálószoba önálló fürdővel, amely akár a szülőké is lehet, megteremtve számukra a privát teret, a saját fürdőszobával, mely a gyermekek szintjétől elkülönül. A tárolásra gondolva, a kamra is helyet kapott. A tágas, amerikai konyhás nappaliból a kellemes, élhető méretű teraszra jutunk, ahol élvezhetjük a saját kert lehetőségeit. Az emeleten a 2+1 szoba lakói részére egy kádas fürdőszoba wc-vel áll rendelkezésre, valamint a mosókonyha is helyet kapott. Várható átadás időpontja 2018. II. név. A környéket átlagon felüli infrastruktúra jellemzi, ezzel maximális kényelmet biztosítva leendő tulajdonosának. M0-s autóút pár percen belül elérhető. Tömegközlekedés szempontjából kifogástalan. Örs vezér tér 15 percen belül. Kiváló infrastruktúra, bölcsődék, óvodák, iskolák, posta, orvosi rendelő, gyógyszertárak, bank, ATM a közelben. Bevásárlás: AUCHAN, SPAR, LIDL, PENNY, Vásárcsarnok stb. Szabadidő: uszoda, wellness,park és számtalan lehetőség. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot! Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék- pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Budapest XVII. kerület közkedvelt részén, a HOME Center közelében, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, MODERN, KERTES, körül járható CSALÁDI HÁZ/IKERHÁZ keresi új tulajdonosát zöld övezetben, kertes házas környezetben, csendes utcában, a központtól nem messze. Az ingatlanokra CSOK és hitel igényelhető. A házak a szigorított 2018-as energetikai előírásoknak megfelelően készült kivitelezéssel, minden igényt kielégítve épülnek, a legmodernebb minőségi anyagok felhasználásával. A beruházó több mint 20 éves építőipari tapasztalattal és számtalan referenciával rendelkezik. Az épületen 14 cm vastag szigetelés biztosítja az olcsó fenntarthatóságot mind a téli, mind a nyári időszakban. Az ikerházak kivitelezésénél nagy hangsúlyt kapott az épületek teljes elkülönítése. A dupla falnak és a köztük lévő speciális hangszigetelésnek köszönhetően a szomszédból a zajok nem szűrődnek át. A belső kétszintes ház 4+1 szobával, és saját gépkocsi beállóval rendelkezik. Az otthon melegét modern gázcirkó biztosítja padlófűtésen keresztül , még olcsóbbá téve a rezsi költséget. A kivitelezés folyamán a beruházóval történt előzetes egyeztetéseknek megfelelően, az építkezés bizonyos fázisaiban módosítások még eszközölhetők, a belső terek kialakítását illetően. A burkolatok, szaniterek és a belső ajtók választhatóak igény szerint a megadott egységárakon belül. A riasztó és redőny előkészítés mind része az árnak. A földszinten kialakításra került egy hálószoba, amely akár a szülőké is lehet, megteremtve számukra a privát teret, a saját fürdőszobával, mely a gyermekek szintjétől elkülönül. A tárolásra gondolva, a kamra is helyet kapott. A tágas, amerikai konyhás nappaliból a kellemes, élhető méretű teraszra jutunk, ahol élvezhetjük a saját kert lehetőségeit. Az emeleten a 3 szoba lakói részére egy kádas fürdőszoba wc-vel áll rendelkezésre, valamint a mosókonyha is helyet kapott. Várható átadás időpontja 2018. II. név. A környéket átlagon felüli infrastruktúra jellemzi, ezzel maximális kényelmet biztosítva leendő tulajdonosának. M0-s autóút pár percen belül elérhető. Tömegközlekedés szempontjából kifogástalan. Örs vezér tér 15 percen belül. Kiváló infrastruktúra, bölcsődék, óvodák, iskolák, posta, orvosi rendelő, gyógyszertárak, bank, ATM a közelben. Bevásárlás: AUCHAN, SPAR, LIDL, PENNY, Vásárcsarnok stb. Szabadidő: uszoda, wellness,park és számtalan lehetőség. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot! Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék- pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Budapest XVII. kerület közkedvelt részén, a Vanília utcában, a HOME Center közelében, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, MODERN, KERTES, körül járható CSALÁDI HÁZ/IKERHÁZ keresi új tulajdonosát zöld övezetben, kertes házas környezetben, csendes utcában, a központtól nem messze. Az ingatlanokra CSOK és hitel igényelhető. A házak a szigorított 2018-as energetikai előírásoknak megfelelően készült kivitelezéssel, minden igényt kielégítve épülnek, a legmodernebb minőségi anyagok felhasználásával. A beruházó több mint 20 éves építőipari tapasztalattal és számtalan referenciával rendelkezik. Az épületen 14 cm vastag szigetelés biztosítja az olcsó fenntarthatóságot mind a téli, mind a nyári időszakban. Az ikerházak kivitelezésénél nagy hangsúlyt kapott az épületek teljes elkülönítése. A dupla falnak és a köztük lévő speciális hangszigetelésnek köszönhetően a szomszédból a zajok nem szűrődnek át. A belső kétszintes ház 3+1 szobával, és saját garázs-al rendelkezik. Az otthon melegét modern gázcirkó biztosítja padlófűtésen keresztül , még olcsóbbá téve a rezsi költséget. A kivitelezés folyamán a beruházóval történt előzetes egyeztetéseknek megfelelően, az építkezés bizonyos fázisaiban módosítások még eszközölhetők, a belső terek kialakítását illetően. A burkolatok, szaniterek és a belső ajtók választhatóak igény szerint a megadott egységárakon belül. A riasztó és redőny előkészítés mind része az árnak. A földszinten kialakításra kerülhet egy hálószoba önálló fürdővel, amely akár a szülőké is lehet, megteremtve számukra a privát teret, a saját fürdőszobával, mely a gyermekek szintjétől elkülönül. A tárolásra gondolva, a kamra is helyet kapott. A tágas, amerikai konyhás nappaliból a kellemes, élhető méretű teraszra jutunk, ahol élvezhetjük a saját kert lehetőségeit. Az emeleten a 2+1 szoba lakói részére egy kádas fürdőszoba wc-vel áll rendelkezésre, valamint a mosókonyha is helyet kapott. Várható átadás időpontja 2018. II. név. A környéket átlagon felüli infrastruktúra jellemzi, ezzel maximális kényelmet biztosítva leendő tulajdonosának. M0-s autóút pár percen belül elérhető. Tömegközlekedés szempontjából kifogástalan. Örs vezér tér 15 percen belül. Kiváló infrastruktúra, bölcsődék, óvodák, iskolák, posta, orvosi rendelő, gyógyszertárak, bank, ATM a közelben. Bevásárlás: AUCHAN, SPAR, LIDL, PENNY, Vásárcsarnok stb. Szabadidő: uszoda, wellness,park és számtalan lehetőség.Az otpip . hu portálon található valamennyi ingatlannal kapcsolatosan kérem, hívjon fel bizalommal akár hétvégén is, és bővebb tájékoztatást adok a megtekintés előtt. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében.Referencia szám: M95805

Budapest XVII. kerület közkedvelt részén, a Vanília utcában, a HOME Center közelében, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, MODERN, KERTES, körül járható CSALÁDI HÁZ/IKERHÁZ keresi új tulajdonosát zöld övezetben, kertes házas környezetben, csendes utcában, a központtól nem messze. Az ingatlanokra CSOK és hitel igényelhető. A házak a szigorított 2018-as energetikai előírásoknak megfelelően készült kivitelezéssel, minden igényt kielégítve épülnek, a legmodernebb minőségi anyagok felhasználásával. A beruházó több mint 20 éves építőipari tapasztalattal és számtalan referenciával rendelkezik. Az épületen 14 cm vastag szigetelés biztosítja az olcsó fenntarthatóságot mind a téli, mind a nyári időszakban. Az ikerházak kivitelezésénél nagy hangsúlyt kapott az épületek teljes elkülönítése. A dupla falnak és a köztük lévő speciális hangszigetelésnek köszönhetően a szomszédból a zajok nem szűrődnek át. A belső kétszintes ház 3+1 szobával, és saját garázs-al rendelkezik. Az otthon melegét modern gázcirkó biztosítja padlófűtésen keresztül , még olcsóbbá téve a rezsi költséget. A kivitelezés folyamán a beruházóval történt előzetes egyeztetéseknek megfelelően, az építkezés bizonyos fázisaiban módosítások még eszközölhetők, a belső terek kialakítását illetően. A burkolatok, szaniterek és a belső ajtók választhatóak igény szerint a megadott egységárakon belül. A riasztó és redőny előkészítés mind része az árnak. A földszinten kialakításra kerülhet egy hálószoba fürdővel, amely akár a szülőké is lehet, megteremtve számukra a privát teret, a saját fürdőszobával, mely a gyermekek szintjétől elkülönül. A tárolásra gondolva, a kamra is helyet kapott. A tágas, amerikai konyhás nappaliból a kellemes, élhető méretű teraszra jutunk, ahol élvezhetjük a saját kert lehetőségeit. Az emeleten a 2+1 szoba lakói részére egy kádas fürdőszoba wc-vel áll rendelkezésre, valamint a mosókonyha is helyet kapott. Várható átadás időpontja 2018. II. név. A környéket átlagon felüli infrastruktúra jellemzi, ezzel maximális kényelmet biztosítva leendő tulajdonosának. M0-s autóút pár percen belül elérhető. Tömegközlekedés szempontjából kifogástalan. Örs vezér tér 15 percen belül. Kiváló infrastruktúra, bölcsődék, óvodák, iskolák, posta, orvosi rendelő, gyógyszertárak, bank, ATM a közelben. Bevásárlás: AUCHAN, SPAR, LIDL, PENNY, Vásárcsarnok stb. Szabadidő: uszoda, wellness,park és számtalan lehetőség. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot! Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék- pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.Referencia szám: M95805

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!