Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

XVII. RÁKOSCSABÁN KÍNÁLUNK EGY JÓ ÁLLAPOTÚ ALÁPINCÉZETT CSALÁDI HÁZAT AKÁR VÁLLALKOZÁS CÉLJÁRA IS!A kerület kertvárosi részén vállalkozás céljára is kiválóan alkalmas családi ház várja leendő tulajdonosát. A ház 90-ben épült, téglából külső Terranova nemes vakolattal, Sofa fa nyílászárók dupla termo üvegezéssel, Bramac tetőcseréppel. A lakórész 180 nm-es nappali+4 szobás, szép világos, tágas terekkel rendelkezik. Az alsó szinten előszoba, nagy nappali teraszkapcsolattal, étkezős konyha, kamra, szoba és egy fürdőszoba található, az emeleten társalgó, 3 szoba és egy fürdőszoba került kialakításra. Igény szerint a tetőtér felé még bővíthető. A földszinti szoba és a nappali fa parkettás, az emeleti szobák szőnyegpadlósak, a többi helyiség hidegburkolatos. A szuterénben, mely bruttó 140 nm-es egy garázs, vizes blokk zuhanyzóval WC-vel, és egy nagy egy légterű rész található, ami régen konditerem volt, ipari áram is van. A szuterén a lakásból és kívülről is megközelíthető, kiválóan alkalmas raktárnak, vállalkozásnak. A terasz alatt szintén van egy kisebb pince. A telek 735 nm-es összközműves, nagy előkerttel, az utcafronti részen zárt kőkerítéssel, kovácsoltvas kapukkal, a terasz korlátok szintén kovácsolt vasból készültek. A kert rendezett, az előkertbe több kocsival is lehet parkolni. Az ingatlan tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, M0-ás 2 perc autóval.IÁ: 39,9 M FTInformációért, vagy az ingatlan megtekintéséhez, hívását hétvégén is fogadjuk! VEVŐKÖRÜNKNEK FOLYAMATOSAN KERESÜNK ELADÓ - BÉRBEADÓ INGATLANOKAT! Ha Ön szeretné ingatlanát értékesíteni kérjük, keressen minket! TOVÁBBI TÖBB SZÁZ INGATLAN AJÁNLATUNKAT MEGTEKINTHETI A LŐRINCZ INGATLAN HONLAPJÁN!Szerződéskötéshez kiváló ügyvédi hátteret és a munkadíjból jelentős kedvezményt nyújtunk!

20/487-4Mutat

Lőrincz Ingatlan

Lőrincz Ingatlan 1

+36-30-649-5Mutat

GDN Ingatlanhálózat

Somogyi Mónika

Rákoscsabán csendes övezetben új építésű ikerházak, SAJÁT, lekerített KERTTEL eladók!Társasházi alapító okirattal rendelkező 2 lakásból most az egyik az Öné lehet!Nettó 122m2, 3+2 félszobával, 2 fürdőszobával, és egy fűthető 15m2-s garázzsal! A lakások a GARÁZSNÁL, illetve a GARDRÓBNÁL érintkeznek csupán! A kivitelező minőségi anyagokkal építi ezeket a remek elrendezésű lakásokat. A földszinten minden köves burkolat alatt, illetve az emeleti fürdőszobában padlófűtés kerül kiépítésre. Fűtését kondenzációs kazán biztosítja. Nyílászárói műanyag hőszigetelt típusúak. Főfalai 30cm vtg. porotherm tégla, 10 cm vtg, grafitos szigeteléssel. A tető cserép fedést kap. Riasztó, klíma KIÉPÍTVE! TÁVIRÁNYÍTÓS kapu illetve gépkocsibeálló.CSOK, hitel FELVEHETŐ!Átadás: 2017.12.31.INGYENES hitel tanácsadás!BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.ID: 192273 ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 199721

+36-30-649-5Mutat

Lehetőségek sokasága rejlik ebben a rákoscsabai, főútvonal melletti ingatlanban. Az órási, 3810 nm-es telken két különálló, egyszintes, magas lábazattal készült téglaház áll. Az utcafronthoz közelebb álló, előkertes épület a kert felől közelíthető meg, bejárata előszobára nyílik. A 90 nm-es épületben három szoba, konyha, kamra és fürdőszoba van. Az épület alatti 20 nm-es pince külső lejáróval érhető el. A ház fafödémes, sátortetős, pala borítású.A második ház lapostetős, 50 nm-es, egyszobás, teljes egészében alápincézett. A ház alatti garázs mellett így jelentős méretű tárolófelület is rendelkezésre áll.A két ház közötti területen épített medence és fedett kerti pihenő is helyet kapott. A telek szélességéből adódóan mindkét oldalon kellő szélességű út kialakítására van mód, így a két házhoz akár két külön bejárón keresztül is el lehet jutni. Az épületek jelentős felújításra szorulnak, ugyanakkor kitűnő alapul szolgálnak nagyobb átalakítási tervekhez is. A házak szintben és tetőtérben bővíthetők, akár egymással összeépíthetők.Remek lehetőség azoknak, akik egymás közelségében, de önálló házban szeretnének lakni, azoknak, akik számára a hatalmas telek lehetőséget jelent nagyívű elképzelések megvalósítására. Itt aztán van mód játszótér, pihenőpark, díszkert illetve saját sportpálya kialakítására éppúgy, mint haszonkert megtervezésére.Az ingatlan elhelyezkedésénél és megközelíthetőségénél fogva tökéletes választás cég, vállalkozás, üzlet, szolgáltatóház számára is. A telken belüli parkolási lehetőségre bőven van hely, a közeli üzletek jó forgalmúak.A környék jól ellátott, iskola, óvoda, egészségügyi ellátás éppúgy megtalálható sétatávolságban, mint bevásárlási lehetőség és kulturális intézmény.A ritka nagy méretű telek társasház építésére is ideális, beruházók jelentkezését is szívesen veszem.Ha fontolóra vette ajánlatomat, hívjon akár hétvégén is, hogy mielőbb megtekinthesse az ingatlant, és továbbgondolkodhasson az abban rejlő lehetőségeken.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!