Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

RÁKOSCSABÁN KÍNÁLUNK MINŐSÉGI KIVITELEZÉSSEL ÉPÜLŐ HÁZAKAT!A kerület csendes kertvárosi részén eladó egy 907 nm-es telekre épülő két külön tömbből álló ház. Az utcafronti részen fog elhelyezkedni a családi ház, mögötte az ikerház, mindegyikhez saját leválasztott telekrész fog tartozni. Mindegyik lakás 120 nm-es lesz 13 nm-es terasszal. Az önálló családi ház nappali+4 szobás dupla komfortos garázsos, az ikerház iker felenként nappali+3 szobás dupla komfortos garázsos kivitelezésben épülnek. Az önálló házhoz 300 nm, az első ikerházhoz 200 nm, és a hátsó házhoz 400 nm telek fog tartozni. A telek adottságából kifolyólag az ikerházban a garázsok az alagsori részen kerülnek kialakításra. A házak 30-s Porotherm falazattal, külső 10 cm-s szigeteléssel, antracit színű 5 légkamrás 3 rétegű üvegezésű műanyag nyílászárókkal, fa szerkezetű belső ajtókkal, Kling típusú antracit színű szekcionált motoros garázskapuval, fekete betoncseréppel, a födémnél 20 cm-s szigeteléssel épülnek. A hideg és meleg burkolatok 3000 Ft/nm áron, a belső falszínek 1-2 színkategóriában választhatók. Padlófűtés és kandallókémény kiépítése felárral kérhető. A várható átadás: 2018. tavaszaKulcsrakész árak:Önálló családi ház 44,9 M FtIker felek 42,9 M FtInformációért, vagy az ingatlan megtekintéséhez, hívását hétvégén is fogadjuk! VEVŐKÖRÜNKNEK FOLYAMATOSAN KERESÜNK ELADÓ - BÉRBEADÓ INGATLANOKAT! Ha Ön szeretné ingatlanát értékesíteni kérjük, keressen minket! TOVÁBBI TÖBB SZÁZ INGATLAN AJÁNLATUNKAT MEGTEKINTHETI A LŐRINCZ INGATLAN HONLAPJÁN!Szerződéskötéshez kiváló ügyvédi hátteret és a munkadíjból jelentős kedvezményt nyújtunk!

20/487-4Mutat

Lőrincz Ingatlan

Lőrincz Ingatlan 1

XVII. RÁKOSCSABÁN KÍNÁLUNK EGY JÓ ÁLLAPOTÚ ALÁPINCÉZETT CSALÁDI HÁZAT AKÁR VÁLLALKOZÁS CÉLJÁRA IS!A kerület kertvárosi részén vállalkozás céljára is kiválóan alkalmas családi ház várja leendő tulajdonosát. A ház 90-ben épült, téglából külső Terranova nemes vakolattal, Sofa fa nyílászárók dupla termo üvegezéssel, Bramac tetőcseréppel. A lakórész 180 nm-es nappali+4 szobás, szép világos, tágas terekkel rendelkezik. Az alsó szinten előszoba, nagy nappali teraszkapcsolattal, étkezős konyha, kamra, szoba és egy fürdőszoba található, az emeleten társalgó, 3 szoba és egy fürdőszoba került kialakításra. Igény szerint a tetőtér felé még bővíthető. A földszinti szoba és a nappali fa parkettás, az emeleti szobák szőnyegpadlósak, a többi helyiség hidegburkolatos. A szuterénben, mely bruttó 140 nm-es egy garázs, vizes blokk zuhanyzóval WC-vel, és egy nagy egy légterű rész található, ami régen konditerem volt, ipari áram is van. A szuterén a lakásból és kívülről is megközelíthető, kiválóan alkalmas raktárnak, vállalkozásnak. A terasz alatt szintén van egy kisebb pince. A telek 735 nm-es összközműves, nagy előkerttel, az utcafronti részen zárt kőkerítéssel, kovácsoltvas kapukkal, a terasz korlátok szintén kovácsolt vasból készültek. A kert rendezett, az előkertbe több kocsival is lehet parkolni. Az ingatlan tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, M0-ás 2 perc autóval.IÁ: 39,9 M FTInformációért, vagy az ingatlan megtekintéséhez, hívását hétvégén is fogadjuk! VEVŐKÖRÜNKNEK FOLYAMATOSAN KERESÜNK ELADÓ - BÉRBEADÓ INGATLANOKAT! Ha Ön szeretné ingatlanát értékesíteni kérjük, keressen minket! TOVÁBBI TÖBB SZÁZ INGATLAN AJÁNLATUNKAT MEGTEKINTHETI A LŐRINCZ INGATLAN HONLAPJÁN!Szerződéskötéshez kiváló ügyvédi hátteret és a munkadíjból jelentős kedvezményt nyújtunk!

20/487-4Mutat

RÁKOSCSABÁN KÍNÁLUNK MINŐSÉGI KIVITELEZÉSSEL ÉPÜLŐ HÁZAKAT!A kerület csendes kertvárosi részén eladó egy 907 nm-es telekre épülő két külön tömbből álló ház. Az utcafronti részen fog elhelyezkedni a családi ház, mögötte az ikerház, mindegyikhez saját leválasztott telekrész fog tartozni. Mindegyik lakás 120 nm-es lesz 13 nm-es terasszal. Az önálló családi ház nappali+4 szobás dupla komfortos garázsos, az ikerház iker felenként nappali+3 szobás dupla komfortos garázsos kivitelezésben épülnek. Az önálló házhoz 300 nm, az első ikerházhoz 200 nm, és a hátsó házhoz 400 nm telek fog tartozni. A telek adottságából kifolyólag az ikerházban a garázsok az alagsori részen kerülnek kialakításra. A házak 30-s Porotherm falazattal, külső 10 cm-s szigeteléssel, 5 légkamrás 3 rétegű üvegezésű műanyag nyílászárókkal, fa szerkezetű belső ajtókkal, Kling típusú szekcionált motoros garázskapuval, Terrán Zenit fekete betoncseréppel, a födémnél 20 cm-s szigeteléssel épülnek. A hideg és meleg burkolatok 3000 Ft/nm áron, a belső falszínek 1-2 színkategóriában választhatók. Padlófűtés és kandallókémény kiépítése felárral kérhető. A várható átadás: 2018. tavaszaKulcsrakész árak:Önálló családi ház 44,9 M FtIker felek kisebb telekkel 41,9 M Ft nagyobb telekkel 42,9 M FtInformációért, vagy az ingatlan megtekintéséhez, hívását hétvégén is fogadjuk! VEVŐKÖRÜNKNEK FOLYAMATOSAN KERESÜNK ELADÓ - BÉRBEADÓ INGATLANOKAT! Ha Ön szeretné ingatlanát értékesíteni kérjük, keressen minket! TOVÁBBI TÖBB SZÁZ INGATLAN AJÁNLATUNKAT MEGTEKINTHETI A LŐRINCZ INGATLAN HONLAPJÁN!Szerződéskötéshez kiváló ügyvédi hátteret és a munkadíjból jelentős kedvezményt nyújtunk!

20/487-4Mutat

XVII. RÁKOSCSABÁN KÍNÁLUNK EGY HÁROM GENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZAT!A kerület csendes kertvárosi részén eladó egy 701 nm-s összközműves telken lévő 2X97 nm-es egyszint+tetőtér beépítéses önálló körbejárható családi ház. A ház jelenleg két külön szeparált lakásból áll, de igény szerint könnyen összenyitható, és egy nappali+3 vagy 4 szobás ház alakítható ki. A földszinti részen jelenleg egy étkező, konyha, kamra, nappali, szoba és egy kádas fürdőszoba található, ehhez a részhez tartozik még egy szoba a tetőtérben, ahová az étkezőből jutunk. A nappali és a tetőtéri szoba parkettás, a többi helyiségben hidegburkolatok vannak. Az emeleten lévő lakáshoz egy külső lépcsőn jutunk, itt előszoba, amerikai konyhás nappali erkéllyel és egy gardrób található. A nappali parkettás, a többi helyiségben szép hidegburkolatok vannak. A két lakásban külön mérőórák vannak. A lenti és fenti lakásban is a fűtés és meleg vízellátás kombi cirkó biztosítja. A ház szép jó állapotú, külső 10 cm-s homlokzati szigeteléssel, hőszigetelt fa nyílászárókkal. A telek hátsó részén még található egy garzonlakás, mellette garázs. Az ingatlan kiválóan alkalmas több család együttélésére, de kisebb átalakítással egy nagyobb család is megtalálhatja benne álmai házát. Ár: 47 M FtInformációért, vagy az ingatlan megtekintéséhez, hívását hétvégén is fogadjuk! VEVŐKÖRÜNKNEK FOLYAMATOSAN KERESÜNK ELADÓ - BÉRBEADÓ INGATLANOKAT! Ha Ön szeretné ingatlanát értékesíteni kérjük, keressen minket! TOVÁBBI TÖBB SZÁZ INGATLAN AJÁNLATUNKAT MEGTEKINTHETI A LŐRINCZ INGATLAN HONLAPJÁN!Szerződéskötéshez kiváló ügyvédi hátteret és a munkadíjból jelentős kedvezményt nyújtunk!

20/487-4Mutat

RÁKOSCSABÁN, AKÁR KÉT GENERÁCIÓNAK ALKALMAS CSALÁDI HÁZ, KÜLÖNÁLLÓ NAGY MŰHELLYEL!A XVII. kerület egyik legcsendesebb, kedvelt családi házas részén, 290nm, KÖRBEJÁRHATÓ, pincés, családi ház, 77nm műhellyel eladó. A fél ház alatt száraz, több ablakkal rendelkező 60nm pince húzódik, autó beállási lehetőséggel. Mindkét szinten nagy közösségi terek, nappali, étkezős konyha, nagy, világos fürdőszoba, külön wc is, illetve három-három külön bejáratú szoba is található. Jelenleg belső lépcsőn lehet az emeletre felmenni, de külső lépcső is ki lett építve, így akár teljesen külön lehet a felső szintet használni. Nagyon jó az egész ház elrendezése, ezáltal jól belakható, igazán élhető. A családi ház további jellemzői:- 707nm telek, jelenleg befüvesítve- szigetelt tégla falak (alacsony rezsi!)- műanyag hőszigetelt, redőnyös nyílászárók - riasztó- légkondicionáló (3 egység, mely kellemesen lehűti az egész házat)- gáz cirkó fűtés (meleg vizes tartállyal)- belmagasság: 2,65cm- 126nm alsó szint, 13nm terasszal- 102nm felső szint- 77nm melléképület (3,45cm magas)- éjszakai áramA különálló műhely nagysága, kialakítása és belmagassága sok vállalkozásra alkalmas lehetőséget nyújt. Gépjárművel is be lehet állni, a főépület mellett el lehet menni.Közelben megtalálható iskola, óvoda, orvosi rendelő, kisebb boltok, bevásárlóközpont.Közlekedése jó, hiszen alig 40 perc alatt a keleti pályaudvarra érhetünk. A pár éve bevezetett 298 telebusz járattal 10 perc alatt a Rákoscsabai vasútállomásra lehet eljutni, ahonnan a Keleti pályaudvarra 20 perc alatt érnek be a vonatok. Innen az M2 és az M4 metróval a város távolabbi pontjai is gyorsan elérhetők. Az Örs vezér terétől több busszal is lehet jönni, de Kőbánya-Kispestről is van közvetlen járat. Autós közlekedése az M0-ás közelsége miatt kiváló.A nyugodt, csendes, minőségi otthon adott, a melléképület segítségével pedig otthonából vállalkozhat.Irányár: 59800000 FtVárom hívását: Nyitrainé Marcsi +3620-9990040Referencia szám: HZ405208

Eladó Rákoscsabán egy főúthoz közeli, csendes utcában, nagy telken lévő önálló családi ház. A bejárati ajtón belépve az előszobából jobbra konyha, balra pedig egy kis zuhanyzó fülke és mellékhelyiség található. Az ingatlan belső hangulatát egy déli tájolású nagy nappali és a többi szoba félszint-eltolásos kapcsolata adja. A nappali terasz felőli részében amerikai konyha alakítható ki, amelynek természetes megvilágításáról teraszajtó és ablakok gondoskodnak. A felsőbb szint a nappaliból falépcsőn közelíthető meg, egy közlekedő folyosóról 3 külön bejáratú szobába lehet belépni, a szobák ablakai az utcafrontra néznek. Az ablakok külső üvegtáblái hőszigetelt üveggel lettek ellátva, valamint új redőnyök lettek rájuk felszerelve az elmúlt években. Ezek a szobák keleti tájolásúak. Ezen a szinten kapott helyet egy nagyobb fürdőszoba, wc-vel. Az épület alatti pincerészbe gépkocsilejárón keresztül lehet lejutni, amely egy gépkocsinak nyújt fedett tárolási lehetősége. Ebből a helyiségből tovább egy műhelybe majd még tovább egy kazánhelyiségbe jutunk, amiben egy kamra is kialakításra került. A ház fűtéséről gázkazán gondoskodik, a meleg vizet és a főzési lehetőséget jelenleg áram biztosítja. A villany bojler külön mérőkészülékkel, éjszakai áramra van kötve. A teljes épület kívül 3 cm-es dryvit vakolatot kapott. A csatorna a telekhatáron belül van. A nagy részben füvesített kertben található tároló helyén, akár egy kellemes pergola is kialakítható, az árnyékról körben gyümölcsfák gondoskodnak (dió, meggy, cseresznye, barack, alma). Rákoskeresztúr városközpont, busszal 10 perc alatt érhető el, de egy vonallal 30 perc alatt az Örs vezér téren lehetünk, átszállással a Kőbánya-Kispest Metró állomás is jól megközelíthető. A városból ide az éjszakai közlekedés átszállás nélkül biztosított. Autóval az M0 autópálya és a központ is gyorsan elérhető. Az ingatlannal kapcsolatosan kérem, hívjon fel bizalommal akár hétvégén is, és bővebb tájékoztatást adok a megtekintés előtt. Ügyfeleink részére kedvezményes hitel lehetőséget tudunk ajánlani.

Eladó Rákoscsaba-Újtelepen az Almásháza utcában egy minden igényt kielégítő, luxus életkörülményeket biztosító családi ház, kiemelkedően jó közlekedéssel, természet közeli fekvéssel, szinte teljes berendezéssel, 1200nm-es telken. A ház 1990-ben épült az akkori legmagasabb műszaki színvonalon és kivitelezésben, melynek jótékony hatása ma is érződik, hiszen a házon nyoma sincs az elmúlt 20 évnek. A falak 38-as porotherm téglából vannak, melyek kitűnő szigetelése és időtállósága köztudott. Az épület minden részén érződik a család-centrikus kialakítás, az embert kiszolgáló, aktív pihenést elősegítő megoldások, melyek már-már relaxált nyugalomba hozzák az embert. Ebből az otthonból nehéz elindulni, a város őrjítő forgatagába. Az ingatlan hasznos lakóterülete 220nm, melybe beletartozik a kertkapcsolatos uszoda, szauna, 4 személyes jacuzzi 75nm-en. A tetőtérben ki lett alakítva két gyermek-vendégszoba, mely nem szerepel a hivatalos nm- ben, illetve leírásban. A házban szinte minden kényelmi extra megtalálható, amire szükség jelentkezhet a teljesség igénye nélkül pl.: Kandalló (Carrarai márvány), kerti szaletli grillterasszal, Fény-só terápiás szauna, páramentesítő, automata öntözőrendszer, 2 külön garázs, jacuzzi, riasztó, fém hőszigetelt redőnyök, viharérzékelős napellenző, motoros kapu és garázsajtó.A környék:Az ingatlantól 800méterre található az M0-ás felhajtója, így közlekedése kiemelkedően jónak mondható, hiszen akár Óbuda, akár Csepel vagy Ferihegy 15-20 perces autóúttal elérhető. Tömegközlekedése is kiváló, öt percen belüli sétára buszmegálló, óvoda, iskola, orvosi rendelő kettő utcányira. Rákoscsabai strand gyalogos távolságban. A Naplás tó szintén 1 km-es közelségben, melyről röviden csak ennyit idéznék.” A Naplás-tó és környéke Budapest második legnagyobb, összesen 150 hektáros természetvédelmi területe. Ebbe beletartozik a Naplás-tó, a tavat tápláló Szilas-patak egy része és az azt követő láprétek, illetve a Cinkotai-kiserdő is”.A tulajdonos nem szeretne az ülőgarnitúrán és a személyes dolgain kívül mást elvinni tehát a fűnyírótól a jacuzzi-ig minden marad, nem kell költeni rá. Így a teljes vételár minden plusz tételek nélkül 67MFt Amennyiben felkeltettem érdeklődését, illetve további kérdése lenne az ingatlanról vagy annak környékéről, kérem, hívjon bizalommal.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!