Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Budapest XVII-ker Rákoscsaba kertvárosi részén, Forgalmas Főút Mellett bevezetett autószerelő-, lakatos-műhely és műszaki vizsgáztató állomás, 2 szintes családi házzal , több évtizedes, stabil ügyfél körrel és céggel együtt eladó.Jelenleg is működő vállalkozás!Remek Befektetés!A 3200nm-es telek két részre van osztva.Az egyik oldalon elszeparált intim kertrész lett kialakítva,itt kapott helyet a szaletli, kerti sütögető és a halastó.A másik oldalon lettek kialakítva a műhelyek és a több autó/25-30/részére kialakított parkolók.Műhely: Kisteherautó és busz javító állás (28nm), két állásos lakatos műhely (55nm), három állásos személyautó-szerelő műhely (103nm), és érvényes Nkh-szerződéses, teljesen fölszerelt átmenő vizsgasor (94nm). Főbb gépek/berendezések: 3 csápos emelő, futóműállító, nagy teljesítményű kompresszor a teljes telephelyen kiépített légvezeték-rendszerrel, 1 rámpás (négyoszlopos) emelő, 2 szerelőakna, központi fűtés amely gáz- vagy vegyes tüzelésű-kazánnal is üzemeltethető.Szociális blokkok kialakítva.Modern- rendezett, gépparkja felszereltsége mai kornak megfelelő.A telken 25 - 30 db autónak parkoló.A családi ház 230 m2 ,igény szerint átalakítható irodaházzá. Kétszintes, tripla komfortos,5-7 iroda kialakítására alkalmas. (+beépíthető tetőtér).Lakóház: kettő szintes,földszint: nappali szinteltolással terasz kapcsolattal (belső udvarral), étkezős konyha teraszkapcsolattal, tároló, fürdőszoba,tetőtér: közösségi tér, négy külön bejáratú szoba és sarokkádas fürdőszoba.A tetőtéri szinten található még egy önálló garzon: lakószoba, főző konyha, és tusolós fürdő/ kiváló szolgálati lakrésznek/.A padlástér még bővíthető igény szerint.Infrastrukturálisan jól ellátott az ingatlan. M0-s autóút, repülőtér pár percnyire van és a belváros is elérhető 15 perc alatt. Ha Felkeltettem Érdeklődését Hívjon Nyugodtan Hétvégén Is.Hitel ügyintézésben segítséget nyújtunk.

XVII. kerületben, Rákoskerten, forgalmas főútvonal mellett önálló telephely eladó 110.500.000 + ÁFAAz 599 nm-es,szilárd burkolatú telken, egy négy szintes, 500 nm-es, üzletet, irodát, szerelőműhelyt, raktárat és lakást magába foglaló, épület található. Az ingatlan távfelügyelethez bekötött riasztó,-és kamera rendszerrel, felvonóval ellátott, klimatizált. Energetikai besorolása: AAz épületben padlófűtés van, a fűtést és a melegvizet gáz cirkó biztosítja.A 132 m2-es pince szinten 2 autó számára kialakított garázs, szociális blokk mosdóval, 2 wc-vel, valamint raktár és a kazánház van. A kazánházban kapott helyet a mosókonyha, a központi porszívó, és egy vízlágyító készülék is. A földszinten egy 43 m2-es, és egy 71 nm-es üzlettér került kialakításra, valamint mosdó és wc.Az emeleten egy 60 nm-es, és egy 26 nm-es elektronikai szerelőműhely, teakonyha, öltöző és szociális blokk, a tetőtérben pedig lakás lett kialakítva.Az udvaron 4-6 autó számára a parkolás biztosított.A terület lakóövezetbe tartozik, ennek megfelelően lakóövezetben engedélyezhető tevékenységek végzésére alkalmas, pl: egészségügyi-,és oktatási központnak, call centernek, logisztikai központnak, bemutató termeknek, üzleteknek, irodáknak, raktárnak....stb.Az M0-ás körgyűrű közelsége miatt (kb. 3km) nagyon jól megközelíthető minden irányból.Ár: 110.500.000 + ÁFAKalmár Judit+36202783665kalmar.judit@alom-otthon.hu(Ref.: 24/70)

ELADÓ ORVOSI KOMPLEXUM KIALAKÍTÁSÁRA IS ALKALMAS ÜZLETHÁZ!Eladó a XVII. kerületben egy új építésű magas színvonalú üzlethelyiség a mi jelenleg szépségszalonnak van kialakítva. De amennyiben más céllal vásárolná meg az ingatlant pl.: orvosi komplexum, fogorvosi rendelő, ügyvédi iroda stb. akkor kérésére a tulajdonos rugalmasan alkalmazkodik. Az üzlethelyiség alsó és felső szintje összesen 400 m2.A felső szint bruttó 200 m2-s amiben a vevő igényének megfelelően választható a padlózatra burkolat és a falak színezése is. A tetőtér alkalmas (fitnesz, edzőterem, táncstúdió) kialakítására vagy bármely mozgással kapcsolatos terem kialakítására. A helyiség 2db légkondicionálóval felszerelt. A felső rész külön bejárattal is rendelkezik, de az alsó szintről is megközelíthető. Külön mérőórákkal felszerelt. Belmagassága 3 méter.Az alsó szint nettó 200 m2. Szintén külön mérőórákkal felszerelt. Az alsó szinten 1 db légkondicionáló teszi kellemesebbé nyáron a hőmérsékletet. A belső ajtók JAN típusúak. Külön kialakításra került 2 db személyzeti és 2 db vendégek részére kialakított mellékhelyiség (GEBERIT WC-vel). Ezen a szinten kapott helyet egy kis konyha, ami bútorozott . A bejáratnál található külön kulccsal zárható 16 db értékmegőrző. A recepció igényes pultban található, amiben telefon, számítógép beépítés kialakítva. A fodrász részleg 3 férőhelyes magas színvonalú berendezésekkel felszerelt (pl: tükörbe épített Tv), 2 db fejmosó található, még ami szintén igényes bútorzatba lett beépítve. Ebben a légtérben lett elhelyezve egy manikűr részleg is. A szépségszalonba található 1 db álló (50Body Wave) és 1 db fekvő (Turbo Power 600 avantgarde) típusú szolárium gépek. A gépeket fém elektromos redőnyökkel lehet elkülöníteni. Szintén itt került kialakításra egy 4 személyes Infra és egy 6 személyes Finn szauna. A szaunák mellet található egy igényes dupla zuhanyzó. A masszázs szobában a legmodernebb masszázs ágy található + berendezés. Külön szobában akár kozmetika is kialakítható.Irányár: 99.990.000.- FtTóth Annamária+3620-278-3171annamaria.toth@alom-otthon.hu(Ref.: 13/226)

ÚJ ÉPÍTÉSŰ társasház és ÜZLETKÖZPONT 2017 márciusában költözhető !ELADÓ BP. XVII. kerületében a közkedvelt kertvárosban forgalmas főútvonal mellett, befejezés előtt álló többlakásos társasház és ÜZLETKÖZPONT földszinti, különböző alapterületű még meglévő néhány ÜZLETE.A környék ellátottságának hiányosságait mérlegelve javasolt profil az igénybe vételre : húsbolt, zöldségbolt, virágbolt, papírbolt, ruházati bolt, háztartási bolt, bank-fiók.7-es jelű üzlet teljes alapterülete 50,83 nm (benne 29,68 nm eladótér + 21,15 nm kiszolgáló terület-raktár és szociális blokk mosdóval WC-vel). Belmagasság 3 m.Az utca felőli portálok padozattól mennyezetig 2x4 mm-es ragasztott biztonsági üvegből, az elválasztó falak 30 a belső válaszfalak 10 cm vtg. téglából készültek, a belső ajtók rugalmas tömítésű MDF borítású ajtólappal keményfa élképzéssel választható színű fóliázott kivitelben MDF tokkal 3db állítható hengeres pánttal. Az üvegszál betétes aljzat alá 2 rétegű talajnedvesség elleni szigetelés és 10 cm vtg. lépésálló hőszigetelés került, a monolit vasbeton födém és az álmennyezet között a profilnak megfelelő villany és gépészeti hálózatok kiépíthetőek. A belső, géppel vakolt falfelületekre és a simított aljzatra az új tulajdonos kívánsága szerint kiválasztott felületképzés és burkolat kerülhet. Az üzlettér és a többi helyiség hűtő-fűtő készülékkel ellátott, a szoc. blokk elektromos bojlerrel és szellőztető elszívóval szerelt, a vizes szerelvények Kludi és Geberit gyártmányúak. Reklámtábla, reklámfény, riasztó megoldható. Víz és villany fogyasztás önálló órával mérhető, gáz nincs.Az épület vasbeton vázas 30 cm-es kitöltő falazattal rajta homlokzati hőszigetelés 10cm-es KNAUF vakolható víztaszító elemekből ragasztva . A homlokzati felületképzés ragasztott fagyálló polírozott mészkőlap burkolat és műgyanta kötésű fehér dörzsölt vékonyvakolat kombinációja.Az energetikai besorolás „A” jelű. Belső udvari felszíni parkoló vásárolható.Az esztétikusan kialakított impozáns épület modern stílusban, a legkorszerűbb építészeti megoldásokat felhasználva készül el. Árú feltöltése az utca vagy a belső udvar felől.Ár : 38,748 MFtHívását a hét minden napján fogadom ! Ha eladásra szánt ingatlana van abban is segítünk.

ÚJ ÉPÍTÉSŰ társasház és ÜZLETKÖZPONT 2017 márciusában költözhető !ELADÓ BP. XVII. kerületében a közkedvelt kertvárosban forgalmas főútvonal mellett, befejezés előtt álló többlakásos társasház és ÜZLETKÖZPONT földszinti, különböző alapterületű még meglévő néhány ÜZLETE.A környék ellátottságának hiányosságait mérlegelve javasolt profil az igénybe vételre : húsbolt, zöldségbolt, virágbolt, papírbolt, ruházati bolt, háztartási bolt, bank-fiók, stb.9-es jelű üzlet teljes alapterülete 39,06 nm (benne 19,08 nm eladótér + 19,98 nm kiszolgáló terület-raktár és szociális blokk mosdóval WC-vel). Belmagasság 3 m.Az utca felőli portálok padozattól mennyezetig 2x4 mm-es ragasztott biztonsági üvegből, az elválasztó falak 30 a belső válaszfalak 10 cm vtg. téglából készültek, a belső ajtók rugalmas tömítésű MDF borítású ajtólappal keményfa élképzéssel választható színű fóliázott kivitelben MDF tokkal 3db állítható hengeres pánttal. Az üvegszál betétes aljzat alá 2 rétegű talajnedvesség elleni szigetelés és 10 cm vtg. lépésálló hőszigetelés került, a monolit vasbeton födém és az álmennyezet között a profilnak megfelelő villany és gépészeti hálózatok kiépíthetőek. A belső, géppel vakolt falfelületekre és a simított aljzatra az új tulajdonos kívánsága szerint kiválasztott felületképzés és burkolat kerülhet. Az üzlettér és a többi helyiség hűtő-fűtő készülékkel ellátott, a szoc. blokk elektromos bojlerrel és szellőztető elszívóval szerelt, a vizes szerelvények Kludi és Geberit gyártmányúak. Reklámtábla, reklámfény, riasztó megoldható. Víz és villany fogyasztás önálló órával mérhető, gáz nincs.Az épület vasbeton vázas 30 cm-es kitöltő falazattal rajta homlokzati hőszigetelés 10cm-es KNAUF vakolható víztaszító elemekből ragasztva . A homlokzati felületképzés ragasztott fagyálló polírozott mészkőlap burkolat és műgyanta kötésű fehér dörzsölt vékonyvakolat kombinációja.Az energetikai besorolás „A” jelű. Belső udvari felszíni parkoló vásárolható.Az esztétikusan kialakított impozáns épület modern stílusban, a legkorszerűbb építészeti megoldásokat felhasználva készül el. Árú feltöltése az utca vagy a belső udvar felől.Ár : 29,775 MFtHívását a hét minden napján fogadom ! Ha eladásra szánt ingatlana van abban is segítünk.

ÚJ ÉPÍTÉSŰ társasház és ÜZLETKÖZPONT 2017 márciusában költözhető !ELADÓ BP. XVII. kerületében a közkedvelt kertvárosban forgalmas főútvonal mellett, befejezés előtt álló többlakásos társasház és ÜZLETKÖZPONT földszinti, különböző alapterületű még meglévő néhány ÜZLETE.A környék ellátottságának hiányosságait mérlegelve javasolt profil az igénybe vételre : húsbolt, zöldségbolt, virágbolt, papírbolt, ruházati bolt, háztartási bolt, bank-fiók.2-es jelű üzlet teljes alapterülete 67,2 nm (benne 28,75 nm eladótér + 38,45 nm kiszolgáló terület-raktár és szociális blokk mosdóval WC-vel). Belmagasság 3 m.Az utca felőli portálok padozattól mennyezetig 2x4 mm-es ragasztott biztonsági üvegből, az elválasztó falak 30 a belső válaszfalak 10 cm vtg. téglából készültek, a belső ajtók rugalmas tömítésű MDF borítású ajtólappal keményfa élképzéssel választható színű fóliázott kivitelben MDF tokkal 3db állítható hengeres pánttal. Az üvegszál betétes aljzat alá 2 rétegű talajnedvesség elleni szigetelés és 10 cm vtg. lépésálló hőszigetelés került, a monolit vasbeton födém és az álmennyezet között a profilnak megfelelő villany és gépészeti hálózatok kiépíthetőek. A belső, géppel vakolt falfelületekre és a simított aljzatra az új tulajdonos kívánsága szerint kiválasztott felületképzés és burkolat kerülhet. Az üzlettér és a többi helyiség hűtő-fűtő készülékkel ellátott, a szoc. blokk elektromos bojlerrel és szellőztető elszívóval szerelt, a vizes szerelvények Kludi és Geberit gyártmányúak. Reklámtábla, reklámfény, riasztó megoldható. Víz és villany fogyasztás önálló órával mérhető, gáz nincs.Az épület vasbeton vázas 30 cm-es kitöltő falazattal rajta homlokzati hőszigetelés 10cm-es KNAUF vakolható víztaszító elemekből ragasztva . A homlokzati felületképzés ragasztott fagyálló polírozott mészkőlap burkolat és műgyanta kötésű fehér dörzsölt vékonyvakolat kombinációja.Az energetikai besorolás „A” jelű. Belső udvari felszíni parkoló vásárolható.Az esztétikusan kialakított impozáns épület modern stílusban, a legkorszerűbb építészeti megoldásokat felhasználva készül el. Árú feltöltése az utca vagy a belső udvar felől.Ár : 51,226 MFtHívását a hét minden napján fogadom ! Ha eladásra szánt ingatlana van abban is segítünk.

ÚJ ÉPÍTÉSŰ társasház és ÜZLETKÖZPONT 2017 márciusában költözhető !ELADÓ BP. XVII. kerületében a közkedvelt kertvárosban forgalmas főútvonal mellett, befejezés előtt álló többlakásos társasház és ÜZLETKÖZPONT földszinti, különböző alapterületű még meglévő néhány ÜZLETE.A környék ellátottságának hiányosságait mérlegelve javasolt profil az igénybe vételre : húsbolt, zöldségbolt, virágbolt, papírbolt, ruházati bolt, háztartási bolt, bank-fiók.2-es jelű üzlet teljes alapterülete 67,2 nm (benne 28,75 nm eladótér + 38,45 nm kiszolgáló terület-raktár és szociális blokk mosdóval WC-vel). Belmagasság 3 m.Az utca felőli portálok padozattól mennyezetig 2x4 mm-es ragasztott biztonsági üvegből, az elválasztó falak 30 a belső válaszfalak 10 cm vtg. téglából készültek, a belső ajtók rugalmas tömítésű MDF borítású ajtólappal keményfa élképzéssel választható színű fóliázott kivitelben MDF tokkal 3db állítható hengeres pánttal. Az üvegszál betétes aljzat alá 2 rétegű talajnedvesség elleni szigetelés és 10 cm vtg. lépésálló hőszigetelés került, a monolit vasbeton födém és az álmennyezet között a profilnak megfelelő villany és gépészeti hálózatok kiépíthetőek. A belső, géppel vakolt falfelületekre és a simított aljzatra az új tulajdonos kívánsága szerint kiválasztott felületképzés és burkolat kerülhet. Az üzlettér és a többi helyiség hűtő-fűtő készülékkel ellátott, a szoc. blokk elektromos bojlerrel és szellőztető elszívóval szerelt, a vizes szerelvények Kludi és Geberit gyártmányúak. Reklámtábla, reklámfény, riasztó megoldható. Víz és villany fogyasztás önálló órával mérhető, gáz nincs.Az épület vasbeton vázas 30 cm-es kitöltő falazattal rajta homlokzati hőszigetelés 10cm-es KNAUF vakolható víztaszító elemekből ragasztva . A homlokzati felületképzés ragasztott fagyálló polírozott mészkőlap burkolat és műgyanta kötésű fehér dörzsölt vékonyvakolat kombinációja.Az energetikai besorolás „A” jelű. Belső udvari felszíni parkoló vásárolható.Az esztétikusan kialakított impozáns épület modern stílusban, a legkorszerűbb építészeti megoldásokat felhasználva készül el. Árú feltöltése az utca vagy a belső udvar felől.Ár : 51,226 MFtHívását a hét minden napján fogadom ! Ha eladásra szánt ingatlana van abban is segítünk.

ÚJ ÉPÍTÉSŰ társasház és ÜZLETKÖZPONT 2017 márciusában költözhető !ELADÓ BP. XVII. kerületében a közkedvelt kertvárosban forgalmas főútvonal mellett, befejezés előtt álló többlakásos társasház és ÜZLETKÖZPONT földszinti, különböző alapterületű még meglévő néhány ÜZLETE.A környék ellátottságának hiányosságait mérlegelve javasolt profil az igénybe vételre : húsbolt, zöldségbolt, virágbolt, papírbolt, ruházati bolt, háztartási bolt, bank-fiók8-as jelű üzlet teljes alapterülete 30,70 nm (benne 18,15 nm eladótér + 12,55 nm kiszolgáló terület-raktár és szociális blokk mosdóval WC-vel). Belmagasság 3 m.Az utca felőli portálok padozattól mennyezetig 2x4 mm-es ragasztott biztonsági üvegből, az elválasztó falak 30 a belső válaszfalak 10 cm vtg. téglából készültek, a belső ajtók rugalmas tömítésű MDF borítású ajtólappal keményfa élképzéssel választható színű fóliázott kivitelben MDF tokkal 3db állítható hengeres pánttal. Az üvegszál betétes aljzat alá 2 rétegű talajnedvesség elleni szigetelés és 10 cm vtg. lépésálló hőszigetelés került, a monolit vasbeton födém és az álmennyezet között a profilnak megfelelő villany és gépészeti hálózatok kiépíthetőek. A belső, géppel vakolt falfelületekre és a simított aljzatra az új tulajdonos kívánsága szerint kiválasztott felületképzés és burkolat kerülhet. Az üzlettér és a többi helyiség hűtő-fűtő készülékkel ellátott, a szoc. blokk elektromos bojlerrel és szellőztető elszívóval szerelt, a vizes szerelvények Kludi és Geberit gyártmányúak. Reklámtábla, reklámfény, riasztó megoldható. Víz és villany fogyasztás önálló órával mérhető, gáz nincs.Az épület vasbeton vázas 30 cm-es kitöltő falazattal rajta homlokzati hőszigetelés 10cm-es KNAUF vakolható víztaszító elemekből ragasztva . A homlokzati felületképzés ragasztott fagyálló polírozott mészkőlap burkolat és műgyanta kötésű fehér dörzsölt vékonyvakolat kombinációja.Az energetikai besorolás „A” jelű. Belső udvari felszíni parkoló vásárolható.Az esztétikusan kialakított impozáns épület modern stílusban, a legkorszerűbb építészeti megoldásokat felhasználva készül el. Árú feltöltése az utca vagy a belső udvar felől.Ár : 23,402 MFtHívását a hét minden napján fogadom ! Ha eladásra szánt ingatlana van abban is segítünk.

ÚJ ÉPÍTÉSŰ társasház és ÜZLETKÖZPONT 2017 márciusában költözhető !ELADÓ BP. XVII. kerületében a közkedvelt kertvárosban forgalmas főútvonal mellett, befejezés előtt álló többlakásos társasház és ÜZLETKÖZPONT földszinti, különböző alapterületű még meglévő néhány ÜZLETE.A környék ellátottságának hiányosságait mérlegelve javasolt profil az igénybe vételre : húsbolt, zöldségbolt, virágbolt, papírbolt, ruházati bolt, háztartási bolt, bank-fiók.10-es jelű üzlet teljes alapterülete 40,44 nm (benne 22,02 nm eladótér + 18,42 nm kiszolgáló terület-raktár és szociális blokk mosdóval WC-vel). Belmagasság 3 m.Az utca felőli portálok padozattól mennyezetig 2x4 mm-es ragasztott biztonsági üvegből, az elválasztó falak 30 a belső válaszfalak 10 cm vtg. téglából készültek, a belső ajtók rugalmas tömítésű MDF borítású ajtólappal keményfa élképzéssel választható színű fóliázott kivitelben MDF tokkal 3db állítható hengeres pánttal. Az üvegszál betétes aljzat alá 2 rétegű talajnedvesség elleni szigetelés és 10 cm vtg. lépésálló hőszigetelés került, a monolit vasbeton födém és az álmennyezet között a profilnak megfelelő villany és gépészeti hálózatok kiépíthetőek. A belső, géppel vakolt falfelületekre és a simított aljzatra az új tulajdonos kívánsága szerint kiválasztott felületképzés és burkolat kerülhet. Az üzlettér és a többi helyiség hűtő-fűtő készülékkel ellátott, a szoc. blokk elektromos bojlerrel és szellőztető elszívóval szerelt, a vizes szerelvények Kludi és Geberit gyártmányúak. Reklámtábla, reklámfény, riasztó megoldható. Víz és villany fogyasztás önálló órával mérhető, gáz nincs.Az épület vasbeton vázas 30 cm-es kitöltő falazattal rajta homlokzati hőszigetelés 10cm-es KNAUF vakolható víztaszító elemekből ragasztva . A homlokzati felületképzés ragasztott fagyálló polírozott mészkőlap burkolat és műgyanta kötésű fehér dörzsölt vékonyvakolat kombinációja.Az energetikai besorolás „A” jelű. Belső udvari felszíni parkoló vásárolható.Az esztétikusan kialakított impozáns épület modern stílusban, a legkorszerűbb építészeti megoldásokat felhasználva készül el. Árú feltöltése az utca vagy a belső udvar felől.Ár : 23,111 MFtHívását a hét minden napján fogadom ! Ha eladásra szánt ingatlana van abban is segítünk.

ÚJ ÉPÍTÉSŰ társasház és ÜZLETKÖZPONT 2017 márciusában költözhető !ELADÓ BP. XVII. kerületében a közkedvelt kertvárosban forgalmas főútvonal mellett, befejezés előtt álló többlakásos társasház és ÜZLETKÖZPONT földszinti, különböző alapterületű még meglévő néhány ÜZLETE.A környék ellátottságának hiányosságait mérlegelve javasolt profil az igénybe vételre : húsbolt, zöldségbolt, virágbolt, papírbolt, ruházati bolt, háztartási bolt, bank-fiók.11-es jelű üzlet teljes alapterülete 33,58 nm (benne 16,47 nm eladótér + 17,11 nm kiszolgáló terület-raktár és szociális blokk mosdóval WC-vel). Belmagasság 3 m.Az utca felőli portálok padozattól mennyezetig 2x4 mm-es ragasztott biztonsági üvegből, az elválasztó falak 30 a belső válaszfalak 10 cm vtg. téglából készültek, a belső ajtók rugalmas tömítésű MDF borítású ajtólappal keményfa élképzéssel választható színű fóliázott kivitelben MDF tokkal 3db állítható hengeres pánttal. Az üvegszál betétes aljzat alá 2 rétegű talajnedvesség elleni szigetelés és 10 cm vtg. lépésálló hőszigetelés került, a monolit vasbeton födém és az álmennyezet között a profilnak megfelelő villany és gépészeti hálózatok kiépíthetőek. A belső, géppel vakolt falfelületekre és a simított aljzatra az új tulajdonos kívánsága szerint kiválasztott felületképzés és burkolat kerülhet. Az üzlettér és a többi helyiség hűtő-fűtő készülékkel ellátott, a szoc. blokk elektromos bojlerrel és szellőztető elszívóval szerelt, a vizes szerelvények Kludi és Geberit gyártmányúak. Reklámtábla, reklámfény, riasztó megoldható. Víz és villany fogyasztás önálló órával mérhető, gáz nincs.Az épület vasbeton vázas 30 cm-es kitöltő falazattal rajta homlokzati hőszigetelés 10cm-es KNAUF vakolható víztaszító elemekből ragasztva . A homlokzati felületképzés ragasztott fagyálló polírozott mészkőlap burkolat és műgyanta kötésű fehér dörzsölt vékonyvakolat kombinációja.Az energetikai besorolás „A” jelű. Belső udvari felszíni parkoló vásárolható.Az esztétikusan kialakított impozáns épület modern stílusban, a legkorszerűbb építészeti megoldásokat felhasználva készül el. Árú feltöltése az utca vagy a belső udvar felől.Ár : 19,191 MFtHívását a hét minden napján fogadom ! Ha eladásra szánt ingatlana van abban is segítünk.

ÚJ ÉPÍTÉSŰ társasház és ÜZLETKÖZPONT 2017 márciusában költözhető !ELADÓ BP. XVII. kerületében a közkedvelt kertvárosban forgalmas főútvonal mellett, befejezés előtt álló többlakásos társasház és ÜZLETKÖZPONT földszinti, különböző alapterületű még meglévő néhány ÜZLETE.A környék ellátottságának hiányosságait mérlegelve javasolt profil az igénybe vételre : húsbolt, zöldségbolt, virágbolt, papírbolt, ruházati bolt, háztartási bolt, bank-fiók.6-os jelű üzlet teljes alapterülete 52,13 nm (benne 29,73 nm eladótér + 22,40 nm kiszolgáló terület-raktár és szociális blokk mosdóval WC-vel). Belmagasság 3 m.Az utca felőli portálok padozattól mennyezetig 2x4 mm-es ragasztott biztonsági üvegből, az elválasztó falak 30 a belső válaszfalak 10 cm vtg. téglából készültek, a belső ajtók rugalmas tömítésű MDF borítású ajtólappal keményfa élképzéssel választható színű fóliázott kivitelben MDF tokkal 3db állítható hengeres pánttal. Az üvegszál betétes aljzat alá 2 rétegű talajnedvesség elleni szigetelés és 10 cm vtg. lépésálló hőszigetelés került, a monolit vasbeton födém és az álmennyezet között a profilnak megfelelő villany és gépészeti hálózatok kiépíthetőek. A belső, géppel vakolt falfelületekre és a simított aljzatra az új tulajdonos kívánsága szerint kiválasztott felületképzés és burkolat kerülhet. Az üzlettér és a többi helyiség hűtő-fűtő készülékkel ellátott, a szoc. blokk elektromos bojlerrel és szellőztető elszívóval szerelt, a vizes szerelvények Kludi és Geberit gyártmányúak. Reklámtábla, reklámfény, riasztó megoldható. Víz és villany fogyasztás önálló órával mérhető, gáz nincs.Az épület vasbeton vázas 30 cm-es kitöltő falazattal rajta homlokzati hőszigetelés 10cm-es KNAUF vakolható víztaszító elemekből ragasztva . A homlokzati felületképzés ragasztott fagyálló polírozott mészkőlap burkolat és műgyanta kötésű fehér dörzsölt vékonyvakolat kombinációja.Az energetikai besorolás „A” jelű. Belső udvari felszíni parkoló vásárolható.Az esztétikusan kialakított impozáns épület modern stílusban, a legkorszerűbb építészeti megoldásokat felhasználva készül el. Árú feltöltése az utca vagy a belső udvar felől.Ár : 39,739 MFtHívását a hét minden napján fogadom ! Ha eladásra szánt ingatlana van abban is segítünk.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!