Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

AKCIÓ! A KERTKAPCSOLATOS LAKÁSOK AJÁNDÉK KERTTEL!!!A XVI. kerületben, Árpádföldön, csendes, nyugodt, hangulatos környezetben épülő 3 szintes, 20 lakásos társasházban kínálunk eladásra remek belső elosztású, a mai kor igényeit kielégítő lakásokat!A lakások többségében Kelet és Nyugat irányú megnyitással rendelkeznek, közvetlen kertkapcsolatos teraszokkal a földszinten, illetve erkélyekkel az emeleteken. Funkcionális kialakításban a lakások a mai igényeknek megfelelően tagozódnak, jellemzően egybe nyitott konyha-étkező-nappali helyiségekkel, amelyekhez erkély vagy terasz kapcsolódik. A ház exkluzív, minőségi kivitelezésben épül, 30 Porotherm + 10 cm grafitos szigeteléssel, 3 rétegű üvegezésű nyílászárókkal. A hideg burkolatok 5000 Ft értékben, a meleg burkolatok 3.500Ft értékben válaszhatók, a fűtést és a meleg víz ellátást házközponti fűtés biztosítja, egyedi méréssel. A ház közepén kapott helyet a lépcsőház, ahonnan elérhetjük a lakásokat. I.emelet6sz. 1 szobás, 34,71 nm-es lakás 12,69 nm-es terasszal, 16,35 nm-es kerttel. A lakás kulcsrakész ára: 19.710.000 FtA lakáshoz teremgarázs beálló, vagy felszíni beálló, valamint tároló helyiség vásárlása kötelező.Teremgarázs beálló: 2.500.000.- Ft.Felszíni beálló: 2.000.000.- Ft.Tároló: 250.000.- Ft. / m2Megbízható, leinformálható kivitelező, referencia ingatlanok megtekinthetők!A szerződéskötés ügyvédi munkadíját a beruházó átvállalja!A házban további teraszos lakások eladók 34 nm-től 122 nm-ig.További információért kérem, hívjon bizalommal. Irodánk honlapján további ingatlan ajánlatainkból válogathat. Ingyenes hitelügyintézőink segítségével megtalálhatják a legmegfelelőbb hitelfelvételi lehetőséget.

AKCIÓ! A KERTKAPCSOLATOS LAKÁSOK AJÁNDÉK KERTTEL!!!A XVI. kerületben, Árpádföldön, csendes, nyugodt, hangulatos környezetben épülő 3 szintes, 20 lakásos társasházban kínálunk eladásra remek belső elosztású, a mai kor igényeit kielégítő lakásokat!A lakások többségében Kelet és Nyugat irányú megnyitással rendelkeznek, közvetlen kertkapcsolatos teraszokkal a földszinten, illetve erkélyekkel az emeleteken. Funkcionális kialakításban a lakások a mai igényeknek megfelelően tagozódnak, jellemzően egybe nyitott konyha-étkező-nappali helyiségekkel, amelyekhez erkély vagy terasz kapcsolódik. A ház exkluzív, minőségi kivitelezésben épül, 30 Porotherm + 10 cm grafitos szigeteléssel, 3 rétegű üvegezésű nyílászárókkal. A hideg burkolatok 5000 Ft értékben, a meleg burkolatok 3.500Ft értékben válaszhatók, a fűtést és a meleg víz ellátást házközponti fűtés biztosítja, egyedi méréssel. A ház közepén kapott helyet a lépcsőház, ahonnan elérhetjük a lakásokat. I.emelet7sz. 1 szobás, 34,89 nm-es lakás 10,89 nm-es terasszal, 15,9 nm-es kerttel. A lakás kulcsrakész ára: 19.360.000 FtA lakáshoz teremgarázs beálló, vagy felszíni beálló, valamint tároló helyiség vásárlása kötelező.Teremgarázs beálló: 2.500.000.- Ft.Felszíni beálló: 2.000.000.- Ft.Tároló: 250.000.- Ft. / m2Megbízható, leinformálható kivitelező, referencia ingatlanok megtekinthetők!A szerződéskötés ügyvédi munkadíját a beruházó átvállalja!A házban további teraszos lakások eladók 34 nm-től 122 nm-ig.További információért kérem, hívjon bizalommal. Irodánk honlapján további ingatlan ajánlatainkból válogathat. Ingyenes hitelügyintézőink segítségével megtalálhatják a legmegfelelőbb hitelfelvételi lehetőséget.

Eladó a pesti oldal külvárosának legélhetőbb, legbiztonságosabb részén, a XVI. kerületben, Mátyásföldön, a Jókai lakótelepen, a Tekla utcában egy 7 emeletes, liftes, csúsztatott zsalus ház, hatodik emeletén elhelyezkedő, 49 nm-es, 2 szobás, nagy erkélyes lakás. A lakás kifejezetten jó tájolású, rendkívül világos, a konyha is fényárban úszik. A szobák külön nyílóak, a nappaliból egy tágas méretekkel rendelkező erkély nyílik. A fürdőszoba kádas, a wc-vel egy helyiségben található. A lakáshoz tartozik egy nagy méretű gardrób is, ami kiváló tárolási, pakolási lehetőséget nyújt, hozzásegítve a szerencsés új tulajdonost a szobákban lévő nagy élettér megtartásához. Az otthon melegét a ház saját kazánja biztosítja. Az ingatlan a XVI. kerület központjában helyezkedik el, így a környéken számos iskola, óvoda, bank, kisebb-nagyobb élelmiszerboltok, piac, zöldséges, posta, gyógyszertár, színház és számos további üzlet is megtalálható. A parkolás ingyenes, a tömegközlekedés kiváló (az Örs vezér terét számos buszjárattal és HÉV-vel is elérhetjük kb. 10-15 perc alatt a nap bármely szakában). Költözzön a jó levegőjű kertvárosba, ahol számos parkot, kirándulóhelyet is megtalál (Szilas patak, Naplás tó, stb..)!Ajánlom ezt a sok fantáziát rejtő otthont közös életüket most kezdő fiatal pároknak, kisebb családoknak, akik a saját igényeik szerint alakíthatják és rendezhetik be ezt a rendkívül sok lehetőséget rejtő lakást. Ár: 19,5M ft

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!