Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

---3 LAKÁSOS SORHÁZBAN KÖZÉPSŐ LAKÁS !!!!-------CSOK IGÉNYELHETŐ!!------NNCS EGYMÁSON ÁT JÁRÁS!!---16.kerületben ÁRPÁDFÖLDÖN csendes mellék utcájában kínáljuk eladásra ezt a minden igényt kielégítő MODERN stílusban épülő 2 TELJES SZINTES 170 NM-ES,4+2 szobás dupla komfortos sorházi lakást GARÁZZSAL.30-as téglából épül,10 cm-es dryvit szigeteléssel,csomómentes fa MINŐSÉGI nyílászárókkal,viacoloros felszíni kocsibeállóval.A szélső dupla garázsos lakások ára 57 mft. 90%-os készültségben, a kulcsrkész ár plusz 10% 62,7 mft. középső lakás: 54 mill plusz 10% - redőny előkészítés, klima kiállás(csak elektromos) 2db,Paradox riasztó, fa nyilászárok, padlófütés és radiátoros fűtés, elektromos kapuk, kaputelefon.40 NM-ES TÁGAS VILÁGOS AMERIKAI KONYHA NAPPALIVAL ÉPÜL!!!KANDALLÓ KÉMÉNNYEL,gáz cirkó fűtéssel,radiátorokkal,padlófűtéssel,elektromos garázs és kapunyitóval,kaputelefonnal,terasszal,KLÍMA KIÉPÍTÉSSEL,400 nm.-es saját kerttel!A burkolatok széles skálán választhatók,referencia,garancia van.A házhoz 250 nm-es le választott telek tartozik.ÁRA 90%-osan:54 mft.( Ebben nincs benne a belső burkolatok,szaniterek,kapcsolók,belső ajtók,festés,ez még +10%)A KIVITELEZŐ RUGALMAS,BÁRMILYEN VÁLTOZTATÁSRA HAJLANDÓ.----REFERENCIA HÁZAK TÖMKELEGE A KÖRNYÉKEN MEGTEKINTHETŐEK!----átadás:2017 év végeSZUPER CSENDES MELLÉK UTCÁBAN ÉPÜL,TÖBB BUSZ JÁRAT PÁR PERCRE,ÓVODA,ISKOLA,KÖZÉRT,ORVOSI RENDELŐ....MINDEN FONTOS INTÉZMÉNY KÖNNYEDÉN GYALOGSZERREL MEGKÖZELÍTHETŐ!!!----16.KERÜLETI ÚJ ÉPÍTÉSŰ INGATLANOK SZÉLES VÁLASZTÉKÁVAL ÁLLUNKKEDVES ÜGYFELEINK RENDELKEZÉSÉRE!-----HÍVJON A RÉSZLETEK ÉS A MEGTEKINTÉS MIATT BIZALOMMAL.INGYENES HITEL ÜGYINTÉZŐINK ÁLLNAK ÜGYFELEINK SZOLGÁLATÁRA.IRODÁNK ÜGYVÉDI HÁTTÉRREL ÉS TAKARNET SZOLGÁLTATÁSSAL IS RENDELKEZIK.ENERGETIKAI TANUSÍTVÁNY KIÁLLÍTÁSÁBAN IS SEGÍTSÉGET NYÚJTUNK.

06 20 544 4Mutat

Tavaszi+K Kft.

Ranhoffer Beatrix

---DUPLA GARÁZSOS SORHÁZ ELADÓ!---3 LAKÁSOS SORHÁZBAN!!!!-------CSOK IGÉNYELHETŐ!!------NNCS EGYMÁSON ÁT JÁRÁS!!---16.kerületben ÁRPÁDFÖLDÖN csendes mellék utcájában kínáljuk eladásra ezt a minden igényt kielégítő MODERN stílusban épülő 2 TELJES SZINTES 170 NM-ES,4+2 szobás dupla komfortos sorházi lakást GARÁZZSAL.30-as téglából épül,10 cm-es dryvit szigeteléssel,csomómentes fa MINŐSÉGI nyílászárókkal,viacoloros felszíni kocsibeállóval.A szélső dupla garázsos lakások ára 57 mft. 90%-os készültségben, a kulcsrkész ár plusz 10% 62,7 mft. középső lakás: 54 mill plusz 10% - redőny előkészítés, klima kiállás(csak elektromos) 2db,Paradox riasztó, fa nyilászárok, padlófütés és radiátoros fűtés, elektromos kapuk, kaputelefon.40 NM-ES TÁGAS VILÁGOS AMERIKAI KONYHA NAPPALIVAL ÉPÜL!!!KANDALLÓ KÉMÉNNYEL,gáz cirkó fűtéssel,radiátorokkal,padlófűtéssel,elektromos garázs és kapunyitóval,kaputelefonnal,terasszal,KLÍMA KIÉPÍTÉSSEL,400 nm.-es saját kerttel!A burkolatok széles skálán választhatók,referencia,garancia van.A házhoz 400 nm-es le választott telek tartozik.ÁRA 90%-osan:57 mft.( Ebben nincs benne a belső burkolatok,szaniterek,kapcsolók,belső ajtók,festés,ez még +10%)A KIVITELEZŐ RUGALMAS,BÁRMILYEN VÁLTOZTATÁSRA HAJLANDÓ.----REFERENCIA HÁZAK TÖMKELEGE A KÖRNYÉKEN MEGTEKINTHETŐEK!----átadás:2017 év végeSZUPER CSENDES MELLÉK UTCÁBAN ÉPÜL,TÖBB BUSZ JÁRAT PÁR PERCRE,ÓVODA,ISKOLA,KÖZÉRT,ORVOSI RENDELŐ....MINDEN FONTOS INTÉZMÉNY KÖNNYEDÉN GYALOGSZERREL MEGKÖZELÍTHETŐ!!!----16.KERÜLETI ÚJ ÉPÍTÉSŰ INGATLANOK SZÉLES VÁLASZTÉKÁVAL ÁLLUNKKEDVES ÜGYFELEINK RENDELKEZÉSÉRE!-----HÍVJON A RÉSZLETEK ÉS A MEGTEKINTÉS MIATT BIZALOMMAL.INGYENES HITEL ÜGYINTÉZŐINK ÁLLNAK ÜGYFELEINK SZOLGÁLATÁRA.IRODÁNK ÜGYVÉDI HÁTTÉRREL ÉS TAKARNET SZOLGÁLTATÁSSAL IS RENDELKEZIK.ENERGETIKAI TANUSÍTVÁNY KIÁLLÍTÁSÁBAN IS SEGÍTSÉGET NYÚJTUNK.

06 20 544 4Mutat

Tavaszi+K Kft.

Ranhoffer Beatrix

ÚJ KÖRNYEZETBEN GEOTERMIKUS IKERHÁZ ÉPÜL LUXUSKIVITELBEN, A MEGSZOKOTTÓL ELTÉRŐ EXTRÁKKAL ÉS PARAMÉTEREKKEL!!! MÁR CSAK AZ EGYIK FELE ELADÓ!!!---PADLÓFŰTÉS - MENNYEZETFŰTÉS - FALFŰTÉS - HŐSZIVATTYÚS FŰTÉS - HŰTÉS---- saját 420 nm-es telekhányad- 159 nm-es belső tér két szinten- az emeleti élettéren is teljes a belmagasság- garázs- 44 nm-es amerikai konyha és nappali- földszinten is hálószoba- emeleten gardrób és háztartási helyiség- emeleten minden háló 12 nm feletti - garázsból megközelíthető beltérEXTRÁK- HOMLOKZATI FALAZAT (PASSZÍV HÁZ-JELLEG, ALÁBB RÉSZLETEZVE)- KANDALLÓKIÁLLÁS A NAPPALIBAN- TRIPLA ÜVEGEZÉSŰ 6 LÉGKAMRÁS NYÍLÁSZÁRÓK- BELÜL FA, KÍVÜL MÉSZKŐ KÖNYÖKLŐK AZ ABLAKOKNÁL- 4.000 FT BRUTTÓ BURKOLATÁRAK A KULCSRAKÉSZ ÁLLAPOTHOZJogi vonatkozásTehermentes kivitelezés, több mint 15 éves cég építi. A kivitelező társasházat alapít, külön albetéten kerülnek bejegyzésre az ikerfelek. Kulcsrakészen átvehető a saját igények alapján befejezve.ÁTADÁS: 2017. márciusA telekTeljesen sík, 840 nm-es, összközműves. Járda készül 1,5 méter szélességben az utcafronton. A kerítés faosztású és kovácsoltvas betétekkel díszített. Motoros nagykapu áll rendelkezésre a motoros garázsajtók eléréséhez. Kaputelefon készül a személyi bejáróhoz. A kertHomogenizáló tereprendezés után kerül átadásra, hálózati vízkiállással.A közlekedő részeken térkövezés készül. A méretek- földszint hasznos 82,36 nm (ebből garázs 16,5 nm)- emelet hasznos 77,07 nm- saját padlástér, minimálisan pakolható, egymás fölé nincs átjárás- terasz 13,35 nm + kb 250 nm zöldfelület (kert)Földszint kiosztásElőtér, ablakos fürdő, garázs, amerikai konyha és nappali, hálószoba, lépcsőtér, alatta kamraEmelet kiosztásKözlekedő, hálószoba (3), fürdőszoba, gardrób+háztartási helyiségA falazatA felmenő falszerkezet új technológiával emelkedik ki a föld felszíne fölé. THERMO BLOCKEz egy egységesen és egybeöntött 35 cm vastag grafitos polisztirol "zsaluzat", mely üreges. Bevasalva és betonnal kitöltve lesz állékony és minden eddigi szigetelési mutatót maga mögé utasít. A 35 cm-es vastagságból 14 cm-es réteg a külső környezet felé dolgozik, így taszítva a fagypontot a homlokzaton kívülre. Homlokzat felületkezelt, a falon belül pedig gipszkarton és felületkezelt fal alakul ki. A fűtésHőszivattyús hőcserélő rendszer, mely a kedvezményes geo-tarifával mért, vagyis az ingatlanhoz két villanyóra tartozik majd. A meleg vizet is előállítja. Minden főbb helyiségben termosztát kerül beszerelésre. Az ingatlan irányára: 58 M Ft!!!További részletes tájékoztatást telefonon vagy a helyszínen szívesen adok! - a telek bejárása- részletes műszaki tartalom, alaprajzok átelemzése- látványtervek- referenciák- finanszírozás - kulcsrakész állapotVárom jelentkezésüket!

06/30-324-7Mutat

LÉGRÁDI IngatlanCentrum

Légrádi-Jóri Regina

A nyugalom szigete Ómátyásföldön!PRÉMIUM MEGBÍZÁS! CSAK IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!XVI. kerület legnyugodtabb, legkellemesebb részén, Ómátyásföldön a Nógrádverőce utcában kínálom megvételre ezt az újszerű, 2007-ben átadott, 130 nm-s, 4+1 félszobás, duplakomfortos ikerházat.Környezet:Ómátyásföld igazi kertvárosi, családi házas övezet. A terület szívében található Erzsébetliget, egy kb. 1,5 hektáros parkos terület a Bökényföldi út-Újszász utca-Diósy Lajos utca-Hunyadvár utca négyszögében. Mikor a villanegyed kiépülése megkezdődött, az erdőt parkosították és benne sportközpontot hoztak létre. Közösségi szerepe jelentős, főbb épületei az Erzsébet-ligeti Színház, az Erzsébet-ligeti tanuszoda, az MLTC sportközpontja öltözőkkel, klubhelyiséggel és sportpályákkal, a Külkereskedelmi Főiskola, a gyógyszertár és az orvosi rendelő. A házzal szemben hatalmas zöld terület teszi vadregényessé és izgalmassá a gyerekek mindennapjait. A Szilas patak gazdag élővilága minden évszakban szemet gyönyörködtető. Ház:A 2007-ben épült ikerház egy 220 nm-s telken helyezkedik el. Az elektromos kapuajtón áthaladva egy fedett gépkocsi beállót alakított ki a tulajdonos. Igény szerint ez átalakítható kerti pavilonná. A 30 cm-s téglából épült ingatlan 8 cm-s szigetelést kapott. A házba a szélfogón keresztül léphetünk be. Az ingatlan megálmodásánál fontos szempont volt, hogy élhető, nagy terek legyenek kialakítva. Ez a földszinten köszön vissza leghamarabb, hiszen itt van a 45 nm-s amerikai konyhás nappali. A rengeteg ablak és a dupla teraszajtó végett rendkívül napfényes és világos a lakás. A konyhával szemben, a lépcső alatt egy vendégmosdó, egy tároló és egy kandalló kapott helyet. A kandalló mindamellett, hogy esztétikailag is gyönyörködtet, képes a teljes alsó szintet kifűteni így ez a ház központi eleme. Az alsó szinten van még egy dolgozó/vendégszoba és a hozzá tartozó fürdőszoba. A kényelmes lépcsőn felérve az emeletre 3 teljes értékű szoba, egy fürdőszoba, egy külön wc és egy gardrób helyiség tárul elénk. A gardrób helyiségből lehet felmenni a padlásra ahol rengeteg pakolófelület kialakítására van még lehetőség. Ha nagy a család, akkor ez a tökéletes elrendezés az Ön számára.Finanszírozás:Az ingatlan per igény és tehermentes így akár banki hitellel is megvásárolható. Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk.Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

0630,9330Mutat

CC Home Kft.

Beke Kristóf

---IKERHÁZ RÁKOS SZENTMIHÁLY CSENDES KIS UTCÁJÁBAN!-------CSOK IGÉNYELHETŐ!!!---16.kerületben Rákos Szentmihály csendes mellék utcájában kínáljuk eladásra ezt a minden igényt kielégítő MODERN STÍLUSBAN épülő 2 TELJES SZINTES 130 NM-ES,3+2 szobás dupla komfortos IKERHÁZ MINDKÉT FELÉT GARÁZZSAL.30-as téglából épül,10 cm-es dryvit szigeteléssel,csomómentes fa MINŐSÉGI nyílászárókkal,viacoloros felszíni kocsibeállóval.FEDETT PERGOLÁS TERASSZAL,KÖZVETLEN KERTKAPCSOLATTAL,EMELETEN 2 DB.TÁGAS ERKÉLLYEL!!!40 NM-ES TÁGAS VILÁGOS AMERIKAI KONYHA NAPPALIVAL ÉPÜL!!!KANDALLÓ KÉMÉNNYEL,gáz cirkó fűtéssel,radiátorokkal,padlófűtéssel,elektromos garázs és kapunyitóval,kaputelefonnal,terasszal,KLÍMA KIÉPÍTÉSSEL,400 nm.-es saját kerttel!A burkolatok széles skálán választhatók,referencia,garancia van.A házhoz 350 nm-es le választott telek tartozik.I.ÁRA: 54 MFt.--90%-osanA KIVITELEZŐ RUGALMAS,BÁRMILYEN VÁLTOZTATÁSRA HAJLANDÓ.----REFERENCIA HÁZAK TÖMKELEGE A KÖRNYÉKEN MEGTEKINTHETŐEK!----átadás:2017 ŐSZESZUPER CSENDES MELLÉK UTCÁBAN ÉPÜL,TÖBB BUSZ JÁRAT PÁR PERCRE,ÓVODA,ISKOLA,KÖZÉRT,ORVOSI RENDELŐ,USZODA....MINDEN FONTOS INTÉZMÉNY KÖNNYEDÉN GYALOGSZERREL MEGKÖZELÍTHETŐ!!!----16.KERÜLETI ÚJ ÉPÍTÉSŰ INGATLANOK SZÉLES VÁLASZTÉKÁVAL ÁLLUNKKEDVES ÜGYFELEINK RENDELKEZÉSÉRE!-----HÍVJON A RÉSZLETEK ÉS A MEGTEKINTÉS MIATT BIZALOMMAL AKÁR HÉTVÉGÉN IS.INGYENES HITEL ÜGYINTÉZŐINK ÁLLNAK ÜGYFELEINK SZOLGÁLATÁRA.IRODÁNK ÜGYVÉDI HÁTTÉRREL ÉS TAKARNET SZOLGÁLTATÁSSAL IS RENDELKEZIK.ENERGETIKAI TANUSÍTVÁNY KIÁLLÍTÁSÁBAN IS SEGÍTSÉGET NYÚJTUNK.

06 20 544 4Mutat

Tavaszi+K Kft.

Ranhoffer Beatrix

IKERHÁZ ÉPÜL ÁRPÁDFÖLD CSENDES, KERTVÁROSI RÉSZÉN, családi életre tervezve, elérhető tömegközlekedés mellett!!!Átadás: 2017 májusA kivitelezőnek 2013 óta már 6 társasháza épült fel a XVI. kerületben!---/AZ INGATLAN MEGFELEL A CSOK FELTÉTELEINEK!/---JELENLEG MINDKÉT FELE ELADÓ!!!-------------------------------------------------Főbb paraméterek:- előkert, felszíni parkolóval- kétszintes élettér- földszinten is szoba- mindkét szinten fürdőszoba- nagy terasz- teraszról nyíló zárható tároló- saját hátsó kertrész- leválasztott előkert és hátsókert- padlófűtés- teljes belmagasság az emeleten- kulcsrakészen, egyedi igények alapjánJogi tudnivalókA kivitelező 1/1-ed tulajdonában van a telek, a teljes kivitelezés tehermentes. Társasházat alapít, így mindkét ingatlan külön albetéten kerül bejegyzésre, egymástól jogilag és fizikálisan is függetlenítve.Jogerős építési engedély és alapító okirat rendelkezésre áll.Saját kert: 269 nmFöldszint: 47,18 nmTerasz: 16,34 nmTároló: 5,25 nmEmelet: 43,16 nmA telekA telek teljesen sík, 538 nm-es és összközműves. Családi házak között helyezkedik el.Méretei:- utcafrontja 19 méter széles- mélysége 28,4 méter hosszúFizikális elosztásaAz épület párhuzamos elrendezésű az utcafrontra, így mindkettőnek saját utcafrontja van, külön nagykapuval és külön személyi bejáróval. Az egy ikerfélre eső utcafront 9,5 méter.Az utca1,5 méter széles új járda készül a fronton, faosztású kerítéssel, kaputelefonnal és a nagykapu elektromosan előkészített a motor fogadására.A kertAz előkert leválasztásra kerül, tehát sehol nem lehet átjárni a szomszéd ikerfél telkére. Térköves részen lehet eljutni gyalogosan az ingatlanig, illetve leparkolni a felszíni beállón.Az oldaltelek 3 méter széles, növényesítésre alkalmas. A hátsókert a fő kertrész, leválasztva és az egész területet durva tereprendezés, homogenizálás után adja át a kivitelező. Mindkét oldalon szikkasztó kerül kialakításra, melybe a környezeti víz bevezetésre kerül.Az öntözőrendszer és a növényesítés a vevő dolga.Az ingatlanA KIVITELEZŐVEL VALÓ SZOROS EGYÜTTMŰKÖDÉS ALAPJÁN A VEVŐ EGYEDI IGÉNYEI ALAPJÁN KÉSZÜL EL AZ INGATLAN!A földszinten az amerikai konyha és a nappali a központi tér a terasz-, és a közvetlen kertkapcsolattal. Ezen kívül rendelkezésre áll tágas előtér, ablakos fürdőszoba, dolgozószoba és a lépcsőtér alatt jól kihasználható kamra.Külön extra a teraszról nyíló 5 nm-es zárható tároló, mely kiegészíti a nyáresti partik előkészületét, vagy segít tárolni a kerti eszközöket.Az emeleten található három hálószoba, közlekedő és az ablakos fürdőszoba. A közlekedőből közelíthető meg a saját és leválasztott padlástér, mely pakolásra tökéletesen alkalmas. Az ingatlan kulcsrakészen vehető át, egyedi igények alapján. Választható:- burkolatok- szaniterek- falszínKérhető, a vételáron felül további díjazás ellenében:- bármi, ami megépíthető- álmennyezet, beépített világítás- térálló minifal médiázásra- épített zuhany...stbFűtésA fenti fürdőben helyezik el a 24 kW-os kondenzációs kazánt, mely átfolyós rendszeren alapulva előállítja a meleg vizet és felel a fűtésért. A hőleadás padlófűtésként és radiátorokkal történik, előre programozható digitális termosztáttal.Főbb műszaki tartalom:- C20 beton sávalap tüskézve, alápincézetlen- két réteg zsalukő lábazat- monolit nyitófödém 7 cm beépített hőszigeteléssel- felmenő falszerkezet Porotherm 30-as tégla- belső válaszfalak Porotherm 10-es tégla- két ingatlant elválasztó falazat Silka 30-as piacvezető hanggátló tégla- a kopogó hangok elkerülése érdekében az esztricht (úsztatott beton) réteg nincs nekibetonozva a felmenő falszerkezetnek- szinthatároló födém pallófödém monolit kiegészítéssel beépített hőszigeteléssel- fa fedélszék- Bramac betoncserép, kőzetgyapot szigetelés, légrés, párazáró fólia, hőtükör- turbós kémény- kondenzációs kazán 24 kW- dupla üvegezésű 1.0 hő-, és hangszigetelt nyílászárók- 10 cm Dryvit homlokzati szigetelés- födémek élei, terasz és erkély élei extra hőszigetelés- terasz fagyálló kerámiával burkolva- épület körül szervizjárda - vízelvezetésBiztosítom:- telek bejárását- kivitelezés részletes ismertetését- vizuális láttatás- teljes dokumentáció kielemzését- finanszírozás ismertetését- referenciák bemutatását

06/30-324-7Mutat

LÉGRÁDI IngatlanCentrum

Légrádi-Jóri Regina

A XVI. kerületben, Rákosszentmihály kiváló közlekedési adottságokkal rendelkező környékén, 909 nm-es telken épülő 3 lakásos sorház lakásait kínáljuk eladásra.A lakások déli fekvésűek, nappali + 4 hálószobásak, dupla komfortosak, garázzsal, tárolóval, saját kerttel.A lakások fűtését és a használati meleg vizet felső kategóriás Daikin levegő-víz hőszivattyús kialakításra kerül.Az egyedi mérőórákkal felszerelt lakások egymástól szerkezetileg függetlenül, légréssel és dupla sor téglával egymás mellé építve, nem összeépítve kerülnek kialakításra, így áthallás nincs. A ház főfalai 30 cm porotherm téglából épülnek, 12 cm dryvit szigeteléssel. A ház kulcsrakész állapotban kerül átadásra szaniterekkel, burkolatokkal, rendezett kerttel, új kerítésekkel, tér burkolt járdával. Belső ajtókat, a szanitereket és a burkolatokat belső műszaki tartalomban megjelölt összegig a vevő saját igénye szerint választhatja.A lakás helyiségei a következők:2. lakásFöldszint Előtér:3,57nmWC:1,55nmKonyha:7,1nmNappali-étkező:24,6nmKamra:4,05nmGarázs-tároló:25,08nmFöldszint nettó alapterülete:65,95nmTerasz:17,19nm Emelet:Közlekedő:6,78nmSzoba:9,61nmSzoba:11,63nmSzoba:8,84nmSzoba:11,15nmFürdő:5,85nmEmelet nettó alapterülete:53,86nmTerasz:10,1nmA lakás alapterülete a teraszok felével:133,5nmIrányár: 59,9 MFtÁtadás 2017 év végén, de már most leköthetőCSOK, hitel felvehető!További információért kérem, hívjon bizalommal. Irodánk honlapján további ingatlan ajánlatainkból válogathat. Ingyenes hitelügyintézőink segítségével megtalálhatják a legmegfelelőbb hitelfelvételi lehetőséget.

06203154Mutat

Tavaszi+K Kft.

Szoldinger Éva

REMEK BEOSZTÁS, KITŰNŐ KÖZLEKEDÉS, JÓ ÁLLAPOT, ALACSONY REZSIKÖLTSÉG !!!Amennyiben Ön egy élhető méretű házat keres a kertvárosban, ezt mindenképp látnia kell !XVI. Sashalom kertvárosában eladó vált egy 2001-ben épült ingatlan.A telek összesen 820 nm-es, ennek a fele tartozik az ingatlanhoz, melyre használati megosztási szerződéssel rendelkezik a tulajdonos. Az ingatlan másodrangú főútvonalon helyezkedik el, de mivel a kert hátsó végében található, így a forgalom zaja már nem zavarja az itt élők nyugalmát.Műszaki jellemzők: az alsó szint 2001-ben épült 30 cm téglafalazattal, az emeleti rész 2005-ben került kialakításra.Fa és műanyag thermo üvegű ablakokkal felszerelt, cirkófűtéses és klímatizált.Külső szigetelése nincs. Beosztása: alsó szinten találunk egy tágas étkezőkonyhát, szép beépített konyhabútorral, ami vételár részét képezi, nappali, hálószoba, fürdőszoba, külön wc, kamra, közlekedő. A konyhából egy 16 nm-es teraszra jutunk.Emelet: 3 hálószoba, fürdőszoba, előtér.Az ingatlan jó állapotú, nagyobb felújítást nem igényel, a kert rendezett, hangulatos kerti tó található benne.Az ingatlan tehermentes. Birtokba adása rugalmasan megoldható.Közelben található hatalmas park, mely sportolási és kikapcsolódási lehetőséget nyújt.Közlekedése kiváló, 6-8 perc sétával HÉV vonal elérhető.Iskolák, óvódák, közintézmények is közelben megtalálhatók.Az ingatlanhoz 2 autó részére garázs tartozik.Ár: 31,5 MFt.Várom hívást az ingatlan megvételével kapcsolatban felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok a hét minden napján.

+36706712Mutat

Vár-Köz Kft.

Bodzsár Andrea

P18417 XVI., Újmátyásföldön kétgenerációs családi ház eladó. Újmátyásföldön, teljesen csendes, hangulatos utcában eladó egy körbejárható kétgenerációs családi ház, 15 nm-es fedett terasszal, 540 nm-es kertjében medencével és garázzsal.A ház a '40-es években épült, 3.40-es belmagassággal, ezáltal kellemes térérzetet adva.A földszinten 2 lakás 2 generáció számára tökéletes megoldás, itt összesen 4 szoba, mindkét lakásban konyha és fürdőszoba is található. Jelenleg teljesen körbejárható, igény szerint lehet szétválasztani a 2 lakást. (lásd az alaprajzon.) A tetőtérben 2 félszoba van.A pincében van elhelyezve a mosókonyha és a gázkazán.A kertben fűthető, 5x3x1.50 m-es medence, 2 beállásos, szerelőaknával ellátott garázs és automata locsoló rendszer. Ez az ingatlan tökéletes 2 generáció számára, az idősebbeknek nem kell emeletre menniük, lépcsőzniük. Háborítatlan az itt élők nyugalma, teljes a csend, minimális az autóforgalom, jóformán csak az itt lakók járnak az utcában. * Földszint: 15 nm-es terasz, előszoba, 4 szoba, 1 fürdőszoba WC-vel, 1 fürdőszoba, WC, kamra, 2 konyha.; belmagasság: 3.40 m * Tetőtér: 2 félszoba 100 000 Ft Media Markt ajándék utalvány vagy ingyenes ügyvédi közreműködés minden családi ház vásárlónak! Felhasználási feltételek az utalványon. Töltse le az ajándék utalványt honlapunkról most! További képek, részletes leírás megtekintéséhez másolja be az alábbi hivatkozást böngészőjének címsorába: www.ingatlanonki.hu/18417

(30) 970 7Mutat

---TÁGAS CSALÁDI HÁZ DUPLA GARÁZZSAL,ÜZLETTEL!----ÁRPÁDFÖLDÖN kínáljuk megvásárlásra ezt a 190 nm-es tágas családi házat.Két generáció együtt élésére alakították ki,külön fel járatal az emeletre.Az alsó szint 1974-ben épült,1995-ben pedig a tetőtér rá építés valósult meg.Fő falak 38-as pth.téglából vannak,5 cm-es dryvit szigeteléssel,fa nyílászárókkal.A Földszinten egy közös lépcsőház,közlekedő,konyha étkező,fürdő szoba,kamra,3 egész szoba(2 db.20 nm-es,1 db.15 nm-es)Marad a zöld színű beépített konyha bútor,gépekkel(Candy márkájúak),beépített előszaba bútor.Emeleten 56 NM-ES TÁGA VILÁGOS AMERIKAI KONYHA+ÉTKEZŐ EGYBEN,piros beépített konyha bútor Bosch gépekkel,9 nm-es fürdő szoba,12 nm-es háló,közlekedő,5,40 nm-es erkély,4,60 nm-es előszoba.A fűtési rendszer gáz cirkós fűtés Bosch kazánnal,ami 2 éve lett ki cserélve,parapetes,vegyes tüzelésű kazán,de egy gáz óra van,villany órából 2 mellék mérő,az üzletnek is külön villany órája van!Extrák:dupla garázs,40 nm-es hátsó terasz,klíma,riasztó,redőnyök,padlófűtés,beépített konyha bútorok gépekkel együtt.A telken található még egy 28 nm-es utcai bejáratos üzlet helyiség,amely jelenleg is ki van adva,küldön órákkal rendelkezik.A kertben gyümölcsfák,cserjék,gyümölcs bokrok találhatóak,6 nm-es pince helyiség a terasz alatt,az épület körbe járható.I.ÁRA: 54,9 MFT.Aszfaltozott utcában,kiváló közlekedésnél található.Busz megálló 20 méterre található,31.es,931-es,hév megálló 600 méterre!----16.KERÜLETI ÚJ ÉPÍTÉSŰ,HASZNÁLT INGATLANOK SZÉLES VÁLASZTÉKÁVAL ÁLLUNKKEDVES ÜGYFELEINK RENDELKEZÉSÉRE!---------HÍVJON A RÉSZLETEK ÉS A MEGTEKINTÉS MIATT BIZALOMMAL!----INGYENES HITEL ÜGYINTÉZŐINK ÁLLNAK ÜGYFELEINK SZOLGÁLATÁRA.IRODÁNK ÜGYVÉDI HÁTTÉRREL ÉS TAKARNET SZOLGÁLTATÁSSAL IS RENDELKEZIK.ENERGETIKAI TANUSÍTVÁNY KIÁLLÍTÁSÁBAN IS SEGÍTSÉGET NYÚJTUNK.

06 20 544 4Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!