Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Parkokkal körülvett, csendes helyen, a Nádastó parkban, tiszta, rendezett, 4 emeletes, panelprogramos házban eladó egy tehermentes, 64 nm-es alapterületű, 3 szobás, lodzsás, 4. emeleti, klímás, távfűtéses, társasházi lakás.Kitűnő alaprajzi elrendezésű, minden szobája kényelmesen méretezett. A szobák egybe és külön is nyílnak, parkettával burkoltak, a többi helyiség járólapos. A fűtés szabályozható, a radiátorokon egyedi fűtésmérő van. Az ablakok korszerű, műanyag kivitelűek és két irányba néznek, parkolóra és a csendes, zöld parkra. A nagy ablakos konyhában a beépített bútor a tűzhellyel együtt a vételár része. A bejárati ajtó előtt ráccsal elzárt folyosórész van, ami 2 lakáshoz tartozik.A korszerűsítés összege (panelprogram, fűtéskorszerűsítés) a közös költséget nem terheli, ki van fizetve!A lakás előnye a biztonságos környezet, amely felvételt rögzítő biztonsági kamerával felszerelt. Továbbá az elhelyezkedése, mérete és elrendezése is ideális. A társasház környezete átmenő forgalomtól mentes, az infrastruktúra kiváló. Családbarát környezet: óvoda, bölcsőde, iskola, orvosi rendelő, posta, bevásárlási lehetőség stb. minden helyben! A ház előtt ingyenes parkoló, mely kényelmet biztosít az autó tulajdonosok számára. A tömegközlekedés rendkívül gyors és megbízható.Fiatal pároknak, gyermekes családoknak egyaránt ajánlom ezt a praktikus, kényelmes otthont. Ha felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását!

+36 70 703 4Mutat

XV.kerületben Nyírpalota úton egy erkélyes 69 m2-es EGYEDILEG FELÚJÍTOTT, KLÍMÁS, 3 KÜLÖN NYÍLÓ SZOBÁS lakás eladó! PANELPROGRAMOS, TÁVHŐ EGYEDI MÉRŐS így rezsije alacsony ehhez hozzájárul az is hogy a lakásban az összes lámpa LED IZZÓval ellátott.HANGSZIGETELT BIZTONSÁGI AJTÓ, ÉS HANGSZIGETELT PADLÓ, PLAFON ÉS FALAK teszi nyugodt otthonná. Új ABLAKOK, SZÚNYOGHÁLÓVAL ÉS REDŐNNYEL felszereltek.  Az összes szoba, előszoba és étkező tapétázott, padlók PARAFA PARKETTÁSak, járólaposak.szobákban legalább 10-12 konektor került beépítésre. Fürdőben SAROKKÁD ZUHANYPANELLEL teszi lehetővé a választást a gyors zuhany vagy a nyugodt és kényelmes fürdőzés között. VÍZ ÉS VILLANYVEZETÉKEK CSERÉLVE LETTEK. BEÉPÍTETT SZEKRÉNYEK és a  jól felszerelt konyha teszi még KÉNYELMESebbé ezt a KÜLÖNLEGES LAKÁSt.A ház mögött 2km hosszan park és kis erdő található ami szintén nagyszerű kikapcsolódást nyujt a mindennapokban.A közelben nagyszerű bevásárlási és szórakozási lehtetőségek vannak úgyanis a közelben van Pólus center, Ázsia center, vásárcsarnok, üzlethelységek, éttermek. Továbbá még bankok, gyógyszertárak, orvosi rendelők, 3 óvoda, 3 általános és 3 középiskola is van. Tömegközlekedés is kiváló!  7, 46, 146-os buszok és a 69-es villamos is pár perc alatt átszállás nélkül eljuthatunk a belvárosba vagy az M1-es, M2-es és M4-es metróhoz.lKitűnő és egyedi ajánlat! Tökéletes családoknak és befektetőknek is!Hívjon bizalommal és már mutatom is! Akár HÉTVÉGÉN is!

0620/239-20Mutat

Igényes, modern, felújított!Újpalotán, a Legénybíró utcában, parkokkal körülvett, tiszta, rendezett, panelprogramos házban eladó egy tehermentes, 61 nm-es 2+1 félszobás, lodzsás, nagy ablakos konyhás, távfűtéses társasházi panellakás. Az ingatlan frissen, teljes körűen felújított. A felújítás során a teljes elektromos hálózatot, a vízvezetéket, a beltéri ajtókat és a radiátorokat is kicserélték. A lakás biztonsági bejárati ajtós. Kitűnő alaprajzi elrendezésű, a szobák egybe és külön is nyílnak, laminált lappal burkoltak, a többi helyiség járólapos. Az ablakok korszerű, műanyag kivitelűek, redőnnyel felszereltek. Az új radiátorok termosztatikus szelepekkel vannak ellátva. A modernül kialakított nagy ablakos konyhában a beépített bútor a vételár része. A felújítás igényessége nem csak a fürdőszobán és a konyhán, de az egész lakáson megmutatkozik. A modern, világos falak, a szellős berendezés tágas, kényelmes térérzetet sugároz. Kiegészítői és praktikus elrendezése teszi különlegessé. A társasház folyamatosan karbantartott, a liftet korszerűsítették. Központi helyen van, a Fő tér közelében, a ház körül csendes park található. Gyermekbarát környezet: iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási lehetőség minden a közelben. A ház előtt ingyenes parkolási lehetőség. A tömegközlekedés rendkívül gyors és megbízható. Csendes nyugodt környezet, jó szomszédok, kiváló infrastruktúra! A lakás előnye a biztonságos környezet, amely biztonsági kamerával megfigyelt.Fiatal pároknak, gyermekes családoknak egyaránt ajánlom ezt a praktikus, kényelmes otthont. Ha felkeltettem érdeklődését, várom hívását.

+36 70 947 9Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!