Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

WEKERLEI JÓ ÁLLAPOTÚ HÁZRÉSZ GARÁZZSAL, KERTRÉSSZEL!KÖRNYEZET: Wekerletelep ALAPTERÜLET/BEOSZTÁS: br. 85 (nettó 78) nm 3 szoba + nappaliEMELET/ SZINT: földszint + beépített tetőtérÁLLAPOT/ MŰSZAKI/ESZTÉTIKAI: Wekerletelepen, egy 4 lakásos ház egyik első jó állapotú lakása, előkerttel, hátsó kerttel, saját garázzsal eladó! Az ingatlan tetőterét 13 éve építették be, ekkor nyerte el mai alaprajzi elrendezését az alsó szint is. A tetőtér beépítés és az akkori felújítás során a teljes víz, - csatornarendszer cseréje megtörtént, az elektromos hálózat újra lett vezetékelve, ill. a cirkófűtés is akkor került kiépítésre. A szobákban laminált padlót, a többi helyiségben kerámia burkolatot fektettek le. Az ablakok szép állapotú thermo fa szerkezetűek. A beépített konyhabútor természetesen a vételár része. Érdemes megnézni, műszakilag teljesen rendben van, egy tisztasági festés után költözhető!FŰTÉS: cirkófűtésKÖLTSÉGEK: Minden fogyasztás egyedi mérés alapján történik, közös költség nincs!!EGYÉB JELLEMZŐ: A hátsó kertben található a 15 nm-es tégla garázs. Az egész ház klimatizált, a nappaliban és a felső szobákban is. Wekerlén ritkaság, de itt a kertrészről még használati megosztási szerződést is írtak a tulajdonosok! KÖZLEKEDÉS: A közelben közlekedik a 42-es villamos a Határ úti metró felé, a 148-as és 151-es buszok pedig Kőbánya-Kispest felé közlekednek.

EGYEDÜLÁLLÓ AJÁNLAT, WEKERLÉN ELADÓ EGY MŰKÖDŐ PÉKSÉG, GÉPEKKEL, KISZOLGÁLÓ EGYSÉGGEL, PINCÉVEL, GARÁZZSAL, KIFEJEZETTEN EXCLUSIVE, BOHÉM HANGULATOT SUGÁRZÓ 202NM-ES LAKÁS, 988NM-ES TELEKTERÜLETEN. KÖRNYEZET: A világörökség részét képező, Wekerle telepen található, ez a frissen színezett, utcafrontján teljes felújításon átesett, lakóingatlan vállalkozás. Az ingatlan értékét nagyban növeli, hogy ez egy jól működő, bejáratott vállalkozás egy olyan területen, ahol már nem adnak engedélyt újabb vállalkozások nyitására, tehát a meglévő pékségek és sütödék, kifejezetten nagy értéket képviselnek, túl azon, hogy a felette elhelyezkedő lakóingatlan is egy rendkívül egyedi, kiváló beosztású lakás, élhető terekkel és különbejáratú szobákkal.ALAPTERÜLET/BEOSZTÁS: A lakóingatlan 202 nm-es, földszint és tetőtér kialakítású. A vállalkozás a pincében és a földszinten található, összesen 306 nm területen. Az üzemi terület mellett, több autószámára is parkolást biztosít a 988 nm-es telken lévő parkoló, valamint a 21nm-es garázs.EMELET/ SZINT: Pinceszint, földszint és tetőtér.Üzlethelyiség.ÁLLAPOT/ MŰSZAKI-ESZTÉTIKAI: Az épület 120 éves. Műemlék védett. Az utcafrontját teljes mértékben felújították. Vakolták-színezték, bádogos munkát végeztek. Az ingatlan lakórészének földszintje fiatalos és modern, Kika-Ikea jellegű konyhabútorral és Teka gépekkel. A tetőtér inkább a polgári hangulatot erősíti. látszógerendák, eredeti, de jó állapotú nyílászárók, gyönyörű burkolatok.FŰTÉS: Cirkó fűtéses, radiátoros és padlófűtéses kialakítással. 5 éve korszerűsített fűtésrendszer, új cirkó készülék.KÖLTSÉGEK: Egyedi mérőórák által.EGYÉB JELLEMZŐ: Ez a meglévő pékség és sütöde, kifejezetten nagy értéket képvisel, túl azon, hogy a felette elhelyezkedő lakóingatlan is egy rendkívül egyedi, kiváló beosztású lakás, élhető terekkel és különbejáratú szobákkal. Wekerlén ritkaságnak számító ez a nagy telekrész, jelenleg a sütödéhez tartozó raktár és garázs céljára szolgál, de igény szerint akár parkosítható is. A garázs 20nm, és a nyitott területre további 5-6 autó is parkolhat, illetve több teherautó is.A hydromasszázs kád és az infraszauna a vételár részét képezi.

XIX. kerületben, Wekerle – telep zöldövezetében, megvételre kínálunk, egy 2 szintes, 2 bejárattal rendelkező, téglaépítésű, 130nm-es, 3+1 félszobás, duplakomfortos, nagy kerttel rendelkező családi házat. Az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően elegendő napfény árasztja el, elosztása kiváló. Fűtése cirkó gázkazánnal megoldott, de a földszinten cserépkályha is található. Az ingatlan átalakításakor teljesen új vezetékek lettek kicserélve és minőségi nyílászárók lettek beépítve. Rendkívül jó szigetelést kapott a tető, a falak pedig 40 – 45 cm vastagak. Két külön lakrész van kialakítva, így befektetés szempontjából kiváló lehetőség. A vételár részét képezi a kertben található garázs is. A ház jól alakítható a mai követelményeknek megfelelően. Kitűnő választás nagy családosok részére is egyaránt. Közlekedése nagyon rugalmas, 8-10 perc sétára található az Euro Park, ahonnan számtalan buszcsoport és az 50-es villamos elérhető. Befektetés, Ingatlan, Hitel? Szívesen segítünk! Új otthont keres, vásárolna vagy bérelne? Jó helyen jár! Fogalmazza meg nekünk elképzeléseit! Széles partnerhálózatunkon keresztül DÍJMENTESEN megkeressük álmai otthonát! Ügyfeleink célját emberközpontú, igényes közvetítői hozzáállással, figyelmes munkánkkal segítjük. INGYENES bank-független hitel tanácsadás. Mi javaslunk, de Ön választja ki a legjobb ajánlatot! A fenti ingatlant akár vissza nem térítendő állami támogatással is megvásárolhatja. Fundamenta személyi bankárunk ebben is segít. Több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal várjuk Önt! Találjuk meg együtt az Ön otthonát! Hívjon MÉG MA, ha nem veszem fel visszahívom!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: