Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

KISPESTEN PANZIÓ ELADÓ!XIX. KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSNÉL, KISPEST KERTVÁROSI RÉSZÉN, KITŰNŐ ÁLLAPOTÚ, NAGY ÜGYFÉLKÖRREL RENDELKEZŐ PANZIÓ CSALÁDI OKOK MIATT ELADÓ.A telek 535 nm-es, összközműves, parkosított.Alsó szint 140 nm-es, reggeliző, társalgó, konyha, nagy kamra, 25 nm-es TÉLIKERT, mosdóhelyiségek, valamint önálló apartmanként 2 szoba + fürdőszoba található.Az emeleten 6 SZOBA van fürdőszobával, WC-vel. Alsó szinten padlófűtés, felső szinten radiátoros fűtés biztosítja a meleget.A DÉLI OLDALON A SZOBÁK KLÍMÁSAK.A ház alatti 50 nm-es pincerészben SZAUNA, MOSÓKONYHA, (szárítógépekkel, vasalógépekkel), ZUHANYZÓ található.Az étterem csak a hideg reggeli felszolgálását biztosítja, mivel a környéken sok kifőzde, étterem található.A házhoz a kertben szalonnasütő, bográcshely, sörasztal, kerti grill, borospince és tároló tartozik.Fűtése gázkazánnal történik, átalánydíja havi szinten 53.000.-Ft.Meleg víz ellátása 2 db 120 l-es villanybojlerrel megoldott.Az ablakok és a falak hőszigeteltek.Az udvarban 5 GÉPKOCSINAK BEÁLLÓ áll rendelkezésre, de a parkolás az utcán ingyenes és biztonságos.Tömegközlekedés éjszaka is kiváló.A PANZIÓ TEHERMENTES, BERENDEZÉSSEL EGYÜTT ELADÓ, AKÁR CÉGGEL EGYÜTT IS.Kedves, családias hely, állandó visszatérő vendégek is vannak.A KÖZELBEN TÖBB OLYAN INTÉZMÉNY VAN, AMIT ORVOSOK, ORVOSTAN HALLGATÓK LÁTOGATNAK, EZÉRT A VENDÉGKÖR MÁR ADOTT.HÉTVÉGÉN IS VÁROM HÍVÁSÁT!KÉRÉSRE ALAPRAJZOT KÜLDÖK!

0670/297-6Mutat

TÖBB FUNKCIÓ EGYBEN: CSALÁDI HÁZ, TELEPHELY, SZOLGÁLTATÁS! ÜZLETI TEVÉKENYSÉGRE IS ALKALMAS INGATLAN JÓL MEGKÖZELÍTHETŐ HELYEN, METRÓ KÖZELBEN, ELADÓ!KÖRNYEZET: Kispest, metró közelében ALAPTERÜLET/BEOSZTÁS: 545 nm-es telken 3 épület: 60 nm-es 1 egész és 2 félszobás ház, egy kb. 45 nm-es eladótér és egy kb. 40 nm-es 2 állásos garázs, műhely.ÁLLAPOT/ MŰSZAKI/ESZTÉTIKAI: Mind a lakóház, mind a telken lévő többi épület jól karban tartott, szép állapotú. A ház fafödémes, jó állapotú tetővel. Az ablakok szigetelt műanyagok, a burkolatok mindenhol esztétikusak, a ház szigetelt, az eladótérrel együtt klimatizált. Jelenleg az ingatlan irodaként és telephelyként funkcionál, így a házban ? ha lakhatásra használják -, kisebb átalakítások szükségesek, de ez természetesen megoldható. A ház és a bemutatóterem előtt is nagyon hangulatos fedett terasz került kialakításra, ill. az udvaron még egy kis grillező és tároló is helyet kapott. Mind az eladótér (bemutatóterem) mind a garázs-műhely is alakítható, akár lakhatási célra, akár további üzleti tevékenységre is alkalmas.FŰTÉS: CirkófűtésKÖLTSÉGEK: Minden fogyasztás egyedileg mért.EGYÉB JELLEMZŐ: Az ingatlan saroktelken áll, a lakóház ablakai a mellékutcára néznek, ill. itt van egy személyi bejáró is. A telek nagysága lehetővé teszi a több autóval való parkolást is az udvarban, ahová a telek másik, nagy bejáratánál lehet beállni. Alkalmas cégeknek, vállalkozóknak, szolgáltatóknak, kisipari tevékenységre. Akár otthona és munkahelye is lehet egyben!KÖZLEKEDÉS: Pár perc gyalog a Határ úti metró.

KIVÁLÓ LEHETŐSÉG, ÜLLŐI ÚTON, FORGALMAS HELYEN 3 ÜZLETHELYISÉG BÉRLŐVEL, VAGY ANÉLKÜL ELADÓ, 70 NM-ES 2 SZOBÁS, CSALÁDI HÁZZAL! KÖRNYEZET: Üllői út forgalmas részén.ALAPTERÜLET/BEOSZTÁS: Az ingatlan össz területe: 280 nm, mely egy 2 szobás családi házból és 3 külön bejáratú, kölönböző méretű üzlethelyiségből áll.Lakóterület: Lakás 70 nm: 2 nagy méretű szoba, konyha étkezővel, kamra, fürdő wc-vel, külön wc, előszoba, terasz.1. üzlet: 147 nm : eladótér, konyha, fürdő, wc, öltöző, 2 szinten több helyiség lett kialakítva.2. üzlet: 40 nm: 1 helyiségből áll, jelen pillanatban több tevékenysége leválasztva, fürdő wc-vel.3. üzlet: 25 nm : 1 helyiség, fürdő, wc.EMELET/ SZINT: Az épület kétszintes, betonfödémes, ahol akár több lakás, vagy iroda, rendelőintézet is kialakítható.ÁLLAPOT/ MŰSZAKI/ESZTÉTIKAI: Az ingatlan jó állapotú, de korszerűsítése az új tulajdonosra vár.FŰTÉS: Cirkó.KÖLTSÉGEK: 1. üzlethelyiség: minden óra külön mérőórán, a többinél almérő alapján történik az elszámolás.EGYÉB JELLEMZŐ: A jelenlegi bérlő akár tovább bérelné az üzletet. A lakásban riasztó, minden üzletben klíma, ipari áram. Az épület egybenyitásával akár több generációnak is megoldást nyújthat az ingatlan. Az ingatlan előtt több autónak van parkolási lehetőség.KÖZLEKEDÉS: Pár perce az 50-es villamos a Határ úti metróhoz közlekedik.VÁROM HÍVÁSÁT A HÉTVÉGÉN IS!

KISPESTEN A KÖKI KÖZELÉBEN, ÚJ ÉPÍTÉSŰ HÁZBAN 110 NM-ES ÜZLETHELYISÉG ELADÓ!KÖRNYEZET: Kispesten a Kökitől pár perceÁLLAPOT/ MŰSZAKI/ESZTÉTIKAI: Újszerű állapotú, thermo ablakokkal, riasztóval.ALAPTERÜLET, BEOSZTÁS: 110 nm-es üzlethelyiség, eladótér, iroda, tárgyaló, konyha étkező, zuhanyzó, 2 wc.FŰTÉS: Kombi gázcirkó KÖLTSÉGEK: Minden közmű fogyasztásmérő alapján fizetendő.EGYÉB: A 2010-ben épült ház földszintjén található 220 nm-es üzlethelyiség ketté van választva, ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztó nyilatkozattal rendelkezik. A két üzletnek egy gázcirkó szolgáltatja a fűtést, de minden mérőórája (a gáz is) külön van. A főúton fekvő, tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető világos üzlethelyiségben egy 60 nm-es eladótér került kialakításra. Ezen kívül egy 20 m2-es iroda és egy 15 m2-es tárgyaló, 8 nm-es konyha étkezővel, zuhanyzó, és két külön bejáratú wc található.Az épület előtt - az üzlethez tartozó - vevőknek fenntartott parkolóhelyek.Az üzlethelyiség jelenleg bérbe van adva, és a jelenlegi bérlővel eladó, így befektetésnek is kiváló, hiszen azonnal elkezd megtérülni az ingatlanra fordított pénz. A bérlő hosszú távban gondolkodik, így a jövőben továbbra is szeretné igénybe venni az üzletet. KÖZLEKEDÉS: A közlekedés nagyon jó, mind személyautóval a saját parkoló miatt, mind tömegközlekedéssel a 3 perc sétára lévő Köki terminál miatt.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!