Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

KISPESTEN PANZIÓ ELADÓ!XIX. KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSNÉL, KISPEST KERTVÁROSI RÉSZÉN, KITŰNŐ ÁLLAPOTÚ, NAGY ÜGYFÉLKÖRREL RENDELKEZŐ PANZIÓ CSALÁDI OKOK MIATT ELADÓ.A telek 535 nm-es, összközműves, parkosított.Alsó szint 140 nm-es, reggeliző, társalgó, konyha, nagy kamra, 25 nm-es TÉLIKERT, mosdóhelyiségek, valamint önálló apartmanként 2 szoba + fürdőszoba található.Az emeleten 6 SZOBA van fürdőszobával, WC-vel. Alsó szinten padlófűtés, felső szinten radiátoros fűtés biztosítja a meleget.A DÉLI OLDALON A SZOBÁK KLÍMÁSAK.A ház alatti 50 nm-es pincerészben SZAUNA, MOSÓKONYHA, (szárítógépekkel, vasalógépekkel), ZUHANYZÓ található.Az étterem csak a hideg reggeli felszolgálását biztosítja, mivel a környéken sok kifőzde, étterem található.A házhoz a kertben szalonnasütő, bográcshely, sörasztal, kerti grill, borospince és tároló tartozik.Fűtése gázkazánnal történik, átalánydíja havi szinten 53.000.-Ft.Meleg víz ellátása 2 db 120 l-es villanybojlerrel megoldott.Az ablakok és a falak hőszigeteltek.Az udvarban 5 GÉPKOCSINAK BEÁLLÓ áll rendelkezésre, de a parkolás az utcán ingyenes és biztonságos.Tömegközlekedés éjszaka is kiváló.A PANZIÓ TEHERMENTES, BERENDEZÉSSEL EGYÜTT ELADÓ, AKÁR CÉGGEL EGYÜTT IS.Kedves, családias hely, állandó visszatérő vendégek is vannak.A KÖZELBEN TÖBB OLYAN INTÉZMÉNY VAN, AMIT ORVOSOK, ORVOSTAN HALLGATÓK LÁTOGATNAK, EZÉRT A VENDÉGKÖR MÁR ADOTT.HÉTVÉGÉN IS VÁROM HÍVÁSÁT!KÉRÉSRE ALAPRAJZOT KÜLDÖK!

KIVÁLÓ LEHETŐSÉG, ÜLLŐI ÚTON, FORGALMAS HELYEN 3 ÜZLETHELYISÉG BÉRLŐVEL, VAGY ANÉLKÜL ELADÓ, 70 NM-ES 2 SZOBÁS, CSALÁDI HÁZZAL! KÖRNYEZET: Üllői út forgalmas részén.ALAPTERÜLET/BEOSZTÁS: Az ingatlan össz területe: 280 nm, mely egy 2 szobás családi házból és 3 külön bejáratú, kölönböző méretű üzlethelyiségből áll.Lakóterület: Lakás 70 nm: 2 nagy méretű szoba, konyha étkezővel, kamra, fürdő wc-vel, külön wc, előszoba, terasz.1. üzlet: 147 nm : eladótér, konyha, fürdő, wc, öltöző, 2 szinten több helyiség lett kialakítva.2. üzlet: 40 nm: 1 helyiségből áll, jelen pillanatban több tevékenysége leválasztva, fürdő wc-vel.3. üzlet: 25 nm : 1 helyiség, fürdő, wc.EMELET/ SZINT: Az épület kétszintes, betonfödémes, ahol akár több lakás, vagy iroda, rendelőintézet is kialakítható.ÁLLAPOT/ MŰSZAKI/ESZTÉTIKAI: Az ingatlan jó állapotú, de korszerűsítése az új tulajdonosra vár.FŰTÉS: Cirkó.KÖLTSÉGEK: 1. üzlethelyiség: minden óra külön mérőórán, a többinél almérő alapján történik az elszámolás.EGYÉB JELLEMZŐ: A jelenlegi bérlő akár tovább bérelné az üzletet. A lakásban riasztó, minden üzletben klíma, ipari áram. Az épület egybenyitásával akár több generációnak is megoldást nyújthat az ingatlan. Az ingatlan előtt több autónak van parkolási lehetőség.KÖZLEKEDÉS: Pár perce az 50-es villamos a Határ úti metróhoz közlekedik.VÁROM HÍVÁSÁT A HÉTVÉGÉN IS!

TÖBB FUNKCIÓ EGYBEN: CSALÁDI HÁZ, TELEPHELY, SZOLGÁLTATÁS! ÜZLETI TEVÉKENYSÉGRE IS ALKALMAS INGATLAN JÓL MEGKÖZELÍTHETŐ HELYEN, METRÓ KÖZELBEN, ELADÓ!KÖRNYEZET: Kispest, metró közelében ALAPTERÜLET/BEOSZTÁS: 545 nm-es telken 3 épület: 60 nm-es 1 egész és 2 félszobás ház, egy kb. 45 nm-es eladótér és egy kb. 40 nm-es 2 állásos garázs, műhely.ÁLLAPOT/ MŰSZAKI/ESZTÉTIKAI: Mind a lakóház, mind a telken lévő többi épület jól karban tartott, szép állapotú. A ház fafödémes, jó állapotú tetővel. Az ablakok szigetelt műanyagok, a burkolatok mindenhol esztétikusak, a ház szigetelt, az eladótérrel együtt klimatizált. Jelenleg az ingatlan irodaként és telephelyként funkcionál, így a házban ? ha lakhatásra használják -, kisebb átalakítások szükségesek, de ez természetesen megoldható. A ház és a bemutatóterem előtt is nagyon hangulatos fedett terasz került kialakításra, ill. az udvaron még egy kis grillező és tároló is helyet kapott. Mind az eladótér (bemutatóterem) mind a garázs-műhely is alakítható, akár lakhatási célra, akár további üzleti tevékenységre is alkalmas.FŰTÉS: CirkófűtésKÖLTSÉGEK: Minden fogyasztás egyedileg mért.EGYÉB JELLEMZŐ: Az ingatlan saroktelken áll, a lakóház ablakai a mellékutcára néznek, ill. itt van egy személyi bejáró is. A telek nagysága lehetővé teszi a több autóval való parkolást is az udvarban, ahová a telek másik, nagy bejáratánál lehet beállni. Alkalmas cégeknek, vállalkozóknak, szolgáltatóknak, kisipari tevékenységre. Akár otthona és munkahelye is lehet egyben!KÖZLEKEDÉS: Pár perc gyalog a Határ úti metró.

Minden egy helyen: családi ház, telephely, egy igazán kiváló adottságokkal rendelkező ingatlan az EuroParknál.Az 545 nm-es telken 3 épület található: 90 nm bruttó alapterületű, 1 egész és 2 félszobás, beton alapra épült tégla ház, melyben a szobák jelenleg irodaként funkcionálnak, egy 55 nm-es könnyűszerkezetes technológiával épült eladótér (bemutatóterem) és egy 52 nm-es, 2 állásos tégla építésű garázs, műhely. Az udvar burkolt.A lakóház, és a telken lévő többi épület jól karban tartott, szép állapotú. A ház fafödémes, jó állapotú tetővel. Az ablakok szigetelt műanyagok, a burkolatok mindenhol esztétikusak, a ház szigetelt, az eladótérrel együtt klimatizált. Jelenleg az ingatlan irodaként és telephelyként funkcionál, így a házban – ha lakhatásra használják -, kisebb átalakítások szükségesek, de ez természetesen megoldható. A ház és a bemutatóterem előtt is nagyon hangulatos fedett terasz került kialakításra, valamint az udvaron még egy kis grillező és tároló is helyet kapott. Mind az eladótér (bemutatóterem) mind a garázs-műhely is alakítható, akár lakhatási célra, vagy akár további üzleti tevékenységre is alkalmas. Az irodaépület és az eladótér fűtése cirkófűtés. Havi 20 ezer forintos általánnyal üzemel.Minden fogyasztás egyedi mérőórás. Ez az ingatlan saroktelken áll, a lakóház ablakai a mellékutcára néznek, (itt van egy személyi bejáró is). A telek mérete lehetővé teszi a több autóval való parkolást is az udvarban. Alkalmas cégeknek, vállalkozásnak, szolgáltatóknak, kisipari tevékenységre. Akár otthona és munkahelye is lehet egyben!Frekventált elhelyezkedésű, pár perc gyalog a Határ úti metró. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a lehetőség, kérem, keressen a megadott elérhetőségen.

Kiváló befektetési lehetőség a XIX. kerületben!Ha olyan befektetést keres ahol rögtön van cash flow akkor ezt önnek találták ki.Ajánlom figyelmébe minden olyan befektetést kereső vállalkozónak, aki kiszámítható időn belüli megtérülést szeretne!A Üllői és a Vas Gereben utca környékén kínáljuk megvételre ezt a kiváló adottságokkal rendelkező, jelenleg is üzleti tevékenységnek helyet adó épületet.Környezete alapján abszolút alkalmas lehet telephelynek, lerakatnak, nagy- és kiskereskedelmi tevékenység kialakítására, illetve akár ezek kombinálására is.A kizárólagos használatú 1561 m2-es telken egy 892 m2-es földszint-emelet-tetőtér kialakítású 2005-ben épült épület található.Jelenlegi kialakítása szerint:2 önálló bemutatótér, 2 önálló irodarész, teherautózható, rámpás, két oldalról megközelíthető raktárak, női és férfi mosdók, több teakonyha,gépkocsi tároló, tetőtérben pedig egy amerikai konyhás nappali + 1 szobás lakás is helyet kapott. Parkolás több autó számára, akár nagyobb méretű autókkal is.Az ingatlanban jelenleg is bérlő van már 10 éve, aki tovább is bérelné lehetőség szerint. Jelenlegi bérleti díj 1.000.000,-Ft+Áfa, + rezsi és egyéb költségek (a bérlő mindezt fizeti)Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem, hogy a további részletekért hívjon!FINANSZÍROZÁS:Az ingatlan TEHERMENTES! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre!IRÁNYÁR: 135 MFt + ÁfaVEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !!Várom megtisztelő hívását: Plachy Zsuzsa 30-8695401Referencia szám: IP394825

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!