Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

FÜREDI LTP-en jó állapotú 46-os panel PANELPROGRAMOS épületben!Eladó a XIV. kerületben, a PARKOKKAL övezett Füredi ltp-en, a Szentmihályi úton, egy PANELPROGRAMOS, 10 emeletes épület (lift van) 9. emeletén, tehermentes, utcára néző, Ny-i fekvésű, 46 nm-es, 1+1 szobás, ABLAKOS KONYHÁS, egyedileg szabályozható távfűtésű kedves lakás!Az épület folyamatosan karbantartott, a lépcsőház festése a közeljövőben várható. A panelprogram (kb. 8 éve) során a nyílászárók cseréje és az épület szigetelése megtörtént. A fűtés szabályozását egyénileg megoldotta a tulajdonos. Ennek köszönhetően még a leghidegebb hónapban is 11.000 Ft volt a fűtés számla. Vízóra van a lakásban, azonban hitelesíteni kell. A közös költség alap 9.000 Ft. Ezen kívül a vízhasználat, és a panelprogram fennmaradó díját szükséges fizetni. A lakás kb. 8 éve lett felújítva. Ennek során új burkolatok, konyhabútor került a lakásba. Biztonsági ajtó tavaly lett cserélve. Fürdő felújításra szorul. Remek elosztású, szép NAPFÉNYES lakás. Az ablakok előtt semmi sem zavarja a kilátást. Szuper infrastruktúrájú, igazi CSALÁDBARÁT környék. A közelben játszóterek, SPAR, óvoda, iskola, több szolgáltatás, üzlet található, és az Örs vezér tér is gyorsan elérhető. Tömegközlekedési szempontból is jó, 81, 80 troli megállója a közelben. A parkolás ingyenes a ház előtt.Irányár: 17,9 M Ft.Remek helyen, remek lakás! Ne habozzon, hívjon! Nézzük meg együtt ezt a kedves otthont, mely csak Önre vár!AZ ALAPRAJZ TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ!

06709055Mutat

Azonnal költözhető lakás! Eladó Rákosfalván a közkedvelt Füredi lakótelepen, a Rákos-patak és az Örs vezér tér közelségében, zöldövezetben, dupla liftes társasházban egy 46 nm-es, másfél szobás, gardróbos, 10. emeleti, keleti tájolású panellakás. Kedvező tájolása miatt mindig világos, jó klímájú a rekkenő hőségben is.A lakás jó elosztású, a szobák külön bejáraton vagy egymásból nyílóan is megközelíthetők. Állapotát tekintve a vevő ízlésvilágának megfelelően felújítandó. Fűtése egyedi mérős, nyílászárók hőszigetelő műanyagra cserélve. Helyiségei:- előszoba 1,71 m2- konyha 4,48 m2- fürdőszoba 3,95 m2- gardrób 3,29 m2- nappali 21,87 m2- hálószoba 10,33 m2A rezsi alacsony. A közös költség 9000 Ft. A lakás tehermentes, azonnal költözhető. Kulturált ház, rendben tartott közös terek, felújított lift, lépcsőházban is kicserélt nyílászárók. Ideális mindenkinek, aki szeretne jó közlekedéssel, fejlett infrastruktúrával rendelkező helyen, mégis zöldövezeti, csendes helyen lakni, illetve elhelyezkedése miatt befektetésnek is kiváló, egyetemistáknak (Metropolitan 5 perc séta), fiataloknak könnyedén kiadható. Orvosi rendelő, gyógyszertárak, játszóterek, iskolák, óvodák, bölcsődék, felújított SPAR, Penny, kiváló zöldséges pár perc sétával elérhetők. A környék folyamatosan fejlődik, rendezett és gondozott parkok sokasága várja az itt lakókat. Örs vezér tere 10 perc séta, ahonnan a város bármely pontjára elér. 80-81-es troli, éjszakai járat a ház előtt áll meg.Ha felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal a hét bármely napján!Referencia szám: H341752

Akár azonnal az Öné lehet! Eladó Rákosfalván a közkedvelt Füredi lakótelepen, a Rákos-patak és az Örs vezér tér közelségében, zöldövezetben, dupla liftes társasházban egy 46 nm-es, másfél szobás, gardróbos, 2. emeleti, délnyugati tájolású panellakás. Kedvező tájolása miatt mindig világos, jó klímájú még a rekkenő hőségben is, melyet még a légkondicionáló és a redőnyök is biztosítanak.A lakás jó elosztású, a szobák külön bejáraton vagy egymásból nyílóan is megközelíthetők. Állapotát tekintve egy festést követően költözhető. Fűtése egyedi mérős, nyílászárók hőszigetelő műanyagra cserélve. A lakás felújításon esett át, melynek során a hideg-meleg burkolatok is kicserélésre kerültek. Helyiségei:- előszoba 1,71 m2- konyha 4,48 m2- fürdőszoba 3,95 m2- gardrób 3,29 m2- nappali 21,87 m2- hálószoba 10,33 m2A rezsi alacsony. A közös költség 9000 Ft. A lakás tehermentes, azonnal költözhető. Kulturált ház, rendben tartott közös terek, felújított lift, lépcsőházban is kicserélt nyílászárók. Ideális mindenkinek, aki szeretne jó közlekedéssel, fejlett infrastruktúrával rendelkező helyen, mégis zöldövezeti, csendes helyen lakni, illetve elhelyezkedése miatt befektetésnek is kiváló, egyetemistáknak (Metropolitan 5 perc séta), fiataloknak könnyedén kiadható. Orvosi rendelő, gyógyszertárak, játszóterek, iskolák, óvodák, bölcsődék, felújított SPAR, Penny, kiváló zöldséges pár perc sétával elérhetők. A környék folyamatosan fejlődik, rendezett és gondozott parkok sokasága várja az itt lakókat. Örs vezér tere 10 perc séta, ahonnan a város bármely pontjára elér. 80-81-es troli, éjszakai járat a ház előtt áll meg.Ha felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal a hét bármely napján!Referencia szám: H341751

Akár azonnal az Öné lehet! Eladó Rákosfalván a közkedvelt Füredi lakótelepen, a Rákos-patak és az Örs vezér tér közelségében, zöldövezetben, dupla liftes társasházban egy 46 nm-es, másfél szobás, gardróbos, 2. emeleti, délnyugati tájolású panellakás. Kedvező tájolása miatt mindig világos, jó klímájú még a rekkenő hőségben is, melyet még a légkondicionáló és a redőnyök is biztosítanak.A lakás jó elosztású, a szobák külön bejáraton vagy egymásból nyílóan is megközelíthetők. Állapotát tekintve egy festést követően költözhető. Fűtése egyedi mérős, nyílászárók hőszigetelő műanyagra cserélve. A lakás felújításon esett át, melynek során a hideg-meleg burkolatok is kicserélésre kerültek. Helyiségei:- előszoba 1,71 m2- konyha 4,48 m2- fürdőszoba 3,95 m2- gardrób 3,29 m2- nappali 21,87 m2- hálószoba 10,33 m2A rezsi alacsony. A közös költség 9000 Ft. A lakás tehermentes, azonnal költözhető. Kulturált ház, rendben tartott közös terek, felújított lift, lépcsőházban is kicserélt nyílászárók. Ideális mindenkinek, aki szeretne jó közlekedéssel, fejlett infrastruktúrával rendelkező helyen, mégis zöldövezeti, csendes helyen lakni, illetve elhelyezkedése miatt befektetésnek is kiváló, egyetemistáknak (Metropolitan 5 perc séta), fiataloknak könnyedén kiadható. Orvosi rendelő, gyógyszertárak, játszóterek, iskolák, óvodák, bölcsődék, felújított SPAR, Penny, kiváló zöldséges pár perc sétával elérhetők. A környék folyamatosan fejlődik, rendezett és gondozott parkok sokasága várja az itt lakókat. Örs vezér tere 10 perc séta, ahonnan a város bármely pontjára elér. 80-81-es troli, éjszakai járat a ház előtt áll meg.Ha felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal a hét bármely napján!

Azonnal költözhető lakás! Eladó Rákosfalván a közkedvelt Füredi lakótelepen, a Rákos-patak és az Örs vezér tér közelségében, zöldövezetben, dupla liftes társasházban egy 46 nm-es, másfél szobás, gardróbos, 10. emeleti, keleti tájolású panellakás. Kedvező tájolása miatt mindig világos, jó klímájú a rekkenő hőségben is.A lakás jó elosztású, a szobák külön bejáraton vagy egymásból nyílóan is megközelíthetők. Állapotát tekintve a vevő ízlésvilágának megfelelően felújítandó. Fűtése egyedi mérős, nyílászárók hőszigetelő műanyagra cserélve. Helyiségei:- előszoba 1,71 m2- konyha 4,48 m2- fürdőszoba 3,95 m2- gardrób 3,29 m2- nappali 21,87 m2- hálószoba 10,33 m2A rezsi alacsony. A közös költség 9000 Ft. A lakás tehermentes, azonnal költözhető. Kulturált ház, rendben tartott közös terek, felújított lift, lépcsőházban is kicserélt nyílászárók. Ideális mindenkinek, aki szeretne jó közlekedéssel, fejlett infrastruktúrával rendelkező helyen, mégis zöldövezeti, csendes helyen lakni, illetve elhelyezkedése miatt befektetésnek is kiváló, egyetemistáknak (Metropolitan 5 perc séta), fiataloknak könnyedén kiadható. Orvosi rendelő, gyógyszertárak, játszóterek, iskolák, óvodák, bölcsődék, felújított SPAR, Penny, kiváló zöldséges pár perc sétával elérhetők. A környék folyamatosan fejlődik, rendezett és gondozott parkok sokasága várja az itt lakókat. Örs vezér tere 10 perc séta, ahonnan a város bármely pontjára elér. 80-81-es troli, éjszakai járat a ház előtt áll meg.Ha felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal a hét bármely napján!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!