Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Zugló népszerű kertvárosi részén, csendes és igényes utcácskában található ez az egyedi hangulatú családi ház.A ház előtt szép előkert, mögötte közepes méretű hátsó kert található. Utóbbi jelenleg kőlapokkal burkolt, de könnyedén visszafüvesíthető. A kert egyébként teljesen védett a tekintetektől, tökéletes helyszín élvezni a nyár örömeit!A ház a hatvanas években épült, szerkezetileg jó állapotú, száraz és stabil téglafalakkal, vasbeton födémmel, jó állapotú stabil tetőszerkezettel. Alatta 5m2 pince található. Jelenlegi állapota többé-kevésbé felújítandó; fűtéskorszerűsítés, az alsó szint fürdőszobája figyelmet érdemel. De az ablakok például már hőszigetelt műanyag nyílászárókra lettek cserélve és a felső szint is felújításra került..Beosztása a mellékelt alaprajzon látható, de ez rugalmasan alakítható, a falak tetszőlegesen mozgathatóak. A két szint nagyon jól elkülönül egymástól, a ház akár két generációnak illetve üzleti vállalkozás céljára is ideális választás.A telken akár több autó parkolása is megoldható, de a kert hátuljában garázs is található.A ház mellett mindössze 1-1 szomszédos családi ház található, kedves és csendes szomszédokkal.A környék ötvözi Zugló minden előnyét, zöldövezeti és csendes ám mégis könnyen megközelíthető, a 7 ?es busz mindössze pár perces sétával elérhető, a belvárosba éjjel-nappal 15 perc alatt bejuthat!További fényképek és videó az ingatlanról a Zuglói Ingatlan Centrum saját honlapján elérhetőek!

0620,5791Mutat

Zuglói Ingatlan Centrum

06305907Mutat

Márta Ingatlanirodája

GYÖRFFY MÁRTA - hétvégén is hívható

A XIV. kerületben Alsórákos kedvelt kertvárosi környékén, csendes, hangulatos utcában 430 nm-es telken épülő ikerház mindkét lakása eladó! A lakások kertkapcsolatosak, teraszosak, dupla komfortosak.A ház a mai kor igényeit kielégítő A+energiatakarékos besorolású lesz. A főfalak 30 cm-es porotherm téglából épülnek, a külső falak 15 cm-es dryvit szigetelést kapnak.Felszereltsége:Fűtés-melegvíz: A lakások fűtés és melegvíz ellátását kombi kondenzációs gázkazán biztosítja. A lakások helységeibe padlófűtés vagy radiátoros fűtés lesz terv szerint.A termosztát kiállás a nappaliban kerül kiépítésre, ahol egy manuális hőmérséklet szabályzó kerül felszerelésre.Klimatizálás: Az elektromos kiállások kerülnek kiépítésre 4 helyiségben.Az autóbeálló kapu elektromos működtetésű.Külső nyílászárók: Műanyag nyílászárók U=0,7 W/m2K hőszigetelésű háromrétegű üvegezéssel 5 légkamrás, fehér színű. A lakás bejárati ajtók esztétikus megjelenésű, a tűzvédelmi előírásoknak és a MABISZ elvárásoknak megfelelő biztonsági ajtók.Az udvaron tereprendezés készül, füvesítéssel, 1 db/lakás kerti csap kiépítéssel.Az 2. számú, 4 szobás lakás helyiségei:FöldszintElőtér:11,94 nmKonyha:3,59nmNappali:22,27nmFürdő:6,95nmWC:1,65nmTerasz:32,46nmFöldszint összesen a terasz harmadával:57,22nm Emelet:Előtér:10,11nmSzoba:19,52nmSzoba:15,08nmWC:1,48nmErkély:3,44nmEmelet összesen az erkély felével:47,91nm Tetőtér:Előtér:8,49nmSzoba:12,04nmHáztartási h.:7,15nmTerasz:22,34nmTetőtér összesen a terasz harmadával:35,13nm Lakás alapterülete összesen:140,3 nmA lakáshoz saját kert tartozik, ami kb. 80 nmIrányár: 58,5 MFtÁtadás: 2017. II. negyedév, de 10%-kal már most leköthetőTovábbi információért kérem, hívjon bizalommal. Irodánk honlapján további ingatlan ajánlatainkból válogathat. Ingyenes hitelügyintézőink segítségével megtalálhatják a legmegfelelőbb hitelfelvételi lehetőséget.

06203154Mutat

Zugló kiemelt kertvárosi részén, idilli környezetben található ez a kivételes adottságokkal rendelkező családi ház. Az Örs Vezér tér mögött húzódó Arany háromszög a kerület talán legkeresettebb része, nem véletlenül. Csendes és nívós, mindemellett közel a belvároshoz..A kert mérete pont ideális, nem túl nagy de a nyári tevékenységekhez éppen megfelelő. Az ingatlan a főútvonalaktól távol helyezkedik el, a környéken még az autóforgalom is minimális. Ezért minden napszakban tökéletesen csendes és nyugodt, mintha vidéken lennénk!A ház kiváló állapotban van, a vizes helyiségek, a fűtésrendszer korszerüsítése és pár esztétikai ráncfelvarráson kívül más kiadás nem indokolt. Az utóbbi pár évben irodaként használták, így teljes telefonos és informatikai hálózat lett kialakítva.Az enteriőr beosztása ideális, de változatosan alakítható. A ház jelenleg két generációs kialakítású, két külön bejáratú lakással, így is, valamint akár egybenyitva is használható.A ház mellett akár több autó parkolása is megoldható, a telek végében pedig kétállásos garázs található.A környék ötvözi Zugló minden előnyét, zöldövezeti és csendes ám mégis könnyen megközelíthető. Több BKV járat is található a közelben, a belvárosba éjjel-nappal 15 perc alatt bejuthat!További információ és fényképek az ingatlanról a Zuglói Ingatlan Centrum saját honlapján elérhetőek!

0620,5791Mutat

A XIV. kerületben, Alsórákos frekventált, kiváló közlekedéssel rendelkező környékén kínáljuk eladásra most épülő 4 lakásos sorházi lakásokat.A lakások magas műszaki tartalommal és színvonalon kerülnek megépítésre. Az épület főfalai 30 cm vastag Porotherm téglából épülnek, a külső falakra 12 cm vastag Dryvit hőszigeteléssel. A tető Bramac betoncserép fedést kap. A bejárati ajtó MABISZ minősítésű, 5 ponton záródó biztonsági ajtó gumitömítéssel, fémtokkal, 2 rétegű U=1,0-es értékű szigeteléssel, a műanyag ablakok 3 rétegű U=0,7-es értékű szigeteléssel készülnek. A külső nyílászárókra (ablakokra) rejtett rendőnytok kerül.A lakások fűtését és a meleg vizet kombi kondenzációs kazán biztosítja, aljzatban vezetett csövezésű radiátoros fűtéssel és a kerámia burkolatokkal ellátott helyiségekben padlófűtéssel.A lakásokban klíma előkészítés, riasztórendszer előkészítés, TV csövezés minden szobában, Internet vezetékezés szintén. Kaputelefon rendszer kiépítésre kerül. Motoros Door-system márkájú kapuk.A lakások körül a járdák, térburkolatok kövezéssel lesznek kialakítva.2.számú, 3+2 félszobás lakás helyiségeiFöldszint Előtér:4,69nm WC:1,4nm Kamra:1,45nm Nappali:23,18nm Konyha:6nm Étkező:5,38nm Földszint összesen:42,1nm Terasz:7,05nm Emelet: Közlekedő:5,57nm Szoba:10,92nm Szoba:15,84nm Fürdő:6,53nm Emelet összesen:38,86nm Tetőtér: Lépcsőtér:5,25nm Közlekedő6nm Szoba:15,84nm nettó 15,12nmSzoba:10,92nm nettó 10,04nmFürdő:6,53nm nettó 5,44nmTetőtér összesen:44,54nm nettó 41,85nm Lakás területe felével:125,5nm nettó 122,81nmTelek mérete:174nmMegbízható, leinformálható kivitelező garanciával!Irányár: 65,9 MFtÁtadás 2018. I. negyedévébenTovábbi információért kérem, hívjon bizalommal. Irodánk honlapján további ingatlan ajánlatainkból válogathat. Ingyenes hitelügyintézőink segítségével megtalálhatják a legmegfelelőbb hitelfelvételi lehetőséget

06203154Mutat

KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!Alsórákos kertvárosi övezetében kínálok eladásra 160 nm-es, 6+2 félszobás, duplakomfortos, kétszintes családi házat, 520 nm-es telekkel. A ház oldalhatárra épült, 15 m széles előkerttel rendelkezik. D-NY-i tájolásának köszönhetően a házat egésznap körbesüti a nap. Elektromos kapunyitó teszi kényelmessé több autó számára a beállási lehetőséget, valamint a telek végében található 25 nm-es fűtött garázs, mely szintén automata garázsajtóval felszerelt.A ház 3 bejáratának, 6 egész és 2 félszobájának köszönhetően több generáció számára is kiválóan alkalmas minimális átalakítással. A ház közepes állapotú, igény szerint felújítandó.A belmagasság az alsó szinten 3,2 méter. 3 nagyméretű szoba, 2 közlekedő, hall konyhával egyben, fürdőszoba, 2 külön wc, télikert, valamint egy terasz került kialakítására. A télikert automata vezérlésű napfényrolóval felszerelt.A hallon keresztül kényelmes fa lépcső vezet fel a tetőtérbeépítéses emeletre, ahol található 2 nagyméretű szoba (30 és 20 nm), melyből az egyik erkélykapcsolatos, egy félszoba, fürdőszoba wc-vel, valamint 2 kisebb helyiség. Igény szerint a 2 helyiség összenyitásával egy félszoba nyerhető, jelen állapotában mosókonyhának vagy gardróbnak kiválóan hasznosítható.A fűtésről cirkókazán gondoskodik, a melegvizet villanyboyler szolgáltatja. Az ingatlan riasztóval és 3 klímával felszerelt.A ház részben alápincézett, 60 nm-en 2 nagy helyiség, valamint 2 kisebb tároló lett kialakítva, ipari árammal és fűtéssel ellátott. Pár éve a pince kompletten újra lett szigetelve.Az ingatlan kiválóan alkalmas nagycsaládnak, vagy több generáció számára. Rendkívül jó megközelíthetőségének köszönhetően ideális lehet üzleti tevékenység végzésére is.Iskola, óvoda, bölcsőde, bevásárlási lehetőség, minden fontosabb intézmény a közelben. 124-es, 125-ös, 5-ös busz, 62-69-es villamos, valamint 973-as éjszakai járat 1 perc séta távolságra. Az ingatlan per-, és tehermentes, és azonnal birtokba vehető!Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal! Hétvégén és az esti órákban is fogadom hívását!

06202847Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!