Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Zuglóban az Erzsébet királyné útján egy 8+4 szobás 3 szinten közel 300 nm-s jó állapotban lévő családi ház egy 700 nm-s telken eladó, Az ingatlan jelenleg irodaházként működik. Kiválóan alkalmas nagycsaládosoknak, cégközpontnak, panziónak vagy egyéb más üzleti célra. A belső terek könnyen igény szerint átalakíthatóak mivel a belső falai gipszkartonból készültek. Légkondicionált kamerarendszeres helyiségekkel, tárgyalókkal, irattárral, több kisebb nagyobb irodáival, fürdőszobákkal, konyhával és teakonyhával. Egy tisztasági festéssel azonnal birtokba vehető. Biztonsági, golyóálló üvegajtó és üvegablakok. A biztonsági üvegezés szükségtelenné teszi az fémrácsozást. A biztosító által elfogadva.2013-évben teljes felújításon esett át, mely során teljesen új hőszigetelést kapott az épület és minden biztonsági rendszere ki lett cserélve.A homlokzati burkolat hőszigetelt, a padló kerámia, és padlószőnyeg, a falak festett és vizes helyiségekben csempe, A telken belül minimum 8 gépkocsi rendezett beállási lehetősséggel. Ez rendkívül előnyös, mert hamarosan A XIV. kerület e része is fizetőssé válhat. A hátsó kertet igény szerint parkosíthatjuk vagy további parkolási lehetőséget biztosíthatunk.Főbb jellemzői:- közel 300nm- telek: 700 nm- kiváló elhelyezkedés- zárt, térköves 8 autós parkoló(továbbiak kialakíthatóak)- maradó ingóságok: megegyezés szerint- kert- kamerarendszerrel ellátott- kiépített légkondicionálás- irodák, raktárak, irattárak, tárgyalók...Az ingatlan cég tulajdonában áll! Az irányár + Áfával értendő!

Hivatkozási szám: EGYEDI TERVEZÉSŰ KÉT LAKÁSOS HÁZ 3 SZINTES LAKÁSA ELADÓ IRODÁNAK CÉGKÖZPONTNAK OKTATÁSI STÚDIÓNAK IS KIVÁLÓ. Zugló csendes utcájában két lakásos ikerház egyik külön bejáratú duplex lakása eladó, saját kert 107nm, egy autónak kocsibeálló. Az ingatlan alkalmas akár irodának, oktatási stúdiónak, cégközpontnak is exkluzív kialakításának is. Az ingatlan 109nm alapterületű, HÁROM SZINTES, két teljes szint + tetőtér kialakítású. Az egyik homlokzat dél-keleti, míg a másik dél-nyugati tájolású. A belső tereket így folyamatosan NAPFÉNY JÁRJA ÁT, amely az átlagosnál jóval nagyobb nyílászárókon jut be a házba.A lakások MAGAS MŰSZAKI TARTALOMMAL és színvonalon készülnek. Az épület főfalai 38cm vastag Porotherm 38 Klíma Profi (vakolattal U=0,24) téglából készülnek. A tető Creaton Domino fedést kap. Az ikerház két fele között Porotherm 30 AKU Z (Rw=57dB) hanggátló téglafal épül, amely maximális hanggátlást biztosít. A külső nyílászárók időtálló tömörfából készülnek, Tripla üveggel, 78mm-es tokkal, 0.7-es „K” értékkel. Az ablakok körüli tömörfa bélletek építészeti elemként is díszítik a homlokzatot. A vételár a gázüzemű kazánt, padlófűtést, klíma előkészítést, riasztó előkészítést valamint redőny előkészítést is tartalmazza.A belső nyílászárók, burkolatok, szaniterek és falszínek a leendő VEVŐ IGÉNYEI szerint kerülnek majd kialakításra. Kérésre részletes műszaki tartalom leírást és terveket is küldünk. Az ingatlan várható átadása: 2018. JANUÁR.További információért kérem hívjon bizalommal.

Vállalkozók, vállalkozások, cégek figyelmébe ajánlom! Zugló kiemelt részén, kimagasló adottságokkal rendelkező épületet kínálunk eladásra, amely alkalmas IRODAépületnek, TELEPHELYnek, RENDELŐnek, ÜZLETnek, és VENDÉGLÁTÓHELYnek, családi otthonnak, lakásnak is, vagy akár ezek kombinációjának. Remek megközelíthetőség akár gépjárművel (M3 autópálya 2 perc) és tömegközlekedéssel (busz és villamos is).Az épület előtt 8 beállásos, térkővel burkolt saját parkoló várja az gépjárművel érkezőket, de az épülethez tartozó 701 m2-es telek további lehetőségeket tartogat.A bruttó 392 m2-es (nettó 330m2) épület impozáns, mégis modern. A 2 szinten + tetőtérben elhelyezkedő helységek mindegyike természetes fénnyel elárasztott, világos, kellemes munkakörnyezet. Minden szinten mosdóval, WC-vel, a tetőtérben fürdőszobával.A válaszfalak gipszkartonból épültek, így igény esetén a belső terek könnyen átalakíthatóak, személyre szabhatóak.Az 1994-ben téglából épült házat-ben teljes körűen felújították. A falak hőszigeteltek, a nyílászárók acélszerkezetes keretekben elhelyezett B1-es besorolású biztonsági üveggel (golyóálló) ellátottak, és biztonsági berendezés, riasztó is üzemel, így az épület biztonsága garantált.Bejáratán fotocellás üvegportál fogadja a belépőket. Fűtése gáz cirkókazánnal biztosított. A légkondicionáló berendezések korszerűek. Elektromos ellátása 220/380V.Ára 109 MFt + ÁFAHívjon akár az esti órákban, vagy a hétvégén is.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: