Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

TELEK HELYSZÍNE:Buda XII. kerületében Zugligeten található a telek, a Libegőtől rövid sétára. Tömegközlekedés szempontjából ideális, hiszen 200 méterre van a 291-es busz megállója mellyel a Margit híd budai hídfő vagy a Nyugati pályaudvar percek alatt elérhető. Autóval megközelíthető a Szilágyi Erzsébet Fasoron át vagy a Kútvölgyi út használatával. A közelben kiváló oktatási intézmények, mint például a Budapesti Német Iskola, Moholy-Nagy Művészeti Egyetem találhatók. Autóval 10-15 percen belül megközelíthető a Széll Kálmán tér és a Mammut Bevásárlóközpont, ahol a mindennapi bevásárlás és ügyintézés könnyen megszervezhető. A XII. kerület eme része rengeteg látnivalót tartogat (János-hegyi kilátó, Normafa, Béka-tó), a természetkedvelők ebben a környezetben igazán otthon érezhetik magukat.TELEK JELLEMZŐI:A 2689 négyzetméteres összközműves belterületi ÉPÍTÉSI TELEK a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6/A-XII/Sz1 övezeti besorolású. A telek 24-24 m x 110 m, méreteinek köszönhetően kényelmesen beépíthető. Jelenleg egy bontandó vagy felújítható, 1929-ben épült villaépület található a telken. A ház statikai vizsgálata megtörtént, eszerint felújítás után lakható az épület. A ház a pincével és a beépíthető tetőtérrel együtt 4 szintes, összesen 390 nm. A pince: 36 nm, a földszint: 162 nm, az emelet: 162 nm, a tetőszint: 30 nm. A ház 672 nm-re bővíthető vagy ekkora épület építhető a telekre.A csodálatos vadregényes környezetben lévő telken gyönyörű fenyőfák találhatók; a rengeteg zöldnek köszönhetően tiszta és friss a levegő, a ház pedig PANORÁMÁS a környező hegyekre. KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 10% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6,5 m- Szintterületi mutató: 0,18- Zöldfelület: min. 75%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 30%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 2689 nmSzélesség: 24 mHosszúság: 110 mIrányár: 220 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

TELEK HELYSZÍNE:Az ingatlan Buda XII. frekventált részén, Zugligeten található. A környéket kis lakóközösségű társasházak, családi házak és különböző követségi épületek jellemzik. Sétatávolságnyira számos buszjárat (a 22-es, a 22A, a 222-es, a 291-es és az éjszakai 922-es járatok), melyekkel a Széll Kálmán tér pár perc alatt elérhető. A MAMMUT és a Budagyöngye bevásárlóközpontoknak köszönhetően, a mindennapi ügyintézés és bevásárlás kényelmesen elvégezhető, továbbá a szórakozni vágyók is meg találják számításukat. A kirándulni vágyók igényeit pedig a budai hegyek és erdőségek elégíthetik ki.TELEK JELLEMZŐI:A L6-XII/Sz2 övezeti besorolású, téglalap alakú, 1.127 nm-es sík telek jelenleg üres. KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- beépíthetőség: 15%- szintterületi mutató: 0,3 + 0,1 - terepszint alatti beépíthetőség: 35%- legnagyobb építménymagasság: 5,5 m- zöldfelület: 75%Az építési övezetekben minden teljes 330 m2 telekméret után 1 rendeltetési egység, de épületenként legfeljebb 4 létesíthető.TELEK MÉRETE:Teljes méret: 1.127 nmMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:A telek tulajdonosa egy 2 lakásos, 2 generációs, pince, földszint, tetőtér elrendezésű, tetőteraszos ház jogerős építési engedélyét is értékesíti a telekkel együtt, mely módosítva, vagy változatlan formában kerülhet megvalósításra. A látványterveket és a társasház alaprajzát a képek között találja.Amennyiben saját elképzelései lennének az új tulajdonosnak a telek hasznosításával kapcsolatban, úgy az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas családi ház, ikerház vagy 3 lakásos társasház építésére. Ár: 140 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

TELEK HELYSZÍNE:A telek Budán, XII kerület II. kerületével határos részén Zugligetben helyezkedik el. A környéken új építésű ingatlanok, családi házak és egy kb. 12 éve épült lakópark is található. Tömegközlekedés szempontjából ideális az ingatlan elhelyezkedése, hiszen sétatávolságra, kb. 5 percre található a 155-ös busz megállója is, mellyel a Széll Kálmán térre is eljuthatunk. Közelben található a Zugligeti Általános Iskola, a Virányos Általános Iskola, A Deutsche Schule Budapest és Thomas Mann Gymnasium, de több nemzetközi és magyar iskola óvoda is 10 percen belül elérhető. A Budagyöngye bevásárlóközpont autóval szintén kb. 10 perc alatt elérhető. TELEK JELLEMZŐI:Az 2293 négyzetméteres belterületi építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6/A-XII/SZ1 övezeti besorolású. A telek téglalap alakú és felfelé meredeken emelkedik. A telek utcafronti szakaszától kb. 20 m-re jelenleg egy 1992-ben épült kétszintes bontandó vagy átépítendő családi ház áll. A rengeteg zöldnek köszönhetően tiszta és friss a levegő. A telek közvetlen szomszédságában a Pilisi Parkerdő Zrt. erdős területe található, így a telek rendkívül csendes. A telek és a ház DK ?i tájolású. KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:Hegyvidéki, kertvárosias, jellemzően szabadon álló beépítésű nagy telkes lakóterület. Övezeti besorolás: L6/A-XII/Sz1-Beépítési mérték:10%-Szintterületi mutató: 0, 25-Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6,5m-Terepszint alatti beépítettség: 30 %-Zöldterületi mutató: 80%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 2293 nmSzélesség: 24,14 mHosszúság: 95 nmMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas akár 4 lakásos társasház építésére. Legnagyobb beépíthető alapterület 229 nm, összterület: 573 nm. Maximum 3 szint és egy pinceszint építhető. Irányár: 168 MFt

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: