Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

XII.ker Orbán hegyen 63nm 2sz. kertkapcsolatos, luxuslakás, 12.5nm terasszal eladó15 lakásos társasház, energia tudatos, modern technológiák felhasználásával készül- 2017 őszi átadással. A cél a lakók maximális komfort érzetének elérése, ezért a gazdaságos és hatékony, környezetbarát energiatudatos építés, azaz az épület átgondolt kialakítása úgy, hogy az üzemeltetés hosszú ideje alatt a legkisebb energiafelhasználással, hatékonyan és gazdaságosan – azaz kevés pénzből – működjön a ház. Az alacsony fűtési és hűtési energiaigény érdekében a falak és tető az előírtnál lényegesen több hőszigetelést kaptak, 3 rétegű ablaküvegezés a zajcsökkentés mellett- szintén ennek a célnak az érdekében lett választva. A tájolás megválasztásánál szintén az volt a cél, hogy télen a napsugarak energiáját be lehessen gyűjteni. Ezért nem néz szoba az északi oldalra. A fűtési és hűtési energiát hőszivattyúval nyerik ki a levegőből, a leghatékonyabb gépek egyikével. Ehhez csak áram szükséges, így a gáz nem is lett bevezetve a házba. A lakások fűtését és hűtését a légtechnikán keresztül, illetve mennyezet hűtő-fűtő berendezéssel oldották meg. Az alacsony energiaigény teszi lehetővé ennek a magas komfortot nyújtó megoldásnak az alkalmazását. Az ideális hőérzet, a kevesebb por, az állandó friss levegő teszi kellemesebbé az itt lakást. A fűtés-hűtés természetesen lakásonként önállóan szabályozható. A lakásokban állandó szellőztetést biztosít opcióban az egyedi, hővisszanyerővel ellátott szellőzőgép. Ez azt jelenti, hogy a lakószobákba alacsony sebességgel – ami nem okoz huzatérzetet, nem lehet érezni – friss levegőt fújunk be, amit a fürdőkben, WC-ben, konyhákban szívunk el. Ez minden időszakban biztosítja a friss levegőt, így hidegben és nagy melegben is ablaknyitás – az energia ki- illetve beengedése – nélkül is kellemes környezetben érezhetjük magunkat. A levegő további fűtését illetve hűtését a hőszivattyúval oldották meg.Az épületen extenzív zöldtetőt lett kialakítva. Ennek hatása érződik a hőszigetelésen és a kellemesebb klímában. Azt az esővizet, amit a zöldtető nem fog meg, ciszternában gyűjtik és locsolásra használják fel.A természetes fa nyílászárók a külső oldalon alumíniumborítást kapnak, így elmaradhat a 2-3 évenkénti újrafestés, kímélve a környezetet és a pénztárcánkat.. Hideg-meleg burkolatok, szaniterek még választhatók. A pince szinten tárolók és teremgarázs helyek vásárolhatók. A vételár a kulcsrakész állapotot és a konyhabútort gépészettel tartalmazza.A lakáshoz hozzávásárolható a teremgarázsban gépkocsi beálló 5.5M/Ft és egy tároló 2M/Ft(Képek látványtervek)ÜGYFELEINK RÉSZÉRE, A TULAJDONOSOKNAK ÉS A VEVŐKNEK IS INGYENES ÜGYVÉDI HÁTTERET, ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNYT, TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉST BIZTOSÍTUNK!

XII.ker Orbán hegyen 73nm 3sz. kertkapcsolatos, panorámás luxuslakás, 12.5nm terasszal eladó. 15 lakásos társasház, energia tudatos, modern technológiák felhasználásával készül- 2017 őszi átadással. A cél a lakók maximális komfort érzetének elérése, ezért a gazdaságos és hatékony, környezetbarát energiatudatos építés, azaz az épület átgondolt kialakítása úgy, hogy az üzemeltetés hosszú ideje alatt a legkisebb energiafelhasználással, hatékonyan és gazdaságosan – azaz kevés pénzből – működjön a ház. Az alacsony fűtési és hűtési energiaigény érdekében a falak és tető az előírtnál lényegesen több hőszigetelést kaptak, 3 rétegű ablaküvegezés a zajcsökkentés mellett- szintén ennek a célnak az érdekében lett választva. A tájolás megválasztásánál szintén az volt a cél, hogy télen a napsugarak energiáját be lehessen gyűjteni. Ezért nem néz szoba az északi oldalra. A fűtési és hűtési energiát hőszivattyúval nyerik ki a levegőből, a leghatékonyabb gépek egyikével. Ehhez csak áram szükséges, így a gáz nem is lett bevezetve a házba. A lakások fűtését és hűtését a légtechnikán keresztül, illetve mennyezet hűtő-fűtő berendezéssel oldották meg. Az alacsony energiaigény teszi lehetővé ennek a magas komfortot nyújtó megoldásnak az alkalmazását. Az ideális hőérzet, a kevesebb por, az állandó friss levegő teszi kellemesebbé az itt lakást. A fűtés-hűtés természetesen lakásonként önállóan szabályozható.A lakásokban állandó szellőztetést biztosít opcióban az egyedi, hővisszanyerővel ellátott szellőzőgép. Ez azt jelenti, hogy a lakószobákba alacsony sebességgel – ami nem okoz huzatérzetet, nem lehet érezni – friss levegőt fújunk be, amit a fürdőkben, WC-ben, konyhákban szívunk el. Ez minden időszakban biztosítja a friss levegőt, így hidegben és nagy melegben is ablaknyitás – az energia ki- illetve beengedése – nélkül is kellemes környezetben érezhetjük magunkat. A levegő további fűtését illetve hűtését a hőszivattyúval oldották meg..Az épületen extenzív zöldtetőt lett kialakítva. Ennek hatása érződik a hőszigetelésen és a kellemesebb klímában. Azt az esővizet, amit a zöldtető nem fog meg, ciszternában gyűjtik és locsolásra használják fel.A természetes fa nyílászárók a külső oldalon alumínium borítást kapnak, így elmaradhat a 2-3 évenkénti újrafestés, kímélve a környezetet és a pénztárcánkat.. Hideg-meleg burkolatok, szaniterek még választhatók. A pince szinten tárolók és teremgarázs helyek vásárolhatók. A vételár a kulcsrakész állapotot és a konyhabútort gépészettel tartalmazza.A lakáshoz hozzávásárolható a teremgarázsban gépkocsi beálló 5.5M/Ft és egy tároló 2M/Ft(Képek látványtervek)ÜGYFELEINK RÉSZÉRE, A TULAJDONOSOKNAK ÉS A VEVŐKNEK IS INGYENES ÜGYVÉDI HÁTTERET, ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNYT, TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉST BIZTOSÍTUNK!

XII.ker Orbán hegyen 82nm 3sz. kertkapcsolatos, panorámás luxuslakás, 12.5nm terasszal eladó. 15 lakásos társasház, energia tudatos, modern technológiák felhasználásával készül- 2017 őszi átadással. A cél a lakók maximális komfort érzetének elérése, ezért a gazdaságos és hatékony, környezetbarát energiatudatos építés, azaz az épület átgondolt kialakítása úgy, hogy az üzemeltetés hosszú ideje alatt a legkisebb energiafelhasználással, hatékonyan és gazdaságosan – azaz kevés pénzből – működjön a ház. Az alacsony fűtési és hűtési energiaigény érdekében a falak és tető az előírtnál lényegesen több hőszigetelést kaptak, 3 rétegű ablaküvegezés a zajcsökkentés mellett- szintén ennek a célnak az érdekében lett választva. A tájolás megválasztásánál szintén az volt a cél, hogy télen a napsugarak energiáját be lehessen gyűjteni. Ezért nem néz szoba az északi oldalra. A fűtési és hűtési energiát hőszivattyúval nyerik ki a levegőből, a leghatékonyabb gépek egyikével. Ehhez csak áram szükséges, így a gáz nem is lett bevezetve a házba. A lakások fűtését és hűtését a légtechnikán keresztül, illetve mennyezet hűtő-fűtő berendezéssel oldották meg. Az alacsony energiaigény teszi lehetővé ennek a magas komfortot nyújtó megoldásnak az alkalmazását. Az ideális hőérzet, a kevesebb por, az állandó friss levegő teszi kellemesebbé az itt lakást. A fűtés-hűtés természetesen lakásonként önállóan szabályozható.A lakásokban állandó szellőztetést biztosít opcióban az egyedi, hővisszanyerővel ellátott szellőzőgép. Ez azt jelenti, hogy a lakószobákba alacsony sebességgel – ami nem okoz huzatérzetet, nem lehet érezni – friss levegőt fújunk be, amit a fürdőkben, WC-ben, konyhákban szívunk el. Ez minden időszakban biztosítja a friss levegőt, így hidegben és nagy melegben is ablaknyitás – az energia ki- illetve beengedése – nélkül is kellemes környezetben érezhetjük magunkat. A levegő további fűtését illetve hűtését a hőszivattyúval oldották meg.Az épületen extenzív zöldtetőt lett kialakítva. Ennek hatása érződik a hőszigetelésen és a kellemesebb klímában. Azt az esővizet, amit a zöldtető nem fog meg, ciszternában gyűjtik és locsolásra használják fel.A természetes fa nyílászárók a külső oldalon alumínium borítást kapnak, így elmaradhat a 2-3 évenkénti újrafestés, kímélve a környezetet és a pénztárcánkat.A közös területeken energiatakarékos és LED égőket használunk, amik a kisebb áramfelhasználás mellett, hosszabb élettartalommal is rendelkeznek.. Hideg-meleg burkolatok, szaniterek még választhatók. A pince szinten tárolók és teremgarázs helyek vásárolhatók. A vételár a kulcsrakész állapotot és a konyhabútort gépészettel tartalmazza.A lakáshoz hozzávásárolható a teremgarázsban gépkocsi beálló 5.5M/Ft és egy tároló 2M/Ft(Képek látványtervek)ÜGYFELEINK RÉSZÉRE, A TULAJDONOSOKNAK ÉS A VEVŐKNEK IS INGYENES ÜGYVÉDI HÁTTERET, ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNYT, TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉST BIZTOSÍTUNK!

XII.ker Orbán hegyen 60nm 2sz. kertkapcsolatos, panorámás luxuslakás, 18nm terasszal eladó. 15 lakásos társasház, energia tudatos, modern technológiák felhasználásával készül- 2017 őszi átadással. A cél a lakók maximális komfort érzetének elérése, ezért a gazdaságos és hatékony, környezetbarát energiatudatos építés, azaz az épület átgondolt kialakítása úgy, hogy az üzemeltetés hosszú ideje alatt a legkisebb energiafelhasználással, hatékonyan és gazdaságosan – azaz kevés pénzből – működjön a ház. Az alacsony fűtési és hűtési energiaigény érdekében a falak és tető az előírtnál lényegesen több hőszigetelést kaptak, 3 rétegű ablaküvegezés a zajcsökkentés mellett- szintén ennek a célnak az érdekében lett választva. A tájolás megválasztásánál szintén az volt a cél, hogy télen a napsugarak energiáját be lehessen gyűjteni. Ezért nem néz szoba az északi oldalra. A fűtési és hűtési energiát hőszivattyúval nyerik ki a levegőből, a leghatékonyabb gépek egyikével. Ehhez csak áram szükséges, így a gáz nem is lett bevezetve a házba. A lakások fűtését és hűtését a légtechnikán keresztül, illetve mennyezet hűtő-fűtő berendezéssel oldották meg. Az alacsony energiaigény teszi lehetővé ennek a magas komfortot nyújtó megoldásnak az alkalmazását. Az ideális hőérzet, a kevesebb por, az állandó friss levegő teszi kellemesebbé az itt lakást. A fűtés-hűtés természetesen lakásonként önállóan szabályozható. A lakásokban állandó szellőztetést biztosít opcióban az egyedi, hő visszanyerővel ellátott szellőzőgép. Ez azt jelenti, hogy a lakószobákba alacsony sebességgel – ami nem okoz huzatérzetet, nem lehet érezni – friss levegőt fújunk be, amit a fürdőkben, WC-ben, konyhákban szívunk el. Ez minden időszakban biztosítja a friss levegőt, így hidegben és nagy melegben is ablaknyitás – az energia ki- illetve beengedése – nélkül is kellemes környezetben érezhetjük magunkat. A levegő további fűtését illetve hűtését a hőszivattyúval oldották meg. Az épületen extenzív zöldtetőt lett kialakítva. Ennek hatása érződik a hőszigetelésen és a kellemesebb klímában. Azt az esővizet, amit a zöldtető nem fog meg, ciszternában gyűjtik és locsolásra használják fel. A természetes fa nyílászárók a külső oldalon alumíniumborítást kapnak, így elmaradhat a 2-3 évenkénti újrafestés, kímélve a környezetet és a pénztárcánkat. A közös területeken energiatakarékos és LED égőket használunk, amik a kisebb áramfelhasználás mellett, hosszabb élettartalommal is rendelkeznek.. Hideg-meleg burkolatok, szaniterek még választhatók. A pince szinten tárolók és teremgarázs helyek vásárolhatók. A vételár a kulcsrakész állapotot és a konyhabútort gépészettel tartalmazza.A lakáshoz hozzávásárolható a teremgarázsban gépkocsi beálló 5.5M/Ft és egy tároló 2M/Ft(Képek látványtervek)ÜGYFELEINK RÉSZÉRE, A TULAJDONOSOKNAK ÉS A VEVŐKNEK IS INGYENES ÜGYVÉDI HÁTTERET, ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNYT, TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉST BIZTOSÍTUNK!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!