Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

TELEK HELYSZÍNE:Az ingatlan Buda gyönyörű zöldövezetében az Irhás árokban található. Autóval megközelíthető Gazdagrét felől, vagy Sasadon keresztül a Törökbálinti úton haladva. A tömegközlekedés erre felé még gyerekcipőben jár. A BKK 8-as buszjárata a hegy aljáig közlekedik jelenleg, de tervezik a busz útvonalának kibővítését az Adorján köz-ig. Pillanatnyilag inkább autóval közlekedő, vagy nagyon sportos vevőknek ajánlom. Gazdagrét öt perc autóval, itt a bevásárlás és az ügyintézés megoldott. Több szupermarket, bank, és kisebb bolt a rendelkezésünkre áll. A remekül felszerelt Eleven center is segíti a minden napjainkat.TELEK JELLEMZŐI:Az 1513 négyzetméteres belterületi építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6/A-XII/SZ1 övezeti besorolású. A telek téglalap alakú és enyhén dél felé lejt. Méreteinek köszönhetően kényelmesen beépíthető. A rengeteg zöldnek köszönhetően tiszta és friss a levegő, megfelelő épület magasság esetén panorámás a környező hegyekre. Jelenleg egy jó állapotú ikerház található rajta.KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 10% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6,5 m- Szintterületi mutató: 0,25 - Zöldfelület: min. min. 80%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 30%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 1513 nmSzélesség: 22 mHosszúság: 68 mMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas több generációs családi ház, ikerház, vagy 3 lakásos társasház építésére. Legnagyobb beépíthető alapterület 150 nm, legnagyobb beépíthető összterület 378 nm. Maximum 2 szint és egy pinceszint építhető. Jelenleg egy 330 nm-es 2 lakásos átlagos állapotú ikerház áll rajta.Irányár: 199 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

TELEK HELYSZÍNE:Buda XII. kerületének csendes, nyugodt, zöldövezeti részén, Magasúton található az ingatlan. A környéket családi házak, vagy kis lakóközösségű társasházak jellemzik. A többek között TESCO, AUCHAN, PRAKTIKER, BAUMAX, IKEA, KIKA, INTERSPORT és DECATHLON üzleteknek is otthont adó budaörsi bevásárló parkok mindössze 10 percnyi autóútra helyezkednek el. A közeli Gazdagréten pedig PENNY MARKET, SPAR és ALDI is található. Tömegközlekedés szempontjából ideális, hiszen sétatávolságra található buszjárat is, melyekkel hamar elérhető a BAH- csomópont, a Ferenciek tere, vagy a Kelenföldi-pályaudvar, ezzel együtt az új 4-es metró és további BKV buszjáratok. A mindössze pár kilométerre található M1/M7-es autópályák közvetlen elérhetőséget biztosítanak az ország nyugati részére, illetve az M0-ás körgyűrűn az összes többi autópálya felé. Az utca lakóövezet, átmenő forgalma nincs.TELEK JELLEMZŐI:Az 1960 nm-es, belterületi, sík, üres, építési saroktelek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6/A-XII/Sz1 övezeti besorolású. KÖZMŰVEK:- víz: utcában- villany: utcában- gáz: utcában- csatorna: utcábanÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 10% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6,5 m- Szintterületi mutató: 0,25 - Zöldfelület: min. 80%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 30%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 1960 nmMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Méreteinek köszönhetően családi ház, vagy 3 lakásos társasház építhető rá, melyekhez tervek is készültek. Irányár: 150 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

XII.kerület csendes, családi házas övezetében eladó egy panorámás, DÉLI fekvésű, benapozott, enyhén emelkedő, 1516 m2-es, összközműves lakóövezeti telek. Utcafronti szélessége 22m, hossza kb.72m.Csend, nyugalom, friss levegő, zöld környezet. A természetvédelmi terület közelsége számos kirándulási lehetőségeket biztosít a Normafa környékére.A telek kiválóan alkalmas egy kellemes, csendes, de az autópályákat könnyen elérhető családi ház, vagy 3 lakásos társasház építésére. ÉPÍTÉSI ÖVEZET: L6/A-XII/Sz1- beépitési mérték (max 10%): 152 m2- szintterületi mutató (max 0,25): 379 m2- terepszint alatti beépitettség (max 30%) 455 m2- megengedett építménymagasság : 6,5 m- zöldfelületi mutató (min 80%) A telken egy 60-as években épült, stabil, masszív, 2 lakószintes, nagy teraszos, tégla családi ház áll, igény szerint felújítható, bontható.Az ingatlan összközműves, villany, víz, gáz, csatorna telken belül!TEHERMENTES, azonnal birtokba vehető!Az ár IRÁNYÁR! Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Tömegközeledés kiváló, sétatávolságon belül található a Törökbálinti út és a 8E jelzésű busz, amellyel 15 perc alatt a belvárosba juthatunk ill. mindössze 10 perc alatt elérhető a 4-es METRO, ahonnan a város bármely pontja könnyen megközelíthető. Gépkocsival gyorsan elérhető a közeli M1/M7-es autópálya.A közelben a Hegyvidék és MOM bevásárlóközpont, ill. Gazdagrét infrastruktúrája biztosítja a mindennapokhoz szükséges szolgáltatásokat: iskola, óvoda, bank, POSTA, bevásárlási és sportolási lehetőségek stb..BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 199948

TELEK HELYSZÍNE:A XII. kerület erdővel határolt részén helyezkedik el, a Széchenyi hegy és a kakukk hegy találkozásánál. Az erdő ölelte telek csendes, tiszta levegőjű környezetű, kiváló adottságú telek 5 percre található a 8-as busz megállójától. Az elmúlt évek rekonstrukciós munkája során felújított, közvilágítással rendelkező, kiépített út visz a telekhez. Az autós megközelítés vagy a Törökbálinti úton a BAH csomópont felől lehetséges, vagy a gazdagréti lakótelep irányából az M/M= bevezető szakaszán, illetve Dél felé az Egérúton. A több irányból való megközelíthetőség remek lehetőséget teremt a közlekedési dugók elkerülésére. A közelben több iskola, óvoda, uszoda, élelmiszer bolt, patika, posta és bank található.TELEK JELLEMZŐI:A 4096 m2-es telken eladó az utcafronti 2000 m2-es telekhányad, melyre az alábbi paraméterekkel lehet családi házat vagy társasházat építeni:- zöldfelületi mutató: 80% (min. 287 m2)- beépítési mérték 10% (max. 222 m2)- szintterületi mutató 0,25 (max. 571 m2)- terepszint alatti beépítettség 30%(max.1091 m2)A telek déli fekvésű, benapozott, majdnem sík, gyönyörű erdei panorámával (szemben már a Pilisi Parkerdő kezdődik). A telek fenti részén egy családi ház építkezése most kezdődik, A telek használati megosztási szerződéssel eladó.TELEK MÉRETE:2000 nm.TELEK MŰSZAKI JELLEMZŐI:A telken belül van a víz és a gáz. A csatorna nincs bekötve, de a ház előtt van.Irányár: 99,5 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: