Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

XII. kerület, KISSVÁBHEGY csendes, zöld környezetében, közvetlenül a védett természetvédelmi terület mellett 2 szobás, ERKÉLYES, PANORÁMÁS, FELÚJÍTOTT LAKÁS eladó.A lakás a 2 emeletes ház 2. emeletén helyezkedik el, két oldalról kapja a fényt.Az 59.5 m2-es lakás- nappali szoba,- nappalira nyitott, ablakos étkező-konyha,- külön bejáratú hálószoba + loggia,- előtér,- fürdőszoba, külön WC helyiségekből áll.Mindkét szobából panorámás kilátás tárul elénk a városra, és a budai hegyekre.A lakás teljes egészében felújított, ide értve a műszaki felújítást is, amely az erős és gyengeáramú rendszert, valamint a gépészetet is érintette.A szigetelésről műanyag nyílászárók és szúnyoghálós redőnyök gondoskodnak.A lakás és a lépcsőház biztonságát riasztórendszer, valamint zárható rács is szolgálja az emeleten.- Délkeleti fekvés- Saját kültéri parkoló a telken belül- Saját zárható tároló- „Belakható” nagy előtér a lakás bejárata előtt pl. bicikliknek- Gondozott lépcsőház, jó lakóközösség- Riasztó a lakásban és a lépcsőházban is- Igényesen felújítás: villany, víz, fűtés, klíma, nyílászárók, redőnyök, fürdőszoba, konyha, stb.- Külön WC- Örök-panoráma a Körszállóra és a Kissvábhegy erdejére- Jó közlekedés (villamos, busz: János Kórház, Pethényi úti megállók, fogaskerekű Orgonás megálló 3 percen belül)- Alacsony forgalmú zónában található (lakó pihenő övezet)- Alacsony közös költség (5950ft) a lakás és a ház biztosítását is tartalmazza- A társasház jelentős megtakarítással rendelkezik- Széll Kálmán tér gyalog 15 perc, bölcsőde, óvoda, iskola, bolt, gyógyszertár, játszóterek.- Városmajor öt perc sétára futópályával, sportolási lehetőségekkel- Normafa, Széchenyi Hegy karnyújtásnyira.- A belső falak tetszőlegesen mozgathatóak, könnyen három szobássá alakítható.Ideális saját otthonnak természetjárók, csodás zöld környezetre és csendre vágyó párok részére, kisgyermekes családnak is!

XII. ker. Kissvábhegyen kínálok eladásra egy belső négyszintes újszerű állapotú luxus ingatlant a Diós Árok úton, mely egy mediterrán villa legnagyobb lakása, és gyakorlatban az épület felét jelenti. Az ingatlan bejárati szintjén a közös légterű 65 m2-s 7 m belmagasságú nappali-étkező-konyha egység és mosdó helyezkedik el, innen nyílik a kizárólagos használatú mediterrán stílusú, 200 nm-s szépen gondozott kert, és a terasz. A galériaszinten dolgozószoba, hálószoba, vendégháló, fürdőszoba, vendégfürdő, és két gardrób szoba került kialakításra. A nappaliban nyitott-zárt tűztérrendszerű márvány kandalló került beépítésre. A konyha igényesen felszerelt, tartozékai: elektromos tűzhely és sütő, mosó- és mosogatógép, a márványpultba épített mosogató medence, beépített mikrohullámú sütő, nagyméretű hűtőgép. Az otthon oldalfalai olasz márványpor alapú felületképzést kaptak, egyedi gipszstukkó díszítő elemekkel, a galéria szintet tiffany üveg bevilágítók díszítik, a belső ajtók cseresznyefából készültek a korlátok kovácsoltvas, fakönyöklős kialakításúak. A földszinti padló burkolat meleg színű olasz kerámia, az emeleti padlóburkolat afrikai parketta, a fürdők burkolata természetes kő burkolólap. A tetőtéri mennyezet cseresznye színű faburkolat.A lakószint alatti szinten kapott helyet a szauna, gőzkabin, fittneszterem, és a vadászterem is, melyek szintén a legigényesebb, a másik két szintel harmonizáló egyedi burkolatokkal, berendezésekkel kerültek kialakításra . A legalsó szinten a teremgarázs található.Műszaki adatok: A lakások fűtésére a MEDITHERM falfűtési rendszert alkalmaztak a szükséges hőmennyiség függvényében oldalfalakon. A hideg padlóburkolatos helységek mindegyike padlófűtéssel megoldott. A lakások fürdőszobái elektromos törülközőszárítós radiátorral is rendelkeznek. A lépcsőház fűtésre-hűtésre alkalmas berendezéssel (fan-coil-lal) ellátott. Ugyan ez a fűtés-hűtés biztosítja a lakáshoz tartozó szauna és gőzkabin , fitnesz és vadászterem helyiségekben is, melyek a lakrész alatzi szinten a megfelelő hőmérsékletet. A teremgarázs radiátorral fűtött, a lakáshoz tartozó 4 autó helye. + 12, 5 M Ft, és kötelezően megvásárolandó!A fűtési költségek hőmennyiség mérők segítségével lakásonként külön képezhető.Az épület éjszaka dísz kivilágítással megvilágított, alkonykapcsoló általi bekapcsolással és egyedileg beállítható időkapcsolós kikapcsolóval készült.A bejárati út és a lépcső elektromos fűtése fűtőkábellel automatikus üzemeléssel megoldott. A rendszer a hő nedvesség érzékelőkkel biztosítja, hogy a fűtés csak a hideg és nedvesség egyidejű megléte esetén üzemel.Megtekinthető előzetesen egyeztetett időpontban! Jöjjön el , nézze meg,Ha Ön eladóként van a piacon, mi megtaláljuk a vevõt az Ön ingatlanára is! Hívjon bizalommal!Ha hitelre vásárolna, mi ingyenes személyre szabott hiteltanácsadásban is a rendelkezésére állunk. Ajánlatunk nem csak a nálunk vásárolt ingatlanok esetében érvényes. Hívjon, és mi megoldjuk minden ingatlanügyét!

Unikum lakás közvetlenül a Városmajor mellett!Eladásra kínálunk a Maros utca Városmajori Park menti, kedvelt részén egy 64 négyzetméteres, háromszobás, jó beosztású, cirkós, egyedi hangulatú lakást.A társasház negyedik emeletén ez az egyetlen lakás. Különlegessége, hogy a lakás előteréből közvetlen kijárat nyílik a társasház tavaly felújított, 230 négyzetméteres teraszára, ahonnan a Városmajor mellett a Budai Vár egy részére is panoráma nyílik. Itt lehetőség van kerti bútorok, növények, gyermekjátékok stb. elhelyezésére.A terasz nagyobb baráti összejövetel, grillezés stb. megtartására éppúgy alkalmas, mint babakocsi tologatására.A mostani gyerekszoba igény esetén a konyhával összenyitható, így amerikai konyhás nappali is kialakítható.Közvetlenül a gyerekszobához kapcsolódik a társasház közös, kb. 20 négyzetméteres tárolója, amely igény esetén bővítési lehetőséget is jelenthet az új tulajdonos számára.A lakáshoz tartozik továbbá tárolóhely az említett közös tárolóban illetve elkülönített rész a pincében.- kilenclakásos társasház jó lakóközösséggel- az átlagos állapotú lépcsőház lift nélküli, márványlépcsős-a ház zsákutcában található, így az autóforgalom kicsi.A közlekedés rendkívül jó (Széll Kálmán tér, Mammut bevásárlóközpont, Fény utcai piac pár perc gyalog). Óvoda, általános iskola az utcában található, a játszótér egy perc gyalog.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!