Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Buda legszebb részén eladó egy rendkívüli panorámájú 2067 nm alapterületű szálloda és egészségközpont 11025nm-es, parkosított, gondozott, ősfás területen. A főépület emeletein összesen 20 szoba van kialakítva(apartman jellegűek is) külön fürdőszobával. A földszinten előcsarnok, étterem, bár, konferenciaterem és egy kisterem lett kialakítva. A konyha 100-120 fő ellátására alkalmas. A főépület mellett található kis-házban további 7 szoba található, mellékhelyiségekkel. A kis-házban található az épületegyüttes fűtését és meleg-víz ellátását biztosító kazánház. A bejárattól burkolt gépkocsibehajtó vezet a kis-ház előtt kialakított, szintén szilárd burkolattal ellátott ill. kővel felszórt parkolóba. A környező ingatlanok jellemzően lakóingatlanok, villaépületek. In one of Buda’s most beautiful location, with astonishing panoramic view, a 2067 sqm hotel and wellness facility is for sale. Based on a 11025 sqm plot, surrounded with a natural forest and garden. The main building consist of 20 rooms in three floors, some of them are built apartment like, with own bathrooms. Ground floor consists of a welcome hall, restaurant, bar, Conference room, and a medium sized ball-room. The kitchen is capable of serving 100-120 guests at a time. Next to the main building is a separate guest house with further 7 rooms with own water blocks. the guesthouse houses the furnace for the main building’s heating and hot water support as well. from the entrance to the plot there is a pavement road to the main building and to the guest house, ending in a parking area covered with grit.

06-30/914-77Mutat

Ha-Ga Ingatlanforgalmazó Kft.

Gábor Alice

XII. kerület LEGSZEBB UTCÁJÁBAN PANORÁMÁS IRODAHÁZ EGYÜTTES ELADÓ!A panorámás telek, természetvédelmi terület ölelésében, csendes zsákutcában, kristálytiszta levegőjű hegyvidéki környezetben található. A telken két különálló ház áll. 5+2 lakás kb. 1200nm nettó hasznos tér, 1470nm bruttó beépítettség + KÖZEL 200nm teraszok/erkélyek. Az ingatlan kitűnő választás, ha nyugodt környezetre vágyik, a festői környezet, az erdő, és a csodálatos kilátás egészen különös hangulatot kölcsönöz az ingatlannak. A ház a belvárostól autóval mindössze néhány percre található, mégis a hegyvidék, és az elhelyezkedés miatt mentes a városi forgatag, zaj, nyüzsgés, és zsúfoltság okozta kellemetlenségek alól. Kiemelten ajánlom LAKÁS-IRODA EGYÜTTESNEK, MAGÁNKLINIKÁNAK, GONDOZÁSI CENTRUMNAK. Az első épületben egy darab két szobás, egy három szobás, valamint két egyszobás lakás készült. A másik épületben két darab három hálószobás, duplakomfortos lakás, a magasított tetőtérben egy darab két hálószobás lakás van, valamint a teljes alápincézésnek köszönhetően a közel 200 nm-es alagsorban természetes szellőzésű, hangszigetelt, padlófűtéses, felparkettázott szabadidőtér, ami sportolásra/wellnessre/előadóteremnek/stúdiónak is alkalmas. Az utca szintjén egy négyállásos fűtött garázs illetve kb. 10 járműnek helyet adó saját kültéri beálló található. Kisebb üzletek, szolgáltató intézmények pár száz méteren belül, nagyobb bevásárlóközpontok autóval 6-7 percre találhatók. Minden lakásban radiátoros fűtés, légkondicionálás bevezetékezve. A+ energiaosztály, kiváló szigetelés, éjszakai áram, elektromos redőnyrendszer, kandallók előkészítve. Minden helyiség hőmérséklete külön szabályozható, TV és telefoncsatlakozás elérhető. Profi riasztórendszer. Minden lakás egyedi, a burkolatok, nyílászárók illetve a fürdőszobák is mind luxusminőségűek.A lejtős, de használhatóan teraszosított telek miatt a fenti ingatlanban lift is található. Mindössze két lakás van, amelyekhez egy-egy emeletnyi szintkülönbséget kell lépcsőn megtenni. A kert kifogástalan állapotban van, a füvesítés, növénytelepítés bármikor kivitelezhető. Az alsóbb házat igény esetén, tetővel burkolt átjárón közelíthetjük meg. Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, tekintse meg személyesen!

+30704098Mutat

XII. kerület LEGSZEBB UTCÁJÁBAN PANORÁMÁS IRODAHÁZ ELADÓ!A panorámás telek, természetvédelmi terület ölelésében, csendes zsákutcában, kristálytiszta levegőjű hegyvidéki környezetben található. Az ingatlan kitűnő választás, ha nyugodt környezetre vágyik, a festői környezet, az erdő, és a csodálatos kilátás egészen különös hangulatot kölcsönöz az ingatlannak. A ház a belvárostól autóval mindössze néhány percre található, mégis a hegyvidék, és az elhelyezkedés miatt mentes a városi forgatag, zaj, nyüzsgés, és zsúfoltság okozta kellemetlenségek alól. Kiemelten ajánlom LAKÁS-IRODA EGYÜTTESNEK, MAGÁNKLINIKÁNAK, GONDOZÁSI CENTRUMNAK. Az épületben két darab három hálószobás, duplakomfortos lakás, a magasított tetőtérben egy darab két szobás lakás van, valamint a teljes alápincézésnek köszönhetően a közel 200 nm-es alagsorban természetes szellőzésű, hangszigetelt, padlófűtéses, felparkettázott szabadidőtér, ami sportolásra/wellnessre/előadóteremnek/stúdiónak is alkalmas. Az utca szintjén egy négyállásos fűtött garázs illetve kb. 10 járműnek helyet adó saját kültéri beálló található. Kisebb üzletek, szolgáltató intézmények pár száz méteren belül, nagyobb bevásárlóközpontok autóval 6-7 percre találhatók. Minden lakásban radiátoros fűtés, légkondicionálás bevezetékezve. A+ energiaosztály, kiváló szigetelés, éjszakai áram, elektromos redőnyrendszer, kandallók előkészítve. Minden helyiség hőmérséklete külön szabályozható, TV és telefoncsatlakozás elérhető. Profi riasztórendszer. Minden lakás egyedi, a burkolatok, nyílászárók illetve a fürdőszobák is mind luxusminőségűek. Mindössze két lakás van, amelyekhez egy-egy emeletnyi szintkülönbséget kell lépcsőn megtenni. A kert kifogástalan állapotban van, a füvesítés, növénytelepítés bármikor kivitelezhető. Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, tekintse meg személyesen!

+30704098Mutat

3 +1 SZOBÁS, NAPOS, VÁRRA PANORÁMÁS NAGYPOLGÁRI LAKÁS ELADÓ KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSNÉL- IRODÁNAK IS TÖKÉLETESINGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan a XII. kerületben, a közlekedési szempontból legfrekventáltabb Alkotás úton, a Déli Pályaudvarnál található. Számos tömegközlekedési eszköz pillanatokon belül elérhető, melyek gyors elérést biztosítanak a város minden irányába. A közelben minden gyalogosan elérhető, ami a hétköznapi dolgok elintézéséhez szükséges. De a szórakozni vágyók számára is számos lehetőséget biztosít a környék, ami rendelkezik a budai belváros minden előnyével. ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az 1900-as évek elején épült, földszint+3 szintes épület külső és belső megjelenése rendezett képet mutat, köszönhetően a közös képviselet hatékony munkájának. A 40 lakásos társasházban lift segíti az emeletekre való feljutást. A házban található 40 lakás mindegyiket függőfolyosóról érhető el. LAKÁS JELLEMZŐI:Az eladásra kínált ingatlan a társasház legfelső, 3. emeletén helyezkedik el. A 3+1 szobás lakás pár évvel ezelőtt teljes műszaki felújításon esett át. Ekkor került beszerelésre a gázüzemű kombikazán, mely a meleg vizet és a fűtést szolgáltatja, illetve ekkor került sor az ablakok cseréjére, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az utcán zajló forgalom ellenére a lakásban zavartalan a pihenés. A keleti tájolású ablakoknak köszönhetően a lakás a délelőtti órákban napos, világos, nem is beszélve a az elénk táruló pazar kilátásról a Várhegyre. A mindennapok kényelmét kamra, külön WC, kényelmes, jól felszerelt konyha biztosítja, illetve az, hogy minden helyiségablakos. A szobák parketta burkolata meleg otthonosságot sugároz. LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 116 nm-előszoba 5nm-kamra 1nm-wc 1nm-fürdőszoba 7nm-konyha-étkező 18nm-félszoba 7nm-szoba1 36nm-szoba2 23nm-szoba3 18nmBelmagasság: 3,7mMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A lakásban gázüzemű kombikazán található. A vízfogyasztás díját a közös költség tartalmazza. A lakás műszaki felújítása pár éve megtörtént. A régi nyílászárókat modern műanyag a ablakokra cserélték.KÖLTSÉGEK:- Közös költség: 27500 Ft, mely tartalmazza a vízfogyasztást, szemétszállítás, felújítási alap, takarítás, lift üzemeltetés díját és a közös fogyasztásokat.PARKOLÁS:Parkolásra utcán, közterületen van lehetőség, a környező utcákban van ingyenes parkolási lehetőségIrányár: 44,5 MFt

+36706409Mutat

XII. kerület LEGSZEBB UTCÁJÁBAN PANORÁMÁS IRODAHÁZ ELADÓ!A panorámás telek, természetvédelmi terület ölelésében, csendes zsákutcában, kristálytiszta levegőjű hegyvidéki környezetben található. Az ingatlan kitűnő választás, ha nyugodt környezetre vágyik, a festői környezet, az erdő, és a csodálatos kilátás egészen különös hangulatot kölcsönöz az ingatlannak. A ház a belvárostól autóval mindössze néhány percre található, mégis a hegyvidék, és az elhelyezkedés miatt mentes a városi forgatag, zaj, nyüzsgés, és zsúfoltság okozta kellemetlenségek alól. Kiemelten ajánlom LAKÁS-IRODA EGYÜTTESNEK, MAGÁNKLINIKÁNAK, GONDOZÁSI CENTRUMNAK. Az épületben két darab három hálószobás, duplakomfortos lakás, a magasított tetőtérben egy darab két hálószobás lakás van. vAz utca szintjén egy négyállásos fűtött garázs illetve kb. 10 járműnek helyet adó saját kültéri beálló található. Kisebb üzletek, szolgáltató intézmények pár száz méteren belül, nagyobb bevásárlóközpontok autóval 6-7 percre találhatók. Minden lakásban radiátoros fűtés, légkondicionálás bevezetékezve. A+ energiaosztály, kiváló szigetelés, éjszakai áram, elektromos redőnyrendszer, kandallók előkészítve. Minden helyiség hőmérséklete külön szabályozható, TV és telefoncsatlakozás elérhető. Profi riasztórendszer. Minden lakás egyedi, a burkolatok, nyílászárók illetve a fürdőszobák is mind luxusminőségűek. A lejtős, de használhatóan teraszosított telek miatt az ingatlanban lift is található. Mindössze két lakás van, amelyekhez egy-egy emeletnyi szintkülönbséget kell lépcsőn megtenni. A kert kifogástalan állapotban van, a füvesítés, növénytelepítés bármikor kivitelezhető. Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, tekintse meg személyesen!

+30704098Mutat

HÍVJA KÖZVETLENÜL A TULAJDONOST! A tulajdonos elérhetősége: Faludi Jenő e-mail: @ Telefon: 30/259-5464 Budapest XII. kerületének zöldövezeti részén TULAJDONOSTÓL eladó egy 1600 nm telken négyszintes 700 nm épület, az üzemeltető nyereségesen müködő Kft-vel együtt. Az épület jelenleg panzióként üzemel. A telken 12 gépkocsi számára parkoló, 8x4 m-es vizforgatós medence és grillező hely került kialakitásra. Az épület födszintjén 3 db. fürdőszobás szoba, recepció, étkező, konyha és kazánház van. Az első emeleten 4db. teraszos fürdőszobás apartman, a 2. emeleten 4db. fürdőszobás apartman a 3. emeleten 1 db apartman található. Az épület alkalmas lehet cégközpontnak, diákszállónak. A 8E busszal kb. 15 perc alatt elérhető a városközpont, vagy a 4-es metro kelenföldi végállomása. Eladási ár 240 millió HUF, vagy 800 000 EUR Ingatlanközvetitők ne hivjanak. e-mail: @ Elhelyezkedése: Családi házas övezetben Állapota: Jó Komfort besorolása: összkomfortos Építési éve: 1990 Szobák száma: 12szoba Közművek: Gáz, Víz, Villany, Csatorna Gázellátás: Vezetékes Vízellátás: Vezetékes víz Melegvíz-ellátás: Házközponti meleg víz Áramellátás: 230V/380 V Fűtés típusa: Házközponti, Házközponti egyedi mérővel Homlokzat állapot: Jó Építési mód: Tégla Tető anyaga: Cserép Parkolási lehetőség: Utcán, Telken Jellemzői: Csendes környék, Jó közlekedés, Étkező, , Beépített szekrény, Beépített konyhabútor, Autóbeálló, Kert, Kerítés, Ipari áram, Parketta burkolat, Medence, Zöldterület, Kapunyitó automatika, Beépített tetőtér Közelben: , Autóbuszállomás Eladásra vonatkozó információk: Az ár tartalmazza a teljes berendezést

Vendéglátók figyelem !!, üzleti tevékenységre és kereskedelmi célra alkalmas 76 nm cukrászda bérleti jog ,és cég eladó.Az üzlet 32 főre alkalmas férőhelyes.A cukrászda teljes felszereltséggel eladó ,kivéve a pult mögötti részen található szoba helyiség üresen marad.a cukrászdához tartozik : egy előkészítő helyiség,személyzeti illem helyiség ,a vendégek részére női,és férfi kulturált illem helyiségek. tisztító szer tároló.A fűtésrendszer elektromos hálózat szisztémával működik.Az ingatlan forgalmas helyen helyezkedik el a xii-dik ker központjába .Ha a le írtak,és a fényképek alapján felkeltette érdeklődését ,kérem hívjon bizalommal a nap bár mely szakába ,akár hét végén is.Köszönöm bizalmát várom tisztelettel hívásáVendéglátók figyelem !!, üzleti tevékenységre és kereskedelmi célra alkalmas 76 nm cukrászda bérleti jog ,és cég eladó.Az üzlet 32 főre alkalmas férőhelyes.A cukrászda teljes felszereltséggel eladó ,kivéve a pult mögötti részen található szoba helyiség üresen marad.a cukrászdához tartozik : egy előkészítő helyiség,személyzeti illem helyiség ,a vendégek részére női,és férfi kulturált illem helyiségek. tisztító szer tároló.A fűtésrendszer elektromos hálózat szisztémával működik.Az ingatlan forgalmas helyen helyezkedik el a xii-dik ker központjába .Ha a le írtak,és a fényképek alapján felkeltette érdeklődését ,kérem hívjon bizalommal a nap bár mely szakába ,akár hét végén is.Köszönöm bizalmát várom tisztelettel hívásá

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!