Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

BELSŐ BUDA LEGFREKVENTÁLTABB RÉSZÉN, A NÉMETVÖLGYI ÚTON, KIRÁLYHÁGÓ TÉRTŐL EGY PERCRE, IRODÁNAK, RENDELŐNEK KIVÁLÓAN ALKALMAS 2+2 KÜLÖN NYÍLÓ SZOBÁS LAKÁS ELADÓ!Kiváló közlekedési lehetőségek mellett, jól megközelíthető helyen, Németvölgyi útra néző ablakokkal, rendezett házban található a FELÚJÍTANDÓ állapotú lakás. A bejárat közvetlenül a Németvölgyi útról nyíló csendes mellékutca első kapualjában található.A lakás műszaki tartalma a ház 1930 évi építése óta nem lett megújítva, tehát a víz- és villanyhálózat is felújítást igényel. A nyílászárókat újak, jó minőségű fából készültek, hangszigeteltek.Átlagos ráfordítással nagyon szép, modern, magas presztízsű tevékenység folytatására alkalmas ügyvédi, vagy más iroda, orvosi rendelő alakítható ki.A lakáshoz tartozik egy 6 m2-es saját tároló is. A közös költség 15.000 Ft, amely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást is. A lakás tulajdoni lap szerint 72 m2, valóságban 73 m2. Hivatalosan magasföldszint besorolású, azonban az ablakok alatti teljes épületszinten utcai üzlet működik, így első emeletnek felel meg.Várom szíves megkeresését, ha nem tudnám felvenni a telefont VISSZAHÍVOM!INGYENES hitel tanácsadás!BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa.A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.Azonosító: 205304 ...további, több 1000 ingatlan: www.gdn-ingatlan.hu

+36-705140Mutat

TETŐTÉR HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a XII. kerület frekventált részén, a csendes, egyirányú Tartsay Vilmos utcában található. Buda legfontosabb csomópontjaihoz több villamos- és buszjárat, illetve az M2 metró segíti az eljutást. A 139-es, a 140-es és a 142-es jelzésű buszok, valamint a 17-es és a 61-es jelzésű villamosok megállói csupán 200 méterre találhatók a háztól. A MOM Park és a Hegyvidéki Bevásárlóközpont könnyen megközelíthető, így a vásárlás, szórakozás, mozizás mellett a napi sportolásra is lehetőségünk nyílik. Ugyanakkor a pár perc sétával elérhető Gesztenyés-kert zöldje is számos kikapcsolódási alkalmat kínál gyermek és felnőtt részére egyaránt. A közelben minden olyan szolgáltatást (közért, postát, gyógyszertárat, bankot) megtalálunk, amire a mindennapokban szükség lehet. Óvoda, alap, közép és felsőfokú (ELTE Tanító- és Óvóképző Kar, Testnevelési Egyetem) oktatási intézmények is megtalálhatók a környéken.TETŐTÉR JELLEMZŐI:A nettó 92 nm-es tetőtér az L2-XII/Z1 övezeti besorolás alá esik. Az Bauhaus épület, földszint + 4 emeletes. A ház külső homlokzata, a lépcsőház egyaránt jó állapotú, rendezett. Egy gyengeséget tudok említeni a jelen ingatlannal kapcsolatban, mégpedig azt, hogy nincs lift az épületben, viszont a kiépítése nem lehetetlen.KÖZMŰVEK:- víz: épületen belül- villany: épületen belül- gáz: épületen belül- csatorna: épületen belülTETŐTÉR MÉRETE:Teljes mérete: nettó 92 nmMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Jelen ingatlannál az övezeti besorolás határértékeit figyelembe véve, a tetőtér beépítésére vonatkozó engedménnyel együtt a telek legnagyobb szintterületi mutatója nem haladhatja meg a 2,75-öt. Az adott ingatlannál viszont, a rendelkezésre álló információink alapján becsült a szintterületi mutató viszont 2,92, mely túllépi a megengedett beépítési lehetőségeket. Az épület alaprajzainak ismeretében, valamint helyszíni felmérés alapján, a pontos szintterületi mutató számításra, építész tervező megbízását javasolja az önkormányzat. Ár: 9,9 MFt --Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

XII. kerület LEGSZEBB UTCÁJÁBAN PANORÁMÁS IRODAHÁZ ELADÓ!A panorámás telek, természetvédelmi terület ölelésében, csendes zsákutcában, kristálytiszta levegőjű hegyvidéki környezetben található. Az ingatlan kitűnő választás, ha nyugodt környezetre vágyik, a festői környezet, az erdő, és a csodálatos kilátás egészen különös hangulatot kölcsönöz az ingatlannak. A ház a belvárostól autóval mindössze néhány percre található, mégis a hegyvidék, és az elhelyezkedés miatt mentes a városi forgatag, zaj, nyüzsgés, és zsúfoltság okozta kellemetlenségek alól. Kiemelten ajánlom LAKÁS-IRODA EGYÜTTESNEK, MAGÁNKLINIKÁNAK, GONDOZÁSI CENTRUMNAK. Az épületben két darab három hálószobás, duplakomfortos lakás, a magasított tetőtérben egy darab két hálószobás lakás van. vAz utca szintjén egy négyállásos fűtött garázs illetve kb. 10 járműnek helyet adó saját kültéri beálló található. Kisebb üzletek, szolgáltató intézmények pár száz méteren belül, nagyobb bevásárlóközpontok autóval 6-7 percre találhatók. Minden lakásban radiátoros fűtés, légkondicionálás bevezetékezve. A+ energiaosztály, kiváló szigetelés, éjszakai áram, elektromos redőnyrendszer, kandallók előkészítve. Minden helyiség hőmérséklete külön szabályozható, TV és telefoncsatlakozás elérhető. Profi riasztórendszer. Minden lakás egyedi, a burkolatok, nyílászárók illetve a fürdőszobák is mind luxusminőségűek. A lejtős, de használhatóan teraszosított telek miatt az ingatlanban lift is található. Mindössze két lakás van, amelyekhez egy-egy emeletnyi szintkülönbséget kell lépcsőn megtenni. A kert kifogástalan állapotban van, a füvesítés, növénytelepítés bármikor kivitelezhető. Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, tekintse meg személyesen!

XII. kerület LEGSZEBB UTCÁJÁBAN PANORÁMÁS IRODAHÁZ EGYÜTTES ELADÓ!A panorámás telek, természetvédelmi terület ölelésében, csendes zsákutcában, kristálytiszta levegőjű hegyvidéki környezetben található. A telken két különálló ház áll. 5+2 lakás kb. 1200nm nettó hasznos tér, 1470nm bruttó beépítettség + KÖZEL 200nm teraszok/erkélyek. Az ingatlan kitűnő választás, ha nyugodt környezetre vágyik, a festői környezet, az erdő, és a csodálatos kilátás egészen különös hangulatot kölcsönöz az ingatlannak. A ház a belvárostól autóval mindössze néhány percre található, mégis a hegyvidék, és az elhelyezkedés miatt mentes a városi forgatag, zaj, nyüzsgés, és zsúfoltság okozta kellemetlenségek alól. Kiemelten ajánlom LAKÁS-IRODA EGYÜTTESNEK, MAGÁNKLINIKÁNAK, GONDOZÁSI CENTRUMNAK. Az első épületben egy darab két szobás, egy három szobás, valamint két egyszobás lakás készült. A másik épületben két darab három hálószobás, duplakomfortos lakás, a magasított tetőtérben egy darab két hálószobás lakás van, valamint a teljes alápincézésnek köszönhetően a közel 200 nm-es alagsorban természetes szellőzésű, hangszigetelt, padlófűtéses, felparkettázott szabadidőtér, ami sportolásra/wellnessre/előadóteremnek/stúdiónak is alkalmas. Az utca szintjén egy négyállásos fűtött garázs illetve kb. 10 járműnek helyet adó saját kültéri beálló található. Kisebb üzletek, szolgáltató intézmények pár száz méteren belül, nagyobb bevásárlóközpontok autóval 6-7 percre találhatók. Minden lakásban radiátoros fűtés, légkondicionálás bevezetékezve. A+ energiaosztály, kiváló szigetelés, éjszakai áram, elektromos redőnyrendszer, kandallók előkészítve. Minden helyiség hőmérséklete külön szabályozható, TV és telefoncsatlakozás elérhető. Profi riasztórendszer. Minden lakás egyedi, a burkolatok, nyílászárók illetve a fürdőszobák is mind luxusminőségűek.A lejtős, de használhatóan teraszosított telek miatt a fenti ingatlanban lift is található. Mindössze két lakás van, amelyekhez egy-egy emeletnyi szintkülönbséget kell lépcsőn megtenni. A kert kifogástalan állapotban van, a füvesítés, növénytelepítés bármikor kivitelezhető. Az alsóbb házat igény esetén, tetővel burkolt átjárón közelíthetjük meg. Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, tekintse meg személyesen!

XII. kerület LEGSZEBB UTCÁJÁBAN PANORÁMÁS IRODAHÁZ ELADÓ!A panorámás telek, természetvédelmi terület ölelésében, csendes zsákutcában, kristálytiszta levegőjű hegyvidéki környezetben található. Az ingatlan kitűnő választás, ha nyugodt környezetre vágyik, a festői környezet, az erdő, és a csodálatos kilátás egészen különös hangulatot kölcsönöz az ingatlannak. A ház a belvárostól autóval mindössze néhány percre található, mégis a hegyvidék, és az elhelyezkedés miatt mentes a városi forgatag, zaj, nyüzsgés, és zsúfoltság okozta kellemetlenségek alól. Kiemelten ajánlom LAKÁS-IRODA EGYÜTTESNEK, MAGÁNKLINIKÁNAK, GONDOZÁSI CENTRUMNAK. Az épületben két darab három hálószobás, duplakomfortos lakás, a magasított tetőtérben egy darab két szobás lakás van, valamint a teljes alápincézésnek köszönhetően a közel 200 nm-es alagsorban természetes szellőzésű, hangszigetelt, padlófűtéses, felparkettázott szabadidőtér, ami sportolásra/wellnessre/előadóteremnek/stúdiónak is alkalmas. Az utca szintjén egy négyállásos fűtött garázs illetve kb. 10 járműnek helyet adó saját kültéri beálló található. Kisebb üzletek, szolgáltató intézmények pár száz méteren belül, nagyobb bevásárlóközpontok autóval 6-7 percre találhatók. Minden lakásban radiátoros fűtés, légkondicionálás bevezetékezve. A+ energiaosztály, kiváló szigetelés, éjszakai áram, elektromos redőnyrendszer, kandallók előkészítve. Minden helyiség hőmérséklete külön szabályozható, TV és telefoncsatlakozás elérhető. Profi riasztórendszer. Minden lakás egyedi, a burkolatok, nyílászárók illetve a fürdőszobák is mind luxusminőségűek. Mindössze két lakás van, amelyekhez egy-egy emeletnyi szintkülönbséget kell lépcsőn megtenni. A kert kifogástalan állapotban van, a füvesítés, növénytelepítés bármikor kivitelezhető. Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, tekintse meg személyesen!

SZÉLL KÁLMÁN TÉRNÉL, KRISZTINA KÖRÚT ELEJÉN ELADÓ egy, jelenleg 6 + 3 félszobás, JÓ ÁLLAPOTÚ lakás, KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSSEL!IGAZI NAGYPOLGÁRI, NAPFÉNYES LAKÁS ! Elosztásának köszönhetően, kiváló átalakítási lehetőségekkel rendelkezik! ALKALMAS HOSTELNEK, LAKÁSNAK, IRODÁNAK vagy egyéb VÁLLALKOZÁSI TEVÉKENYSÉGRE!A két lakás egybenyitott (116nm és 118nm), külön-külön helyrajzi számmal rendelkezik.Az ingatlan részben bútorozott, 6 SZOBA, 3 FÉLSZOBA konyha, 2 öltöző, tároló, 3 fürdőszoba, 5 WC kialakítású!Közös költség 1 lakásra: 17 700 Ft, mely tartalmazza a felújítási alapot, szemét szállítást valamint a takarítást, egyéb közmű fogyasztás alapján, fűtése CIRKÓ.A ház rendelkezik megtakarítással, lakóközösség kiváló!A Széll Kálmán tér rekonstrukciója, frekventáltsága, 3 kerület találkozása, maximális előnyt jelent!Közlekedése kiváló: 4,6,18,59,61 villamos, 5,6,16,16A,21,21A,22,22A,39,91,102,116,128,129,139,140,140A,149,155,156,222 busz, M2, éjszakai járatok!!Várom jelentkezését! Amennyiben nem tudom felvenni, VISSZAHÍVOM!INGYENES hitel tanácsadás!BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa.A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 168758

ELADÓ MODERN VILLAÉPÜLET! EGYEDI LEHETŐSÉG! XII. MÁRTON-HEGYEN! XII. kerület zöldövezetének egyik legelegánsabb részén, a környék fő közlekedési útjának számító Fodor utca feletti domboldalon, csendes, nyugodt mellékutcában eladó egy 2008-ban épült garázs + földszint + 3 emeleti szintből álló igényesen megtervezett és luxus módon kivitelezett, összesen 701 nm-es, liftes, nagy teraszos, panorámás, 8 garázsos, világos, jól variálható épület. A hasznos terület szintenkénti eloszlása: földszint 197 nm, 1.szint 138 nm, 2. szint 139 nm. Az ingatlan lifttel rendelkezik, a fűtésről-hűtésről 4 csöves fan-coil rendszer gondoskodik, kiemelt hő-és hangszigetelésű nyílászárók kerültek beépítésre. Már a földszinti területekről is csodás a panoráma, a felső szinten lévő teraszokról pedig a Vár és Budapest látképében gyönyörködhetünk. Az épület kialakításának köszönhetően jól variálható. Jelenleg irodaként funkcionál, de könnyen rezidenciává, luxus lakóépületté, cégközponttá, luxus társasházzá alakítható. Ideális lehet nagykövetségnek, cégközpontnak, mentálhigiéniás központnak, gyógyászati központnak vagy ha valaki befektetésnek veszi, könnyen lakásokat alakíthat ki belőle, de tetszőleges egyéb funkciók is megvalósíthatók. Megközelítése tömegközlekedéssel is megfelelő, hiszen 102-es, 112-es buszok a közelében állnak meg. Az ár irányár, melyet ÁFA terhel, megtekintés rugalmasan egyeztetett időpontban.Szabó Barbara pénzügyi tanácsadó 70/318-0414Referencia szám: M37012-IB

ELADÓ MODERN VILLAÉPÜLET! EGYEDI LEHETŐSÉG! XII. MÁRTON-HEGYEN! XII. kerület zöldövezetének egyik legelegánsabb részén, a környék fő közlekedési útjának számító Fodor utca feletti domboldalon, csendes, nyugodt mellékutcában eladó egy 2008-ban épület garázs + földszint + 3 emeleti szintből álló igényesen megtervezett és luxus módon kivitelezett, összesen 688 nm-es, liftes, nagy teraszos, panorámás, 8 garázsos, világos, jól variálható épület. A hasznos alapterületek szintenkénti megoszlása: fsz: 162nm, 1.szint: 143nm, 2.szint: 108nm, galéria: 32nm .Az ingatlan lifttel rendelkezik, a fűtésről-hűtésről 4 csöves fan-coil rendszer gondoskodik, kiemelt hő-és hangszigetelésű nyílászárók kerültek beépítésre. Már a földszinti területekről is csodás a panoráma, a felső szinten lévő teraszokról pedig a Vár és Budapest látképében gyönyörködhetünk. Az épület kialakításának köszönhetően jól variálható. Jelenleg irodaként funkcionál, de könnyen rezidenciává, luxus lakóépületté, cégközponttá, luxus társasházzá alakítható. Ideális lehet nagykövetségnek, cégközpontnak, mentálhigiéniás központnak, gyógyászati központnak vagy ha valaki befektetésnek veszi, könnyen lakásokat alakíthat ki belőle, de tetszőleges egyéb funkciók is kialakíthatók. Megközelítése tömegközlekedéssel is megfelelő, hiszen 102-es, 112-es buszok a közelében állnak meg. Az ár irányár, melyet + ÁFA terhel, megtekintés rugalmasan egyeztetett időpontban.Szabó Barbara pénzügyi tanácsadó 70/318-0414Referencia szám: M37640-IB

BELSŐ BUDA LEGFREKVENTÁLTABB RÉSZÉN, A NÉMETVÖLGYI ÚTON, KIRÁLYHÁGÓ TÉRTŐL EGY PERCRE, IRODÁNAK, RENDELŐNEK KIVÁLÓAN ALKALMAS 2+2 KÜLÖN NYÍLÓ SZOBÁS LAKÁS ELADÓ!Kiváló közlekedési lehetőségek mellett, jól megközelíthető helyen, Németvölgyi útra néző ablakokkal, rendezett házban található a FELÚJÍTANDÓ állapotú lakás. A bejárat közvetlenül a Németvölgyi útról nyíló csendes mellékutca első kapualjában található.A lakás műszaki tartalma a ház 1930 évi építése óta nem lett megújítva, tehát a víz- és villanyhálózat is felújítást igényel. A nyílászárókat újak, jó minőségű fából készültek, hangszigeteltek.Átlagos ráfordítással nagyon szép, modern, magas presztízsű tevékenység folytatására alkalmas ügyvédi, vagy más iroda, orvosi rendelő alakítható ki.A lakáshoz tartozik egy 6 m2-es saját tároló is. A közös költség 15.000 Ft, amely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást is. A lakás tulajdoni lap szerint 72 m2, valóságban 73 m2. Hivatalosan magasföldszint besorolású, azonban az ablakok alatti teljes épületszinten utcai üzlet működik, így első emeletnek felel meg.Várom szíves megkeresését, ha nem tudnám felvenni a telefont VISSZAHÍVOM!INGYENES hitel tanácsadás!BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa.A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.Azonosító: 205304 ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 205304

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a XII. kerület csendes alacsony forgalmú utcában. Tömegközlekedéssel egyszerű megközelíteni a Pesti irányból a 8-as busszal, Budáról az 53-as busszal. . A környéken remek éttermek, kisebb kávézók találhatóak. ÉPÜLET JELLEMZŐI:A 2.szintes irodaház 1997-ben épült, remek állapotban van ma is. Megépítése óta irodaként funkcionál, folyamatosan karbantartott. Tárgyaló, irodák, teakonyhák és mosdók lettek kialakítva. IRODA JELLEMZŐI:A belső terek kialakításakor, egy otthonos, jó hangulatú iroda megvalósítása volt a koncepció, amit sikerült is maradéktalanul megoldani. Földszinten recepció, tárgyaló, irodák, lettek elhelyezve, de egyéni igény szerint akár a földszint, akár az emeleti szint könnyen átalakítható. Cégközpontnak, ügyvédi irodának, orvosi rendelőnek, de akár stúdiónak is kiváló.IRODA MÉRETEI:Alsó szint: 183 nmEmeleti szint: 212 nmTeljes méret: 395 nmMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:Cirkókazán szolgáltatja a meleg vizet és a fűtést is.Minden helység klimatizált. Riasztórendszer, és nagy sebességű internet kiépítve, szerver szobával. KÖLTSÉGEK:Közművek saját mérővel vannak ellátva, fogyasztás szerint fizetendő.PARKOLÁS: Az épület előtt, az iroda saját területén több autónak parkoló van kialakítva.Jelenleg az iroda hosszú távra bérbe van adva, így befektetési célra bérlővel, vagy bérlő nélkül is eladó.Irányár: 119 M Ft.--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!