Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

TELEK HELYSZÍNE:Buda egyik legzöldebb, legbarátságosabb részén, Istenhegyen, remek infrastruktúrával rendelkező, biztonságos környéken található az ingatlan. Ezen a vidéken Buda visszafogott csendes eleganciája érvényesül. Fél órán belül, elérhetjük a Széll Kálmán teret, vagy a MOM Bevásárlóközpontot, de a Hegyvidék Központ is segítségünkre lehet a bevásárlásoknál, kikapcsolódásnál. A környék kiváló séta- és kirándulási lehetőségeket is kínál. A 212-es, 21-es, 21A megjelölésű autóbusz megállója ötpercnyi sétára található, kényelmes lehetőséget kínálva a közlekedésre, de igénybe vehetjük a szintén jól megközelíthető fogaskerekűt is. Éjszaka is kényelmesen hazatérhetünk a 990-es autóbusszal. A közelben több neves iskola, és óvoda, kisebb és nagyobb élelmiszerüzletek, gyógyszertár, virágos, cukrászdaállnak rendelkezésünkre. Aki közel szeretne lenni Buda főbb pontjaihoz, de mégis élvezni szeretné a természet adta nyugalmat, friss levegőt, azok számára páratlan lehetőség.TELEK JELLEMZŐI:Az L6/A-XII/Sz1 övezeti besorolású, intim, csendes telek egy zsákutca végén található, mely ÉK-i lejtésű és panorámás a városra. A környéken, hasonló adottságokkal rendelkező telek már nincsen. Jelenleg egy bontandó épület áll rajta. Egyetlen hátránya a teleknek, hogy közel halad el a fogaskerekű. Az építési övezetekben minden teljes 500 m2 telekterület után 1 önálló rendeltetési egység, de épületenként összesen legfeljebb 4 hozható létre. KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:Hegyvidéki, kertvárosias, jellemzően szabadon álló beépítésű, nagy telkes lakóterületÖvezeti besorolás: L6/A-XII/Sz1- Beépítési mérték: 10%- Szintterületi mutató: 0,25- Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6,5 m- Terepszint alatti beépítettség: 30%- Zöldterületi mutató: 80%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 1069 nmMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján családi ház, vagy ikerház építésére alkalmas.Irányár: 115 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,3421Mutat

TELEK HELYSZÍNE:Buda XII. kerületének csendes, nyugodt, zöldövezeti részén, Magasúton található az ingatlan. A környéket családi házak, vagy kis lakóközösségű társasházak jellemzik. A többek között TESCO, AUCHAN, PRAKTIKER, BAUMAX, IKEA, KIKA, INTERSPORT és DECATHLON üzleteknek is otthont adó budaörsi bevásárló parkok mindössze 10 percnyi autóútra helyezkednek el. A közeli Gazdagréten pedig PENNY MARKET, SPAR és ALDI is található. Tömegközlekedés szempontjából ideális, hiszen sétatávolságra található buszjárat is, melyekkel hamar elérhető a BAH- csomópont, a Ferenciek tere, vagy a Kelenföldi-pályaudvar, ezzel együtt az új 4-es metró és további BKV buszjáratok. A mindössze pár kilométerre található M1/M7-es autópályák közvetlen elérhetőséget biztosítanak az ország nyugati részére, illetve az M0-ás körgyűrűn az összes többi autópálya felé. Az utca lakóövezet, átmenő forgalma nincs.TELEK JELLEMZŐI:Az 1960 nm-es, belterületi, sík, üres, építési saroktelek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6/A-XII/Sz1 övezeti besorolású. KÖZMŰVEK:- víz: utcában- villany: utcában- gáz: utcában- csatorna: utcábanÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 10% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6,5 m- Szintterületi mutató: 0,25 - Zöldfelület: min. 80%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 30%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 1960 nmMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Méreteinek köszönhetően családi ház, vagy 3 lakásos társasház építhető rá, melyekhez tervek is készültek. Irányár: 150 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,3421Mutat

TELEK HELYSZÍNE:Buda XII. kerületében Zugligeten található a telek, a Libegőtől rövid sétára. Tömegközlekedés szempontjából ideális, hiszen 200 méterre van a 291-es busz megállója mellyel a Margit híd budai hídfő vagy a Nyugati pályaudvar percek alatt elérhető. Autóval megközelíthető a Szilágyi Erzsébet Fasoron át vagy a Kútvölgyi út használatával. A közelben kiváló oktatási intézmények, mint például a Budapesti Német Iskola, Moholy-Nagy Művészeti Egyetem találhatók. Autóval 10-15 percen belül megközelíthető a Széll Kálmán tér és a Mammut Bevásárlóközpont, ahol a mindennapi bevásárlás és ügyintézés könnyen megszervezhető. A XII. kerület eme része rengeteg látnivalót tartogat (János-hegyi kilátó, Normafa, Béka-tó), a természetkedvelők ebben a környezetben igazán otthon érezhetik magukat.TELEK JELLEMZŐI:A 2689 négyzetméteres összközműves belterületi ÉPÍTÉSI TELEK a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6/A-XII/Sz1 övezeti besorolású. A telek 24-24 m x 110 m, méreteinek köszönhetően kényelmesen beépíthető. Jelenleg egy bontandó vagy felújítható, 1929-ben épült villaépület található a telken. A ház statikai vizsgálata megtörtént, eszerint felújítás után lakható az épület. A ház a pincével és a beépíthető tetőtérrel együtt 4 szintes, összesen 390 nm. A pince: 36 nm, a földszint: 162 nm, az emelet: 162 nm, a tetőszint: 30 nm. A ház 672 nm-re bővíthető vagy ekkora épület építhető a telekre.A csodálatos vadregényes környezetben lévő telken gyönyörű fenyőfák találhatók; a rengeteg zöldnek köszönhetően tiszta és friss a levegő, a ház pedig PANORÁMÁS a környező hegyekre. KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 10% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6,5 m- Szintterületi mutató: 0,18- Zöldfelület: min. 75%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 30%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 2689 nmSzélesség: 24 mHosszúság: 110 mIrányár: 220 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,9300Mutat

TELEK HELYSZÍNE:Az ingatlan Buda XII. frekventált részén, Zugligeten található. A környéket kis lakóközösségű társasházak, családi házak és különböző követségi épületek jellemzik. Sétatávolságnyira számos buszjárat (a 22-es, a 22A, a 222-es, a 291-es és az éjszakai 922-es járatok), melyekkel a Széll Kálmán tér pár perc alatt elérhető. A MAMMUT és a Budagyöngye bevásárlóközpontoknak köszönhetően, a mindennapi ügyintézés és bevásárlás kényelmesen elvégezhető, továbbá a szórakozni vágyók is meg találják számításukat. A kirándulni vágyók igényeit pedig a budai hegyek és erdőségek elégíthetik ki.TELEK JELLEMZŐI:A L6-XII/Sz2 övezeti besorolású, téglalap alakú, 1.127 nm-es sík telek jelenleg üres. KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- beépíthetőség: 15%- szintterületi mutató: 0,3 + 0,1 - terepszint alatti beépíthetőség: 35%- legnagyobb építménymagasság: 5,5 m- zöldfelület: 75%Az építési övezetekben minden teljes 330 m2 telekméret után 1 rendeltetési egység, de épületenként legfeljebb 4 létesíthető.TELEK MÉRETE:Teljes méret: 1.127 nmMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:A telek tulajdonosa egy 2 lakásos, 2 generációs, pince, földszint, tetőtér elrendezésű, tetőteraszos ház jogerős építési engedélyét is értékesíti a telekkel együtt, mely módosítva, vagy változatlan formában kerülhet megvalósításra. A látványterveket és a társasház alaprajzát a képek között találja.Amennyiben saját elképzelései lennének az új tulajdonosnak a telek hasznosításával kapcsolatban, úgy az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas családi ház, ikerház vagy 3 lakásos társasház építésére. Ár: 140 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,3421Mutat

TELEK HELYSZÍNE:Buda XII. kerületében, az Orbán tértől egy percre egy csendes mellékutcában, elegáns környezetben található ez az eladásra kínált zöldövezeti besorolású építési telek. Személyautóval megközelíthető a déli pályaudvar felől vagy a BAH csomópont felől. Tömegközlekedéssel a 21-es, 21/A-s, 112-es, 212-es, 990-es buszokkal. A közelben óvoda, magyar és nemzetközi iskola, bevásárlási lehetőségek, étterem, orvosi rendelő is található. Nagyobb bevásárlásra a Mamut üzletközpontban van mód.TELEK JELLEMZŐI:Az 1018 négyzetméteres belterületi építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6-XII/SZ övezeti besorolású. A telek téglalap alakú és enyhén lejt. Méreteinek köszönhetően kényelmesen beépíthető. A rengeteg zöldnek köszönhetően tiszta és friss a levegő. Jelenleg drótkerítéssel körbe van kerítve, épület nem található rajta. KÖZMŰVEK:- víz: az utcában- villany: az utcában- gáz: az utcában- csatorna: az utcábanÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 15% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6,5 m- Szintterületi mutató: 0,4 - Terepszint alatti beépíthetőség: max. 35%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 1018 nmSzélesség: 24 mHosszúság: 42 mMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas akár 3 lakásos társasház építésére. Maximum 2 szint és egy pinceszint építhető. Irányár: 110 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,2534Mutat

A terület Budapest legszebb és legjobb kilátású telke.INGATLAN HELYSZÍNE:Svábhegy délnyugati gerincén helyezkedik el a 35.150 nm-es hegyvidéki, ősfás, rendezett belő kertes telek. Az elegáns környezetben lévő telket többnyire múlt századi, önálló villák, felépítmények diplomáciai-, követségi és kormányzati szereplők lakó ingatlanjaik, illetve zöldterületek, pihenést, kirándulást szolgáló parkerdők övezik. Budapest kedvenc pihenőhelyei, kiránduló útjai karnyújtásnyira találhatók. A telekhatár irányvonalában, és közelében halad a Budapesti Fogaskerekű Vasút, a Széchenyi hegy, a Gyermekvasút felé. A város közvetlen közelsége, a kifogástalan megközelítési lehetőség, és a zöld övezet előnyei egyesülnek az ingatlanban. A telek összközműves, amelyen két főépület áll. Az 1920-as években kezdődött városfejlesztési eredményeknek köszönhetően épült ide 1926-27-ben Lechner Ödön tanítványainak (Jakab Dezső és Sós Aladár) tervei szerint klasszicizáló stílusjegyekkel a két épület.ÉPÜLET JELLEMZŐIFejlesztési megoldásként, a jelenlegi főépület felújításával, 150 szobás, öt csillagos minőségű gyógy-szálloda, és ehhez, a külső-, és beltéri medencéivel szervesen kapcsolódó wellness központ, továbbá önálló egészségügyi rehabilitációs központ, illetve egy konferencia központ kialakításának lehetősége áll fenn. Ezen túlmenően, a telek mérete-, alakja-, elhelyezkedése, lehetővé teszi egy további, önálló, 40 lakóegységgel rendelkező, lakásonkénti 120 m2 alapterületű apartman lakó együttes kialakítását, elhelyezést is, amelynek kiszolgálása, egészségügyi-, szociális-, és épületüzemeltetési-, felügyeleti rendszere közvetlenül kapcsolódik a gyógyszálló kiegészítő létesítményeihez.MEGLÉVŐ ÉPÜLETEK MÉRETEI: mindösszesen 4.431,7 nmI.főépület 3.648 nm-en- pinceszint: 247,5 nm- földszinti konyha, raktárak: 339,8 nm- földszinti étterem 241,7 nm- földszinti hall 102,8 nm- földszinti társalgó: 89,4 nm- földszinti büfé, porta 74,3 nm- galériaszint: 237,4 nm- I.emeleti szobák: 360,9 nm- I.emeleti teraszok: 133,1 nm- I.emeleti közlekedők: 101,9 nm- II.-III.-IV. emeleti szobák: 360,9 nm-360,9 nm- II.-III.-IV.emeleti teraszok: 88,6 nm-88,6 nm- II.-III.-IV.emeleti közlekedők: 101,9 nm-101,9 nm- V.emeleti tanácsterem: 62,5 nm- V.emeleti erkély: 24,4 nm- V.emeleti közlekedők: 68,8 nm- V.emeleti raktárak: 82,6 nm- Tetőszint: 74,4 nmII. Terápiás épület összesen: 783,8 nmIrányár: 100 eFt/nm + áfa, 3,515 Mrd Ft + áfaAmennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0620,5213Mutat

TELEK HELYSZÍNE:Buda XII. kerületének egyik frekventált részén, Virányoson található az eladásra kínált 1040 nm-es telek. A környék családi házas, társasházas övezet. A 155-ös és 156-os buszok megállói karnyújtásnyira vannak. Ezekkel a járatokkal nagyon gyorsan, 10 perc alatt elérhetjük a Széll Kálmán teret, ahol a mindennapi bevásárlásra remek lehetőséget kínál a Mammut bevásárlóközpontban lévő SPAR, de az ingatlantól 250 méteren belül egy CBA Príma is található. A közelben található több neves iskola is. Gépkocsival a Szilágyi Erzsébet fasor felől könnyen megközelíthető.TELEK JELLEMZŐI:Az 1040 négyzetméteres belterületi építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6-XII/Sz1 övezeti besorolású. A telek majdnem szabályos négyzet alakú, az utcáról van egy szintesés, ezt követően majdnem teljesen sík felületű. A panoráma kiváló, de a hirdetéshez feltöltött képek magukért beszélnek. A telken jelenleg egy bontandó ház áll.KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 15% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6,5 m- Szintterületi mutató: 0,35- Zöldfelület: min. 75%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 35%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 1040 nmSzélesség: 40,7 m és 33,5 mHosszúság: 31,7 m és 26,2 mMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas családi ház, ikerház vagy 3 lakásos társasház építésére. Legnagyobb beépíthető alapterület 156 nm, legnagyobb beépíthető összterület 364 nm. Irányár: 127 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,3421Mutat

TELEK HELYSZÍNE:A telek, Buda XII. kerületének frekventált részén, Mártonhegy és Széchenyihegy közti területen található.A környéket kis társasházak és családi házak jellemzik, melyeknek közel a fele az elmúlt 25 évben épült. A domborzati és terepviszonyok jellemzően lejtősek a környéken. A legközelebbi tömegközlekedési eszköz a Mindszenty József bíboros téren található 53-as busz, mely hozzávetőlegesen 5 ? 10 perc séta található az ingatlantól. Posta, orvosi rendelő, iskola, óvoda a közelben megtalálható. Nagybevásárlásra a Hegyvidék Bevásárlóközpont, vagy a MOM Park a legalkalmasabb.TELEK JELLEMZŐI:Az 1429 nm-es, belterületi építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6-XII/Sz1 övezeti besorolású. A panorámás telek közel trapéz alakú és enyhén dél felé lejt.KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 15% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6,5 m- Szintterületi mutató: 0,35 +(0,05) - Zöldfelület: min. 75%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 35%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 1429 nmSzélesség: 24 - 45 mHosszúság: 39 - 45 mMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:A jogerős építési engedély a közelmúltban lejárt.Méreteinek köszönhetően családi ház, vagy 4 lakásos társasház építhető rá, melyekhez tervek is készültek. A társasház tervein a lakások a következők:- 1. lakás nettó 110,91 nm- 2. lakás nettó 92,59 nm- 3. lakás nettó 110,53 nm- 4. lakás nettó 103,26 nm- Teremgarázs nettó 202,5 nmIrányár: 155 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,3421Mutat

ELHELYEZKEDÉS:Budán a XII. kerületben, Hegyvidéken, Svábhegyen található az építési telek, patinás, keresett városrészen, a Normafa úttól ~100 méterre, csendes kis forgalmú utcában, ahol a beépítetlen több, mint 1800 nm-es méretű telkek kuriózum számba mennek. AZ INGATLANRÓL:Pontos mérete 1833 nm. Teljesen sík, összközműves építési telek, bontandó épület nincs rajta. Kertes családi házakkal körbevett, abszolút háborítatlan területen van, gyakorlatilag utcafront nélkül. Nyeles telek. Csupán a ~3,5 m szélességű kocsibejáró csatlakozik az utcához, így hihetetlen intimitást nyújt az arra vágyóknak. 2 lakásossá osztható, 400 nm összalapterületű alagsor + földszint + emelet elrendezésű társasházra jogerős építési engedély volt és kiviteli tervdokumentáció van, de akár 600 nm összalapterületű, 3 lakásos társasház is építhető rá. Víz, villany, gáz, csatorna a telken belül. Jellemzője, hogy teljes a csend, kiváló a levegő és ragyogóan napos. Sportolási, kirándulási, kikapcsolódási lehetőségek sokszínűségét nyújtja a környék. Autóval és tömegközlekedéssel Buda és Pest központi helyei könnyen és gyorsan elérhetők.Övezeti besorolás: L6A-XII/Sz01Összes telek terület: 1833 nmBeépíthetőség: max. 10%Beépíthetőség terepszint alatt: max. 30%Szintterületi mutató: 0,25 nm/nmMinimum zöldfelület arány: 80%Minimum építmény magasság: 4 mMaximum építmény magasság: 6,5 mIRÁNYÁR: 165 MFt.

+36204219Mutat

INGATLAN HELYSZÍNE:A budai hegyek egyik legnépszerűbb részén, a Széchenyi- hegyen található az ingatlan. A környezet nagyon csendes, családi házas terület, csodálatos panorámával. Az utca nyugodtsága a környékhez képest is kiemelkedő, mivel zsákutca. Remek kirándulási támpont ez a helyszín, hiszen utaznunk sem kell és a Normafa, valamint a Széchényi-hegy számos túraútvonala közül választhatunk.Néhány száz méterre található a Fogaskerekű kisvasút és a 21-es busz megállója, így tömegközlekedéssel is hamar a város vérkeringésébe, a Széll Kálmán térre illetve a Déli pályaudvarra juthatunk. Mindössze 15 perces autóútra a MOM Park szolgáltatásait (élelmiszerüzlet, bankfiók, ruházati üzletek, mozi, uszoda és egyéb sportolási lehetőségek) élvezhetjük.TELEK JELLEMZŐI:A telek az L6/A-XII/Sz1 övezeti besorolásba tartozik melynek főbb jellemzői:- beépítési mérték: 10%- szintterületi mutató:0,25- terepszint alatti beépítettség: 30%- zöldfelület mértéke: 80%- legkisebb megengedett építménymagasság: 4,0 m- legnagyobb megengedett építménymagasság: 6,5 mA telken az ÖSSZES KÖZMŰ (víz, villany csatorna, gáz) megtalálható. Az igazán kedvező, délkeleti lejtésű, csodaszép PANORÁMÁJÚ telekre nagyméretű családi ház vagy 4 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ építhető. A legnagyobb építménymagasság lehetővé teszi egy 3 szintes épület megépítését.TELEK MÉRETE:2165 nmOldalainak hossza:Irányár: 220 MFt; A szomszédos, szintén eladó telekkel együtt kedvezményes ár alakítható ki!--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül

0620,9460Mutat

TELEK HELYSZÍNE:Buda egyik legzöldebb, legbarátságosabb részén, Istenhegyen, remek infrastruktúrával rendelkező, biztonságos környéken található az ingatlan. Ezen a vidéken Buda visszafogott csendes eleganciája érvényesül. Fél órán belül, elérhetjük a Széll Kálmán teret, vagy a MOM Bevásárlóközpontot, de a Hegyvidék Központ is segítségünkre lehet a bevásárlásoknál, kikapcsolódásnál. A környék kiváló séta- és kirándulási lehetőségeket is kínál. A 212-es, 21-es, 21A megjelölésű autóbusz megállója ötpercnyi sétára található, kényelmes lehetőséget kínálva a közlekedésre, de igénybe vehetjük a szintén jól megközelíthető fogaskerekűt is. Éjszaka is kényelmesen hazatérhetünk a 990-es autóbusszal. A közelben több neves iskola, és óvoda, kisebb és nagyobb élelmiszerüzletek, gyógyszertár, virágos, cukrászdaállnak rendelkezésünkre. Aki közel szeretne lenni Buda főbb pontjaihoz, de mégis élvezni szeretné a természet adta nyugalmat, friss levegőt, azok számára páratlan lehetőség.TELEK JELLEMZŐI:Az L6/XII/Sz1 övezeti besorolású, intim, telek az Istenhegyi úton található, mely ÉK-DNyi lejtésű. A környéken, hasonló adottságokkal rendelkező telek már nincsen. Jelenleg egy bontandó épület áll rajta.- gáz: telken kívül- csatorna: telken belülKÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:Hegyvidéki, kertvárosias, jellemzően szabadon álló beépítésű, nagy telkes lakóterületÖvezeti besorolás: L6/XII/Sz1- Beépítési mérték: 15%- Szintterületi mutató: 0,35- Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6,5 m- Terepszint alatti beépítettség: 30%- Zöldterületi mutató: 75%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 908 nmMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján családi ház építésére alkalmas.Várom érdeklődését!Referencia szám: TK392751 99999000 FtHa biztos helyre fektetné pénzét, jó állapotú házban, jó helyen keres lakást, JÓ ÁRON, MEGTALÁLTA, NE KERESSEN TOVÁBB, A LEGJOBB VÉTEL!Időpont egyeztetés miatt hívjon bizalommal!!Érdeklődni: Kiss Dominika 0670 / 328 -5770-es telefonon, akár hétvégén is.

+36703285Mutat

TELEK HELYSZÍNE:Buda XII. kerületének egyik legszebb részén, Istenhegy egyik csendes, forgalomtól mentes utcájában található az összesen 945 nm-es telek. A környék családi házas övezet. A fogaskerekűvel és a 21, 21A és 212-es jelzésű buszokkal könnyedén megközelíthető. Az említett buszjáratokkal 15 percen belül juthatunk el a Széll Kálmán térre, 30 percen belül pedig a Boráros térre. A Mammut bevásárlóközpontban lévő SPAR üzletben intézhetjük a mindennapi bevásárlásainkat, de 400 méteren belül van egy CBA Príma is. A közelben számos neves iskola elérhető. Gépkocsival az Istenhegyi út felől közelíthető meg.TELEK JELLEMZŐI:A 945 négyzetméteres belterületi építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6/A-XII/Sz1 övezeti besorolású. A telek háromszög alakú és enyhén ÉK felé lejt, remek panorámával rendelkezik a városra. A rengeteg zöldnek köszönhetően tiszta és friss a levegő. A szomszéddal osztatlan közös tulajdonú területen egy oldalhatárra épülő, nettó 175,47 nm-es ház tervei készültek el, amely 3 szinten kínálna praktikus életteret egy kisebb családnak. Ezen ház építési engedélyével együtt eladó a telek. KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: utcában- gáz: utcában- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 10% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6,5 m- Szintterületi mutató: 0,25- Zöldfelület: min. 80%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 30%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 945 nmSzélesség: 23 mHosszúság: 71 m és 64 mMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas családi ház építésére. Legnagyobb beépíthető alapterület 94,5 nm, legnagyobb beépíthető összterület 236,25 nm. Irányár: 92,8 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,3421Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!