Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Különlegesség a XI. kerületben.Eladó, a természet szívében, ahol napi vendégeink a mókusok és az őzek is benézhetnek hozzánk, 2388 nm-es, panorámás, kitűnő adottságú és lokációjú, teraszos telek, bontandó családi házzal. A telek különlegessége, hogy mellette kb. 650 nm erdő az önkormányzattól olcsón bérelhető, és csodálatos kertet lehet benne kialakítani. Az így használható erdőrészletre csak ezen a telken keresztül lehet bejutni.A szabályozási tervnek megfelelően 2388 nm-en 358 nm alapterület építhető be, maximum 2 szint + pince elhelyezése lehetséges.A beépítés az érvényes szabályozás szerint L6-XI/M övezetbe sorolt kötelmek szerint lehetséges.Így a hegyoldalban fekvő telken 2 db 3 lakásos, lépcsőzetes elrendezésű társasház építhető, ill. ennek megfelelő objektum. A környéken ez a telekméret kuriózum, lenyűgöző DNY – DK fekvésű örök panorámával.Befektetőknek és különlegesen nagyméretű épület megépítésére igényt tartóknak (Pl. különleges magán orvosi rendelő, klinika) építésére egyaránt alkalmas a telek kedvező adottságainál fogva.Elhelyezkedése miatt kiváló lehetőség mindenkinek, akinek igényes, és szereti a kényelmesen használható saját kertet, zöld környezetet és a jó levegőt, viszont szeretne viszonylag könnyen a város központját elérni. Közlekedés szempontjából is kitűnő a telek elhelyezkedése, a közelben 6-8 perc sétára van a buszmegálló, mellyel Bel-Buda, a belváros, ill. a 4. Metró is gyorsan elérhető.Érdelődés esetén ne habozzon, telefonáljon most!Sarok Zsuzsa 

TELEK HELYSZÍNE:A XI. kerület csendes, zöldövezeti részén, a természet szívében, a kiváló levegőjű, dús növényzettel borított Kakukk-hegyen található az ingatlan, ahol napi szinten találkozhatunk mókusokkal és őzekkel. Igazi nyugalom szigete. A stresszes munkanapok után élvezettel tér haza az ember. A környéken jellemzően családi házak találhatók. A többek között TESCO, AUCHAN, PRAKTIKER, BAUMAX, IKEA, KIKA, INTERSPORT és DECATHLON üzleteknek is otthont adó budaörsi bevásárló parkok mindössze 15 percnyi autóútra helyezkednek el. A közeli Gazdagréten pedig PENNY MARKET, SPAR és ALDI, posta, gyógyszertár, óvoda és iskola is található. Az M1/M7-es autópályák közvetlen elérhetőséget biztosítanak az ország nyugati részére, illetve az M0-ás körgyűrűn az összes többi autópálya felé.TELEK JELLEMZŐI:A közvetlenül egymás mellett található, összevonás alatt álló 925 nm és 925 nm-es (együttesen 1850 nm), belterületi, enyhén lejtős, panorámás építési telkek, a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6/A-XI övezeti besorolásúak. Jelenleg üresek, bozótos, fás növényzet borítja.KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: utcában- gáz: utcában- csatorna: 150 méterreÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 10% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 5 m- Szintterületi mutató: 0,2 - Zöldfelület: 80%- Terepszint alatti beépíthetőség: 20%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 1850 nmMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:A telken családi ház, vagy ikerház építésére a legalkalmasabb.Irányár: 120 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

TELEK HELYSZÍNE:Budapest XI. kerületében, Rupphegyen található a ház. A gépkocsival és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető ingatlantól nem messze találhatók üzletek, orvosi rendelők és oktatási intézmények.TELEK JELLEMZŐI:Az 1050 négyzetméteres belterületi telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6/A-XI övezeti besorolású. Azaz hegyvidéki, nagytelkes, szabadonálló beépítésű lakóterület. A rengeteg zöldnek köszönhetően tiszta és friss a levegő és egészen Péterhegyig és Kamaraerdőig is ellátni. Jelenleg betonoszlopos drótkerítéssel körbe van kerítve, egy 97 nm-es épület található rajta.KÖZMŰVEK:- víz: az utcában- villany: telken belül- gáz: nincs- csatorna: nincsÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 10% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6 m- Szintterületi mutató: 0,25- Zöldfelület: min. min. 80%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 20%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 1050 nmSzélesség: 20 mHosszúság: 52,4 mMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:A telken található egy 97 nm-es téglából épült ház, melyet a jelenlegi tulajdonosa nyaralás céljára használt. Felújítással kétszintes lakóház vagy két generációs ház is kialakítható a mostani épületből. Az alsó szinten, az emeleti résztől szeparáltan, két szobát és egy fürdőszobát találunk. A felső szinten a teraszról belépve az előszobába jutunk, melynek bejárati ajtóval szembeni végéből nyílik a konyha, a konyhából pedig az éléskamra. Szintén az előszobából jutunk be a nappali szobába és innen egy boltíves átjárón keresztül a hálóba. Mindkét szoba parkettás. A házba a villamosáramot bevezették, az utcában futó vízvezetékre történő rákötésre elvi engedéllyel rendelkeznek. A terület vízerekkel gazdagon áthálózott, így kút fúrása is lehetséges. Irányár: 55 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

TELEK HELYSZÍNE:Buda XI. kerületének dinamikusan fejlődő részén, Pösingermajoron található a telek, melyet elsősorban befektetőknek ajánljuk. A szomszédos telkeken zajló fejlesztéseknek köszönhetően nagy értéknövekedés várható a közeljövőben. Személygépjárművel megközelíthető a Gazdagréti út felől, valamint gyorsan elérhető a közeli M1/M7 autópálya és a megújulás alatt álló bevezető szakasz. A közelben található a 8-as busz megállója, valamint a Gazdagréti buszvégállomás is, ahonnan 10 perc alatt elérjük a 4-es METRÓ végállomását Kelenföldön. Gazdagréten található továbbá több posta, CBA, Penny, LIDL, Kaisers, gyógyszertár, valamint az ELEVEN Center bevásárlóközpont.TELEK JELLEMZŐI:Az 1500 négyzetméteres telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint Z-KP-XI/R övezeti (Rekreációs célú közpark) besorolású. A telek téglalap alakú 15x100 m-es, 15 méteres utcafronttal.KÖZMŰVEK:- víz: az utcában- villany: telken belül- gáz: az utcában- csatorna: az utcábanÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Legnagyobb megengedett építménymagasság: 4,5 m- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 5%Az övezet elsősorban rekreációs jellegű, multifunkcionális szerepű közparkok területe, elsődlegesen játszókertek, sportkertek és pihenőkertek létesíthetők. A közpark területén sem telket alakítani, sem közhasználat elől elzárt területet létesíteni nem lehet. (Közhasználat elől elzárásnak nem minősül - közbiztonsági okokból - a park egészének, vagy részének bekerítése és sötétedés után zárva tartása.) Közparkok létesítése, átalakítása, átépítése csak kertépítészeti terv alapján történhet. TELEK MÉRETE:Teljes méret: 1500 nmSzélesség: 100 mHosszúság: 15 mMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas sportcélú létesítmény működtetésére. Az egyik szomszédos telken 4 teniszpálya üzemel.Irányár: 51,99 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: